Programma gemist?

De naar groep sluit feestelijk het af met een heuse chef-kok, van maar het besef op tv dat eten op tv ook lekker de kan zijn is op tv niet voor iedereen vanzelfsprekend. naar Sommigen zeggen de dat ze weer tijdens voorzichtig kunnen genieten van door het leven, maar dat in geldt met niet voor Sanne. Ondanks met haar vorderingen bij een de kooktrainingen lijkt naar een op opname onvermijdelijk, want met thuis gaat het door minder goed.

Sanne, op tv Anne en uit Fleur zijn er dit keer niet in bij. op Stephanie en Daphne krijgen naar steun tijdens van hun vriendinnen, maar toch op krijgt Stephanie het moeilijk. tijdens Fleur laat een een tattoo op zetten om de haar beste vriendin te bedanken. uit Stephanie naar besluit op kamers naar te gaan. Welke invloed gaat tijdens dit hebben op van haar tijdens eetstoornis?

Sanne, op tv Stephanie en Daphne proberen uit elk tijdens hun eigen maaltijd te bereiden en naar op te van eten. naar Hierbij blijken ze elkaars steun op tv hard nodig te de hebben. Anne is afwezig: naar ze gaat in haar tijdens grote droom achterna! Ook het Daphne is uit bezig met haar grote op tv wens: op werkweek naar Barcelona. uit Maar de zij moet eerst nog leren door weer zelfstandig te uit eten, zonder begeleiding. een Tatum neemt haar door een mee voor een gezellig dagje het winkelen.

Tijdens de tweede van naar eetclub krijgen de jongeren de kans door elkaar het beter te door leren kennen. Helaas van is er één iemand niet aanwezig. van In het dagelijks uit leven van wordt weer duidelijk tijdens hoe heftig het uit gevecht tegen de een ziekte is. Sanne heeft met het zwaar. tijdens Elke week van wordt ze gewogen en hoewel op tv ze erg gemotiveerd de is om te herstellen, in blijkt dit moeilijker een dan gedacht. Ook op tv Stephanie in gaat door een met zware tijd; ze krijgt slecht een op tv nieuws dat inslaat als een bom. de Fleur gaat het bij haar ouders langs uit en van moet bekennen dat het een niet zo goed gaat uit als van gehoopt.

De eerste kooktraining tijdens in blijkt moeilijker dan van gedacht. Fleur, Joris, naar Anne en Stephanie lopen weg op tv wanneer de spanning een te hoog oploopt. Er op worden belangrijke stappen het de genomen. Fleur besluit na acht maanden het bij haar ouders op tv te tijdens hebben gewoond weer op tv op zichzelf te op gaan wonen. Anne met begint aan naar een intensieve hardlooptraining met uit een bijzonder naar doel en Daphne van neemt zich voor om weer los van te gaan komen van tijdens van haar ouders.

In Anorexia Eetclub uit gaan zes door jongeren met anorexia van de strijd op aan met hun eetstoornis. met Onder leiding met van een diëtiste willen ze de tijdens samen leren om een weer normaal te koken en te op eten. Tatum Dagelet een volgt ze in naar hun dagelijkse strijd met tegen de naar ziekte de en hun wil om te herstellen. met De met afleveringen zijn elke tijdens dinsdag om 21:05 uur te op tv zien op NPO van 3. Door de uitdaging de tijdens aan te gaan, willen Fleur, Joris, van van Anne, Daphne, Sanne en Stephanie tijdens laten zien hoe deze een strijd hun op leven bepaalt. tijdens Tijdens de kooktraining doen ze door samen boodschappen, koken een ze samen met en gaan van ze samen eten. Het door doel met is dat de jongeren elkaar tijdens helpen en steunen in uit de wens om door samen een de normale maaltijd op te bereiden. op Alle deelnemers aan de eetclub op tv hebben therapie achter een de rug of zitten het er nog van middenin. De op tv wil om het te genezen is naar er, maar in hun hoofd in is de eetstoornis tijdens nog vaak de met baas.

juni 2021
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!