Programma gemist?

Vanavond op is de tv-registratie met van Marc-Marie het Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op in naar NPO 1. In een Getekend opent Marc-Marie met tijdens de vraag: "Wat op is er sinds 21-12-1964 gebeurd uit en heb met ik iets van het uit leven geleerd?" Om door tot een een oprecht antwoord te komen op het uit die vraag voert door een beleidvol ontsporend met gesprek met het tijdens publiek hem naar de Belgische tv-maker tijdens Paul door Jambers, naar het de horecawezen, het Familiediner (tv), een en via de vliegkunst tijdens van de gierzwaluw tijdens op naar de opruimadviezen van de een Japanse goeroe Marie tijdens Kondo. Verhalen waarin hij in zichzelf de hoofdrol toe-eigent van en waarin het hij uitblinkt in het zijn komische observaties. op tv Hilarisch en een ontroerend.

januari 2020
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!