Programma gemist?

De datum van tijdens de finale nadert naar en Raimon traint met harder dan tijdens ooit. het Het team heeft het de grootste moeite om het naar beoogde niveau te het halen. Lukt het de op spelers om op naar tijd in vorm van met te komen voor de grote een finale?

Raimon is het door naar de finale, door maar het team op tv maakt zich in behoorlijk druk over de uit volgende een tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt het het dat hij niet van goed genoeg is en met Ray Dark is bezig naar met het van beramen van een gemeen tijdens plan.

In uit de halve finale maakt in Kirkwood het de Raimon knap lastig. Maar de van gebroeders Murdock de zijn drukker bezig de met het aftroeven van van op Axel dan met de wedstrijd. een Daar maakt Raimon slim door naar gebruik van!

Vlak van voor de uit halve finale tegen de Kirkwood komen Mark en Axel in van aanvaring op met drie topspitsen een van Axels oude school. Dit naar op tv drietal weet Mark uit de tent op tv op tv te lokken. Als de wedstrijd op begint, lijkt het erop op tv dat de alle extra naar training niet voldoende is tijdens geweest.

Silvia het en Bobby worden op tv verrast door het nieuws het dat een oud-schoolgenoot, op Erik, nog op tv leeft, terwijl van ze jarenlang dachten dat hij de dood was. Erik blijkt een in bovendien erg goed te kunnen met voetballen en trekt met de aandacht van op Mark.

Jude Sharp heeft naar de schotkracht versterkt op tv en een daarmee is Raimon klaar een om door de ondoordringbare op tv verdediging van op tv Farm door Junior High heen te breken. met Maar als ze hun naar passes in niet beter uit coördineren, is al het uit harde werken voor niets op tv geweest!

De overwinning op door op tv Shuriken Junior High heeft met Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de tijdens een nederlaag van Royal van Academy tegen Zeus tijdens Junior zorgt voor een ongeloof. Als Raimon door een kans wil maken tegen Zeus, het moet er nog van harder getraind uit worden.

Nathan naar blijft voorlopig met nog en het team bereidt zich op tv voor op de op een aanstaande wedstrijd. De uit tegenstander is het op team van Shuriken Junior in High, dat een voetbal speelt in ninjastijl. Weet naar Raimon zich staande te door tijdens houden?

Aan het de vooravond van het nationale een kampioenschap krijgt van het team van in Raimon twee klappen te met op tv verduren: Nathan twijfelt of op tv hij nog door zal gaan op naar met voetballen, en de voorzitter krijgt door een een zwaar auto-ongeluk.

Na de overwinning in op het van team van uit Royal Academy staat Raimon een het heel naar bijzondere wedstrijd te wachten. De een tijdens oud-spelers van de een legendarische Inazuma 11 uit komen bij elkaar om nog het één op tv keer hun kunsten te tijdens vertonen.

Het is met eindelijk tijd voor door de finale, op tv waar iedereen naartoe door heeft geleefd. Het lijkt met erop dat Mark er in met niet helemaal bij is met met zijn hoofd in en dat heeft grote gevolgen met voor de op tv wedstrijd.

De de Raimon-spelers komen de aan bij de Royal van Academy voor de belangrijkste wedstrijd de van een hun leven. van Voordat het eerste op tv fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de een ene na de in andere verdachte in situatie. Duidelijk is het dat Ray door Dark een val heeft gezet, de maar wat voor de een?

Als Raimon Junior op High niet snel de een de nieuwe coach een vindt, mogen ze niet spelen in tijdens de finale tegen op Royal Academy. Ze op uit zetten alles op alles van om een geschikte tijdens coach te vinden, maar een de klok tikt van door.

Het team van de Raimon een Junior High is sterker tijdens dan ooit. in De tegenstander tijdens wil koste wat het kost Raimon in van de winst door afhouden. in Daarbij wordt op de grens overschreden en van geven de met tegenstanders zich onbedoeld in bloot.

Axel het Blaze is door geblesseerd en kan een niet meespelen in de het volgende wedstrijd. Gelukkig is in de tegenstander niet al een te sterk, van dus moet Raimon het kunnen het winnen. Maar het andere team van blijkt naar niet zo zwak op te zijn als iedereen op tv denkt.

november 2020
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!