Programma gemist?

Liveverslag van in de afstanden uit die vandaag op naar het programma staan tijdens van de World Cup op kwalificatiewedstrijden.

Live verslag van van het op tv begin van het nieuwe schaatsseizoen. door in Dit weekend zijn de de het kwalificatiewedstrijden op tv voor de World Cups in een Heerenveen. Bekijk het volledige op tv tijdschema van van de World op Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers de er op voor en wat kunnen ze met uit in een na-olympisch seizoen? uit Vragen waarop de eerste met antwoorden dit naar weekend duidelijk op worden. Alle wedstrijden op worden live gestreamd via uit nos.nl. Op vrijdagavond met is er op op tv NPO 1 een op tv ruime samenvatting op vanaf 00:15 uur, zaterdag rechtstreekse een beelden vanaf 16:00 uur het en op tv zondag een live-verslag in van de lange middaguitzending van de NOS het Studio Sport. De een uitzendingen worden gepresenteerd door Dione naar op de Graaff. Het door commentaar bij de beelden van wordt verzorgd door Herbert Dijkstra, door Erik het van Dijk en door Martin Hersman. Vrijdag: - 500 van meter mannen - 1500 van meter met vrouwen - 5 kilometer mannen Zaterdag: - met 500 meter vrouwen - 1500 op tv meter mannen - 3 het uit kilometer vrouwen Zondag: - 5 kilometer vrouwen - van 10 kilometer een mannen - op tv 1000 meter vrouwen naar en mannen - mass start op tv vrouwen en het mannen

Verslag van het van begin op tv van het nieuwe schaatsseizoen. Dit tijdens weekend zijn van de de kwalificatiewedstrijden het voor door de World Cups in Heerenveen. Bekijk het de volledige op tv tijdschema van het de World Cup-kwalificaties op tv op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan met de toppers er voor tijdens en wat kunnen op tv ze in een na-olympisch seizoen? in Vragen waarop in de eerste het antwoorden dit weekend duidelijk worden. van Alle wedstrijden worden met met live gestreamd via nos.nl. een Op vrijdagavond op tv is er op NPO in 1 een op tv ruime samenvatting vanaf 00:15 uit uur, zaterdag rechtstreekse beelden vanaf op 16:00 uur naar en zondag een met live-verslag in met de lange middaguitzending van het NOS Studio Sport. een De uitzendingen worden gepresenteerd het door met Dione de Graaff. Het commentaar naar bij de het beelden wordt verzorgd door de op tv Herbert Dijkstra, Erik van Dijk uit en Martin op Hersman. Vrijdag: - 500 meter het mannen - 1500 uit meter vrouwen - 5 kilometer naar mannen Zaterdag: - 500 uit meter vrouwen - met 1500 meter mannen - op tv 3 kilometer vrouwen op Zondag: - 5 kilometer vrouwen - het 10 de kilometer mannen - 1000 het meter vrouwen en mannen - het mass start vrouwen en uit mannen

januari 2021
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!