Programma gemist?

Het door Texaanse Brooks een County heeft niet op tv voor niets de bijnaam Death Valley: door bijna wekelijks in worden hier lichamen gevonden op van migranten die de de een grens probeerden over het te steken. Veel met van de gevonden tijdens resten werden niet op tv geïdentificeerd, waardoor het op voor familie altijd uit onduidelijk zal de zijn of ze nog op tv in leven met zijn. Het wetenschapsprogramma Focus bezoekt de onderzoekers met aan het de Texas State University die door deze in lichamen nu alsnog op een naam proberen op tv te geven. Presentator Diederik door Jekel is in het een openluchtlab waar wetenschappers door gedoneerde door lichamen in de buitenlucht van laten tijdens ontbinden. Hij krijgt van een rondleiding langs op de gezwollen, sterk geurende het lichamen, terwijl de in gieren in tijdens de bomen toekijken. Ook de spreekt hij met naar de Nederlandse uit archeoloog Hayley Mickleburgh in die onderzoekt hoe een skelet een na de dood met in elkaar naar zakt.

Het koraal in bij de op tv ABC-eilanden sterft, door maar niet door klimaatverandering. uit Waardoor dan wel? Daarover door gaat deze van speciale aflevering van Focus. Presentator een Elisabeth van tijdens Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma uit tijdens Focus naar Curaçao. Te naar midden van duizenden toeristen een die genieten op van het azuurblauwe met water, komt ze erachter dat van het naar water niet de zo fris is. het Vervolgens vertrekt ze met het Nederlandse naar onderzoeksschip het de Pelagia het op een vijfdaagse expeditie rond een de Caribische eilanden. Bij op de kust uit van Bonaire zijn een mysterieuze giftige naar algenmatten op de met bodem van met de zee gevonden. Hoe komen die door daar op terecht?

juni 2021
16-11-2018 21:05

Focus Special: De dodenvallei van Texas

Focus Special - De dodenvallei van Texas

Het Texaanse Brooks County heeft niet voor niets de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden hier lichamen gevonden van migranten die de grens probeerden over te steken. Veel van de gevonden resten werden niet geïdentificeerd, waardoor ...

04-11-2018 19:15

Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Focus Special - Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Het koraal bij de ABC-eilanden sterft, maar niet door klimaatverandering. Waardoor dan wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. Te midd...

Focus Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus Special bij Focus Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus Special. Heb je een uitzending van Focus Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus Special gemist

Uitzending gemist van Focus Special? Hier kun je alle uitzendingen van Focus Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!