Programma gemist?

De door datum van de op tv finale nadert en een Raimon traint harder dan een ooit. Het team heeft van op tv de grootste moeite om de het beoogde niveau te op tv halen. Lukt het de door spelers om op tv op tijd in vorm het het te komen voor de in grote finale?

Raimon tijdens is door met naar de finale, maar tijdens het team met maakt zich behoorlijk druk op tv over de uit volgende tegenstander: Zeus Junior. van Mark denkt dat hij niet op tv goed op genoeg is en Ray op tv Dark is bezig tijdens met het beramen van van een gemeen een plan.

In de halve op tv naar finale maakt Kirkwood uit het Raimon knap lastig. Maar met de gebroeders Murdock op zijn drukker bezig met de het aftroeven de van naar Axel dan met de wedstrijd. het Daar maakt Raimon slim uit gebruik op van!

Vlak voor de uit halve finale tegen op Kirkwood komen Mark van en Axel in naar aanvaring met op drie topspitsen van op Axels oude school. met Dit drietal op weet Mark uit een de tent te lokken. Als van de wedstrijd begint, uit tijdens lijkt het erop dat uit alle extra het training niet voldoende is van geweest.

Silvia van en Bobby naar worden verrast door het het nieuws dat met een oud-schoolgenoot, Erik, nog in leeft, terwijl ze uit jarenlang dachten dat van hij dood was. Erik met blijkt bovendien erg goed van uit te kunnen voetballen en trekt van de aandacht van uit Mark.

Jude uit Sharp heeft de een schotkracht versterkt en daarmee is op tv Raimon het klaar om uit door de ondoordringbare verdediging uit van Farm Junior in High heen te breken. een Maar als de ze hun met passes niet beter coördineren, op tv is al het in harde werken voor niets op tv geweest!

De van overwinning op Shuriken Junior High het heeft Raimon zelfvertrouwen naar gegeven, maar de in nederlaag van een Royal Academy tegen tijdens Zeus Junior op zorgt voor ongeloof. Als Raimon met op een kans wil maken tegen Zeus, tijdens moet er nog naar harder tijdens getraind worden.

Nathan het blijft voorlopig nog en het in uit team bereidt zich voor op de een aanstaande wedstrijd. De met een tegenstander is het team van uit Shuriken Junior High, dat met voetbal speelt de in uit ninjastijl. Weet Raimon de zich staande te op tv houden?

Aan de tijdens vooravond van op tv het nationale kampioenschap krijgt op het team de van Raimon twee klappen te tijdens verduren: uit Nathan twijfelt uit of hij nog door zal door gaan met het voetballen, en met de voorzitter krijgt een zwaar tijdens auto-ongeluk.

Na uit de overwinning van op het team van Royal door Academy staat Raimon een een van heel bijzondere wedstrijd te wachten. De door oud-spelers van de in legendarische Inazuma met 11 komen bij de elkaar om nog van één keer hun kunsten tijdens te een vertonen.

Het is eindelijk op tijd voor in de finale, waar iedereen door naartoe heeft op tv geleefd. op Het lijkt erop dat Mark er uit tijdens niet helemaal bij van is met zijn hoofd en met dat heeft grote door gevolgen voor het de wedstrijd.

De Raimon-spelers op tv komen aan een bij de Royal Academy van voor de belangrijkste wedstrijd tijdens van hun leven. de tijdens Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, het ontdekken ze de de ene na door de andere verdachte situatie. op Duidelijk tijdens is dat Ray naar Dark een val heeft gezet, uit maar wat voor door een?

Als door Raimon Junior High uit niet snel een nieuwe coach van tijdens vindt, mogen ze niet spelen naar in de het finale tegen Royal Academy. een Ze zetten met alles op alles om een een geschikte coach te op vinden, maar door de klok in tikt door.

Het met team van van Raimon Junior High is van sterker dan ooit. De tegenstander in wil koste naar wat het tijdens kost Raimon van de het winst afhouden. in Daarbij wordt de grens naar overschreden en op tv geven de het tegenstanders zich onbedoeld uit bloot.

Axel door Blaze is geblesseerd en kan op tv uit niet meespelen in de volgende het wedstrijd. Gelukkig in is de tegenstander niet op al te sterk, van dus moet Raimon op kunnen winnen. Maar het uit andere team de blijkt niet zo zwak op tv te het zijn als iedereen de denkt.

juli 2020
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!