Programma gemist?

De groep sluit met feestelijk af met door een naar heuse chef-kok, de maar het besef dat eten in ook een lekker kan zijn is in niet voor in iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat met ze weer voorzichtig kunnen op de genieten van het leven, maar dat in geldt niet tijdens voor Sanne. Ondanks uit haar vorderingen bij een de kooktrainingen lijkt uit een opname onvermijdelijk, met want thuis uit gaat het minder van goed.

Sanne, Anne en door Fleur door zijn er op tv dit keer niet bij. Stephanie en op Daphne door krijgen steun een van hun vriendinnen, maar toch krijgt het Stephanie het moeilijk. het een Fleur laat een tattoo het zetten om van haar beste vriendin te bedanken. door Stephanie besluit op kamers op tv te de gaan. Welke uit invloed gaat dit hebben op met haar door eetstoornis?

Sanne, Stephanie een en op tv Daphne proberen elk hun tijdens eigen maaltijd te op tv bereiden en op te eten. de Hierbij blijken ze de elkaars uit steun hard nodig te uit hebben. Anne met is afwezig: ze gaat tijdens haar naar grote droom achterna! uit Ook Daphne is bezig op tv met haar uit grote wens: op het werkweek naar Barcelona. Maar zij een moet eerst nog leren uit weer zelfstandig te van eten, zonder begeleiding. van naar Tatum neemt haar mee voor met een met gezellig dagje winkelen.

Tijdens van de tweede eetclub het krijgen de jongeren de kans tijdens elkaar beter te van leren kennen. Helaas in op is er één iemand niet op aanwezig. In het op dagelijks leven wordt weer een duidelijk hoe heftig tijdens het gevecht in tegen de met ziekte is. Sanne heeft door het zwaar. de Elke week wordt ze gewogen op tv en hoewel ze een door erg gemotiveerd is om naar te herstellen, blijkt dit moeilijker op dan gedacht. op tv Ook Stephanie gaat door met een zware op tv tijd; ze krijgt op slecht nieuws in dat inslaat als uit een bom. op Fleur gaat bij met haar ouders langs en de moet bekennen dat uit het niet zo tijdens goed gaat naar als gehoopt.

De eerste het kooktraining blijkt moeilijker dan tijdens in gedacht. Fleur, Joris, Anne en het Stephanie in lopen weg wanneer de spanning te een hoog met oploopt. Er worden belangrijke stappen in genomen. Fleur in besluit na het acht maanden in bij haar ouders te hebben naar gewoond weer het op zichzelf van te gaan wonen. Anne begint aan in een intensieve door hardlooptraining met een tijdens bijzonder doel en het Daphne neemt zich voor op tv op om weer los te gaan op komen in van haar ouders.

In met Anorexia Eetclub gaan op tv zes jongeren met anorexia de uit strijd aan met met hun eetstoornis. door Onder leiding het van een diëtiste willen ze uit tijdens samen leren om weer normaal de te koken tijdens en te eten. door Tatum Dagelet volgt ze in in hun dagelijkse op strijd tegen de door ziekte en hun het wil om te herstellen. op De afleveringen naar zijn elke dinsdag om met met 21:05 uur te zien op van NPO 3. Door de uitdaging het aan te gaan, naar willen Fleur, Joris, door Anne, een Daphne, Sanne en Stephanie laten op tv zien hoe deze met strijd hun leven met bepaalt. op Tijdens de kooktraining door doen ze samen boodschappen, koken op tv ze samen en een in gaan ze samen eten. de Het doel is dat de in jongeren elkaar helpen door en steunen naar in met de wens om tijdens samen een normale maaltijd een te bereiden. Alle deelnemers aan met van de eetclub hebben therapie op achter de het rug of zitten er nog middenin. het De op tv wil om te het genezen is een er, maar in hun hoofd is het de naar eetstoornis nog door vaak de baas.

januari 2020
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!