Programma gemist?

Het Texaanse op tv Brooks County naar heeft niet een voor niets de de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden tijdens hier lichamen gevonden uit van migranten die van de grens probeerden naar over te steken. het van Veel van de gevonden resten door werden niet geïdentificeerd, waardoor tijdens het voor op tv familie de altijd onduidelijk zal een zijn of ze op nog in leven zijn. Het door wetenschapsprogramma Focus bezoekt de een onderzoekers op aan de Texas met State University die deze lichamen nu de alsnog met een naam proberen te geven. tijdens Presentator de Diederik Jekel is in een een openluchtlab waar een wetenschappers gedoneerde lichamen door in een de buitenlucht laten ontbinden. Hij krijgt van uit een rondleiding langs de gezwollen, van sterk op tv geurende lichamen, terwijl een de gieren in de bomen toekijken. de door Ook spreekt hij met de Nederlandse de met archeoloog Hayley Mickleburgh die door onderzoekt hoe een skelet na met de met dood in elkaar in zakt.

Het op koraal bij de ABC-eilanden sterft, in uit maar niet door klimaatverandering. het Waardoor dan wel? Daarover gaat de een deze speciale aflevering van van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat de voor op tv het wetenschapsprogramma Focus tijdens naar Curaçao. Te midden op van duizenden toeristen die tijdens op genieten van het azuurblauwe water, tijdens komt tijdens ze erachter dat het water niet van zo op fris is. Vervolgens vertrekt tijdens ze op met het Nederlandse onderzoeksschip de de Pelagia op op een vijfdaagse expeditie rond de op Caribische op eilanden. Bij de kust van met Bonaire op zijn mysterieuze giftige algenmatten op tijdens de bodem van het een de zee gevonden. Hoe met komen die daar een terecht?

oktober 2021
16-11-2018 21:05

Focus Special: De dodenvallei van Texas

Focus Special - De dodenvallei van Texas

Het Texaanse Brooks County heeft niet voor niets de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden hier lichamen gevonden van migranten die de grens probeerden over te steken. Veel van de gevonden resten werden niet geïdentificeerd, waardoor ...

04-11-2018 19:15

Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Focus Special - Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Het koraal bij de ABC-eilanden sterft, maar niet door klimaatverandering. Waardoor dan wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. Te midd...

Focus Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus Special bij Focus Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus Special. Heb je een uitzending van Focus Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus Special gemist

Uitzending gemist van Focus Special? Hier kun je alle uitzendingen van Focus Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!