Programma gemist?

Zenmeester op Thich Nhat Hanh, de monnik van een die mindfulness naar het door westen bracht in en in 1967 door met Dr. Martin Luther King uit jr. werd voorgedragen voor van op tv de Nobelprijs voor de Vrede, heeft op tv een naar revolutionair voorstel om het klimaatprobleem het van aan te pakken. 'The way een out is in', zegt van hij. 'De oplossing het voor klimaatverandering ligt in binnen onszelf'. met Zijn uitnodiging het is om van te stoppen, te het stoppen met rennen op tv en eens goed te kijken tijdens naar wat er naar werkelijk door aan de hand is. Naar met wat met onze visies zijn door waarop we ons gedrag de baseren, hoe onze een denkpatronen en onze emoties werken met en waarom we met klimatologisch in de een uit problemen zijn geraakt. de Hij richtte het mindfulnesscentrum Plum Village in in Zuid-Frankrijk op, naar door waar mensen tot bezinning kunnen komen, op tv het want in stilte zullen we door onszelf en de op tv aarde beter gaan het begrijpen. In deze documentaire tijdens volgen een we twee jonge mensen voor uit wie de door weg naar binnen tijdens de hun tijdens verblijf in Plum op Village tot een een keerpunt in met hun leven leidt. Leonardo, een knappe in jonge Braziliaanse in bankier, lijkt met ogenschijnlijk een het succesvol leven te tijdens leiden: hij heeft naar een goedbetaalde baan in hartje Londen, met een op tv mooi appartement de en een beeldschone vriendin, maar een iets knaagt aan een hem wanneer in hij geconfronteerd wordt in met burn-outklachten. in De vredesactivist Eddie de trekt ten strijde door tegen de fracking op tv industrie in zijn geboorteplaats Liverpool. Het in betekent door het begin van een stressvolle op uit periode in zijn leven, met want hoe houd in je je vreedzaam staande op in naar een omgeving waar economische belangen met lijken naar te prevaleren boven ecologische belangen? met Biedt de mindfulness uitkomst?

januari 2021
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!