Programma gemist?

Zenmeester het Thich Nhat uit Hanh, de monnik die mindfulness het naar op tv het westen bracht en in de 1967 door door Dr. Martin Luther het King jr. op tv werd voorgedragen voor tijdens de Nobelprijs voor van de Vrede, heeft een het revolutionair voorstel om het van klimaatprobleem aan te op tv pakken. 'The een way out op tv is in', zegt hij. 'De door oplossing voor een klimaatverandering ligt binnen onszelf'. Zijn het uitnodiging is om tijdens te stoppen, op te stoppen met rennen op tv en eens de goed te kijken in naar met wat er werkelijk aan de de hand is. Naar wat op onze visies zijn het waarop we de ons met gedrag baseren, hoe onze door denkpatronen en onze emoties uit werken en waarom we uit klimatologisch van in de een problemen zijn geraakt. naar Hij richtte het mindfulnesscentrum Plum naar Village in Zuid-Frankrijk met op, door waar mensen tot van bezinning kunnen komen, want op tv in stilte zullen naar we onszelf en de aarde op tv van beter gaan begrijpen. In deze tijdens documentaire volgen uit we twee jonge mensen voor met wie de weg een naar binnen uit tijdens hun door verblijf in Plum met Village tot een met keerpunt in hun uit leven leidt. Leonardo, van een knappe jonge Braziliaanse op tv bankier, lijkt ogenschijnlijk een een van succesvol leven te leiden: hij heeft uit in een goedbetaalde baan het in hartje Londen, door een mooi appartement en de een beeldschone vriendin, door maar iets knaagt aan met hem tijdens wanneer hij geconfronteerd wordt met uit burn-outklachten. De vredesactivist Eddie naar trekt ten strijde van tegen de fracking op industrie tijdens in zijn geboorteplaats in Liverpool. Het betekent de het begin van op een stressvolle periode een in zijn leven, want tijdens hoe houd je je een met vreedzaam staande in het een omgeving waar economische belangen op tv lijken te in prevaleren boven ecologische uit belangen? Biedt mindfulness van uitkomst?

november 2019
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!