Programma gemist?

Vanavond een is de tv-registratie van Marc-Marie op tv Huijbregts' theatervoorstelling door Getekend naar te zien op NPO tijdens 1. In Getekend opent Marc-Marie op tv met de het vraag: "Wat tijdens is er tijdens sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik in op tv iets van het leven geleerd?" Om een tot een uit oprecht antwoord te tijdens komen op die vraag voert tijdens een beleidvol door ontsporend gesprek naar met het publiek hem naar door de Belgische tijdens tv-maker door Paul Jambers, naar het horecawezen, van het Familiediner op tv (tv), en een via de vliegkunst van de gierzwaluw op op naar de opruimadviezen van uit de Japanse de goeroe Marie Kondo. Verhalen waarin hij zichzelf het de hoofdrol toe-eigent in en waarin tijdens hij uitblinkt in met zijn komische observaties. in Hilarisch door en ontroerend.

juni 2020
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!