Programma gemist?

Vanavond de is de tv-registratie van van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling op tv Getekend te zien naar op NPO 1. naar In Getekend opent Marc-Marie van met op de vraag: "Wat is het er sinds 21-12-1964 het gebeurd en heb met ik het iets van het leven van geleerd?" Om tot een oprecht antwoord tijdens te komen door op die de vraag voert een beleidvol in ontsporend het gesprek met het publiek het hem naar in de Belgische tv-maker in Paul Jambers, naar het horecawezen, op het Familiediner (tv), op en met via de vliegkunst van de gierzwaluw de naar de het opruimadviezen van de op tv Japanse goeroe naar Marie Kondo. Verhalen waarin hij op tv zichzelf de door hoofdrol toe-eigent het en waarin hij een uitblinkt in zijn met komische observaties. Hilarisch van en ontroerend.

november 2020
03-11-2018 20:30

Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Getekend - Theater: Marc-Marie Huijbregts - Getekend

Vanavond is de tv-registratie van Marc-Marie Huijbregts' theatervoorstelling Getekend te zien op NPO 1. In Getekend opent Marc-Marie met de vraag: "Wat is er sinds 21-12-1964 gebeurd en heb ik iets van het leven geleerd?" Om tot een oprech...

Getekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getekend bij Getekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getekend. Heb je een uitzending van Getekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getekend gemist

Uitzending gemist van Getekend? Hier kun je alle uitzendingen van Getekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!