Programma gemist?

Raimon het speelt tegen op tv een tegenstander die op het hun zenuwen werkt: met Occult Junior High. Deze spelers het hebben een geheim in in wapen tot hun beschikking. uit Als Mark en zijn team op niet snel op tv iets bedenken om de op tv vloek te doorbreken, de maken ze op tv geen schijn van in kans.

Na het hun overwinning op Royal Academy door wordt met het team van Raimon uit uitgenodigd voor een tweede door wedstrijd. Over de de tegenstander bestaan nogal naar vreemde verhalen en tijdens Kevin is een niet tevreden over op tv zijn eigen kwaliteiten. door Mark door ontdekt waarom Axel een niet meer wil met spelen.

Het team van van in Raimon speelt zijn eerste het wedstrijd tegen het beruchte team van van op Royal Academy. de Raimon maakt geen op schijn van kans, maar dan blijkt naar dat uit het de spelers van op Royal Academy helemaal door niet om de winst het te met doen is.

Mark Evans een is de aanvoerder het van het een schoolvoetbalteam. Het team staat het op het punt in opgeheven te in worden door gebrek aan met interesse. Mark zet alles een op op alles om op tv leerlingen enthousiast te krijgen om mee met te tijdens doen. Helemaal als zich door een belangrijke tijdens vriendschappelijke wedstrijd op aankondigt.

Raimon staat met door de 3-0 achter tegen Zeus het Junior High en van wordt compleet weggespeeld door tijdens de voetbalgoden. De een situatie wordt steeds het nijpender en uit de tijd dringt. op tv Als alles verloren lijkt, gebeurt het er door iets waar een niemand meer op had op tv gerekend. Is tijdens het voor Raimon genoeg het om alsnog de felbegeerde de titel met in de wacht te naar slepen?

De grote dag een van de finale op is de aangebroken en de door wedstrijd is begonnen. de Zeus Junior High komt de snel met op voorsprong en wat het een team van van Raimon ook doet, naar het heeft geen in effect op hun op tv tegenstander. Als Raimon de op wedstrijd niet snel naar naar zijn hand op tv weet te zetten, worden tijdens ze compleet van ingemaakt.

De met finale komt uit steeds dichterbij. Het het is Mark tot op heden niet het door gelukt om 'de ultieme de hand' onder de op knie te krijgen, ook van niet met naar hulp van Builder, op tv Hat en Tash. met De coach laat op tv het hele team met op school overnachten, zodat ze van zich op tv samen kunnen de voorbereiden op de grote op tv dag.

De datum van in de tijdens finale nadert en Raimon traint tijdens harder dan ooit. het Het op team heeft op tv de grootste moeite om het van beoogde niveau in te halen. Lukt het de een spelers in om op tijd in vorm de te komen voor naar de met grote finale?

Raimon in is door met naar de finale, op tv maar het team maakt de zich behoorlijk druk de over de volgende een tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt een van dat hij niet goed genoeg is uit en Ray Dark met is het bezig met het uit beramen van het een gemeen plan.

In naar de halve finale het maakt Kirkwood het Raimon knap van door lastig. Maar de gebroeders Murdock de zijn drukker bezig met in het aftroeven van de Axel van dan met naar de wedstrijd. Daar maakt Raimon uit slim van gebruik van!

Vlak voor uit de op tv halve finale tegen Kirkwood komen Mark door een en Axel in aanvaring uit met drie topspitsen van een Axels oude school. met Dit met drietal weet Mark uit de tent door naar te lokken. Als de wedstrijd tijdens begint, lijkt op tv het erop op tv dat alle extra van training niet voldoende door is geweest.

Silvia en Bobby op tv uit worden verrast door het nieuws dat tijdens een oud-schoolgenoot, uit Erik, nog door leeft, terwijl ze jarenlang met dachten dat hij de dood was. Erik blijkt tijdens de bovendien erg goed naar te kunnen voetballen en trekt de de aandacht van in Mark.

Jude Sharp het heeft uit de schotkracht versterkt en daarmee met is Raimon klaar met om door de met ondoordringbare verdediging van Farm het Junior High de heen te breken. tijdens Maar als ze tijdens hun passes een niet beter coördineren, op tv is al het op harde werken voor naar niets geweest!

De het overwinning op Shuriken uit Junior High uit heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de de nederlaag naar van Royal uit Academy tegen Zeus Junior een zorgt voor ongeloof. Als op tv Raimon een kans wil door maken tegen de Zeus, moet er naar nog in harder getraind worden.

Aan de vooravond de van uit het nationale kampioenschap krijgt het met team in van Raimon twee klappen te uit verduren: Nathan twijfelt het een of hij nog door zal gaan uit met voetballen, de en de voorzitter uit krijgt van een zwaar auto-ongeluk.

mei 2019
24-05-2019 07:21

Hier komt de draak

Inazuma 11 - Hier komt de draak

Raimon speelt tegen een tegenstander die op hun zenuwen werkt: Occult Junior High. Deze spelers hebben een geheim wapen tot hun beschikking. Als Mark en zijn team niet snel iets bedenken om de vloek te doorbreken, maken ze geen schijn van k...

23-05-2019 07:27

Hier komt het supershot

Inazuma 11 - Hier komt het supershot

Na hun overwinning op Royal Academy wordt het team van Raimon uitgenodigd voor een tweede wedstrijd. Over de tegenstander bestaan nogal vreemde verhalen en Kevin is niet tevreden over zijn eigen kwaliteiten. Mark ontdekt waarom Axel niet me...

22-05-2019 07:26

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

21-05-2019 07:29

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

20-05-2019 07:26

God tegen het ultieme

Inazuma 11 - God tegen het ultieme

Raimon staat met 3-0 achter tegen Zeus Junior High en wordt compleet weggespeeld door de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender en de tijd dringt. Als alles verloren lijkt, gebeurt er iets waar niemand meer op had gerekend. Is het...

17-05-2019 07:29

De laatste wedstrijd

Inazuma 11 - De laatste wedstrijd

De grote dag van de finale is aangebroken en de wedstrijd is begonnen. Zeus Junior High komt snel op voorsprong en wat het team van Raimon ook doet, het heeft geen effect op hun tegenstander. Als Raimon de wedstrijd niet snel naar zijn hand...

16-05-2019 07:27

Tijd voor een trainingskamp

Inazuma 11 - Tijd voor een trainingskamp

De finale komt steeds dichterbij. Het is Mark tot op heden niet gelukt om 'de ultieme hand' onder de knie te krijgen, ook niet met hulp van Builder, Hat en Tash. De coach laat het hele team op school overnachten, zodat ze zich samen kunnen ...

15-05-2019 07:26

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

14-05-2019 07:29

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

13-05-2019 07:27

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

10-05-2019 07:28

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

09-05-2019 07:30

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

08-05-2019 07:28

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

07-05-2019 07:27

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-05-2019 07:30

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 156
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 07:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord