Programma gemist?

Het Texaanse de Brooks County op heeft niet door voor niets de bijnaam Death Valley: op in bijna wekelijks worden hier lichamen uit gevonden het van migranten die de grens probeerden uit over te het steken. Veel van de tijdens gevonden de resten werden niet geïdentificeerd, waardoor op het naar voor familie altijd onduidelijk van zal zijn of ze van in nog in leven zijn. Het het wetenschapsprogramma Focus bezoekt de onderzoekers tijdens aan de het Texas State van University die deze lichamen in nu alsnog een uit naam proberen te van geven. Presentator Diederik Jekel het is in op een openluchtlab waar wetenschappers van gedoneerde lichamen in naar de buitenlucht laten door ontbinden. Hij door krijgt een rondleiding langs uit de gezwollen, naar sterk geurende lichamen, in terwijl de gieren door in de het bomen toekijken. Ook spreekt hij met met op tv de Nederlandse archeoloog Hayley door Mickleburgh die onderzoekt met hoe een op tv skelet na de op tv dood in elkaar in zakt.

Het koraal een bij de ABC-eilanden uit sterft, maar niet door het klimaatverandering. met Waardoor dan wel? Daarover gaat in deze speciale aflevering met naar van Focus. Presentator Elisabeth van met Nimwegen gaat tijdens voor het wetenschapsprogramma Focus op tv naar Curaçao. naar Te midden van duizenden toeristen in die genieten van het het uit azuurblauwe water, komt ze tijdens erachter dat het water op niet zo uit fris is. Vervolgens op tv vertrekt ze met het op tv Nederlandse onderzoeksschip de uit Pelagia op een door vijfdaagse expeditie rond de de Caribische eilanden. Bij op de kust naar van Bonaire zijn mysterieuze door giftige algenmatten op tv op de bodem van van de zee gevonden. naar Hoe komen naar die daar van terecht?

juli 2020
16-11-2018 21:05

Focus Special: De dodenvallei van Texas

Focus Special - De dodenvallei van Texas

Het Texaanse Brooks County heeft niet voor niets de bijnaam Death Valley: bijna wekelijks worden hier lichamen gevonden van migranten die de grens probeerden over te steken. Veel van de gevonden resten werden niet geïdentificeerd, waardoor ...

04-11-2018 19:15

Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Focus Special - Focus Special: De tijdbom onder ons koraal

Het koraal bij de ABC-eilanden sterft, maar niet door klimaatverandering. Waardoor dan wel? Daarover gaat deze speciale aflevering van Focus. Presentator Elisabeth van Nimwegen gaat voor het wetenschapsprogramma Focus naar Curaçao. Te midd...

Focus Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus Special bij Focus Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus Special. Heb je een uitzending van Focus Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus Special gemist

Uitzending gemist van Focus Special? Hier kun je alle uitzendingen van Focus Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!