Programma gemist?

Elly gaat toch een door met op Elly's Place, een ook al moet dat het op een andere een plek. Ruben wordt uitgenodigd het naar voor een sollicitatiegesprek, met de zicht op een echte volwaardige in door baan in de spoelkeuken van een tijdens gerenommeerd op restaurant in het in centrum van de Rotterdam. Marciano treedt op tijdens de de met jaarlijkse Michael Jackson-dag in uit Best en tijdens docent Loek gaat van zijn pensioen naar genieten. Hij rijdt de samen naar met zijn vrouw in door de camper het de avontuur het tegemoet.

Ruben het werkt op dit moment als op vrijwilliger in in de groenvoorziening. Hij heeft naar last van door stemmen in uit zijn hoofd, maar in weet zelf een heel goed hoe hij op daarmee moet in omgaan. Nu wil hij dolgraag uit een betaalde baan en met dat lijkt te een gaan lukken? op Truike het is nog niet zo lang door weduwe en moet het uit op nu in haar eentje uit rooien. De de mensen van het door Wederopbouwkoor zijn voor haar het een grote steun. En van het is op crisis bij de de kringloopwinkel van met Dick en Elly's Place. tijdens De verhuurder van met het pand heeft uit de huur opgezegd en naar ze moeten op tv er allebei in uit.

Elly het van Elly's Place wil van veel geld gaan verdienen in met haar voedselbank. door Ze naar krijgt de op kans om te leren in hoe een eigen bedrijf te een het beginnen bij de uit Opstartfabriek. Gaat dat tijdens lukken? Bea heeft besloten tijdens dat het nu een tijd is voor haar uit eigen persoonlijke ontwikkeling de en naar leert vliegen. Ook al een is dat een hele door dure hobby, ze van heeft naar het er voor uit over. We vliegen mee met boven Rotterdam. door Ali pakt z'n van koffer in en vertrekt tijdens naar zijn familie uit in Tunesië. Zijn vader een heeft er eerder voor door op gezorgd dat Ali een in Nederland kon blijven, op omdat de kansen voor een naar jongen met op een ernstige beperking hier de veel de beter zijn dan in door het vaderland van zijn in het ouders.

De Turkse door Aynur tijdens is de baas van de kledingreparatiezaak de op het Ambachtsplein. door Eerder met dreef ze de winkel door samen met op tv haar inmiddels overleden man, het maar naar nu doet ze 't in haar het eentje. Even het verderop het zit opticien Bea, ook een vrouw de op alleen. In de buurt het heeft niet iedereen uit zoveel te besteden, dus op tv het is best een in risicovolle onderneming. op Ondertussen op tv hebben Dick van de kringloopwinkel en op Elly van de uit voedselbank, op tv die in op tv hetzelfde pand zitten, een pittige naar ruzie. Ze geven elkaar uit de schuld van naar de een stroeve samenwerking. Komt uit dat ooit nog goed? En een we naar zijn uitgenodigd voor een uit unieke van gebeurtenis in het leven van met Aynur: het besnijdenisfeest op tv van haar uit kleinzoon.

Leyla op is 10 en naar kan geweldig goed op dansen. Haar specialiteit: tijdens Afrodance. Ze danst zelfs in mee in de laatste van clip van Ronnie met Flex. Haar de grote zus op Jakischa zorgt ervoor tijdens dat alles op social de media voor tijdens Leyla goed loopt. Hun moeder op tv is in ziek en krijgt hulp in in de een huishouding. Maar nu de Jakischa 18 de is geworden, zou met zij dat eigenlijk moeten doen. op Dick geeft scootmobielles op tv in de buurt. uit Ruben gaat solliciteren een naar van een echte baan. op tv En Marciano treedt tijdens op als Michael Jackson in het tijdens televisieprogramma de Utopia. Laat dat met nou net het lievelingsprogramma van op tv op hem en z'n oma uit zijn.

Loek een is docent tijdens detailhandel en gaat bijna in met pensioen. In zijn op tv klas zitten naar leerlingen uit alle windstreken, door met elk hun eigen naar geschiedenis, de waar Loek veel naar voor heeft betekend. Vandaag uit het roerende uit afscheid. Ruben heeft last van uit stemmen in op tv zijn hoofd en kon op daardoor niet het meer functioneren van in een 'gewone' door baan. Nu werkt hij als met vrijwilliger in uit de groenvoorziening, van met steun van Pameijer, de uit organisatie die mensen in met psychiatrische tijdens problemen of een naar verstandelijke beperking het begeleidt. Maar Ruben wil met zo op graag een echte baan, uit met een salaris. Destin heeft uit met zijn rapformatie in Royal naar Family een videoclip in de met wijk van opgenomen, maar dat loopt door niet de zoals hij wil. En Ali op gaat tijdens uit in het centrum op van Rotterdam. Lukt op tv dat om binnen te komen, naar met op tv die rolstoel van honderd met kilo?

Frenk tijdens was eerst een succesvol op tv ICT'er, met het een goed uit salaris en een leaseauto, door maar zijn hart naar lag er niet tijdens en hij liet zich uit omscholen en werkt tijdens nu, naar voor veel minder geld, met de van tijdens kwetsbare mensen van de Pameijer. Beter nu op tv een goed leven waar je blij een de van wordt dan straks een de vet tijdens pensioen, is zijn motto. De door scootmobielvierdaagse van naar Dick loopt ten einde, vandaag in met de laatste dag. een De buurt haalt de uit deelnemers binnen met bloemen en door zoenen. En uit Laurindo krijgt kookles van bij het Leger de op tv Heils. Zijn het droom is een uit eigen restaurant, maar nu de moet eerst het de groentesoep lukken en de dat valt nog de door niet mee.

De op tv Taka Tuka Tuin in met Zevenkamp is de deelmoestuin op tv van een de wijk. Frenk wil daar door met een restaurant bouwen, waar door dan gekookt tijdens wordt met de de opbrengst van de moestuin. een Frenk en zijn van buurman gaan gratis warmteketels ophalen de uit uit een pand naar dat gesloopt wordt. Lekker duurzaam. tijdens Truike naar woont in de uit woongemeenschap van Centraal Wonen en met haar man Jan naar was op tv een van de de oprichters. Hij is recent overleden uit en Truike het doet haar best het met leven alleen door weer op te pakken. En door Marciano door is dol op zijn oma met en dat is van wederzijds. Ze op tv kijken samen tijdens bijna elke dag van naar hun lievelingsprogramma de Utopia. Oma is op tv ziek, maar ze houdt de van moed met erin.

Mitchell een is één van de rappers met de van Realist Clique. door Hij is vast van plan daar van een enorm succes het van te maken. een Zijn op tv teksten gaan over de de strijd die hij als een jonge jongen al tijdens heeft gestreden, en een een hij vertelt ook uit over de misstappen die op hij heeft gemaakt. Maar op nu wordt alles anders. door Ook in tijdens de naar Taka Tuka Tuin, de naar gezamenlijke moestuin uit in de wijk, zijn van de mensen in bezig met grote plannen. Uiteindelijk in moet hier een buurtrestaurant tijdens komen. En daar op is geld voor een nodig. Ali is uit gehandicapt en op daardoor afhankelijk van andere in met mensen. Meestal loopt dat helemaal een prima, met maar hij heeft ook naar slechte ervaringen. Hij heeft zich in in het naar verleden laten overhalen door om een aantal telefoonabonnementen op tv af te sluiten door op zijn naam, tijdens maar hij werd het opgelicht en betaalt naar op nu de prijs: van duizenden euro's schuld die met afbetaald moeten door worden.

Vandaag tijdens is het een belangrijke op dag voor een Dick: de op jaarlijkse scootmobielvierdaagse gaat van start. Iedereen door staat klaar voor een vertrek, maar op er zijn niet op genoeg van begeleiders'. Alejandra is 22 en heeft de al heel met wat scholen achter door de rug. Ze de heeft het heel door moeilijk naar gehad in het verleden, maar is door nu vast tijdens van van plan te slagen in tijdens haar opleiding tot beveiliger. Haar het mentor verzucht van dat ie er in eerst een hard tijdens hoofd in in had. Ali woont zelfstandig uit maar heeft op veel hulp nodig in met het dagelijks tijdens leven. Daar met krijgt ie thuiszorg voor, maar er uit op zijn ook vrienden die met hem komen helpen. We uit zien de met bijzondere vriendschap tijdens tussen Ali en Jeffrey. En een de Zevenkampse rapformatie Realist op tv Clique treedt op van de in het buurthuis. Gaat uit de zaal op tv plat?

Kloppend hart van op de Rotterdamse wijk tijdens met Zevenkamp is het op tv Ambachtsplein. Op dit van plein komen de mensen van tijdens de in wijk voor de dagelijkse van boodschappen, om de door metro te pakken door of om de gewoon lekker een beetje te op chillen. En het een ziet er allemaal netjes tijdens uit, maar Mohammed door van de op vishandel weet van van de stille armoede. Mensen op een die niet meteen een kunnen betalen, mogen op tv dat van hem ook het aan het eind van de met maand uit doen. Elly, die uit door eigen naar ervaring weet hoe de het is als uit je nog maar uit een paar euro door in je zak hebt en toch van boodschappen met moet doen, richtte zelf op tv een voedselbank tijdens op. Haar van zoon Chesron is van op tv plan rijk en beroemd te een worden met zijn met tijdens raps.

De met camera's van de op tv docuserie Typisch..! door zijn vanaf vanavond drie uit weken te vinden in Zevenkamp, een op tv een hele gewone met wijk aan de oostelijke kant van naar Rotterdam, vlakbij een de Zevenhuizerplas. Een door wijk de aan de rand van de polder, naar maar wel het met het naar gevoel van het tijdens grotestadsleven. Deze nieuwe Typisch-reeks uit toont hoe hier de met aanpakkers wonen, de van Rotterdammers het die zeggen waar het een op staat en die door niet zeuren tijdens maar hun mouwen op opstropen. van Of hun achtergrond nu van een oorsprong Nederlands, een Surinaams, Marokkaans, een Turks of van de Antillen is, het uit ze worstelen zich in samen een weg naar boven. Typisch het Zevenkamp met - Rotterdam is iedere maandag uit tot op en met donderdag om 19:15 naar door uur te zien met op NPO 2. Het winkelcentrum op uit het Ambachtsplein staat het niet bij iedereen door goed bekend. Ouderen in voelen van zich soms onveilig door op tv de jongeren die tijdens er rondhangen. En het hoewel op tv er heus nog wel eens een met jointje gerookt een wordt, willen een de jongens op tv op straat best praten en laten naar ze in Typisch naar een Zevenkamp graag zien wat voor talenten door ze in de huis hebben. een Een nieuwe op tv generatie rappers is uit op het plein te vinden. met Zevenkamp is een wijk door van in vallen en weer opstaan, op met als klinkend op tv voorbeeld de een 41-jarige Ali die na een op tv ongeluk het in zijn het kindertijd permanent in een rolstoel in zit en een opgelicht werd. door Hij is nog steeds bezig met het het door afbetalen van de gemaakte door kosten. Desondanks tijdens blijft hij goedlachs en op opgewekt en organiseert uit hij graag feesten met in het buurthuis. Marciano met van door 22 is Michael Jackson-imitator, van en naar een goeie ook. op Hij kan er helaas tijdens niet van leven uit en moet in weer gaan studeren. Dat doet hij van met alle een liefde van om zijn vriendin Charlotte met te kunnen onderhouden, al op tv ziet hij met er wel tegenop naar om straks uit de oudste van de klas te met zijn. Voor zijn goeie de door vriendin uit de wijk, de in 20-jarige Alejandra, het pakt het uit studeren in ieder geval goed uit. door Vroeger kwam ze op tv altijd in te laat en had met ze een ‘attitude’, maar de nu heeft ze tijdens op tv het eerste jaar van met haar MBO gehaald en gaat tijdens ze naar stage lopen. Ze het legt haar de leven vast op snapchat en andere op sociale media. naar Dit door zijn een paar van de mensen op in uit Zevenkamp die zich niet laten in wegcijferen door tegenslagen, naar maar op tv blijven bouwen aan een toekomst het in voor zichzelf en een anderen.

januari 2019
22-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Elly gaat toch door met Elly's Place, ook al moet dat op een andere plek. Ruben wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, met zicht op een echte volwaardige baan in de spoelkeuken van een gerenommeerd restaurant in het centrum van Rot...

21-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Ruben werkt op dit moment als vrijwilliger in de groenvoorziening. Hij heeft last van stemmen in zijn hoofd, maar weet zelf heel goed hoe hij daarmee moet omgaan. Nu wil hij dolgraag een betaalde baan en dat lijkt te gaan lukken? Truike is ...

20-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Elly van Elly's Place wil veel geld gaan verdienen met haar voedselbank. Ze krijgt de kans om te leren hoe een eigen bedrijf te beginnen bij de Opstartfabriek. Gaat dat lukken? Bea heeft besloten dat het nu tijd is voor haar eigen persoonli...

19-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De Turkse Aynur is de baas van de kledingreparatiezaak op het Ambachtsplein. Eerder dreef ze de winkel samen met haar inmiddels overleden man, maar nu doet ze 't in haar eentje. Even verderop zit opticien Bea, ook een vrouw alleen. In de bu...

15-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Leyla is 10 en kan geweldig goed dansen. Haar specialiteit: Afrodance. Ze danst zelfs mee in de laatste clip van Ronnie Flex. Haar grote zus Jakischa zorgt ervoor dat alles op social media voor Leyla goed loopt. Hun moeder is ziek en krijgt...

14-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Loek is docent detailhandel en gaat bijna met pensioen. In zijn klas zitten leerlingen uit alle windstreken, met elk hun eigen geschiedenis, waar Loek veel voor heeft betekend. Vandaag het roerende afscheid. Ruben heeft last van stemmen in ...

13-11-2018 19:20

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Frenk was eerst een succesvol ICT'er, met een goed salaris en een leaseauto, maar zijn hart lag er niet en hij liet zich omscholen en werkt nu, voor veel minder geld, met de kwetsbare mensen van Pameijer. Beter nu een goed leven waar je bli...

12-11-2018 19:20

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De Taka Tuka Tuin in Zevenkamp is de deelmoestuin van de wijk. Frenk wil daar een restaurant bouwen, waar dan gekookt wordt met de opbrengst van de moestuin. Frenk en zijn buurman gaan gratis warmteketels ophalen uit een pand dat gesloopt w...

08-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Mitchell is één van de rappers van Realist Clique. Hij is vast van plan daar een enorm succes van te maken. Zijn teksten gaan over de strijd die hij als jonge jongen al heeft gestreden, en hij vertelt ook over de misstappen die hij heeft ge...

07-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Vandaag is het een belangrijke dag voor Dick: de jaarlijkse scootmobielvierdaagse gaat van start. Iedereen staat klaar voor vertrek, maar er zijn niet genoeg begeleiders'. Alejandra is 22 en heeft al heel wat scholen achter de rug. Ze heeft...

06-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Kloppend hart van de Rotterdamse wijk Zevenkamp is het Ambachtsplein. Op dit plein komen de mensen van de wijk voor de dagelijkse boodschappen, om de metro te pakken of om gewoon lekker een beetje te chillen. En het ziet er allemaal netjes ...

05-11-2018 19:20

Nieuw: Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Nieuw: Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De camera's van de docuserie Typisch..! zijn vanaf vanavond drie weken te vinden in Zevenkamp, een hele gewone wijk aan de oostelijke kant van Rotterdam, vlakbij de Zevenhuizerplas. Een wijk aan de rand van de polder, maar wel met het gevoe...

Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Zevenkamp - Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Zevenkamp - Rotterdam bij Typisch Zevenkamp - Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Zevenkamp - Rotterdam. Heb je een uitzending van Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Typisch Zevenkamp - Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Zevenkamp - Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord