Programma gemist?

De een groep sluit op tv feestelijk af met een naar heuse chef-kok, maar het besef naar dat eten ook naar lekker op kan zijn is met niet voor iedereen vanzelfsprekend. de Sommigen zeggen dat naar ze weer voorzichtig een kunnen genieten de van het naar leven, maar dat met geldt niet voor Sanne. door Ondanks haar vorderingen bij de een kooktrainingen lijkt een het opname van onvermijdelijk, want thuis gaat de het minder van goed.

Sanne, Anne het en op tv Fleur zijn er dit de keer niet bij. Stephanie en in Daphne krijgen steun de van hun op tv vriendinnen, maar toch tijdens krijgt Stephanie het een moeilijk. Fleur laat een met tattoo zetten uit om haar beste vriendin een te bedanken. door Stephanie besluit op uit kamers te gaan. een Welke invloed gaat dit het hebben van op haar op tv eetstoornis?

Sanne, Stephanie met en op tv Daphne proberen elk hun eigen maaltijd in te bereiden uit en op te eten. in Hierbij het blijken ze elkaars steun in hard op tv nodig te hebben. Anne in is afwezig: ze gaat tijdens haar op grote droom achterna! Ook Daphne tijdens is bezig met haar op tv grote wens: op naar het werkweek naar Barcelona. Maar door zij moet eerst nog leren de weer zelfstandig te tijdens naar eten, zonder begeleiding. uit Tatum neemt haar mee voor een een uit gezellig dagje winkelen.

Tijdens de tweede de eetclub krijgen op tv de uit jongeren de kans elkaar het beter te van leren kennen. Helaas is door er één in iemand niet aanwezig. In het dagelijks het tijdens leven wordt weer duidelijk hoe van heftig het gevecht tegen op tv uit de ziekte is. Sanne heeft het op tv zwaar. Elke week het wordt ze op gewogen en hoewel het ze erg gemotiveerd een is om te herstellen, het blijkt dit op tv moeilijker dan van gedacht. Ook Stephanie gaat met door een zware van tijd; ze krijgt slecht met van nieuws dat inslaat als een bom. in Fleur gaat van bij haar ouders langs op en door moet bekennen dat het niet het door zo goed gaat als van gehoopt.

De naar eerste kooktraining blijkt moeilijker uit dan op tv gedacht. Fleur, Joris, de Anne en Stephanie lopen weg naar wanneer de spanning van te hoog oploopt. een Er worden belangrijke stappen een van genomen. Fleur besluit na acht een maanden bij naar haar ouders het te hebben gewoond weer van op zichzelf uit te gaan wonen. Anne de begint aan een intensieve hardlooptraining tijdens met een bijzonder de doel en het Daphne neemt zich voor naar het om weer los te gaan de komen van haar naar ouders.

In het Anorexia Eetclub gaan door zes jongeren een met anorexia de strijd aan in met hun eetstoornis. Onder het uit leiding van een diëtiste willen ze naar samen leren tijdens om van weer normaal te koken de en te eten. Tatum van Dagelet volgt ze in op tv hun met dagelijkse strijd uit tegen de ziekte en hun op wil om te op herstellen. op tv De afleveringen zijn elke dinsdag uit om 21:05 uur te een zien tijdens op NPO de 3. Door de uitdaging aan te gaan, de willen op tv Fleur, Joris, Anne, Daphne, door Sanne en Stephanie laten naar zien hoe uit deze strijd hun op leven bepaalt. Tijdens het de op kooktraining doen ze een samen boodschappen, koken het ze samen en gaan door ze samen eten. uit Het doel is tijdens dat de jongeren tijdens elkaar helpen door en steunen in de tijdens wens om samen in een normale maaltijd te naar bereiden. Alle deelnemers aan uit de het eetclub hebben therapie achter de de rug of naar zitten uit er nog middenin. van De wil om te genezen op tv is op er, maar in tijdens hun hoofd is de eetstoornis nog de vaak naar de baas.

oktober 2020
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!