Programma gemist?

De met datum van de van finale nadert de en Raimon traint harder dan ooit. door het Het team heeft de grootste moeite met om het beoogde uit niveau te het halen. Lukt het de met spelers op om op tijd in vorm een te komen het voor de grote tijdens finale?

Raimon is een door naar de uit finale, maar op het team maakt zich behoorlijk uit druk over de de volgende de tegenstander: Zeus naar Junior. Mark denkt dat hij niet uit goed genoeg is de en in Ray Dark is tijdens bezig met het beramen tijdens van een in gemeen plan.

In het de halve finale maakt Kirkwood tijdens het op tv Raimon knap lastig. het Maar de gebroeders naar Murdock zijn drukker een bezig met het aftroeven van naar Axel door dan met de het wedstrijd. Daar naar maakt Raimon slim gebruik een van!

Vlak voor op de halve finale naar tegen Kirkwood komen uit Mark en Axel in uit aanvaring met drie uit het topspitsen van Axels oude school. Dit op tv drietal uit weet Mark uit de op tent te op tv lokken. Als de wedstrijd door begint, lijkt uit het erop dat alle het extra training niet voldoende in in is geweest.

Silvia van en Bobby worden verrast het door het tijdens nieuws dat een oud-schoolgenoot, van Erik, nog leeft, naar terwijl ze jarenlang dachten een dat hij op dood was. door Erik blijkt bovendien erg in goed te kunnen voetballen een en door trekt de aandacht van op Mark.

Jude een Sharp heeft de schotkracht versterkt met en daarmee naar is Raimon klaar naar om door de een ondoordringbare in verdediging van Farm Junior High heen op tv te een breken. Maar als met ze hun op tv passes niet beter met coördineren, is al het harde tijdens werken voor niets de geweest!

De overwinning in op Shuriken Junior door High door heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar op de nederlaag van de Royal Academy tegen Zeus van Junior zorgt voor met ongeloof. Als van Raimon een op kans wil maken tegen op Zeus, moet er nog op harder getraind in worden.

Nathan van blijft voorlopig nog het en het team tijdens bereidt zich voor uit op de aanstaande tijdens wedstrijd. De tegenstander is tijdens het team op van Shuriken uit Junior High, dat voetbal speelt in in ninjastijl. met Weet Raimon zich staande te door op tv houden?

Aan naar de vooravond van het nationale met kampioenschap krijgt het in team een van Raimon een twee klappen te verduren: Nathan in twijfelt of hij nog tijdens door zal naar gaan met de voetballen, en de voorzitter krijgt op tv een zwaar uit auto-ongeluk.

Na de door overwinning op het team van op van Royal Academy staat Raimon een in door heel bijzondere wedstrijd tijdens te wachten. De oud-spelers op tv van de legendarische op Inazuma 11 komen bij de elkaar om nog één op tv keer hun kunsten tijdens een te vertonen.

Het is een eindelijk tijd voor een de finale, naar waar iedereen naartoe heeft op geleefd. Het lijkt erop in dat Mark er in niet naar helemaal bij is met op zijn hoofd en dat op tv heeft van grote gevolgen voor de het wedstrijd.

De op tv Raimon-spelers komen aan bij de in Royal Academy voor op tv de belangrijkste van wedstrijd van uit hun leven. naar Voordat het eerste in fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene naar na de andere uit verdachte situatie. Duidelijk een naar is dat Ray Dark een val de heeft gezet, de maar wat met voor een?

Als van Raimon Junior High niet door snel door een nieuwe coach vindt, mogen ze op tv niet spelen van in door de finale tegen uit Royal Academy. Ze zetten het alles op op alles om een geschikte op coach te vinden, maar de op klok het tikt door.

Het het team van Raimon naar Junior High is sterker in dan ooit. De in tegenstander wil koste wat van naar het kost Raimon van de winst door afhouden. Daarbij wordt het de grens overschreden in en geven de door tegenstanders zich onbedoeld met met bloot.

Axel Blaze het is geblesseerd en door kan met niet meespelen in de volgende wedstrijd. de Gelukkig op tv is de tegenstander niet uit al op te sterk, dus moet Raimon kunnen de in winnen. Maar het andere een team blijkt op niet zo zwak tijdens te zijn als door iedereen denkt.

juni 2021
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!