Programma gemist?

Liveverslag een van de afstanden die vandaag uit op het programma tijdens uit staan tijdens de World Cup op kwalificatiewedstrijden.

Live naar verslag van het begin van naar het nieuwe schaatsseizoen. naar Dit weekend zijn naar de naar de kwalificatiewedstrijden op tv voor de World op Cups in Heerenveen. Bekijk een het volledige tijdschema van de het World van Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan op tv de toppers er voor en tijdens wat kunnen ze met door in een na-olympisch seizoen? de Vragen waarop de eerste het antwoorden de dit weekend duidelijk worden. met Alle wedstrijden worden door live gestreamd op via nos.nl. Op vrijdagavond is de er op op NPO 1 een ruime samenvatting de vanaf uit 00:15 uur, zaterdag rechtstreekse beelden een vanaf 16:00 uur op tv op en zondag een live-verslag op tv in de lange uit middaguitzending van NOS Studio van Sport. De een uitzendingen worden de gepresenteerd door Dione de Graaff. Het met door commentaar bij de een beelden wordt verzorgd door Herbert op Dijkstra, Erik van Dijk op tv op en Martin Hersman. het Vrijdag: - 500 meter mannen - 1500 uit meter op tv vrouwen - 5 kilometer mannen in Zaterdag: - 500 meter vrouwen - op tv 1500 op meter mannen - 3 kilometer van vrouwen Zondag: - 5 in kilometer vrouwen - 10 de kilometer mannen - de 1000 meter vrouwen op en mannen - mass start vrouwen met en een mannen

Verslag van een het begin een van het nieuwe schaatsseizoen. de Dit weekend zijn de in de de kwalificatiewedstrijden voor de in World Cups de in Heerenveen. Bekijk het volledige door tijdschema van de World op tv Cup-kwalificaties van op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-schaatsen. Hoe staan de toppers uit er voor en wat op kunnen op ze in een na-olympisch de seizoen? uit Vragen waarop de tijdens eerste antwoorden dit naar weekend duidelijk worden. Alle het wedstrijden worden op tv live gestreamd via nos.nl. Op vrijdagavond op is er op een NPO 1 een van ruime samenvatting vanaf een 00:15 uur, de zaterdag naar rechtstreekse beelden vanaf op tv 16:00 uur en zondag van een live-verslag in een de lange middaguitzending van door NOS Studio Sport. het De met uitzendingen worden gepresenteerd door Dione de de Graaff. Het een commentaar bij de een beelden wordt naar verzorgd door Herbert tijdens Dijkstra, Erik van Dijk tijdens en Martin in Hersman. Vrijdag: - 500 meter mannen - naar 1500 meter op vrouwen - van 5 kilometer mannen Zaterdag: - 500 meter tijdens door vrouwen - 1500 meter tijdens mannen - 3 kilometer uit vrouwen Zondag: - 5 kilometer vrouwen - 10 op tv kilometer van mannen - 1000 meter tijdens vrouwen en mannen - mass start het vrouwen in en mannen

oktober 2020
03-11-2018 16:55

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup kwalificatiewedstrijden.

03-11-2018 16:00

Live schaatsen: kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Live schaatsen: kwalificaties World Cup

Live verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cu...

03-11-2018 00:15

Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden - Schaatsen: samenvatting kwalificaties World Cup

Verslag van het begin van het nieuwe schaatsseizoen. Dit weekend zijn de de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups in Heerenveen. Bekijk het volledige tijdschema van de World Cup-kwalificaties op gids.tv/3365/kwalificatie-world-cup-sch...

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden bij NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup kwalificatiewedstrijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!