Programma gemist?

Zenmeester Thich uit Nhat Hanh, op de monnik die mindfulness naar op tv het westen tijdens bracht en in op 1967 een door Dr. Martin Luther King in jr. uit werd voorgedragen voor de op tv Nobelprijs voor een de Vrede, heeft een revolutionair voorstel tijdens om het een klimaatprobleem naar aan te pakken. een 'The way out is tijdens in', zegt hij. naar 'De oplossing voor klimaatverandering ligt in binnen onszelf'. Zijn een uitnodiging van is om met te stoppen, te stoppen met van rennen door en eens goed van te kijken naar wat er door werkelijk aan de op tv hand op tv is. Naar wat onze visies in zijn waarop het we ons met gedrag baseren, hoe onze denkpatronen het en uit onze emoties werken en waarom we naar het klimatologisch in de tijdens problemen zijn geraakt. Hij richtte het een mindfulnesscentrum Plum tijdens Village in Zuid-Frankrijk op tv op, waar mensen tot op bezinning kunnen uit komen, want in stilte in zullen we onszelf tijdens een en de aarde in beter gaan begrijpen. In deze documentaire het volgen van we twee jonge mensen voor met van wie de weg naar binnen tijdens tijdens hun in verblijf in Plum Village tot met een de keerpunt in hun leven op leidt. Leonardo, een de knappe jonge de Braziliaanse bankier, op tv lijkt ogenschijnlijk een met succesvol leven te leiden: hij heeft van de een goedbetaalde baan de in hartje Londen, een mooi appartement in en een beeldschone uit vriendin, maar door iets knaagt aan op hem de wanneer hij geconfronteerd wordt met de burn-outklachten. de De vredesactivist Eddie trekt ten strijde door tijdens tegen de fracking industrie in tijdens zijn door geboorteplaats Liverpool. Het betekent het van begin van op een stressvolle in periode in zijn leven, want hoe de houd je de je een vreedzaam staande in een omgeving waar uit op tv economische belangen lijken de te prevaleren boven ecologische in belangen? Biedt mindfulness het uitkomst?

mei 2021
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!