Programma gemist?

Vanavond is uit de tv-registratie van op Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling het Getekend te zien op tv op uit NPO 1. In Getekend opent op Marc-Marie met tijdens de vraag: "Wat op tv is er sinds 21-12-1964 gebeurd naar in en heb ik tijdens iets van het leven geleerd?" Om tot met een oprecht tijdens antwoord een te komen op die vraag voert uit een het beleidvol ontsporend op gesprek met het publiek hem naar op de Belgische van tv-maker Paul Jambers, op tv naar het horecawezen, een het Familiediner (tv), en tijdens via de naar vliegkunst van de tijdens gierzwaluw in naar de opruimadviezen van de Japanse het de goeroe Marie Kondo. Verhalen waarin het hij zichzelf uit de hoofdrol toe-eigent en waarin de hij uitblinkt in zijn op tv komische observaties. Hilarisch door en in ontroerend.

april 2021
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!