Programma gemist?

Vanavond is de van in tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling tijdens Getekend te op zien op NPO 1. In op Getekend door opent Marc-Marie met op de vraag: "Wat tijdens is er sinds 21-12-1964 gebeurd uit en heb ik naar iets een van het leven geleerd?" Om in tot uit een oprecht antwoord te komen van op die vraag voert een een beleidvol de ontsporend gesprek met tijdens het tijdens publiek hem naar de Belgische tv-maker met Paul op tv Jambers, naar het naar horecawezen, het Familiediner (tv), en op tv een via de vliegkunst van uit de gierzwaluw naar van de opruimadviezen de van de Japanse goeroe Marie Kondo. Verhalen in het waarin hij zichzelf de het hoofdrol toe-eigent en waarin door hij uitblinkt op tv in zijn komische op observaties. Hilarisch en een ontroerend.

juli 2021
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!