Programma gemist?

Vanavond is de naar tv-registratie van Marc-Marie de tijdens Huijbregts' theatervoorstelling Getekend het te zien op NPO 1. In naar Getekend opent Marc-Marie met met het de vraag: op "Wat is er sinds een 21-12-1964 gebeurd en heb ik door het iets van het leven geleerd?" Om tot een een oprecht uit antwoord te komen op op tv die naar vraag voert een beleidvol ontsporend op tv gesprek met het uit publiek hem een naar naar de Belgische tv-maker de Paul Jambers, naar het horecawezen, van het Familiediner (tv), en in via de vliegkunst op tijdens van de gierzwaluw naar de naar opruimadviezen van de op Japanse goeroe op tv Marie Kondo. Verhalen waarin hij zichzelf door de hoofdrol in toe-eigent de en waarin hij uitblinkt op in zijn op tv komische observaties. Hilarisch en door ontroerend.

januari 2021
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!