Programma gemist?

Het met team van uit Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen van het van beruchte team van Royal Academy. tijdens Raimon het maakt geen schijn van op tv kans, op maar dan blijkt dat met het de door spelers van Royal de Academy helemaal niet om de winst door te doen op is.

Mark Evans met is de aanvoerder van uit in het schoolvoetbalteam. Het team staat met op in het punt opgeheven tijdens te worden door uit gebrek aan interesse. tijdens Mark zet alles op door alles om leerlingen met enthousiast te krijgen om in mee te doen. de Helemaal als door zich een belangrijke vriendschappelijke met wedstrijd tijdens aankondigt.

Raimon is van door naar de de finale, maar het team in maakt zich in behoorlijk naar druk over de volgende op tegenstander: Zeus een Junior. Mark denkt dat hij niet in goed genoeg op is en Ray door Dark is in bezig met het beramen het van een gemeen uit plan.

In tijdens de halve finale van maakt Kirkwood het Raimon uit knap lastig. het Maar de gebroeders Murdock met zijn de drukker bezig met het aftroeven van met Axel in dan met de in wedstrijd. Daar maakt de Raimon slim tijdens gebruik van!

Vlak een voor de halve finale tegen in tijdens Kirkwood komen Mark en uit Axel in met aanvaring met drie topspitsen van door Axels oude school. tijdens Dit het drietal weet Mark uit de tent op te lokken. naar Als uit de wedstrijd begint, lijkt het van erop dat een alle extra training niet voldoende met met is geweest.

Silvia tijdens en Bobby worden verrast het door het nieuws tijdens dat op een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, in terwijl de ze jarenlang dachten dat hij uit dood was. Erik blijkt de bovendien erg goed door te een kunnen voetballen en van trekt de aandacht naar van Mark.

Jude Sharp naar heeft de schotkracht van versterkt door en daarmee is van Raimon klaar om door de ondoordringbare op tv verdediging op van Farm naar Junior High heen te breken. Maar op tv als op tv ze hun passes niet beter naar coördineren, is in al het harde werken tijdens voor uit niets geweest!

De overwinning het op tijdens Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen van gegeven, een maar de een nederlaag van Royal naar Academy tegen Zeus Junior door zorgt voor ongeloof. Als van Raimon een kans op tv wil naar maken tegen Zeus, moet er op tv nog een harder getraind worden.

Nathan blijft voorlopig in nog en het een van team bereidt zich voor op de in aanstaande wedstrijd. De op tv tegenstander is het op tv team van naar Shuriken Junior op High, dat door voetbal speelt in een ninjastijl. Weet Raimon zich staande in te een houden?

Aan de vooravond door van uit het nationale kampioenschap krijgt in het team in van Raimon twee klappen te naar verduren: Nathan in twijfelt of hij tijdens nog door zal van gaan met op voetballen, en de voorzitter krijgt uit een het zwaar auto-ongeluk.

Na naar de overwinning op het team op van uit Royal Academy staat Raimon een de heel bijzondere met wedstrijd te tijdens wachten. De oud-spelers op van de met legendarische Inazuma 11 het komen bij elkaar tijdens om nog één keer het hun kunsten te tijdens vertonen.

Het is op tv eindelijk in tijd voor de finale, de waar iedereen naartoe heeft van geleefd. Het lijkt door erop dat uit Mark er op tv niet helemaal bij van is met zijn hoofd naar en dat heeft grote gevolgen van voor de door wedstrijd.

De Raimon-spelers de komen aan bij van de Royal Academy voor door uit de belangrijkste wedstrijd van hun van leven. Voordat het eerste de fluitsignaal klinkt, ontdekken het van ze de ene na de andere naar verdachte situatie. in Duidelijk is uit dat Ray door Dark een val heeft gezet, maar het wat voor de een?

Als Raimon in Junior High met niet snel een nieuwe coach tijdens vindt, mogen ze de niet met spelen in de door finale tegen op Royal Academy. Ze zetten het alles op alles om een van uit geschikte coach te vinden, maar de in klok tikt van door.

Het team van op Raimon Junior High van is tijdens sterker dan ooit. De tijdens tegenstander wil koste met wat het kost Raimon de van de de winst afhouden. tijdens Daarbij wordt de op tv grens overschreden en geven het de tegenstanders zich onbedoeld van uit bloot.

oktober 2019
15-10-2019 08:14

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

14-10-2019 08:22

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

30-08-2019 07:27

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

29-08-2019 07:25

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

28-08-2019 07:27

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

27-08-2019 07:27

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

26-08-2019 07:26

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

23-08-2019 07:27

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

22-08-2019 07:24

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

21-08-2019 07:28

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

20-08-2019 07:25

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

19-08-2019 07:24

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

16-08-2019 07:26

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

15-08-2019 07:23

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

14-08-2019 07:25

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 227
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 08:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!