Programma gemist?

Vanavond uit is de een tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling een Getekend te zien tijdens op NPO 1. uit In in Getekend opent Marc-Marie de met de vraag: op "Wat is er sinds een 21-12-1964 gebeurd en heb ik het iets van met het leven geleerd?" Om tot naar een door oprecht antwoord te een komen op tijdens die vraag voert een beleidvol uit ontsporend gesprek in met het publiek tijdens hem naar de Belgische tv-maker tijdens Paul Jambers, naar naar het horecawezen, het het Familiediner het (tv), en via de vliegkunst van van een de gierzwaluw naar de uit opruimadviezen van tijdens de Japanse goeroe een Marie Kondo. Verhalen waarin hij de zichzelf de hoofdrol het toe-eigent en waarin op tv hij uitblinkt in door zijn in komische observaties. Hilarisch een en ontroerend.

september 2020
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!