Programma gemist?

De de datum van de met finale nadert en in Raimon traint harder dan tijdens ooit. Het team tijdens heeft de van grootste moeite om het door beoogde niveau van te halen. Lukt het tijdens de van spelers om op tijd met in vorm te op komen voor de grote het finale?

Raimon tijdens is door naar de de finale, maar het het team maakt zich behoorlijk van druk over de het volgende in tegenstander: Zeus Junior. Mark in denkt dat hij niet op goed uit genoeg is en Ray Dark naar is tijdens bezig met het beramen van in een de gemeen plan.

In uit de halve finale maakt een Kirkwood door het Raimon knap lastig. naar Maar de tijdens gebroeders Murdock zijn drukker op tv bezig met de het aftroeven van Axel in dan met uit de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim tijdens gebruik naar van!

Vlak van voor de halve finale tegen de met Kirkwood komen Mark en van Axel in aanvaring door met drie topspitsen van Axels de de oude school. Dit met drietal weet Mark uit uit de tent te in lokken. Als tijdens de wedstrijd begint, van lijkt het erop dat alle extra van training niet voldoende naar is van geweest.

Silvia en Bobby een worden verrast door op het nieuws op tv dat door een oud-schoolgenoot, Erik, nog een leeft, terwijl ze van jarenlang dachten tijdens dat hij dood was. op tv Erik blijkt bovendien erg de goed te kunnen voetballen in op tv en trekt de aandacht van met Mark.

Jude Sharp heeft door de schotkracht uit versterkt en daarmee is tijdens Raimon klaar om in op door de ondoordringbare verdediging van door Farm de Junior High heen te breken. Maar uit door als ze hun passes niet op tv beter coördineren, is naar al het van harde werken naar voor niets geweest!

De door overwinning op Shuriken met Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen de uit gegeven, maar de nederlaag van Royal met tijdens Academy tegen Zeus Junior de zorgt voor het ongeloof. Als Raimon een kans wil tijdens in maken tegen Zeus, moet naar er nog tijdens harder getraind worden.

Nathan blijft op voorlopig van nog en het team bereidt een zich voor op het de aanstaande op wedstrijd. De tijdens tegenstander is het uit team van Shuriken Junior het High, dat voetbal speelt het in ninjastijl. op tv Weet Raimon zich staande op tv te op houden?

Aan de door vooravond van het het nationale kampioenschap in krijgt het team van Raimon van van twee klappen te het verduren: Nathan twijfelt of hij nog met door zal door gaan met voetballen, en door de voorzitter krijgt met een het zwaar auto-ongeluk.

Na de de overwinning op het door team van uit Royal Academy staat in Raimon een heel bijzondere tijdens wedstrijd te wachten. uit De oud-spelers een van de legendarische Inazuma tijdens 11 komen bij van elkaar om nog één het door keer hun kunsten van te vertonen.

Het is eindelijk in tijd voor in de op tv finale, waar iedereen het naartoe heeft geleefd. Het uit lijkt erop dat Mark de er niet op tv helemaal bij is tijdens met zijn hoofd en dat het tijdens heeft grote gevolgen door voor de wedstrijd.

De door Raimon-spelers komen aan bij de de Royal Academy door voor naar de belangrijkste wedstrijd van uit hun leven. Voordat een het eerste fluitsignaal klinkt, naar ontdekken ze de het ene na de op tv andere verdachte situatie. op tv Duidelijk is op dat Ray de Dark een val heeft het gezet, maar wat voor van een?

Als het Raimon Junior High niet snel een een een nieuwe coach van vindt, mogen ze niet spelen uit in de finale tegen van Royal naar Academy. Ze zetten alles door op alles om met een door geschikte coach te vinden, op tv maar de klok naar tikt door.

Het door team van Raimon Junior van High is door sterker dan op tv ooit. De tegenstander wil op koste wat het kost op tv Raimon van de door winst afhouden. Daarbij van wordt de grens overschreden naar en geven de de tegenstanders op tv zich onbedoeld op tv bloot.

Axel de Blaze is uit geblesseerd en kan niet meespelen in in de tijdens volgende wedstrijd. Gelukkig is door de tegenstander door niet al te naar sterk, dus een moet Raimon kunnen winnen. Maar het op andere van team blijkt niet zo zwak van van te zijn als iedereen de denkt.

augustus 2020
12-03-2020 06:52

De uitdaging van een god

Inazuma 11 - De uitdaging van een god

De datum van de finale nadert en Raimon traint harder dan ooit. Het team heeft de grootste moeite om het beoogde niveau te halen. Lukt het de spelers om op tijd in vorm te komen voor de grote finale?

11-03-2020 06:51

Ga verder dan de hand van God

Inazuma 11 - Ga verder dan de hand van God

Raimon is door naar de finale, maar het team maakt zich behoorlijk druk over de volgende tegenstander: Zeus Junior. Mark denkt dat hij niet goed genoeg is en Ray Dark is bezig met het beramen van een gemeen plan.

10-03-2020 06:51

De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11 - De strijd met Kirkwood Jr. High

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van!

09-03-2020 06:52

De dreigende driehoeks-Z

Inazuma 11 - De dreigende driehoeks-Z

Vlak voor de halve finale tegen Kirkwood komen Mark en Axel in aanvaring met drie topspitsen van Axels oude school. Dit drietal weet Mark uit de tent te lokken. Als de wedstrijd begint, lijkt het erop dat alle extra training niet voldoende ...

06-03-2020 06:51

Het gereïncarneerde genie

Inazuma 11 - Het gereïncarneerde genie

Silvia en Bobby worden verrast door het nieuws dat een oud-schoolgenoot, Erik, nog leeft, terwijl ze jarenlang dachten dat hij dood was. Erik blijkt bovendien erg goed te kunnen voetballen en trekt de aandacht van Mark.

05-03-2020 06:52

Breek door de onbreekbare muur

Inazuma 11 - Breek door de onbreekbare muur

Jude Sharp heeft de schotkracht versterkt en daarmee is Raimon klaar om door de ondoordringbare verdediging van Farm Junior High heen te breken. Maar als ze hun passes niet beter coördineren, is al het harde werken voor niets geweest!

04-03-2020 06:52

Judes besluit

Inazuma 11 - Judes besluit

De overwinning op Shuriken Junior High heeft Raimon zelfvertrouwen gegeven, maar de nederlaag van Royal Academy tegen Zeus Junior zorgt voor ongeloof. Als Raimon een kans wil maken tegen Zeus, moet er nog harder getraind worden.

03-03-2020 06:52

Voetbal in ninjastijl

Inazuma 11 - Voetbal in ninjastijl

Nathan blijft voorlopig nog en het team bereidt zich voor op de aanstaande wedstrijd. De tegenstander is het team van Shuriken Junior High, dat voetbal speelt in ninjastijl. Weet Raimon zich staande te houden?

02-03-2020 06:52

Het is zover - Het nationale kampioenschap

Inazuma 11 - Het is zover - Het nationale kampioenschap

Aan de vooravond van het nationale kampioenschap krijgt het team van Raimon twee klappen te verduren: Nathan twijfelt of hij nog door zal gaan met voetballen, en de voorzitter krijgt een zwaar auto-ongeluk.

28-02-2020 06:53

Het legendarische elftal

Inazuma 11 - Het legendarische elftal

Na de overwinning op het team van Royal Academy staat Raimon een heel bijzondere wedstrijd te wachten. De oud-spelers van de legendarische Inazuma 11 komen bij elkaar om nog één keer hun kunsten te vertonen.

27-02-2020 06:52

De finale - Royal Academy, tweede helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, tweede helft

Het is eindelijk tijd voor de finale, waar iedereen naartoe heeft geleefd. Het lijkt erop dat Mark er niet helemaal bij is met zijn hoofd en dat heeft grote gevolgen voor de wedstrijd.

26-02-2020 06:51

De finale - Royal Academy, eerste helft

Inazuma 11 - De finale - Royal Academy, eerste helft

De Raimon-spelers komen aan bij de Royal Academy voor de belangrijkste wedstrijd van hun leven. Voordat het eerste fluitsignaal klinkt, ontdekken ze de ene na de andere verdachte situatie. Duidelijk is dat Ray Dark een val heeft gezet, maar...

25-02-2020 06:53

Op zoek naar een nieuwe coach

Inazuma 11 - Op zoek naar een nieuwe coach

Als Raimon Junior High niet snel een nieuwe coach vindt, mogen ze niet spelen in de finale tegen Royal Academy. Ze zetten alles op alles om een geschikte coach te vinden, maar de klok tikt door.

24-02-2020 06:52

De spion van Royal

Inazuma 11 - De spion van Royal

Het team van Raimon Junior High is sterker dan ooit. De tegenstander wil koste wat het kost Raimon van de winst afhouden. Daarbij wordt de grens overschreden en geven de tegenstanders zich onbedoeld bloot.

21-02-2020 06:52

De opkomst van Willy

Inazuma 11 - De opkomst van Willy

Axel Blaze is geblesseerd en kan niet meespelen in de volgende wedstrijd. Gelukkig is de tegenstander niet al te sterk, dus moet Raimon kunnen winnen. Maar het andere team blijkt niet zo zwak te zijn als iedereen denkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inazuma 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inazuma 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inazuma 11 bij Inazuma 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inazuma 11. Heb je een uitzending van Inazuma 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inazuma 11 gemist

Animatieserie over de getalenteerde keeper Mark Evans. Hij zit op de Raimon Junior High School, waar hij probeert de voetbalclub nieuw leven in te blazen. Als een mysterieuze spits genaamd Axel Blaze in de stad komt wonen, probeert Mark deze jongen bij het team te krijgen. Als dat lukt, wordt Marks passie voor voetbal nog groter. Dan is het zaak om het team zo snel mogelijk in topvorm te krijgen, want er staat een wedstrijd op de agenda tegen het beste team van Japan, dat van de Royal Academy.

Uitzending gemist van Inazuma 11? Hier kun je alle uitzendingen van Inazuma 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 308
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 06:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!