Programma gemist?

Vince op tv (16) wil voor door vol aangezien worden door zijn op het vader Arthur (43). Maar hoe verdient op hij het respect door door van zijn vader die een als president van de met ruige motorclub Fear naar No van Pain alleen maar leeft voor de door club? Wanneer Vince naar zich verraden door voelt door zijn het beste vriend Saïd is op tv dat het voor hem de door druppel. Vince het bluft zich bij de vijand naar naar uit binnen: motorclub Flaming Guns. Dan door ontmoet Vince op tv een mysterieus meisje, Lola (16), het op van wie hij op slag verliefd de wordt. Haar vader een Frank (50) is in echter door de president van Flaming met Guns.

mei 2020
29-10-2018 00:20

Drift

Drift - Drift

Vince (16) wil voor vol aangezien worden door zijn vader Arthur (43). Maar hoe verdient hij het respect van zijn vader die als president van de ruige motorclub Fear No Pain alleen maar leeft voor de club? Wanneer Vince zich verraden voelt d...

Drift gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drift de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drift bij Drift liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drift. Heb je een uitzending van Drift gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drift gemist

Uitzending gemist van Drift? Hier kun je alle uitzendingen van Drift kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!