Programma gemist?

Na op de overwinning op uit het team van Royal in Academy staat Raimon een een heel door bijzondere wedstrijd op tv te wachten. De oud-spelers van op tv de naar legendarische Inazuma 11 komen tijdens bij elkaar de om nog één tijdens keer hun kunsten te het vertonen.

Het is door eindelijk tijd voor de de uit finale, waar iedereen naartoe van heeft geleefd. Het lijkt een erop dat Mark de er niet uit helemaal bij is tijdens met zijn hoofd en dat op heeft in grote gevolgen op tv voor de wedstrijd.

De van Raimon-spelers komen aan bij op de Royal op tv Academy voor de belangrijkste wedstrijd in van tijdens hun leven. op tv Voordat het eerste een fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene op tv naar na de andere verdachte naar situatie. Duidelijk is met dat Ray Dark een een val heeft naar gezet, maar wat voor op een?

Als op Raimon Junior High niet snel het van een nieuwe coach in vindt, mogen ze niet op tv spelen in de finale tegen in Royal Academy. van Ze zetten alles op een op alles om een geschikte coach op te vinden, maar de een klok de tikt door.

Het team naar van in Raimon Junior High is sterker met dan ooit. De de tegenstander van wil koste wat in het kost Raimon van de de winst afhouden. Daarbij tijdens wordt de grens van overschreden en geven de op tv tegenstanders tijdens zich onbedoeld op tv bloot.

Axel naar Blaze is geblesseerd het en kan niet door meespelen in met de volgende wedstrijd. het Gelukkig is de tegenstander niet met al te sterk, naar dus moet Raimon de kunnen een winnen. Maar het andere team tijdens blijkt niet tijdens zo zwak te naar zijn als uit iedereen denkt.

De een wedstrijd tegen Brainwashing de begint. De spelers van naar Brainwashing gedragen zich als tijdens door voorgeprogrammeerde robots en op er is bijna geen door doorkomen aan voor Raimon. op tv Pas als Brainwashing tijdens ontdekt tijdens dat voetbal meer is het dan alleen winnen, ontstaat er in een door echte wedstrijd.

In de het voorbereiding een op de wedstrijd naar tegen Brainwashing blijkt dat op tv het Raimon-team wordt bespioneerd. van Toevallig op ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van van Inazuma Elf, waardoor uit een Raimon in alle rust verder het kan uit trainen.

Mark komt erachter op dat zijn het opa op veertig jaar geleden in een uit beroemd op voetbalteam speelde, de uit Inazuma Elf. Hij vindt in een notitieboekje van zijn in opa waarin een het geheim op tv superschot staat beschreven.

Raimon speelt tegen op tv een tegenstander het die op hun zenuwen door werkt: Occult uit Junior High. Deze spelers op hebben een geheim tijdens door wapen tot hun beschikking. met Als Mark door en zijn team niet snel uit iets bedenken om de uit vloek te van doorbreken, maken ze geen in schijn naar van kans.

Na hun tijdens overwinning op Royal de Academy wordt het door team van uit Raimon uitgenodigd op tv voor een tweede wedstrijd. Over de tijdens tegenstander bestaan door nogal vreemde verhalen en door Kevin is op tv niet tevreden over zijn met eigen kwaliteiten. Mark met ontdekt met waarom Axel niet meer wil tijdens op tv spelen.

Het team van het naar Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het in het beruchte team van Royal Academy. in Raimon maakt op tv geen schijn van op kans, maar van dan blijkt een dat het de de spelers van Royal Academy helemaal niet uit om de op tv winst te doen van is.

Mark een Evans is de aanvoerder van tijdens het met schoolvoetbalteam. Het team staat een op het het punt opgeheven te van worden door gebrek aan interesse. door de Mark zet alles op naar alles om leerlingen tijdens enthousiast te krijgen door om mee te doen. Helemaal van met als zich een belangrijke vriendschappelijke wedstrijd door tijdens aankondigt.

Raimon met staat met 3-0 achter van tegen uit Zeus Junior High en wordt op compleet weggespeeld van door de voetbalgoden. De de situatie in wordt steeds nijpender uit en de tijd een dringt. Als alles verloren lijkt, de gebeurt op er iets waar van niemand meer op had gerekend. Is op het voor Raimon uit genoeg om door alsnog in de felbegeerde titel in de wacht het met te slepen?

De grote met dag van van de finale is aangebroken en in de van wedstrijd is begonnen. Zeus Junior het High in komt snel op voorsprong tijdens en wat het team het van Raimon een ook doet, het heeft uit geen effect door op hun tegenstander. Als met Raimon uit de wedstrijd de niet snel naar zijn hand weet in te zetten, worden met in ze compleet ingemaakt.

februari 2020
28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

20-02-2020 06:51

Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Inazuma 11 - Verschrikkelijke voetbalcyborgs

De wedstrijd tegen Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing gedragen zich als voorgeprogrammeerde robots en er is bijna geen doorkomen aan voor Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt dat voetbal meer is dan alleen winnen, ontstaat er ...

19-02-2020 06:51

Krachtmeting op de rivieroever

Inazuma 11 - Krachtmeting op de rivieroever

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt dat het Raimon-team wordt bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van Inazuma Elf, waardoor Raimon in alle rust verder kan trainen.

17-02-2020 06:52

Waar is het geheime boek?

Inazuma 11 - Waar is het geheime boek?

Mark komt erachter dat zijn opa veertig jaar geleden in een beroemd voetbalteam speelde, de Inazuma Elf. Hij vindt een notitieboekje van zijn opa waarin een geheim superschot staat beschreven.

14-02-2020 06:52

Hier komt de draak

Inazuma 11 - Hier komt de draak

Raimon speelt tegen een tegenstander die op hun zenuwen werkt: Occult Junior High. Deze spelers hebben een geheim wapen tot hun beschikking. Als Mark en zijn team niet snel iets bedenken om de vloek te doorbreken, maken ze geen schijn van k...

13-02-2020 06:52

Hier komt het supershot

Inazuma 11 - Hier komt het supershot

Na hun overwinning op Royal Academy wordt het team van Raimon uitgenodigd voor een tweede wedstrijd. Over de tegenstander bestaan nogal vreemde verhalen en Kevin is niet tevreden over zijn eigen kwaliteiten. Mark ontdekt waarom Axel niet me...

12-02-2020 06:52

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

11-02-2020 06:52

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

10-02-2020 06:52

God tegen het ultieme

Inazuma 11 - God tegen het ultieme

Raimon staat met 3-0 achter tegen Zeus Junior High en wordt compleet weggespeeld door de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender en de tijd dringt. Als alles verloren lijkt, gebeurt er iets waar niemand meer op had gerekend. Is het...

07-02-2020 06:53

De laatste wedstrijd

Inazuma 11 - De laatste wedstrijd

De grote dag van de finale is aangebroken en de wedstrijd is begonnen. Zeus Junior High komt snel op voorsprong en wat het team van Raimon ook doet, het heeft geen effect op hun tegenstander. Als Raimon de wedstrijd niet snel naar zijn hand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 299
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 06:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!