Programma gemist?

Mark Evans door is de de aanvoerder van op het schoolvoetbalteam. Het een team staat op het punt opgeheven de te worden door naar gebrek aan met interesse. Mark op tv zet alles op alles om het het leerlingen enthousiast te krijgen om de mee in te doen. Helemaal als tijdens zich een het belangrijke vriendschappelijke wedstrijd door aankondigt.

Raimon op staat met het 3-0 achter tegen Zeus in Junior High en wordt compleet de weggespeeld door op tv de voetbalgoden. tijdens De situatie wordt steeds nijpender op tv naar en de tijd dringt. uit Als alles door verloren lijkt, gebeurt er van iets waar een niemand meer op uit had gerekend. Is het voor Raimon door genoeg om in alsnog uit de felbegeerde titel in de de wacht te op slepen?

De grote dag naar van een de finale is van aangebroken en de wedstrijd is door begonnen. Zeus van Junior High komt snel door op met voorsprong en wat uit het team naar van Raimon ook doet, op tv het heeft geen effect door op hun tegenstander. Als de het Raimon de wedstrijd niet snel naar door door zijn hand weet te zetten, worden uit ze compleet met ingemaakt.

De finale komt door de steeds dichterbij. Het is Mark de tot op heden door niet gelukt om 'de van het ultieme hand' onder de knie met te krijgen, de ook niet met van hulp van door Builder, Hat en Tash. De naar coach in laat het hele met team op school overnachten, zodat van ze zich samen kunnen van uit voorbereiden op de grote het dag.

De datum van naar de door finale nadert en Raimon traint een naar harder dan ooit. Het team de heeft de de grootste moeite om het beoogde in niveau te halen. met Lukt door het de spelers om op naar tijd in vorm naar te komen voor het met de grote finale?

In de halve tijdens finale maakt Kirkwood naar op het Raimon knap uit lastig. Maar de gebroeders uit Murdock zijn drukker bezig met met door het aftroeven van de Axel dan met de wedstrijd. van Daar maakt door Raimon slim gebruik op van!

Vlak met voor de door halve finale tegen Kirkwood komen tijdens Mark en Axel in in aanvaring met van drie topspitsen van de Axels oude school. op tv Dit drietal in weet Mark uit de tent uit te lokken. door Als een de wedstrijd begint, lijkt het erop tijdens dat alle een extra training met niet voldoende is de geweest.

Silvia op en Bobby worden verrast op door tijdens het nieuws dat van een oud-schoolgenoot, Erik, uit nog leeft, terwijl ze jarenlang een dachten tijdens dat hij dood was. uit Erik blijkt met bovendien erg goed te op tv kunnen voetballen op en trekt de aandacht op van Mark.

Jude het Sharp heeft de door schotkracht versterkt en daarmee is uit in Raimon klaar om door de ondoordringbare van met verdediging van Farm Junior High door heen te met breken. Maar als ze door hun passes niet beter in coördineren, het is al het uit harde werken voor een niets geweest!

De op tv overwinning op Shuriken uit Junior High heeft het Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de van nederlaag een van Royal Academy tegen Zeus van Junior op tv zorgt voor ongeloof. in Als Raimon een het kans wil door maken tegen Zeus, moet er de nog harder met getraind worden.

Nathan de blijft voorlopig op nog en het team bereidt zich de voor op een de aanstaande wedstrijd. een De tegenstander is op tv het tijdens team van Shuriken Junior High, de dat op voetbal speelt in ninjastijl. Weet van Raimon zich staande met te een houden?

Aan de in vooravond een van het nationale kampioenschap door krijgt het team van Raimon met twee de klappen te een verduren: Nathan twijfelt of de hij nog door zal gaan een met voetballen, van en de de voorzitter krijgt de een zwaar auto-ongeluk.

Na op tv de overwinning op tijdens het team uit van Royal Academy naar staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd met te wachten. De uit oud-spelers op van de legendarische Inazuma uit 11 komen op bij elkaar om nog door één keer hun kunsten op tv te een vertonen.

Het van is eindelijk tijd tijdens voor de tijdens finale, waar iedereen een naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop een dat Mark er uit niet helemaal bij het is met zijn met hoofd en dat uit heeft grote naar gevolgen voor de uit wedstrijd.

De Raimon-spelers door komen aan de bij de Royal Academy de voor op de belangrijkste wedstrijd van een hun leven. Voordat het door eerste fluitsignaal klinkt, tijdens ontdekken ze de ene met na de naar andere verdachte situatie. Duidelijk de is dat op Ray Dark een op val de heeft gezet, maar wat voor naar een?

juni 2019
26-06-2019 07:30

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

25-06-2019 07:28

God tegen het ultieme

Inazuma 11 - God tegen het ultieme

Raimon staat met 3-0 achter tegen Zeus Junior High en wordt compleet weggespeeld door de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender en de tijd dringt. Als alles verloren lijkt, gebeurt er iets waar niemand meer op had gerekend. Is het...

24-06-2019 07:29

De laatste wedstrijd

Inazuma 11 - De laatste wedstrijd

De grote dag van de finale is aangebroken en de wedstrijd is begonnen. Zeus Junior High komt snel op voorsprong en wat het team van Raimon ook doet, het heeft geen effect op hun tegenstander. Als Raimon de wedstrijd niet snel naar zijn hand...

21-06-2019 07:28

Tijd voor een trainingskamp

Inazuma 11 - Tijd voor een trainingskamp

De finale komt steeds dichterbij. Het is Mark tot op heden niet gelukt om 'de ultieme hand' onder de knie te krijgen, ook niet met hulp van Builder, Hat en Tash. De coach laat het hele team op school overnachten, zodat ze zich samen kunnen ...

20-06-2019 07:28

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

18-06-2019 07:28

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

17-06-2019 07:28

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

14-06-2019 07:28

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

13-06-2019 07:27

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

12-06-2019 07:27

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

11-06-2019 07:27

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

10-06-2019 07:28

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

07-06-2019 07:28

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

06-06-2019 07:28

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

05-06-2019 07:30

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord