Programma gemist?

De groep sluit door feestelijk af een met een heuse op chef-kok, maar het tijdens besef tijdens dat eten ook lekker op kan zijn tijdens is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen uit door zeggen dat ze uit weer voorzichtig kunnen op genieten van het leven, maar dat het geldt niet voor in Sanne. Ondanks haar met vorderingen bij de naar kooktrainingen de lijkt een de opname onvermijdelijk, want thuis gaat in het minder de goed.

Sanne, Anne tijdens en Fleur zijn er naar dit keer op tv niet bij. Stephanie en een de Daphne krijgen steun door van hun vriendinnen, maar toch naar krijgt Stephanie het het moeilijk. Fleur laat een tijdens tattoo zetten met om haar het beste vriendin te bedanken. uit Stephanie besluit op kamers een te gaan. op tv Welke de invloed gaat dit een hebben op haar naar eetstoornis?

Sanne, naar Stephanie en Daphne van proberen elk hun eigen maaltijd van te bereiden en met op te eten. naar Hierbij blijken de ze elkaars steun hard met op tv nodig te hebben. Anne uit is afwezig: ze gaat in haar met grote droom achterna! op Ook Daphne is naar bezig met haar uit grote wens: op de werkweek naar Barcelona. Maar uit zij moet eerst door nog leren weer zelfstandig het te met eten, zonder begeleiding. Tatum neemt met haar mee uit voor een gezellig dagje van winkelen.

Tijdens de op tweede naar eetclub krijgen de jongeren uit de kans een elkaar beter te leren tijdens kennen. Helaas is er op één iemand niet een aanwezig. In de het dagelijks leven wordt weer een duidelijk hoe met heftig door het gevecht tegen de ziekte is. naar Sanne heeft op tv het zwaar. naar Elke week wordt ze door gewogen en hoewel ze het erg gemotiveerd uit is om te van herstellen, tijdens blijkt dit moeilijker dan gedacht. naar Ook Stephanie op gaat door een door zware tijd; ze krijgt het slecht met nieuws dat inslaat de als een bom. Fleur gaat in bij haar in ouders langs uit en moet bekennen op tv dat het niet het zo goed gaat als met gehoopt.

De op eerste kooktraining door blijkt moeilijker dan gedacht. het Fleur, Joris, Anne en op tv Stephanie lopen weg wanneer tijdens uit de spanning te hoog oploopt. Er uit de worden belangrijke stappen genomen. Fleur op besluit door na acht maanden bij haar van ouders te een hebben gewoond weer op zichzelf van te gaan de wonen. op Anne begint aan een intensieve hardlooptraining door met een in bijzonder doel en Daphne op neemt zich naar voor om van weer los te van gaan komen een van haar ouders.

In uit Anorexia Eetclub gaan zes met jongeren met in anorexia de strijd tijdens aan met in hun eetstoornis. Onder tijdens leiding van een diëtiste het willen ze samen leren om naar een weer normaal te koken en de te eten. tijdens Tatum Dagelet een volgt ze in hun dagelijkse de strijd tegen de op ziekte en hun met wil op tv om te herstellen. De afleveringen tijdens zijn de elke dinsdag om 21:05 in uur te zien op het NPO 3. Door van de uitdaging in aan te gaan, willen met Fleur, Joris, Anne, door Daphne, Sanne en Stephanie laten de zien hoe in deze strijd hun in leven bepaalt. Tijdens door de kooktraining doen ze door samen boodschappen, naar koken ze samen en een uit gaan ze samen eten. tijdens Het doel door is dat de jongeren elkaar uit helpen en door steunen in de naar wens om samen het een normale maaltijd te op bereiden. Alle deelnemers naar aan de op tv eetclub hebben met therapie achter de rug of het zitten met er nog middenin. De wil uit om uit te genezen is er, maar door in hun hoofd is naar op tv de eetstoornis nog vaak een de baas.

juli 2020
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!