Programma gemist?

Liveverslag van de uit afstanden die door vandaag het op het programma staan tijdens door de World Cup naar kwalificatiewedstrijden.

Live verslag op tv van het begin van in het de nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn op de de kwalificatiewedstrijden op tv op tv voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk naar het op volledige tijdschema naar van de World Cup-kwalificaties met op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe op staan de toppers er naar voor en wat kunnen ze tijdens op tv in een na-olympisch seizoen? Vragen waarop naar de eerste antwoorden van dit op tv weekend duidelijk worden. Alle tijdens wedstrijden worden een live gestreamd via tijdens nos.nl. Op vrijdagavond door is er op op NPO 1 een ruime samenvatting tijdens door vanaf 00:15 uur, zaterdag in rechtstreekse beelden in vanaf 16:00 uur en zondag een een naar live-verslag in de door lange middaguitzending van NOS Studio Sport. een De uitzendingen op worden gepresenteerd door op tv Dione de de Graaff. Het op tv commentaar bij de op tv beelden wordt verzorgd door Herbert Dijkstra, op Erik van Dijk van en Martin van Hersman. Vrijdag: - 500 meter naar mannen - 1500 meter een tijdens vrouwen - 5 kilometer mannen Zaterdag: - op 500 meter vrouwen - 1500 door meter op tv mannen - 3 met kilometer vrouwen Zondag: - met 5 kilometer vrouwen - 10 kilometer van mannen - 1000 in meter vrouwen en mannen - mass naar start uit vrouwen en op mannen

Verslag van op het in begin van het op nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de het een de kwalificatiewedstrijden voor door de World Cups in Heerenveen. Bekijk het de volledige een tijdschema van de World op tv Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe op tv staan de in toppers er voor naar en wat kunnen ze in van een na-olympisch uit seizoen? Vragen waarop uit de eerste antwoorden op dit weekend duidelijk worden. op door Alle wedstrijden worden live gestreamd in via nos.nl. uit Op vrijdagavond is met er op NPO 1 een naar ruime van samenvatting vanaf 00:15 uur, op tv zaterdag rechtstreekse het beelden vanaf 16:00 uur tijdens en zondag een live-verslag een op in de lange uit middaguitzending van NOS Studio Sport. De de uitzendingen worden gepresenteerd met door Dione de de een Graaff. Het commentaar bij de beelden met wordt verzorgd door met Herbert van Dijkstra, Erik van Dijk en een Martin Hersman. van Vrijdag: - van 500 meter mannen - een 1500 meter vrouwen - de 5 kilometer mannen Zaterdag: - een 500 meter vrouwen - 1500 meter uit mannen - uit 3 kilometer het vrouwen Zondag: - 5 kilometer vrouwen - 10 van kilometer mannen - uit 1000 met meter vrouwen en mannen - de mass start tijdens vrouwen en mannen

september 2020
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!