Programma gemist?

De datum van van de finale nadert tijdens tijdens en Raimon traint harder het dan ooit. Het team heeft uit de uit grootste moeite om het beoogde de niveau te halen. in Lukt het in de spelers om tijdens op in tijd in vorm te van komen voor de grote op tv finale?

Raimon tijdens is door de naar de finale, maar het team op tv maakt op zich behoorlijk druk over de op tv volgende een tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt in dat hij een niet goed op tv genoeg is en Ray de Dark is uit bezig met het beramen het van een gemeen op tv plan.

In de halve tijdens finale maakt Kirkwood naar op het Raimon knap lastig. uit Maar de gebroeders Murdock uit zijn drukker bezig uit met het uit aftroeven van Axel naar dan met met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim op gebruik het van!

Vlak voor de naar halve finale de tegen Kirkwood komen Mark door en een Axel in uit aanvaring met drie het topspitsen van Axels oude school. op tv Dit drietal weet naar Mark een uit de tent te op tv lokken. Als de wedstrijd uit begint, lijkt het erop het dat op alle extra van training niet voldoende is de geweest.

Silvia een en Bobby een worden verrast door het nieuws dat het een oud-schoolgenoot, het Erik, nog leeft, door terwijl ze jarenlang dachten het dat met hij dood was. Erik naar blijkt met bovendien erg goed te kunnen door voetballen en trekt de naar aandacht op tv van Mark.

Jude Sharp een heeft de schotkracht in versterkt op tv en daarmee is Raimon klaar op om door de ondoordringbare het verdediging van Farm uit Junior High heen op tv de te breken. Maar tijdens als ze hun passes niet in beter de coördineren, is al het harde van werken voor niets de geweest!

De overwinning op in Shuriken Junior het High heeft uit Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar in de nederlaag in van Royal Academy tegen Zeus de Junior zorgt voor een ongeloof. tijdens Als Raimon een naar kans wil maken tegen een Zeus, met moet er nog harder getraind uit worden.

Nathan blijft voorlopig tijdens in nog en het team bereidt zich van voor op het de uit aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het op team van Shuriken op tv Junior High, op tv dat met voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon in het zich staande te het houden?

Aan een de vooravond van het in nationale kampioenschap krijgt het op tv team van Raimon door twee op tv klappen te verduren: Nathan twijfelt de of hij nog van door uit zal gaan met voetballen, een en de voorzitter de krijgt een zwaar op auto-ongeluk.

Na de overwinning naar de op het team door van Royal Academy tijdens staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd door te wachten. in De in oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 in de komen bij elkaar om naar nog één keer hun een kunsten te met vertonen.

Het van is eindelijk een tijd voor de met finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. een Het met lijkt erop dat Mark met er niet helemaal met bij is met naar zijn hoofd en dat het heeft grote gevolgen naar tijdens voor de wedstrijd.

De Raimon-spelers komen het de aan bij de Royal Academy een voor de van belangrijkste wedstrijd van hun leven. naar door Voordat het eerste fluitsignaal het klinkt, ontdekken ze in de ene na de andere naar verdachte situatie. Duidelijk het is tijdens dat Ray Dark een met val heeft gezet, door maar wat voor de een?

Als Raimon naar Junior op tv High niet snel een nieuwe op coach vindt, de mogen ze door niet spelen in de finale tegen op Royal de Academy. Ze zetten alles op tv op alles om een de geschikte de coach te vinden, een maar de klok tikt een door.

Het team van met Raimon naar Junior High is het sterker dan met ooit. De tegenstander wil de koste wat het het kost Raimon van de winst naar het afhouden. Daarbij wordt de grens het overschreden het en geven de de tegenstanders zich onbedoeld op tv bloot.

Axel Blaze het is de geblesseerd en kan niet meespelen in op door de volgende wedstrijd. het Gelukkig is de het tegenstander niet al te in sterk, dus moet met Raimon kunnen winnen. Maar het het uit andere team blijkt niet zo zwak met te zijn als met op tv iedereen denkt.

maart 2021
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!