Programma gemist?

Liveverslag van het de afstanden op tv die vandaag op het programma op staan op tv tijdens de World de Cup kwalificatiewedstrijden.

Live verslag het van het een begin van een het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend de zijn de de kwalificatiewedstrijden het voor in de World met Cups in Heerenveen. Bekijk de het volledige tijdschema van de World op Cup-kwalificaties het op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers door er voor op en wat kunnen ze op tv in een naar na-olympisch seizoen? het Vragen waarop de eerste het antwoorden dit weekend duidelijk met worden. Alle tijdens wedstrijden naar worden live gestreamd via nos.nl. Op in vrijdagavond is er op uit op NPO 1 een ruime samenvatting tijdens vanaf in 00:15 uur, naar zaterdag rechtstreekse beelden vanaf het 16:00 uur op en zondag een live-verslag in van de met lange middaguitzending van NOS Studio Sport. op De uitzendingen naar worden gepresenteerd door het Dione in de Graaff. Het naar commentaar bij de beelden van wordt verzorgd door met Herbert Dijkstra, Erik van uit Dijk en een Martin Hersman. Vrijdag: - een 500 meter mannen - naar 1500 meter uit vrouwen - 5 kilometer naar mannen Zaterdag: - 500 meter vrouwen - 1500 op meter mannen - in 3 de kilometer vrouwen Zondag: - 5 kilometer in vrouwen - 10 kilometer met mannen - op tv 1000 meter vrouwen een en mannen - mass start vrouwen het en de mannen

Verslag een van het een begin van het nieuwe schaatsseizoen. de Dit een weekend zijn de de door kwalificatiewedstrijden voor het de World Cups in Heerenveen. Bekijk door het met volledige tijdschema van de op World Cup-kwalificaties door op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers naar er voor op en wat kunnen ze het in een na-olympisch seizoen? van Vragen waarop de tijdens eerste antwoorden dit naar weekend duidelijk worden. van Alle wedstrijden met worden live naar gestreamd via nos.nl. het Op vrijdagavond is er op in NPO op tv 1 een ruime samenvatting uit vanaf 00:15 uur, zaterdag van rechtstreekse op tv beelden vanaf 16:00 op tv uur en zondag met een live-verslag de in de lange middaguitzending van NOS uit Studio Sport. naar De uitzendingen worden gepresenteerd met het door Dione de Graaff. in Het commentaar bij de beelden tijdens wordt verzorgd tijdens door Herbert naar Dijkstra, Erik van van Dijk en een Martin Hersman. Vrijdag: - 500 meter naar mannen - 1500 uit meter vrouwen - 5 kilometer op tv mannen naar Zaterdag: - 500 meter naar vrouwen - 1500 meter mannen - 3 door kilometer vrouwen tijdens Zondag: - 5 kilometer vrouwen - 10 een kilometer mannen - 1000 in meter vrouwen een en mannen - mass op tv start vrouwen een en mannen

april 2021
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!