Programma gemist?

Het Texaanse Brooks tijdens County met heeft niet voor in niets de het bijnaam Death Valley: bijna de wekelijks worden hier lichamen op tv gevonden van door migranten die de grens probeerden een over te steken. van op Veel van de op tv gevonden resten werden een niet geïdentificeerd, waardoor het in voor familie altijd onduidelijk op zal zijn of naar ze het nog in leven de zijn. Het wetenschapsprogramma Focus bezoekt de op onderzoekers aan een de Texas State University een die uit deze lichamen nu alsnog een op naam een proberen te geven. Presentator Diederik Jekel op het is in een openluchtlab waar in wetenschappers gedoneerde lichamen met in het de buitenlucht laten ontbinden. Hij in krijgt een rondleiding naar langs in de gezwollen, sterk geurende op lichamen, terwijl de op gieren in de met bomen toekijken. Ook spreekt de hij met de Nederlandse in archeoloog Hayley Mickleburgh door die onderzoekt door hoe een skelet het na de het dood in elkaar het zakt.

Het koraal de bij het de ABC-eilanden sterft, maar niet door op tv klimaatverandering. Waardoor dan in van wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van uit van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat op tv voor op tv het wetenschapsprogramma Focus op tv naar Curaçao. Te tijdens midden van duizenden toeristen het die genieten in van het azuurblauwe uit water, komt een ze erachter dat het water met niet zo op fris is. Vervolgens op tv vertrekt ze met door het Nederlandse onderzoeksschip in de Pelagia op van een vijfdaagse expeditie rond de de Caribische eilanden. de Bij de de kust van Bonaire zijn mysterieuze met giftige algenmatten op een de door bodem van de naar zee gevonden. Hoe komen door die daar het terecht?

maart 2021
16-11-2018 21:05

Focus Special: De dodenvallei van Texas

Focus Special - De dodenvallei van Texas

Het Texaanse Brooks County heeft niet voor niets de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden hier lichamen gevonden van migranten die de grens probeerden over te steken. Veel van de gevonden resten werden niet geïdentificeerd, waardoor ...

04-11-2018 19:15

Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Focus Special - Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Het koraal bij de ABC-eilanden sterft, maar niet door klimaatverandering. Waardoor dan wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. Te midd...

Focus Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus Special bij Focus Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus Special. Heb je een uitzending van Focus Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus Special gemist

Uitzending gemist van Focus Special? Hier kun je alle uitzendingen van Focus Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!