Programma gemist?

Als Raimon tijdens Junior High door niet snel een nieuwe met coach op vindt, mogen ze niet spelen tijdens in de finale de tegen Royal Academy. Ze de zetten alles op van alles om met een geschikte coach door te vinden, naar maar de klok van tikt door.

Het uit team van Raimon Junior met High is sterker dan op ooit. De het tegenstander wil door koste wat uit het kost Raimon van de winst het afhouden. het Daarbij wordt de grens overschreden het door en geven de in tegenstanders zich onbedoeld in bloot.

Axel Blaze is met geblesseerd en kan het niet meespelen een in met de volgende wedstrijd. Gelukkig is in de tegenstander niet al naar te van sterk, dus moet Raimon uit kunnen winnen. Maar van het andere team blijkt uit niet zo zwak met van te zijn als iedereen het denkt.

De wedstrijd van tegen met Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing de gedragen naar zich als de voorgeprogrammeerde robots en er van is bijna tijdens geen doorkomen aan voor uit Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt de dat op voetbal meer is dan alleen op tv winnen, ontstaat er naar op tv een echte wedstrijd.

In de de voorbereiding op een de wedstrijd tegen op Brainwashing blijkt dat het Raimon-team uit wordt bespioneerd. Toevallig door ontdekt Nelly de naar oude trainingsruimte uit van Inazuma Elf, waardoor van van Raimon in alle rust verder uit kan uit trainen.

Raimon op is klaar voor de grote door op wedstrijd tegen Wild naar Junior High, behalve Jack. op tv Door zijn naar hoogtevrees kan hij de Inazuma uit Drop op niet uitvoeren en zonder die truc een op zijn ze verloren. Kan met hij zijn angst op tv overwinnen?

Mark uit komt erachter het dat zijn opa veertig jaar geleden op tv het in een beroemd voetbalteam tijdens speelde, de Inazuma Elf. Hij met vindt een notitieboekje in van zijn opa de waarin een geheim de op tv superschot staat beschreven.

Raimon speelt uit tegen door een tegenstander die op hun een zenuwen werkt: Occult het Junior tijdens High. Deze spelers hebben een een geheim tijdens wapen tot hun beschikking. Als Mark het en tijdens zijn team niet snel op tv iets bedenken om op de vloek te doorbreken, de maken tijdens ze geen schijn in van kans.

Na hun in overwinning op Royal door Academy wordt door het team van de Raimon uitgenodigd voor een op tweede wedstrijd. Over tijdens de tegenstander bestaan de nogal vreemde verhalen door en Kevin is niet naar tevreden op tv over zijn eigen het kwaliteiten. Mark ontdekt waarom op Axel een niet meer wil van spelen.

Het naar team van het Raimon speelt zijn eerste op tv wedstrijd tegen het beruchte uit team van Royal op Academy. Raimon maakt geen een schijn tijdens van kans, maar het dan blijkt dat met het de spelers van Royal het Academy helemaal niet de om de de winst tijdens te doen is.

Mark Evans is het de aanvoerder tijdens van het naar schoolvoetbalteam. Het team naar staat op tijdens het punt opgeheven te het worden door gebrek aan op tv interesse. door Mark zet alles van op alles om leerlingen enthousiast te naar uit krijgen om mee te doen. Helemaal tijdens als tijdens zich een belangrijke vriendschappelijke wedstrijd de in aankondigt.

Raimon staat met naar 3-0 op tv achter tegen Zeus Junior High op tv en tijdens wordt compleet weggespeeld door in de voetbalgoden. De situatie door wordt op steeds nijpender van en de tijd dringt. door Als alles verloren lijkt, tijdens gebeurt er iets waar van niemand op meer op had gerekend. van Is het voor Raimon op tv genoeg om alsnog een de felbegeerde titel een in de de wacht te naar slepen?

De op grote dag van de op finale van is aangebroken en de wedstrijd is op begonnen. Zeus Junior tijdens uit High komt snel op op tv voorsprong en wat tijdens het team van Raimon ook tijdens doet, het heeft door op geen effect op een hun tegenstander. Als Raimon de tijdens wedstrijd niet snel op naar zijn hand van weet te uit zetten, worden ze compleet door ingemaakt.

De door finale komt steeds tijdens dichterbij. Het is Mark tot in een op heden niet gelukt om een 'de ultieme hand' onder de de knie de te krijgen, ook naar niet met hulp met van in Builder, Hat en Tash. de De coach laat het hele in team op in school naar overnachten, zodat ze zich samen op tv kunnen door voorbereiden op de grote de dag.

De tijdens datum van de finale nadert tijdens en Raimon traint een harder dan ooit. op Het tijdens team heeft de grootste het moeite tijdens om het gewenste niveau te met halen. Lukt op tv het de spelers de om op tijd in vorm op te komen op voor de de grote finale?

maart 2019
22-03-2019 07:29

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

21-03-2019 07:28

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

20-03-2019 07:29

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

19-03-2019 07:27

Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Inazuma 11 - Verschrikkelijke voetbalcyborgs

De wedstrijd tegen Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing gedragen zich als voorgeprogrammeerde robots en er is bijna geen doorkomen aan voor Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt dat voetbal meer is dan alleen winnen, ontstaat er ...

18-03-2019 07:26

Krachtmeting op de rivieroever

Inazuma 11 - Krachtmeting op de rivieroever

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt dat het Raimon-team wordt bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van Inazuma Elf, waardoor Raimon in alle rust verder kan trainen.

15-03-2019 07:28

Dit is de Inazuma knal!

Inazuma 11 - Dit is de Inazuma knal!

Raimon is klaar voor de grote wedstrijd tegen Wild Junior High, behalve Jack. Door zijn hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop niet uitvoeren en zonder die truc zijn ze verloren. Kan hij zijn angst overwinnen?

14-03-2019 07:27

Waar is het geheime boek?

Inazuma 11 - Waar is het geheime boek?

Mark komt erachter dat zijn opa veertig jaar geleden in een beroemd voetbalteam speelde, de Inazuma Elf. Hij vindt een notitieboekje van zijn opa waarin een geheim superschot staat beschreven.

13-03-2019 07:28

Hier komt de draak

Inazuma 11 - Hier komt de draak

Raimon speelt tegen een tegenstander die op hun zenuwen werkt: Occult Junior High. Deze spelers hebben een geheim wapen tot hun beschikking. Als Mark en zijn team niet snel iets bedenken om de vloek te doorbreken, maken ze geen schijn van k...

12-03-2019 07:28

Hier komt het supershot

Inazuma 11 - Hier komt het supershot

Na hun overwinning op Royal Academy wordt het team van Raimon uitgenodigd voor een tweede wedstrijd. Over de tegenstander bestaan nogal vreemde verhalen en Kevin is niet tevreden over zijn eigen kwaliteiten. Mark ontdekt waarom Axel niet me...

11-03-2019 07:29

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

08-03-2019 08:54

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

07-03-2019 08:53

God tegen het ultieme

Inazuma 11 - God tegen het ultieme

Raimon staat met 3-0 achter tegen Zeus Junior High en wordt compleet weggespeeld door de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender en de tijd dringt. Als alles verloren lijkt, gebeurt er iets waar niemand meer op had gerekend. Is het...

06-03-2019 08:53

De laatste wedstrijd

Inazuma 11 - De laatste wedstrijd

De grote dag van de finale is aangebroken en de wedstrijd is begonnen. Zeus Junior High komt snel op voorsprong en wat het team van Raimon ook doet, het heeft geen effect op hun tegenstander. Als Raimon de wedstrijd niet snel naar zijn hand...

05-03-2019 08:56

Tijd voor een trainingskamp

Inazuma 11 - Tijd voor een trainingskamp

De finale komt steeds dichterbij. Het is Mark tot op heden niet gelukt om 'de ultieme hand' onder de knie te krijgen, ook niet met hulp van Builder, Hat en Tash. De coach laat het hele team op school overnachten, zodat ze zich samen kunnen ...

04-03-2019 08:54

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het gewenste niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 113
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 07:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord