Programma gemist?

Liveverslag van uit de afstanden die vandaag het op het programma van door staan tijdens de World Cup in kwalificatiewedstrijden.

Live in verslag van het begin van de het naar nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn door de de de kwalificatiewedstrijden voor op de World Cups in van Heerenveen. Bekijk het op tv volledige tijdschema van de World op van Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers van er op tv voor en wat kunnen ze een het in een na-olympisch seizoen? de Vragen waarop de eerste in antwoorden dit weekend duidelijk naar van worden. Alle wedstrijden worden live naar gestreamd via nos.nl. het Op door vrijdagavond is er uit op NPO 1 een ruime samenvatting in vanaf door 00:15 uur, het zaterdag rechtstreekse beelden vanaf 16:00 uur van en zondag in een live-verslag in van de lange de middaguitzending van door NOS Studio Sport. De uitzendingen van worden gepresenteerd tijdens door Dione de Graaff. Het tijdens tijdens commentaar bij de beelden wordt van verzorgd door Herbert Dijkstra, naar met Erik van Dijk en Martin Hersman. de Vrijdag: - door 500 meter mannen - 1500 met meter vrouwen - 5 kilometer van mannen Zaterdag: - 500 in meter vrouwen - 1500 het meter mannen - in 3 kilometer op vrouwen Zondag: - 5 kilometer uit vrouwen - 10 kilometer mannen - de 1000 meter het vrouwen en de mannen - mass de start vrouwen en in mannen

Verslag in van het begin van het een nieuwe schaatsseizoen. Dit in een weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor naar de World Cups uit op tv in Heerenveen. Bekijk het volledige de tijdschema van de van World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe in staan de toppers er van voor en met wat kunnen ze tijdens in een na-olympisch seizoen? de Vragen door waarop de eerste het antwoorden dit van weekend duidelijk worden. Alle tijdens wedstrijden worden live het gestreamd via nos.nl. Op door vrijdagavond het is er op het NPO 1 een ruime samenvatting vanaf op van 00:15 uur, zaterdag rechtstreekse de beelden vanaf op tv 16:00 uur en zondag een live-verslag met in van de lange middaguitzending van op NOS Studio Sport. van De uitzendingen worden naar gepresenteerd van door Dione de Graaff. Het commentaar op tv met bij de beelden wordt verzorgd uit door op tv Herbert Dijkstra, Erik van Dijk het en Martin op Hersman. Vrijdag: - 500 meter mannen - tijdens 1500 meter het vrouwen - 5 kilometer mannen het Zaterdag: - op tv 500 meter van vrouwen - 1500 meter op tv mannen - 3 kilometer naar vrouwen Zondag: - 5 uit kilometer vrouwen - 10 op kilometer mannen - 1000 meter de vrouwen en van mannen - mass start vrouwen op en mannen

juni 2020
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!