Programma gemist?

Liveverslag van uit de afstanden die vandaag van met op het programma een staan tijdens de World Cup uit kwalificatiewedstrijden.

Live een verslag van het begin met van een het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn van de de kwalificatiewedstrijden het voor de World door Cups naar in Heerenveen. Bekijk het volledige uit tijdschema uit van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe de uit staan de toppers er een voor en in wat kunnen ze in een een na-olympisch seizoen? Vragen uit waarop uit de eerste antwoorden dit weekend het duidelijk worden. Alle in wedstrijden worden live het gestreamd via uit nos.nl. Op vrijdagavond is het er op NPO het 1 een ruime tijdens samenvatting vanaf 00:15 uur, op tv zaterdag met rechtstreekse beelden vanaf 16:00 uur uit en zondag een door met live-verslag in de lange middaguitzending van de NOS Studio tijdens Sport. De uitzendingen door worden gepresenteerd door tijdens Dione de Graaff. Het uit commentaar op bij de het beelden wordt verzorgd door de Herbert Dijkstra, naar Erik van Dijk een en Martin Hersman. Vrijdag: - 500 op meter in mannen - 1500 meter een vrouwen - 5 kilometer mannen de Zaterdag: - 500 meter vrouwen - 1500 door meter mannen - tijdens 3 kilometer naar vrouwen Zondag: - 5 tijdens kilometer vrouwen - op 10 kilometer mannen - 1000 meter het vrouwen een en mannen - mass start een vrouwen en op mannen

Verslag uit van het van begin van het nieuwe schaatsseizoen. door Dit van weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden het voor de op tv World Cups in Heerenveen. Bekijk naar het volledige tijdschema naar van de World een Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe op tv staan de toppers er met voor en wat op door kunnen ze in naar een na-olympisch seizoen? Vragen waarop door de eerste de antwoorden dit naar weekend duidelijk worden. Alle wedstrijden het worden van live gestreamd via nos.nl. Op naar vrijdagavond is er op de NPO 1 een een ruime op tv samenvatting vanaf 00:15 uur, zaterdag van rechtstreekse beelden in vanaf met 16:00 uur en zondag in een live-verslag in een de lange van middaguitzending van NOS de Studio Sport. De uitzendingen een worden gepresenteerd door Dione door de de Graaff. Het commentaar bij de beelden het wordt verzorgd door een Herbert Dijkstra, naar Erik van Dijk de en Martin Hersman. Vrijdag: - naar 500 meter mannen - in 1500 tijdens meter vrouwen - 5 kilometer mannen naar Zaterdag: - 500 meter van vrouwen - van 1500 meter mannen - 3 kilometer in vrouwen Zondag: - 5 op tv een kilometer vrouwen - 10 kilometer mannen - uit 1000 meter vrouwen en naar mannen - uit mass start vrouwen en van mannen

augustus 2021
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!