Programma gemist?

Liveverslag van door de afstanden die vandaag met tijdens op het programma staan tijdens uit de op tv World Cup kwalificatiewedstrijden.

Live verslag van door het begin van de het nieuwe schaatsseizoen. in Dit de weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden tijdens op tv voor de World met Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige op tijdschema tijdens van de World Cup-kwalificaties in op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe naar staan de toppers er voor en naar wat kunnen naar ze in een na-olympisch in seizoen? Vragen waarop door de eerste tijdens antwoorden dit weekend duidelijk in worden. in Alle wedstrijden worden live gestreamd de via nos.nl. Op naar vrijdagavond het is er op NPO 1 met een het ruime samenvatting vanaf 00:15 het uur, zaterdag rechtstreekse naar beelden vanaf 16:00 uur naar op tv en zondag een op live-verslag in de lange middaguitzending van van NOS Studio tijdens Sport. De uitzendingen het worden gepresenteerd door het Dione uit de Graaff. Het commentaar op tv bij de op tv beelden wordt verzorgd door Herbert Dijkstra, uit Erik van tijdens Dijk en Martin Hersman. uit het Vrijdag: - 500 meter mannen - op tv 1500 meter de vrouwen - 5 kilometer mannen Zaterdag: - 500 op tv het meter vrouwen - 1500 op meter mannen - 3 kilometer vrouwen door Zondag: - 5 in kilometer vrouwen - 10 kilometer door mannen - 1000 meter naar vrouwen tijdens en mannen - mass op start vrouwen en naar mannen

Verslag van van het van begin van het nieuwe op schaatsseizoen. Dit weekend zijn de door op tv de kwalificatiewedstrijden voor de World in Cups in Heerenveen. Bekijk het het volledige op tv tijdschema van de World Cup-kwalificaties op tv het op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers er op tv in voor en wat in kunnen ze in op een na-olympisch seizoen? Vragen uit waarop de eerste op antwoorden dit weekend duidelijk met worden. de Alle wedstrijden worden live gestreamd via door nos.nl. Op vrijdagavond naar is er tijdens op van NPO 1 een ruime samenvatting vanaf van 00:15 uur, zaterdag van rechtstreekse beelden de vanaf 16:00 uur en een het zondag een live-verslag in de op lange middaguitzending van van NOS Studio met Sport. De uitzendingen worden het gepresenteerd door Dione op de Graaff. door Het commentaar bij de door beelden wordt verzorgd door uit Herbert een Dijkstra, Erik een van Dijk en het Martin Hersman. Vrijdag: - met 500 meter mannen - op tv 1500 meter vrouwen - 5 uit kilometer mannen Zaterdag: - 500 uit meter vrouwen - door 1500 meter mannen - 3 kilometer door vrouwen Zondag: - naar 5 kilometer vrouwen - de 10 kilometer uit mannen - 1000 door meter vrouwen en op tv mannen - mass start vrouwen en van mannen

oktober 2019
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!