Programma gemist?

Elly gaat toch op tv door het met Elly's Place, ook op al de moet dat op een met andere plek. Ruben wordt uitgenodigd in voor van een sollicitatiegesprek, van met zicht op een echte volwaardige op baan in een de spoelkeuken van op tv een gerenommeerd het restaurant in het centrum met van Rotterdam. met Marciano treedt op tijdens tijdens de op tv jaarlijkse Michael Jackson-dag in Best en met in docent Loek gaat van zijn tijdens pensioen genieten. Hij rijdt het samen op met zijn vrouw in op tv de camper het avontuur uit op tv tegemoet.

Ruben werkt op op tv dit moment van als in vrijwilliger in de groenvoorziening. Hij tijdens heeft last van stemmen een in zijn hoofd, het maar weet zelf van op heel goed hoe hij daarmee door moet omgaan. Nu op tv wil hij dolgraag naar een betaalde baan op en dat naar lijkt te gaan lukken? van Truike is uit nog niet zo het lang weduwe en moet het door nu in haar naar op tv eentje rooien. De op mensen van het Wederopbouwkoor zijn voor met haar een grote in steun. met En het is crisis naar bij de de kringloopwinkel van Dick en Elly's het Place. De verhuurder de van het pand op tv met heeft de huur opgezegd van en ze moeten er naar allebei de uit.

Elly van tijdens Elly's Place wil veel de geld gaan verdienen in met haar de voedselbank. Ze krijgt de in het kans om te een leren hoe een eigen door bedrijf te naar beginnen bij de met Opstartfabriek. Gaat dat lukken? door Bea heeft besloten naar dat het op tv nu tijd is op voor haar eigen persoonlijke ontwikkeling het en leert vliegen. Ook het een al is dat een de hele dure hobby, ze op tv heeft een het er voor over. We vliegen in mee boven in Rotterdam. Ali pakt van z'n koffer een in en vertrekt naar tijdens zijn familie een in Tunesië. Zijn vader heeft uit er eerder voor de gezorgd dat een Ali een in Nederland kon tijdens blijven, omdat de kansen het voor een jongen met een van ernstige beperking hier het veel beter met zijn dan een in het vaderland van de zijn een ouders.

De Turkse Aynur uit van is de baas van de met kledingreparatiezaak op het Ambachtsplein. door Eerder in dreef ze de met winkel samen met haar inmiddels het overleden met man, maar nu op tv doet ze 't in haar uit eentje. Even verderop het tijdens zit opticien Bea, ook in een vrouw alleen. In de een buurt heeft naar niet iedereen zoveel naar te tijdens besteden, dus het is op best een risicovolle onderneming. tijdens Ondertussen hebben Dick op tv van de kringloopwinkel en door Elly op van de voedselbank, die naar in in hetzelfde pand zitten, een naar pittige ruzie. Ze geven elkaar met de op tv schuld van de stroeve samenwerking. in Komt dat de ooit nog goed? En uit naar we zijn uitgenodigd op tv voor een unieke gebeurtenis in naar het leven van door Aynur: het met besnijdenisfeest van haar de kleinzoon.

Leyla is het 10 en kan op geweldig goed dansen. Haar tijdens specialiteit: Afrodance. door Ze uit danst zelfs mee in de de laatste clip van de Ronnie Flex. Haar een grote zus tijdens Jakischa zorgt ervoor tijdens dat alles de op social media voor een Leyla goed loopt. Hun naar moeder is ziek van en krijgt hulp een in de naar huishouding. Maar op tv nu Jakischa 18 het is geworden, zou zij dat eigenlijk op in moeten doen. Dick het geeft scootmobielles in de buurt. door Ruben uit gaat solliciteren naar een de echte baan. En Marciano treedt van op als door Michael op Jackson in het televisieprogramma Utopia. Laat op dat in nou net het lievelingsprogramma van naar hem en z'n de oma uit zijn.

Loek uit is docent detailhandel en gaat van met bijna met pensioen. op tv In zijn klas zitten leerlingen uit op alle door windstreken, met elk hun tijdens eigen door geschiedenis, waar Loek veel in voor heeft door betekend. Vandaag het roerende afscheid. uit Ruben heeft met last van stemmen in zijn van hoofd door en kon daardoor het niet meer functioneren tijdens in een 'gewone' baan. Nu op werkt hij de als vrijwilliger het in de groenvoorziening, naar met steun van Pameijer, de het organisatie naar die mensen met met psychiatrische problemen of een van verstandelijke beperking begeleidt. het Maar Ruben door wil zo graag een echte in baan, met tijdens een salaris. Destin heeft de met zijn door rapformatie van Royal Family een videoclip in de uit wijk opgenomen, maar door dat loopt niet met zoals hij wil. van tijdens En Ali gaat uit in naar het centrum een van Rotterdam. tijdens Lukt dat om binnen te komen, door op tv met die rolstoel een van honderd kilo?

Frenk was de eerst een succesvol ICT'er, met met een goed van salaris en met een leaseauto, een maar zijn hart lag er de door niet en hij liet zich de omscholen het en werkt nu, van voor veel minder geld, met van de kwetsbare mensen van van naar Pameijer. Beter nu een goed leven een met waar je blij uit van wordt dan straks een op tv vet pensioen, tijdens is zijn motto. naar De scootmobielvierdaagse van uit Dick loopt ten tijdens einde, vandaag de laatste dag. van De buurt naar haalt de op deelnemers binnen met bloemen en op tv zoenen. En Laurindo van krijgt de kookles bij het in Leger de Heils. van Zijn droom de is een eigen restaurant, uit maar nu moet op eerst de op groentesoep lukken en dat valt nog een uit niet mee.

De het Taka Tuka Tuin de in Zevenkamp is een de deelmoestuin van de een wijk. Frenk van wil daar een restaurant bouwen, uit naar waar dan gekookt wordt een met de opbrengst van de de moestuin. naar Frenk en door zijn buurman gaan tijdens gratis warmteketels ophalen naar uit een pand dat gesloopt wordt. naar Lekker duurzaam. Truike van woont met in de woongemeenschap van Centraal een Wonen en met haar man Jan was het een het van de oprichters. Hij is door recent overleden op en Truike in doet haar best op het leven alleen weer op op te in pakken. En de Marciano is dol de op zijn oma en dat is naar wederzijds. Ze kijken de samen bijna elke op tv tijdens dag naar hun lievelingsprogramma Utopia. op Oma is ziek, uit maar ze tijdens houdt de moed van erin.

Mitchell is met één van de rappers naar van van Realist Clique. Hij door is vast van op plan daar een enorm succes de het van te maken. Zijn teksten gaan met van over de strijd die hij op als jonge jongen uit al heeft gestreden, en uit hij vertelt ook op tv over de misstappen tijdens die hij heeft op gemaakt. met Maar nu wordt alles anders. op de Ook in de Taka Tuka in Tuin, de het gezamenlijke moestuin in de de wijk, zijn de uit mensen bezig de met grote plannen. de Uiteindelijk moet hier een buurtrestaurant door komen. op tv En daar is geld voor naar nodig. Ali op is gehandicapt en door daardoor afhankelijk van van andere mensen. Meestal loopt tijdens dat helemaal prima, op maar hij heeft de ook door slechte ervaringen. in Hij heeft zich in het het verleden laten uit overhalen om in een aantal telefoonabonnementen het af te sluiten op zijn door naam, maar naar hij werd opgelicht en uit betaalt nu de prijs: door duizenden euro's in schuld die afbetaald in moeten door worden.

Vandaag naar is het een belangrijke de dag voor Dick: de de jaarlijkse scootmobielvierdaagse naar gaat van start. uit Iedereen staat klaar voor in vertrek, maar op tv er zijn in niet genoeg begeleiders'. Alejandra is een 22 op tv en heeft met al heel wat uit scholen achter de rug. naar Ze heeft tijdens het heel moeilijk gehad in het met verleden, maar uit is nu vast van op tv plan in te slagen in met haar opleiding uit tot beveiliger. Haar mentor uit verzucht dat in ie er eerst door een hard hoofd in had. Ali de woont zelfstandig maar naar heeft veel hulp in nodig in tijdens het dagelijks leven. Daar uit krijgt ie naar thuiszorg voor, maar er met uit zijn ook vrienden met die hem komen helpen. met We zien de bijzondere vriendschap op tv tussen Ali uit en op tv Jeffrey. En de Zevenkampse op tv rapformatie Realist Clique treedt op een in het het buurthuis. Gaat de zaal in met plat?

Kloppend op tv hart van de Rotterdamse wijk op tv het Zevenkamp is het Ambachtsplein. Op dit de een plein komen de mensen van uit de wijk voor de het dagelijkse tijdens boodschappen, om de metro op te het pakken of om gewoon lekker op een beetje te chillen. met En de het ziet het er allemaal netjes uit, maar de Mohammed van de vishandel met weet van de het op stille armoede. Mensen die niet meteen het kunnen betalen, een mogen dat van hem een ook aan het een eind van tijdens de in maand doen. Elly, die uit eigen in ervaring weet hoe door het is als op tv je nog maar uit een paar met euro in uit je zak hebt en van toch boodschappen moet naar doen, richtte zelf door een voedselbank in op. Haar in zoon Chesron is met van plan rijk en beroemd op tv te worden met zijn een naar raps.

De camera's van tijdens de docuserie naar Typisch..! zijn vanaf vanavond tijdens drie weken te in in vinden in Zevenkamp, een hele een gewone wijk aan met de oostelijke kant uit van Rotterdam, door vlakbij de Zevenhuizerplas. Een tijdens wijk aan de naar rand van naar de polder, met maar wel met het met gevoel van het het grotestadsleven. Deze nieuwe in Typisch-reeks toont hoe in hier de aanpakkers wonen, de op tv Rotterdammers die zeggen een waar het met op staat en die de op niet zeuren maar met hun mouwen opstropen. met Of hun achtergrond nu van op oorsprong Nederlands, een Surinaams, Marokkaans, Turks uit of van de Antillen is, van ze worstelen zich de samen met een weg naar boven. Typisch in de Zevenkamp - Rotterdam is iedere de maandag tot en met het een donderdag om 19:15 uur op te zien op op tv NPO 2. Het de winkelcentrum op het Ambachtsplein tijdens staat van niet bij iedereen tijdens goed bekend. Ouderen voelen zich naar soms onveilig het door de jongeren die er naar rondhangen. op tv En hoewel er heus nog de wel eens een door jointje gerookt wordt, op tv een willen de jongens op straat met best op tv praten en laten ze in Typisch tijdens tijdens Zevenkamp graag zien wat voor een talenten ze in met huis hebben. Een van nieuwe generatie rappers naar is op het uit plein door te vinden. Zevenkamp is een wijk naar op tv van vallen en weer door opstaan, met op als klinkend voorbeeld de 41-jarige Ali met die na een tijdens ongeluk in zijn met kindertijd door permanent in een rolstoel van zit en opgelicht naar werd. Hij naar is nog uit steeds bezig met het afbetalen de van de gemaakte kosten. op Desondanks blijft tijdens hij naar goedlachs en opgewekt en organiseert hij een het graag feesten in het buurthuis. Marciano tijdens van 22 een is Michael Jackson-imitator, en met een naar goeie ook. Hij kan er met het helaas niet van leven uit en moet weer gaan studeren. uit Dat doet hij door met alle een liefde om uit zijn vriendin Charlotte naar te kunnen onderhouden, al door ziet de hij er wel naar tegenop om straks de oudste tijdens van de klas te uit zijn. Voor zijn met goeie het vriendin uit de wijk, de 20-jarige tijdens Alejandra, pakt het tijdens studeren in ieder in geval goed uit. het Vroeger kwam ze een altijd naar te laat op en had ze het een ‘attitude’, maar nu heeft in ze het op tv eerste jaar van door haar MBO gehaald op tv en gaat op tv ze stage lopen. op tv Ze legt haar leven vast op op snapchat en de andere uit sociale media. Dit zijn een met paar in van de mensen uit naar Zevenkamp die zich op tv niet laten wegcijferen door het tegenslagen, maar blijven bouwen door aan het een toekomst voor zichzelf en door de anderen.

mei 2019
22-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Elly gaat toch door met Elly's Place, ook al moet dat op een andere plek. Ruben wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, met zicht op een echte volwaardige baan in de spoelkeuken van een gerenommeerd restaurant in het centrum van Rot...

21-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Ruben werkt op dit moment als vrijwilliger in de groenvoorziening. Hij heeft last van stemmen in zijn hoofd, maar weet zelf heel goed hoe hij daarmee moet omgaan. Nu wil hij dolgraag een betaalde baan en dat lijkt te gaan lukken? Truike is ...

20-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Elly van Elly's Place wil veel geld gaan verdienen met haar voedselbank. Ze krijgt de kans om te leren hoe een eigen bedrijf te beginnen bij de Opstartfabriek. Gaat dat lukken? Bea heeft besloten dat het nu tijd is voor haar eigen persoonli...

19-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De Turkse Aynur is de baas van de kledingreparatiezaak op het Ambachtsplein. Eerder dreef ze de winkel samen met haar inmiddels overleden man, maar nu doet ze 't in haar eentje. Even verderop zit opticien Bea, ook een vrouw alleen. In de bu...

15-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Leyla is 10 en kan geweldig goed dansen. Haar specialiteit: Afrodance. Ze danst zelfs mee in de laatste clip van Ronnie Flex. Haar grote zus Jakischa zorgt ervoor dat alles op social media voor Leyla goed loopt. Hun moeder is ziek en krijgt...

14-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Loek is docent detailhandel en gaat bijna met pensioen. In zijn klas zitten leerlingen uit alle windstreken, met elk hun eigen geschiedenis, waar Loek veel voor heeft betekend. Vandaag het roerende afscheid. Ruben heeft last van stemmen in ...

13-11-2018 19:20

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Frenk was eerst een succesvol ICT'er, met een goed salaris en een leaseauto, maar zijn hart lag er niet en hij liet zich omscholen en werkt nu, voor veel minder geld, met de kwetsbare mensen van Pameijer. Beter nu een goed leven waar je bli...

12-11-2018 19:20

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De Taka Tuka Tuin in Zevenkamp is de deelmoestuin van de wijk. Frenk wil daar een restaurant bouwen, waar dan gekookt wordt met de opbrengst van de moestuin. Frenk en zijn buurman gaan gratis warmteketels ophalen uit een pand dat gesloopt w...

08-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Mitchell is één van de rappers van Realist Clique. Hij is vast van plan daar een enorm succes van te maken. Zijn teksten gaan over de strijd die hij als jonge jongen al heeft gestreden, en hij vertelt ook over de misstappen die hij heeft ge...

07-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Vandaag is het een belangrijke dag voor Dick: de jaarlijkse scootmobielvierdaagse gaat van start. Iedereen staat klaar voor vertrek, maar er zijn niet genoeg begeleiders'. Alejandra is 22 en heeft al heel wat scholen achter de rug. Ze heeft...

06-11-2018 19:15

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Kloppend hart van de Rotterdamse wijk Zevenkamp is het Ambachtsplein. Op dit plein komen de mensen van de wijk voor de dagelijkse boodschappen, om de metro te pakken of om gewoon lekker een beetje te chillen. En het ziet er allemaal netjes ...

05-11-2018 19:20

Nieuw: Typisch Zevenkamp - Rotterdam

Typisch Zevenkamp - Rotterdam - Nieuw: Typisch Zevenkamp - Rotterdam

De camera's van de docuserie Typisch..! zijn vanaf vanavond drie weken te vinden in Zevenkamp, een hele gewone wijk aan de oostelijke kant van Rotterdam, vlakbij de Zevenhuizerplas. Een wijk aan de rand van de polder, maar wel met het gevoe...

Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Zevenkamp - Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Zevenkamp - Rotterdam bij Typisch Zevenkamp - Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Zevenkamp - Rotterdam. Heb je een uitzending van Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Zevenkamp - Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Typisch Zevenkamp - Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Zevenkamp - Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord