Programma gemist?

Zenmeester Thich Nhat op tv Hanh, naar de monnik die uit mindfulness naar op tv het westen bracht en in op tv 1967 een door Dr. Martin Luther King jr. op werd door voorgedragen voor op de Nobelprijs voor de de Vrede, heeft een van revolutionair voorstel op tv om het klimaatprobleem aan te pakken. in op 'The way out is in', zegt op tv hij. 'De op tv oplossing voor klimaatverandering ligt het binnen onszelf'. Zijn een uitnodiging is naar om het te stoppen, te stoppen van met rennen en eens goed in tijdens te kijken naar wat van er werkelijk van aan de hand op tv is. Naar wat onze van visies zijn waarop we van ons gedrag met baseren, hoe van onze denkpatronen en onze emoties werken in en waarom we met klimatologisch in de naar problemen zijn geraakt. een Hij richtte het uit mindfulnesscentrum van Plum Village naar in Zuid-Frankrijk op, met waar mensen tot bezinning kunnen op tv komen, want in tijdens stilte zullen we onszelf de op en de aarde beter gaan begrijpen. op In deze documentaire naar volgen we met twee jonge mensen in voor met wie de weg het naar binnen tijdens hun de verblijf in Plum Village tot in een keerpunt in van hun leven leidt. de Leonardo, van een knappe met jonge Braziliaanse bankier, lijkt het ogenschijnlijk een succesvol een leven te leiden: hij op tv heeft een goedbetaalde baan tijdens in hartje Londen, de een mooi het appartement en een beeldschone de vriendin, uit maar iets knaagt aan hem het wanneer hij met geconfronteerd wordt met uit burn-outklachten. op De vredesactivist Eddie trekt op ten strijde uit tegen de fracking industrie in zijn naar geboorteplaats van Liverpool. Het betekent het begin in van een het stressvolle periode in zijn in leven, want hoe uit een houd je je vreedzaam staande in door op een omgeving waar economische belangen lijken de te prevaleren boven uit ecologische belangen? Biedt van het mindfulness uitkomst?

oktober 2021
28-10-2018 16:25

De Boeddhistische Blik: The Way Out

De Boeddhistische Blik: The Way Out - De Boeddhistische Blik: The Way Out

Zenmeester Thich Nhat Hanh, de monnik die mindfulness naar het westen bracht en in 1967 door Dr. Martin Luther King jr. werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een revolutionair voorstel om het klimaatprobleem aan te pakke...

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Way Out bij De Boeddhistische Blik: The Way Out liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Way Out. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Way Out gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Way Out? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Way Out kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!