Programma gemist?

De groep sluit het op feestelijk af met door een heuse chef-kok, maar het besef naar dat eten ook met lekker kan tijdens zijn is tijdens niet voor door iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat naar ze weer voorzichtig kunnen het genieten van naar het leven, maar dat door geldt niet voor door van Sanne. Ondanks haar vorderingen bij de uit het kooktrainingen lijkt een opname onvermijdelijk, uit want een thuis gaat het minder naar goed.

Sanne, Anne en tijdens uit Fleur zijn er dit keer niet in het bij. Stephanie en Daphne tijdens krijgen steun van hun vriendinnen, de maar toch tijdens krijgt Stephanie het van moeilijk. Fleur laat een door tattoo zetten naar om haar beste een vriendin te naar bedanken. Stephanie besluit op het kamers te gaan. Welke uit invloed een gaat dit naar hebben op haar een eetstoornis?

Sanne, Stephanie de en Daphne uit proberen elk hun eigen op tv maaltijd te bereiden en het op te eten. het met Hierbij blijken ze elkaars steun tijdens hard nodig te door hebben. Anne is afwezig: tijdens ze door gaat haar grote droom naar achterna! Ook Daphne is van bezig met haar door grote op tv wens: op werkweek naar Barcelona. een Maar zij moet op tv eerst nog een leren op weer zelfstandig te eten, zonder het begeleiding. met Tatum neemt haar mee voor een het gezellig dagje in winkelen.

Tijdens de tweede met eetclub naar krijgen de naar jongeren de kans elkaar beter te tijdens leren kennen. Helaas met op is er één met iemand niet aanwezig. de In het dagelijks leven wordt weer op duidelijk op tv hoe heftig het gevecht uit tegen de ziekte is. tijdens Sanne heeft tijdens het zwaar. Elke in week wordt ze gewogen in en met hoewel ze erg gemotiveerd de is tijdens om te herstellen, blijkt met dit moeilijker dan gedacht. Ook in in Stephanie gaat door een zware tijd; met ze krijgt met slecht nieuws dat op tv inslaat op als een bom. het Fleur gaat bij in haar ouders langs en moet op bekennen tijdens dat het niet zo de goed gaat als uit gehoopt.

De eerste kooktraining op blijkt met moeilijker dan het gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie met lopen uit weg wanneer van de spanning te hoog oploopt. Er het worden belangrijke door stappen genomen. Fleur met besluit na acht maanden naar bij haar ouders door de te hebben gewoond weer op zichzelf van te uit gaan wonen. op Anne begint aan een het intensieve hardlooptraining tijdens met een bijzonder doel een en Daphne de neemt zich voor om op tv weer los te gaan komen in een van haar ouders.

In uit Anorexia Eetclub gaan op zes jongeren uit met anorexia de strijd met aan met hun eetstoornis. Onder een leiding in van een diëtiste met willen ze samen leren om de tijdens weer normaal te koken en te op eten. Tatum Dagelet een op volgt ze in hun dagelijkse naar strijd tegen de ziekte tijdens met en hun wil om te op tv herstellen. De afleveringen zijn tijdens op elke dinsdag om 21:05 uur op te zien op naar NPO 3. Door de het uitdaging aan tijdens te gaan, willen op tv Fleur, Joris, een Anne, Daphne, Sanne en Stephanie laten op zien hoe door deze strijd hun leven naar bepaalt. tijdens Tijdens de kooktraining door doen ze samen boodschappen, naar koken naar ze samen en op gaan ze samen eten. Het op doel is het dat de jongeren een elkaar helpen het en steunen in het de wens om samen een normale op maaltijd naar te bereiden. Alle deelnemers door aan de door eetclub hebben therapie achter in de rug op of zitten er nog middenin. uit De tijdens wil om te genezen op tv is uit er, maar in hun de hoofd is de eetstoornis uit nog vaak de op tv baas.

oktober 2021
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!