Programma gemist?

De in datum van de finale nadert uit en met Raimon traint met harder dan ooit. door Het team heeft de grootste moeite met een om het beoogde door niveau te halen. Lukt in het de spelers met om op van tijd in vorm te komen voor naar de het grote finale?

Raimon is door naar naar de het finale, in maar het team het maakt zich behoorlijk naar druk over de volgende tegenstander: Zeus naar Junior. Mark denkt in dat hij niet op tv goed genoeg is de en Ray Dark tijdens is tijdens bezig met het beramen een van een op tv gemeen plan.

In de met halve finale maakt op tv Kirkwood het een Raimon knap lastig. Maar de het uit gebroeders Murdock zijn drukker in bezig met het aftroeven van van in Axel dan met de de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim met gebruik met van!

Vlak het voor de halve finale tegen het Kirkwood komen Mark in en Axel het in aanvaring met drie op tv topspitsen naar van Axels uit oude school. Dit drietal weet het Mark een uit de tent te lokken. op tv Als met de wedstrijd begint, in lijkt het erop van dat alle extra training niet voldoende naar de is geweest.

Silvia het en Bobby worden verrast door een het nieuws dat naar een oud-schoolgenoot, met Erik, nog leeft, terwijl op tv ze jarenlang dachten een dat in hij dood was. door Erik blijkt bovendien erg goed door van te kunnen voetballen en trekt de de aandacht met van Mark.

Jude tijdens Sharp heeft het de schotkracht versterkt een en daarmee is Raimon de klaar om het door de ondoordringbare verdediging van in Farm Junior het High heen het te breken. Maar als door ze hun in passes niet beter coördineren, is al van het het harde werken voor tijdens niets geweest!

De overwinning op op tv Shuriken op tv Junior High heeft Raimon uit zelfvertrouwen naar gegeven, maar de nederlaag van Royal van Academy tegen in Zeus Junior in zorgt voor ongeloof. Als Raimon door naar een kans wil maken tegen Zeus, de moet er de nog harder getraind tijdens worden.

Nathan de blijft voorlopig het nog en het team bereidt een zich een voor op de aanstaande wedstrijd. De op tv tegenstander tijdens is het team van Shuriken naar Junior naar High, dat voetbal speelt in in ninjastijl. uit Weet Raimon zich staande te in in houden?

Aan tijdens de vooravond van het nationale in kampioenschap krijgt het een door team van Raimon twee klappen te op tv verduren: Nathan twijfelt de op tv of hij nog door zal op tv gaan naar met voetballen, en de met voorzitter krijgt een zwaar op auto-ongeluk.

Na de overwinning op op het een team van Royal naar Academy staat een Raimon een op heel bijzondere wedstrijd te wachten. De in het oud-spelers van de legendarische tijdens Inazuma 11 tijdens komen bij elkaar om door nog één keer van hun kunsten te het vertonen.

Het tijdens is eindelijk tijd door voor de finale, waar iedereen op tv naartoe heeft tijdens geleefd. Het naar lijkt erop dat Mark er het tijdens niet helemaal bij is met zijn de hoofd en dat op heeft naar grote gevolgen voor de tijdens wedstrijd.

De Raimon-spelers komen door aan bij de de in Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd in van hun tijdens leven. Voordat uit het eerste fluitsignaal de klinkt, ontdekken ze met de ene na de andere op op tv verdachte situatie. Duidelijk is op tv dat Ray Dark een val op tv heeft gezet, maar met het wat voor een?

Als Raimon Junior een High niet een snel de een nieuwe coach vindt, mogen ze door niet spelen met in de finale uit tegen Royal Academy. een Ze zetten op tv alles op alles om een door uit geschikte coach te vinden, met maar de klok tikt de door.

Het team uit van Raimon door Junior High is in sterker dan ooit. De op tv tegenstander wil het koste wat het naar kost Raimon op tv van de winst afhouden. Daarbij wordt op tv de grens uit overschreden en geven het de tegenstanders naar zich onbedoeld uit bloot.

Axel Blaze is op geblesseerd en in kan niet meespelen door in de door volgende wedstrijd. in Gelukkig is de tegenstander op niet al te sterk, dus met moet Raimon kunnen op tv winnen. Maar het op tv het andere team blijkt niet naar zo zwak te de zijn als iedereen naar denkt.

april 2020
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!