Programma gemist?

Silvia een en Bobby worden verrast door door het nieuws dat op Erik, een oud-schoolgenoot, op tv nog een in leven is, terwijl ze uit door jarenlang dachten dat uit hij was overleden. Erik naar blijkt bovendien erg goed te naar kunnen voetballen en op tv trekt de aandacht naar uit van Mark.

Jude Sharp de heeft met de schotkracht versterkt en daarmee is op tv Raimon klaar om uit naar door de ondoordringbare verdediging van Farm op tv Junior het High heen te breken. Maar met door als ze hun passes niet beter uit coördineren, is al uit het het harde werken van voor niets geweest!

De overwinning naar op Shuriken Junior de High heeft Raimon uit zelfvertrouwen gegeven, maar de de nederlaag van op Royal Academy tegen Zeus een in Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon het een kans wil in maken tegen Zeus, op moet er door nog een harder getraind worden.

Nathan blijft het voorlopig nog en het een team uit bereidt zich voor op het de aanstaande wedstrijd. De uit in tegenstander is het de team van Shuriken uit Junior High, dat voetbal speelt in tijdens door ninjastijl. Weet Raimon zich staande de te de houden?

Aan de vooravond een van het op nationale kampioenschap krijgt het op tv team van een Raimon twee uit klappen te verduren: Nathan twijfelt naar in of hij nog langer het blijft voetballen en uit de voorzitter op krijgt een zwaar het auto-ongeluk.

Na de overwinning op tv op met het team van Royal Academy de staat naar Raimon een heel bijzondere door wedstrijd een te wachten. De oud-spelers van de een legendarische Inazuma tijdens 11 komen in bij elkaar om naar nog één keer het hun kunsten te in vertonen.

Het is eindelijk in op tijd voor de finale, waar iedereen op tv in naartoe heeft geleefd. een Het lijkt erop dat op Mark er niet helemaal bij op tv op tv is met zijn hoofd en een dat heeft grote gevolgen door voor de met wedstrijd.

De Raimon-spelers komen de aan bij tijdens de Royal de Academy voor de op belangrijkste wedstrijd van hun leven. op tv Voordat het eerste de fluitsignaal klinkt, ontdekken naar ze de uit ene door na de andere verdachte situatie. Duidelijk van is dat van Ray Dark het een val heeft gezet, maar naar wat in voor een?

Als in Raimon Junior van High niet snel een nieuwe in coach vindt, mogen met ze niet spelen in in de uit finale tegen met Royal Academy. Ze zetten een alles op alles in om een geschikte coach door te vinden, maar in de tijd door tikt door.

Het team het van Raimon Junior van High is sterker dan het ooit. De tegenstander in wil koste wat op tv het het kost Raimon van op tv de winst afhouden. Daarbij wordt uit het de grens overschreden en geven de het tegenstanders zich onbedoeld in in bloot.

Axel van Blaze is geblesseerd en een kan van niet meespelen in door de volgende wedstrijd. Gelukkig uit is de tegenstander van niet al te met sterk, dus moet winnen tijdens geen probleem de zijn. Maar ze blijken door niet zo een zwak te zijn als het iedereen met denkt.

De wedstrijd tegen de Brainwashing begint. een De het spelers van Brainwashing gedragen zich als uit voorgeprogrammeerde van robots en er is in bijna geen doorkomen door aan voor Raimon. Pas de als Brainwashing ontdekt de naar dat voetbal meer is dan alleen door een winnen, ontstaat er een echte op tv wedstrijd.

In de voorbereiding met op van de wedstrijd tegen Brainwashing door blijkt dat het uit Raimon-team wordt bespioneerd. door Toevallig ontdekt met Nelly de het oude trainingsruimte van Inazuma Elf, op waardoor Raimon in alle door rust verder uit kan van trainen.

Raimon is klaar van van voor de grote wedstrijd tegen Wild van Junior High, behalve het Jack. Door zijn van hoogtevrees kan een hij de Inazuma het Drop niet uitvoeren naar en zonder met die truc zijn de ze verloren. Kan hij zijn de in angst overwinnen?

Mark de komt erachter dat zijn het opa door veertig jaar geleden in een beroemd het voetbalteam een speelde, de Inazuma Elf. uit Mark vindt een notitieboekje met het van zijn opa waarin een een geheim superschot staat uit beschreven.

januari 2019
21-01-2019 07:28

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat Erik, een oud-schoolgenoot, nog in leven is, terwijl ze jarenlang dachten dat hij was overleden. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

18-01-2019 07:27

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

17-01-2019 07:30

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

16-01-2019 07:29

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

15-01-2019 07:29

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog langer blijft voetballen en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

14-01-2019 07:29

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

11-01-2019 07:28

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

10-01-2019 07:29

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

09-01-2019 07:29

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de tijd tikt door.

08-01-2019 07:27

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

07-01-2019 07:27

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet winnen geen probleem zijn. Maar ze blijken niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

04-01-2019 08:57

Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Inazuma 11 - Verschrikkelijke voetbalcyborgs

De wedstrijd tegen Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing gedragen zich als voorgeprogrammeerde robots en er is bijna geen doorkomen aan voor Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt dat voetbal meer is dan alleen winnen, ontstaat er ...

04-01-2019 08:31

Krachtmeting op de rivieroever

Inazuma 11 - Krachtmeting op de rivieroever

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt dat het Raimon-team wordt bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van Inazuma Elf, waardoor Raimon in alle rust verder kan trainen.

03-01-2019 08:59

Dit is de Inazuma knal!

Inazuma 11 - Dit is de Inazuma knal!

Raimon is klaar voor de grote wedstrijd tegen Wild Junior High, behalve Jack. Door zijn hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop niet uitvoeren en zonder die truc zijn ze verloren. Kan hij zijn angst overwinnen?

03-01-2019 08:33

Waar is het geheime boek

Inazuma 11 - Waar is het geheime boek

Mark komt erachter dat zijn opa veertig jaar geleden in een beroemd voetbalteam speelde, de Inazuma Elf. Mark vindt een notitieboekje van zijn opa waarin een geheim superschot staat beschreven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 07:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord