Programma gemist?

De datum van in de finale nadert de en uit Raimon traint tijdens harder dan ooit. Het team heeft van de tijdens grootste moeite om het door beoogde niveau te tijdens halen. Lukt het de uit spelers om op het tijd in de vorm de te komen voor de grote in finale?

Raimon is naar door naar de finale, van maar het tijdens team maakt zich behoorlijk naar druk over in de volgende tegenstander: Zeus in Junior. Mark denkt de dat hij tijdens niet goed uit genoeg is en Ray Dark op is bezig een met het beramen van in een tijdens gemeen plan.

In de de halve finale maakt Kirkwood in het Raimon knap het met lastig. Maar de op tv gebroeders Murdock zijn drukker bezig met naar het op aftroeven van Axel dan door met door de wedstrijd. Daar maakt Raimon de slim gebruik het van!

Vlak voor de op tv halve finale tegen in Kirkwood komen Mark de en Axel op in aanvaring met drie een topspitsen van Axels op tv oude school. uit Dit drietal weet in Mark uit de tent in te lokken. Als op de door wedstrijd begint, lijkt in het erop door dat alle extra training een niet voldoende door is geweest.

Silvia in en Bobby worden verrast naar door op het nieuws dat met een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, een terwijl ze jarenlang tijdens dachten uit dat hij dood was. in Erik blijkt bovendien in erg goed te een kunnen voetballen en trekt de van door aandacht van Mark.

Jude in Sharp heeft de schotkracht versterkt een en daarmee is met Raimon klaar om uit door een de ondoordringbare verdediging van Farm door Junior naar High heen met te breken. Maar tijdens als ze hun passes niet beter een coördineren, is al in het het harde werken voor niets op tv geweest!

De door overwinning op Shuriken met Junior High heeft Raimon uit zelfvertrouwen gegeven, maar op de nederlaag van Royal de door Academy tegen Zeus Junior zorgt op voor ongeloof. Als Raimon naar een kans wil op tv maken tegen in Zeus, naar moet er nog de harder getraind worden.

Nathan naar blijft voorlopig op tv nog en het team uit bereidt zich voor op de op naar aanstaande wedstrijd. De tegenstander is in het op team van Shuriken Junior High, met dat op voetbal speelt in ninjastijl. naar Weet Raimon de zich staande te met houden?

Aan uit de vooravond van het nationale naar kampioenschap in krijgt het team van Raimon op twee klappen op te verduren: Nathan van twijfelt of op hij nog door het zal gaan met voetballen, van en de door voorzitter krijgt een op tv zwaar auto-ongeluk.

Na tijdens de overwinning op het tijdens team van Royal Academy uit van staat Raimon een heel door bijzondere wedstrijd te wachten. De uit tijdens oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 uit komen van bij elkaar om nog één op keer de hun kunsten te het vertonen.

Het is het eindelijk door tijd voor de finale, waar naar iedereen naartoe heeft geleefd. op tv Het lijkt tijdens erop dat Mark tijdens er niet met helemaal bij is met zijn het hoofd uit en dat door heeft grote gevolgen voor uit de wedstrijd.

De Raimon-spelers uit komen aan bij de het in Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd door van hun leven. de Voordat het uit eerste fluitsignaal klinkt, een ontdekken ze de naar ene na de andere een verdachte situatie. Duidelijk tijdens is dat het Ray Dark een val van heeft gezet, een maar wat tijdens voor een?

Als in Raimon Junior High door niet snel een naar nieuwe coach vindt, mogen ze uit niet in spelen in door de finale tegen Royal uit Academy. Ze door zetten alles op door alles om een geschikte coach op te vinden, door maar de uit klok tikt door.

Het door team van Raimon Junior naar High is in sterker dan ooit. De door tegenstander wil de koste wat het van kost Raimon van de winst de uit afhouden. Daarbij wordt de tijdens grens overschreden en geven een de tegenstanders zich de onbedoeld naar bloot.

Axel Blaze op is geblesseerd en de kan niet van meespelen in de met volgende wedstrijd. Gelukkig is de in tegenstander niet al door in te sterk, dus met moet Raimon kunnen winnen. Maar een het andere het team blijkt niet zo zwak de te zijn als de iedereen door denkt.

oktober 2021
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!