Programma gemist?

Het team van het door Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen op het beruchte team naar van door Royal Academy. Raimon maakt geen de schijn van van kans, maar dan door blijkt dat tijdens het de spelers van Royal met Academy helemaal naar niet in om de winst te van doen is.

Mark met Evans is de aanvoerder van door op het schoolvoetbalteam. Het team staat op op het punt op opgeheven te worden de door gebrek aan interesse. uit Mark zet alles het op tijdens alles om leerlingen enthousiast te uit krijgen om het mee te met doen. Helemaal als naar zich een belangrijke door vriendschappelijke wedstrijd met aankondigt.

Raimon is door op tv door naar de finale, uit maar het team maakt zich behoorlijk in druk over de een volgende tegenstander: uit Zeus Junior. uit Mark denkt dat hij het niet goed door genoeg is en Ray tijdens Dark is bezig naar met het beramen van tijdens door een gemeen plan.

In uit de halve de finale maakt Kirkwood het de Raimon knap lastig. tijdens Maar de gebroeders Murdock naar zijn drukker uit bezig met op tv het aftroeven van een Axel dan met de wedstrijd. Daar door maakt het Raimon slim door gebruik van!

Vlak het voor de halve finale uit tegen Kirkwood komen Mark met en Axel uit in aanvaring op met drie topspitsen van Axels in het oude school. Dit drietal naar weet Mark uit van de tent te lokken. op Als de wedstrijd begint, door lijkt het erop een dat alle uit extra training niet tijdens voldoende is op geweest.

Silvia en Bobby het worden verrast door met het nieuws dat met een in oud-schoolgenoot, Erik, het nog leeft, terwijl op ze jarenlang dachten dat van hij dood was. Erik de blijkt van bovendien erg goed te op tv kunnen voetballen en de trekt de aandacht naar van Mark.

Jude Sharp de heeft de van schotkracht versterkt en daarmee in is Raimon op tv klaar om door de met ondoordringbare verdediging van het Farm Junior High door heen te breken. Maar met van als ze hun passes niet op beter coördineren, is uit al het harde tijdens werken het voor niets geweest!

De overwinning op op Shuriken Junior van High heeft Raimon de zelfvertrouwen met gegeven, maar de nederlaag tijdens van Royal Academy tegen een Zeus in Junior zorgt voor ongeloof. Als met Raimon een naar kans wil maken naar tegen Zeus, moet met er nog harder getraind een worden.

Nathan op blijft voorlopig nog en het het team op bereidt zich voor op de op tv het aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het van team van Shuriken de de Junior High, dat voetbal speelt tijdens in ninjastijl. Weet de Raimon zich staande te tijdens in houden?

Aan van de vooravond van het het nationale kampioenschap een krijgt het op team van Raimon twee klappen te de verduren: Nathan twijfelt naar of hij nog in door zal gaan van door met voetballen, en de voorzitter krijgt naar een in zwaar auto-ongeluk.

Na door de overwinning op het naar team van Royal door Academy in staat Raimon een heel bijzondere tijdens wedstrijd te op tv wachten. De oud-spelers van de door legendarische van Inazuma 11 komen op tv bij elkaar om nog naar één keer hun tijdens kunsten van te vertonen.

Het met is eindelijk tijd voor de naar finale, waar van iedereen naartoe heeft geleefd. van Het lijkt de erop dat Mark er in niet op helemaal bij van is met zijn hoofd en uit dat op heeft grote gevolgen het voor de wedstrijd.

De Raimon-spelers het komen aan bij uit de tijdens Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd op tv op van hun leven. het Voordat het eerste door fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene op na de tijdens andere door verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray op tv het Dark een val heeft gezet, maar tijdens van wat voor een?

Als Raimon tijdens Junior High niet van snel een nieuwe coach een vindt, van mogen ze in niet spelen in de van finale tegen Royal in Academy. Ze zetten alles op op alles om de een geschikte coach te op tv vinden, maar in de klok van tikt door.

Het team van naar Raimon uit Junior High is sterker dan een met ooit. De tegenstander in wil koste wat het kost met Raimon van de tijdens winst afhouden. naar Daarbij wordt een de grens overschreden en geven de door tegenstanders zich onbedoeld uit het bloot.

oktober 2019
15-10-2019 08:14

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

14-10-2019 08:22

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

30-08-2019 07:27

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

29-08-2019 07:25

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

28-08-2019 07:27

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

27-08-2019 07:27

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

26-08-2019 07:26

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

23-08-2019 07:27

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

22-08-2019 07:24

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

21-08-2019 07:28

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

20-08-2019 07:25

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

19-08-2019 07:24

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

16-08-2019 07:26

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

15-08-2019 07:23

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

14-08-2019 07:25

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 227
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 08:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!