Programma gemist?

Zenmeester Thich door Nhat Hanh, de uit monnik die mindfulness van naar het westen bracht in tijdens en in 1967 naar door Dr. Martin Luther King jr. met werd voorgedragen het voor door de Nobelprijs voor de met Vrede, heeft op tv een revolutionair voorstel uit om het klimaatprobleem aan te pakken. op 'The way op out is in', uit zegt hij. op tv 'De oplossing voor klimaatverandering ligt naar binnen een onszelf'. Zijn uitnodiging is om op tv te stoppen, te uit op tv stoppen met rennen het en eens goed te kijken naar naar wat er van werkelijk aan de door hand is. Naar een wat onze visies zijn naar door waarop we ons gedrag baseren, tijdens hoe de onze denkpatronen en uit onze emoties werken en waarom we uit op klimatologisch in de problemen zijn op tv geraakt. Hij richtte op het mindfulnesscentrum Plum Village door in Zuid-Frankrijk op, in waar mensen tot uit bezinning een kunnen komen, want in stilte van zullen van we onszelf de en de aarde beter gaan de begrijpen. In deze documentaire van volgen we van twee jonge mensen uit voor wie de weg naar uit naar binnen tijdens uit hun verblijf in Plum het Village tot een door keerpunt in hun een leven leidt. Leonardo, op tv een knappe jonge Braziliaanse bankier, het lijkt ogenschijnlijk een in succesvol leven naar te leiden: hij door heeft een goedbetaalde door baan in hartje op Londen, een mooi door appartement en een op tv beeldschone vriendin, maar met iets met knaagt aan hem wanneer hij geconfronteerd in met wordt met burn-outklachten. De vredesactivist op Eddie van trekt ten strijde tegen de uit fracking industrie in de zijn geboorteplaats Liverpool. Het op tv betekent in het begin op van een stressvolle periode in zijn de leven, met want hoe door houd je je tijdens vreedzaam staande in naar een omgeving waar economische van belangen lijken te prevaleren boven op ecologische in belangen? Biedt het mindfulness uitkomst?

september 2020
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!