Programma gemist?

Zenmeester Thich Nhat in in Hanh, de monnik door die mindfulness naar het westen de bracht en met in 1967 door Dr. Martin door een Luther King jr. werd voorgedragen voor tijdens de van Nobelprijs voor een de Vrede, heeft in een revolutionair voorstel tijdens om het klimaatprobleem aan uit te pakken. 'The way out de in is in', zegt hij. 'De oplossing naar voor klimaatverandering ligt in binnen onszelf'. Zijn tijdens uitnodiging door is om te stoppen, te door stoppen met het rennen en eens goed de te kijken naar het wat er van werkelijk aan de het hand is. Naar wat door onze visies zijn door tijdens waarop we ons gedrag door baseren, hoe onze denkpatronen tijdens en onze in emoties werken en waarom de we klimatologisch in de van met problemen zijn geraakt. op tv Hij richtte het mindfulnesscentrum Plum Village door in op Zuid-Frankrijk op, uit waar mensen tot naar bezinning kunnen komen, met want in stilte zullen uit we onszelf en de naar aarde beter naar gaan begrijpen. In deze met documentaire volgen we met twee met jonge mensen voor wie door de weg naar binnen naar tijdens hun tijdens verblijf in Plum Village tot het tijdens een keerpunt in hun leven leidt. de op Leonardo, een knappe het jonge Braziliaanse bankier, met lijkt ogenschijnlijk een succesvol naar leven te in leiden: hij heeft een goedbetaalde baan op in hartje Londen, een een mooi appartement door en een beeldschone het een vriendin, maar iets in knaagt aan hem wanneer hij van geconfronteerd het wordt met burn-outklachten. De vredesactivist door Eddie trekt uit ten strijde tegen de met fracking industrie op in zijn geboorteplaats tijdens Liverpool. Het het betekent het begin van een door stressvolle periode in in zijn leven, naar want hoe houd je je tijdens vreedzaam staande naar in een omgeving waar op economische belangen lijken uit van te prevaleren boven ecologische belangen? de Biedt mindfulness tijdens uitkomst?

juni 2020
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!