Programma gemist?

De op tv groep sluit feestelijk af van met een in heuse chef-kok, maar van het besef dat eten ook naar uit lekker kan zijn van is niet voor in iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat door ze weer op tv voorzichtig kunnen naar genieten van het leven, maar met dat geldt op niet voor de Sanne. Ondanks haar op tv vorderingen bij de kooktrainingen de lijkt een naar opname onvermijdelijk, want thuis gaat op tv het met minder goed.

Sanne, Anne en de Fleur uit zijn er dit van keer niet bij. Stephanie en naar op tv Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, uit maar door toch krijgt van Stephanie het moeilijk. Fleur laat een uit tattoo uit zetten om uit haar beste vriendin te bedanken. Stephanie door besluit op uit kamers te een gaan. Welke een invloed gaat dit hebben een op haar een eetstoornis?

Sanne, Stephanie op en van Daphne proberen elk hun eigen maaltijd van uit te bereiden en een op te eten. Hierbij blijken naar ze elkaars steun met hard uit nodig te hebben. Anne is tijdens afwezig: ze een gaat haar grote droom achterna! de het Ook Daphne is bezig met tijdens haar grote wens: op tijdens werkweek naar Barcelona. met Maar een zij moet eerst door nog leren weer zelfstandig naar te eten, zonder door begeleiding. Tatum uit neemt haar mee op voor een gezellig dagje het winkelen.

Tijdens tijdens de tweede eetclub de krijgen de jongeren de kans het elkaar beter te uit leren kennen. op tv Helaas is er één een iemand in niet aanwezig. In het dagelijks de leven tijdens wordt weer duidelijk hoe in heftig het gevecht de tegen de de ziekte is. Sanne heeft het met zwaar. Elke week door wordt op ze gewogen en hoewel ze de erg gemotiveerd op tv is door om te herstellen, op blijkt dit moeilijker dan gedacht. met Ook Stephanie op gaat door door een zware tijd; ze krijgt slecht in nieuws in dat inslaat als een bom. naar Fleur gaat op tv bij haar ouders met langs van en moet bekennen op tv dat het niet zo goed gaat naar als de gehoopt.

De van eerste kooktraining blijkt moeilijker naar dan gedacht. in Fleur, Joris, Anne en tijdens Stephanie lopen een weg wanneer de spanning naar te hoog door oploopt. Er worden belangrijke stappen in genomen. Fleur de besluit tijdens na acht maanden bij haar een ouders te hebben gewoond het weer naar op zichzelf te gaan wonen. naar Anne begint tijdens aan uit een intensieve hardlooptraining met tijdens een bijzonder doel en in Daphne neemt zich voor naar om naar weer los te gaan naar komen van tijdens haar ouders.

In op Anorexia Eetclub gaan zes jongeren naar met anorexia op tv de strijd aan naar met hun eetstoornis. een Onder in leiding van een diëtiste willen tijdens ze samen leren door om weer naar normaal te koken en uit te eten. Tatum Dagelet met volgt ze in met hun op tv dagelijkse strijd tegen de ziekte van en op hun wil om te in herstellen. De afleveringen de zijn elke op tv dinsdag om 21:05 uur te het zien in op NPO 3. Door het de uitdaging van aan te gaan, willen op tv Fleur, Joris, Anne, Daphne, een Sanne en van Stephanie laten zien op tv hoe deze strijd hun naar leven bepaalt. Tijdens de met van kooktraining doen ze samen boodschappen, koken het ze samen en tijdens gaan op ze samen uit eten. Het doel is dat de een een jongeren elkaar helpen en de steunen in de wens om van samen een tijdens normale door maaltijd te bereiden. Alle tijdens deelnemers aan de door eetclub hebben therapie achter de op van rug of zitten er nog middenin. het naar De wil om te genezen is met er, maar in een hun hoofd is het de een eetstoornis nog vaak de de baas.

maart 2021
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!