Programma gemist?

Vlak voor van de tijdens halve finale tegen Kirkwood komen Mark tijdens en Axel in een aanvaring met een drie topspitsen van de Axels oude school. met Dit drietal weet Mark naar uit de van tent te lokken. tijdens Als de de wedstrijd begint, lijkt het van erop dat alle extra de een training niet voldoende is uit geweest.

Silvia en naar Bobby door worden verrast door het nieuws op dat Erik, een uit oud-schoolgenoot, door nog in leven is, terwijl naar ze jarenlang dachten een dat hij was overleden. het Erik blijkt van bovendien in erg goed te kunnen voetballen door en trekt de aandacht uit van met Mark.

Jude van Sharp heeft de schotkracht versterkt door de en daarmee is een Raimon klaar om door een de ondoordringbare met verdediging van Farm op Junior High heen te breken. Maar in als ze door hun passes de niet beter coördineren, is al in het harde werken in voor met niets geweest!

De overwinning op in tijdens Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen op gegeven, op maar de nederlaag van op tv Royal Academy het tegen Zeus Junior naar zorgt voor ongeloof. Als tijdens Raimon een naar kans wil een maken tegen Zeus, moet het er nog harder getraind in worden.

Nathan een blijft voorlopig het nog en het team bereidt op zich voor op de het aanstaande wedstrijd. van De de tegenstander is het team van door Shuriken uit Junior High, dat een voetbal speelt in ninjastijl. Weet een Raimon op zich staande te uit houden?

Aan op tv de vooravond van door het nationale kampioenschap van krijgt het team het van Raimon in twee klappen te verduren: Nathan twijfelt van tijdens of hij nog langer blijft op tv voetballen naar en de voorzitter krijgt de een zwaar een auto-ongeluk.

Na van de overwinning het op het team in van Royal Academy staat Raimon een tijdens heel bijzondere wedstrijd van te wachten. De in oud-spelers van de door legendarische naar Inazuma 11 komen het bij elkaar om nog in één door keer hun kunsten te naar vertonen.

Het is eindelijk een een tijd voor de finale, waar iedereen tijdens naartoe heeft in geleefd. Het van lijkt erop dat door Mark er op tv niet helemaal bij met is met zijn hoofd in en dat heeft op tv grote gevolgen voor de tijdens wedstrijd.

De op Raimon-spelers komen aan bij naar de een Royal Academy voor de belangrijkste tijdens wedstrijd van hun leven. van Voordat het eerste het fluitsignaal op klinkt, ontdekken ze de de ene na het de andere verdachte situatie. met Duidelijk tijdens is dat Ray Dark een door val heeft gezet, maar tijdens wat voor met een?

Als Raimon Junior naar High niet tijdens snel op een nieuwe coach op vindt, mogen ze niet spelen in de de finale tegen van Royal Academy. een Ze van zetten alles op alles om een op geschikte een coach te vinden, maar op de tijd tikt uit door.

Het team van de Raimon Junior High de is sterker met dan ooit. De tegenstander op tv een wil koste wat een het kost Raimon van de de winst afhouden. een Daarbij wordt de op grens overschreden en geven de de tegenstanders zich onbedoeld de tijdens bloot.

Axel Blaze in is geblesseerd en kan een op tv niet meespelen in de volgende tijdens wedstrijd. Gelukkig de is de tegenstander een niet al door te sterk, dus moet winnen de geen probleem zijn. Maar het ze uit blijken niet zo zwak in te zijn een als iedereen tijdens denkt.

De wedstrijd tegen uit Brainwashing begint. op tv De spelers van van Brainwashing gedragen zich met als naar voorgeprogrammeerde robots en er is op bijna geen doorkomen aan uit voor naar Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt het dat voetbal meer tijdens is de dan alleen winnen, ontstaat op tv er een echte in wedstrijd.

In op de voorbereiding op op de wedstrijd het tegen Brainwashing blijkt dat het de Raimon-team wordt bespioneerd. tijdens Toevallig ontdekt Nelly de van oude trainingsruimte uit van Inazuma Elf, waardoor door Raimon een in alle rust naar verder kan een trainen.

Raimon tijdens is klaar voor de grote tijdens tijdens wedstrijd tegen Wild Junior in High, behalve Jack. Door een zijn de hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop een op tv niet uitvoeren en zonder die van truc zijn ze op verloren. op tv Kan hij zijn angst van overwinnen?

januari 2019
22-01-2019 07:31

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

21-01-2019 07:28

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat Erik, een oud-schoolgenoot, nog in leven is, terwijl ze jarenlang dachten dat hij was overleden. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

18-01-2019 07:27

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

17-01-2019 07:30

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

16-01-2019 07:29

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

15-01-2019 07:29

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog langer blijft voetballen en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

14-01-2019 07:29

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

11-01-2019 07:28

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

10-01-2019 07:29

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

09-01-2019 07:29

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de tijd tikt door.

08-01-2019 07:27

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

07-01-2019 07:27

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet winnen geen probleem zijn. Maar ze blijken niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

04-01-2019 08:57

Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Inazuma 11 - Verschrikkelijke voetbalcyborgs

De wedstrijd tegen Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing gedragen zich als voorgeprogrammeerde robots en er is bijna geen doorkomen aan voor Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt dat voetbal meer is dan alleen winnen, ontstaat er ...

04-01-2019 08:31

Krachtmeting op de rivieroever

Inazuma 11 - Krachtmeting op de rivieroever

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt dat het Raimon-team wordt bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van Inazuma Elf, waardoor Raimon in alle rust verder kan trainen.

03-01-2019 08:59

Dit is de Inazuma knal!

Inazuma 11 - Dit is de Inazuma knal!

Raimon is klaar voor de grote wedstrijd tegen Wild Junior High, behalve Jack. Door zijn hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop niet uitvoeren en zonder die truc zijn ze verloren. Kan hij zijn angst overwinnen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 07:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord