Programma gemist?

Het de Texaanse Brooks in County heeft niet voor niets de op tv bijnaam Death Valley: op tv bijna naar wekelijks worden hier een lichamen gevonden van migranten die van de grens van probeerden een over te steken. Veel van tijdens de gevonden met resten werden niet op tv geïdentificeerd, waardoor het voor familie van altijd onduidelijk zal een zijn de of ze nog in naar leven zijn. Het in wetenschapsprogramma Focus bezoekt de tijdens onderzoekers aan de de Texas State op University die deze het lichamen nu alsnog in een naam het proberen te geven. Presentator Diederik Jekel een is in een naar uit openluchtlab waar wetenschappers gedoneerde lichamen door in op de buitenlucht laten ontbinden. Hij krijgt het een rondleiding tijdens langs de gezwollen, sterk een op geurende lichamen, terwijl uit de gieren in de bomen de toekijken. Ook spreekt hij het met op de Nederlandse archeoloog Hayley Mickleburgh door op tv die onderzoekt hoe een skelet na op de met dood in een elkaar zakt.

Het de koraal bij de ABC-eilanden in sterft, maar niet op tv door klimaatverandering. in Waardoor dan wel? Daarover door gaat deze speciale op aflevering van van Focus. Presentator Elisabeth van naar Nimwegen gaat voor het naar wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. op tv het Te midden van duizenden toeristen van die genieten van het de in azuurblauwe water, komt ze erachter in dat het op tv water niet zo fris is. met Vervolgens vertrekt ze een met het van Nederlandse onderzoeksschip de Pelagia van op uit een vijfdaagse van expeditie rond de Caribische eilanden. Bij naar de kust van van Bonaire zijn mysterieuze een tijdens giftige algenmatten op de bodem door van de naar zee gevonden. Hoe komen die naar daar op tv terecht?

oktober 2020
16-11-2018 21:05

Focus Special: De dodenvallei van Texas

Focus Special - De dodenvallei van Texas

Het Texaanse Brooks County heeft niet voor niets de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden hier lichamen gevonden van migranten die de grens probeerden over te steken. Veel van de gevonden resten werden niet geïdentificeerd, waardoor ...

04-11-2018 19:15

Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Focus Special - Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Het koraal bij de ABC-eilanden sterft, maar niet door klimaatverandering. Waardoor dan wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. Te midd...

Focus Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus Special bij Focus Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus Special. Heb je een uitzending van Focus Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus Special gemist

Uitzending gemist van Focus Special? Hier kun je alle uitzendingen van Focus Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!