Programma gemist?

Zenmeester Thich Nhat op tv Hanh, de met monnik die met mindfulness naar het westen bracht een in en in 1967 door de Dr. Martin Luther door King jr. werd op tv voorgedragen voor uit de Nobelprijs voor de de Vrede, heeft een tijdens revolutionair voorstel om het op klimaatprobleem aan van te pakken. 'The way out op tv is in', zegt op tv hij. 'De met oplossing voor naar klimaatverandering ligt binnen op onszelf'. Zijn uitnodiging naar is om te stoppen, een te stoppen met met rennen van en eens goed te kijken naar de de wat er werkelijk aan de hand op is. Naar wat van onze visies met zijn waarop we ons naar de gedrag baseren, hoe onze denkpatronen van en onze emoties werken het en van waarom we klimatologisch in de het uit problemen zijn geraakt. Hij richtte uit het op tv mindfulnesscentrum Plum Village in Zuid-Frankrijk met op, waar mensen tot uit bezinning kunnen komen, op tv want in stilte uit van zullen we onszelf en de aarde een beter gaan begrijpen. de In deze documentaire van volgen we op twee jonge mensen voor in wie in de weg naar binnen tijdens tijdens hun uit verblijf in Plum Village op tv tot uit een keerpunt in hun leven in leidt. Leonardo, een knappe van jonge een Braziliaanse bankier, het lijkt ogenschijnlijk een succesvol leven een te op tv leiden: hij heeft een een goedbetaalde baan in op hartje Londen, het een mooi appartement en op een beeldschone vriendin, maar van iets door knaagt aan hem wanneer hij door geconfronteerd wordt met burn-outklachten. uit tijdens De vredesactivist Eddie op trekt ten strijde in tegen de fracking industrie de in zijn geboorteplaats Liverpool. op tv Het van betekent het begin van een stressvolle met periode in op tv zijn leven, op want hoe houd je je uit vreedzaam staande uit in een een omgeving waar economische belangen lijken naar te van prevaleren boven ecologische belangen? op tv Biedt in mindfulness uitkomst?

september 2021
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!