Programma gemist?

Na de de overwinning op het op team tijdens van Royal Academy staat Raimon door een heel bijzondere de wedstrijd te de wachten. De oud-spelers het van de legendarische Inazuma 11 op tv komen bij elkaar op om nog één het keer hun van kunsten te in vertonen.

Het naar is eindelijk tijd voor de in finale, van waar iedereen naartoe van heeft geleefd. Het met lijkt erop dat Mark door er niet helemaal bij uit van is met zijn hoofd en dat naar van heeft grote gevolgen voor de een wedstrijd.

De Raimon-spelers komen de in aan bij de Royal Academy een voor met de belangrijkste wedstrijd van hun naar leven. Voordat het eerste naar tijdens fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene op na de uit andere verdachte uit situatie. Duidelijk een is dat Ray Dark een val op heeft uit gezet, maar wat voor op een?

Als Raimon het Junior High met niet snel een nieuwe naar coach vindt, mogen ze uit niet spelen uit in tijdens de finale tegen Royal Academy. Ze tijdens een zetten alles op alles om een op tv geschikte door coach te vinden, in maar de klok tikt op tv door.

Het team van door met Raimon Junior High is sterker uit dan op ooit. De tegenstander wil op koste wat het kost uit Raimon van de winst met afhouden. tijdens Daarbij wordt de grens overschreden op uit en geven de tegenstanders zich onbedoeld uit tijdens bloot.

Axel uit Blaze is geblesseerd en op kan niet tijdens meespelen in de volgende op wedstrijd. Gelukkig is de tijdens op tv tegenstander niet al te door sterk, dus moet Raimon kunnen een winnen. een Maar het andere team uit blijkt niet zo zwak van te van zijn als iedereen in denkt.

De de wedstrijd tegen uit Brainwashing begint. De een spelers van Brainwashing gedragen zich als op tv voorgeprogrammeerde in robots en er is door bijna geen doorkomen aan uit voor de Raimon. Pas de als Brainwashing ontdekt dat met voetbal meer is de dan alleen winnen, ontstaat er op tv een een echte wedstrijd.

In de voorbereiding op tv op een de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt uit dat de het Raimon-team wordt tijdens bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly op tv de oude trainingsruimte van op tv een Inazuma Elf, waardoor een Raimon in alle het rust verder kan op tv trainen.

Raimon door is klaar voor de grote door wedstrijd tegen Wild op tv Junior High, behalve naar Jack. de Door zijn op hoogtevrees kan hij de de Inazuma Drop een niet uitvoeren en in zonder die truc zijn ze naar verloren. Kan het hij zijn angst op tv overwinnen?

Mark komt erachter uit tijdens dat zijn opa veertig jaar van geleden in een beroemd van voetbalteam speelde, met de het Inazuma Elf. Hij vindt een tijdens notitieboekje van zijn opa op tv waarin een het geheim superschot staat door beschreven.

Raimon op speelt tegen een tegenstander die met op hun zenuwen uit werkt: Occult uit Junior High. Deze spelers het hebben een geheim uit wapen tot hun een beschikking. Als naar Mark en zijn op tv team niet snel de iets bedenken om met de vloek te tijdens doorbreken, op maken ze geen schijn van van kans.

Na op hun overwinning uit op Royal Academy wordt het de team van Raimon uit uitgenodigd voor het een tweede wedstrijd. naar Over de door tegenstander bestaan nogal vreemde met verhalen en Kevin is van niet de tevreden over zijn een eigen kwaliteiten. Mark ontdekt waarom Axel een niet meer wil door in spelen.

Het door team van Raimon speelt zijn uit tijdens eerste wedstrijd tegen het beruchte met team van Royal de Academy. Raimon door maakt geen naar schijn van kans, maar dan blijkt naar dat het de het spelers van Royal het Academy helemaal niet met om de op winst te door doen is.

Mark Evans is de de aanvoerder op tv van het schoolvoetbalteam. Het op team staat op op tv het punt opgeheven het op tv te worden door gebrek door aan interesse. Mark zet op alles op op alles om de leerlingen enthousiast te krijgen om mee door te doen. uit Helemaal als zich de een belangrijke door vriendschappelijke wedstrijd tijdens aankondigt.

Raimon staat van met 3-0 achter naar tegen Zeus Junior High uit en wordt compleet uit weggespeeld door de naar de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender de en de tijd de dringt. Als het alles verloren de lijkt, gebeurt op tv er iets waar niemand meer met op had gerekend. Is met het voor Raimon in genoeg om op tv alsnog van de felbegeerde titel in de naar wacht tijdens te slepen?

januari 2020
23-01-2020 06:51

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

22-01-2020 06:53

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

21-01-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

20-01-2020 06:51

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

17-01-2020 06:51

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

16-01-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

15-01-2020 06:52

Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Inazuma 11 - Verschrikkelijke voetbalcyborgs

De wedstrijd tegen Brainwashing begint. De spelers van Brainwashing gedragen zich als voorgeprogrammeerde robots en er is bijna geen doorkomen aan voor Raimon. Pas als Brainwashing ontdekt dat voetbal meer is dan alleen winnen, ontstaat er ...

14-01-2020 06:51

Krachtmeting op de rivieroever

Inazuma 11 - Krachtmeting op de rivieroever

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Brainwashing blijkt dat het Raimon-team wordt bespioneerd. Toevallig ontdekt Nelly de oude trainingsruimte van Inazuma Elf, waardoor Raimon in alle rust verder kan trainen.

13-01-2020 06:51

Dit is de Inazuma knal!

Inazuma 11 - Dit is de Inazuma knal!

Raimon is klaar voor de grote wedstrijd tegen Wild Junior High, behalve Jack. Door zijn hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop niet uitvoeren en zonder die truc zijn ze verloren. Kan hij zijn angst overwinnen?

10-01-2020 06:51

Waar is het geheime boek?

Inazuma 11 - Waar is het geheime boek?

Mark komt erachter dat zijn opa veertig jaar geleden in een beroemd voetbalteam speelde, de Inazuma Elf. Hij vindt een notitieboekje van zijn opa waarin een geheim superschot staat beschreven.

09-01-2020 06:51

Hier komt de draak

Inazuma 11 - Hier komt de draak

Raimon speelt tegen een tegenstander die op hun zenuwen werkt: Occult Junior High. Deze spelers hebben een geheim wapen tot hun beschikking. Als Mark en zijn team niet snel iets bedenken om de vloek te doorbreken, maken ze geen schijn van k...

08-01-2020 06:52

Hier komt het supershot

Inazuma 11 - Hier komt het supershot

Na hun overwinning op Royal Academy wordt het team van Raimon uitgenodigd voor een tweede wedstrijd. Over de tegenstander bestaan nogal vreemde verhalen en Kevin is niet tevreden over zijn eigen kwaliteiten. Mark ontdekt waarom Axel niet me...

07-01-2020 06:52

Royal is hier

Inazuma 11 - Royal is hier

Het team van Raimon speelt zijn eerste wedstrijd tegen het beruchte team van Royal Academy. Raimon maakt geen schijn van kans, maar dan blijkt dat het de spelers van Royal Academy helemaal niet om de winst te doen is.

06-01-2020 06:52

We gaan voetballen!

Inazuma 11 - We gaan voetballen!

Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke ...

03-01-2020 09:45

God tegen het ultieme

Inazuma 11 - God tegen het ultieme

Raimon staat met 3-0 achter tegen Zeus Junior High en wordt compleet weggespeeld door de voetbalgoden. De situatie wordt steeds nijpender en de tijd dringt. Als alles verloren lijkt, gebeurt er iets waar niemand meer op had gerekend. Is het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 274
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 06:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!