Programma gemist?

De datum tijdens van de uit finale nadert en Raimon op traint een harder dan ooit. Het team met heeft de grootste moeite van om het beoogde in met niveau te halen. in Lukt het de spelers om met op tijd het in vorm te komen voor met de grote naar finale?

Raimon van is door naar de finale, op tv maar naar het team in maakt zich behoorlijk druk over in de volgende in tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt met dat hij niet door goed genoeg door is en Ray de Dark is bezig met de het beramen tijdens van in een gemeen plan.

In de met halve naar finale maakt Kirkwood het Raimon knap op lastig. Maar de op in gebroeders Murdock zijn tijdens drukker bezig met het door aftroeven van met Axel dan met de uit wedstrijd. Daar tijdens maakt Raimon slim gebruik naar van!

Vlak voor de van door halve finale tegen Kirkwood naar komen Mark in en Axel in aanvaring met naar drie topspitsen van de Axels met oude school. Dit drietal weet op tv Mark een uit de tent te de lokken. Als het de wedstrijd begint, lijkt op het erop dat alle een extra uit training niet voldoende is een geweest.

Silvia en Bobby uit worden op verrast door het een nieuws dat een oud-schoolgenoot, in Erik, nog leeft, terwijl in ze met jarenlang dachten dat hij uit dood was. Erik van blijkt bovendien erg goed een te kunnen voetballen een en trekt een de aandacht van op Mark.

Jude een Sharp heeft uit de schotkracht versterkt en daarmee is in Raimon klaar om van door de ondoordringbare met uit verdediging van Farm op tv Junior High heen van te breken. Maar als het ze hun van passes niet beter op coördineren, is al het tijdens harde werken voor niets de geweest!

De op tv overwinning op uit Shuriken Junior High naar heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, door maar de nederlaag van door Royal Academy tegen van Zeus uit Junior zorgt voor ongeloof. op tv Als Raimon een kans wil naar op tv maken tegen Zeus, moet een er nog tijdens harder getraind worden.

Nathan blijft het voorlopig nog en het naar door team bereidt zich voor met op de met aanstaande wedstrijd. De tegenstander is uit het in team van Shuriken Junior High, dat het voetbal speelt met in ninjastijl. de Weet Raimon de zich staande te het houden?

Aan tijdens de vooravond met van het nationale kampioenschap krijgt het het team van Raimon op tv twee klappen op te verduren: de Nathan twijfelt uit of hij nog in door zal gaan op tv met voetballen, en met de voorzitter krijgt een zwaar naar auto-ongeluk.

Na tijdens de overwinning op van het team van Royal door Academy staat Raimon een tijdens heel bijzondere van wedstrijd te wachten. De naar oud-spelers van de door legendarische Inazuma uit 11 komen het bij elkaar om nog naar één keer hun kunsten naar het te vertonen.

Het de is eindelijk tijd voor het de finale, waar iedereen het naartoe heeft geleefd. uit een Het lijkt erop op dat Mark er door niet helemaal bij is met zijn uit uit hoofd en dat heeft grote uit gevolgen met voor de wedstrijd.

De Raimon-spelers komen uit uit aan bij de Royal Academy voor de de belangrijkste van wedstrijd naar van hun leven. Voordat door het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken met het ze de ene uit na de andere verdachte het situatie. Duidelijk uit is dat Ray de Dark een val heeft de gezet, maar wat voor naar een?

Als Raimon Junior van uit High niet snel een nieuwe uit coach vindt, mogen ze op niet spelen in uit de finale tegen het in Royal Academy. Ze tijdens zetten alles op alles een om een geschikte op tv coach te vinden, maar op de klok tikt naar door.

Het op tv team van Raimon Junior uit High is sterker dan tijdens ooit. De in tegenstander wil koste wat de het op kost Raimon van de winst een op tv afhouden. Daarbij wordt de met grens overschreden en van geven de tegenstanders in zich onbedoeld de bloot.

Axel Blaze in is geblesseerd op en kan niet op meespelen in de volgende op wedstrijd. Gelukkig is tijdens de tegenstander niet tijdens al de te sterk, dus moet Raimon uit kunnen winnen. Maar de het andere team tijdens blijkt niet zo zwak naar te zijn als op tv iedereen de denkt.

oktober 2020
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!