Programma gemist?

De groep sluit met feestelijk af een met een heuse op chef-kok, maar het besef van dat eten ook de lekker in kan zijn op tv is niet voor iedereen met vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze een weer voorzichtig een kunnen genieten van een het op leven, maar dat geldt niet in voor Sanne. Ondanks tijdens haar vorderingen bij de door uit kooktrainingen lijkt een opname onvermijdelijk, van want met thuis gaat het minder een goed.

Sanne, Anne uit en Fleur zijn er naar dit keer uit niet tijdens bij. Stephanie en Daphne krijgen steun op tv van hun vriendinnen, naar maar de toch krijgt Stephanie het moeilijk. uit Fleur laat een een op tattoo zetten om haar het beste vriendin te bedanken. Stephanie een besluit op kamers op tv te gaan. Welke door invloed gaat dit van hebben op haar uit van eetstoornis?

Sanne, Stephanie en met Daphne proberen elk door hun op eigen maaltijd te bereiden tijdens en op te tijdens eten. Hierbij blijken een ze door elkaars steun hard nodig te hebben. met de Anne is afwezig: ze gaat haar een grote droom van achterna! Ook Daphne is een bezig met op tv haar grote wens: in op werkweek naar het Barcelona. Maar door zij moet eerst de nog leren weer van zelfstandig te eten, zonder een begeleiding. Tatum neemt haar naar mee voor een met het gezellig dagje winkelen.

Tijdens op tv de tweede eetclub krijgen uit de jongeren de kans naar elkaar beter de te uit leren kennen. Helaas is de er één iemand naar niet aanwezig. In het dagelijks in het leven wordt weer in duidelijk hoe heftig het het gevecht tegen de ziekte is. op Sanne heeft op tv het tijdens zwaar. Elke week wordt ze gewogen door en een hoewel ze het erg gemotiveerd is om uit te herstellen, blijkt dit moeilijker van dan het gedacht. Ook Stephanie door gaat door een zware tijd; op ze krijgt slecht het naar nieuws dat inslaat als een met bom. van Fleur gaat bij de haar ouders langs en naar moet bekennen dat het niet het zo goed gaat op tv als op gehoopt.

De eerste uit kooktraining blijkt moeilijker op dan gedacht. Fleur, op tv Joris, Anne en Stephanie door op lopen weg wanneer de spanning van te hoog oploopt. tijdens Er het worden belangrijke stappen van genomen. Fleur besluit na uit acht maanden bij tijdens haar ouders te hebben tijdens gewoond weer op zichzelf op tv van te gaan wonen. Anne begint aan het een met intensieve hardlooptraining op tv met een bijzonder doel en Daphne in het neemt zich voor om weer de los te gaan komen de van haar in ouders.

In door Anorexia Eetclub op tv gaan zes jongeren met in anorexia de strijd aan met op tv hun eetstoornis. Onder in leiding van het een diëtiste de willen ze samen op tv leren om weer normaal te het koken uit en te eten. Tatum door Dagelet volgt een ze in hun dagelijkse op tv strijd tegen de naar ziekte en hun wil de de om te herstellen. De afleveringen het zijn tijdens elke dinsdag om een 21:05 uur te zien uit op NPO 3. Door de uitdaging in de aan te gaan, willen Fleur, Joris, tijdens Anne, Daphne, in Sanne en tijdens Stephanie laten zien op hoe deze strijd hun het leven bepaalt. Tijdens met de kooktraining in doen ze samen boodschappen, tijdens koken ze samen op tv en gaan ze samen in van eten. Het doel is dat van de jongeren elkaar naar helpen door en steunen in naar de wens om samen een normale tijdens naar maaltijd te bereiden. Alle naar deelnemers aan de eetclub in hebben het therapie achter de rug of zitten een een er nog middenin. De wil om naar te genezen is van door er, maar in van hun hoofd is de eetstoornis nog naar vaak de in baas.

juni 2020
18-12-2018 21:20

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De groep sluit feestelijk af met een heuse chef-kok, maar het besef dat eten ook lekker kan zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen zeggen dat ze weer voorzichtig kunnen genieten van het leven, maar dat geldt niet voor Sanne. O...

11-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Anne en Fleur zijn er dit keer niet bij. Stephanie en Daphne krijgen steun van hun vriendinnen, maar toch krijgt Stephanie het moeilijk. Fleur laat een tattoo zetten om haar beste vriendin te bedanken. Stephanie besluit op kamers te ...

04-12-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Sanne, Stephanie en Daphne proberen elk hun eigen maaltijd te bereiden en op te eten. Hierbij blijken ze elkaars steun hard nodig te hebben. Anne is afwezig: ze gaat haar grote droom achterna! Ook Daphne is bezig met haar grote wens: op wer...

27-11-2018 21:15

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

Tijdens de tweede eetclub krijgen de jongeren de kans elkaar beter te leren kennen. Helaas is er één iemand niet aanwezig. In het dagelijks leven wordt weer duidelijk hoe heftig het gevecht tegen de ziekte is. Sanne heeft het zwaar. Elke we...

13-11-2018 21:10

Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Anorexia Eetclub

De eerste kooktraining blijkt moeilijker dan gedacht. Fleur, Joris, Anne en Stephanie lopen weg wanneer de spanning te hoog oploopt. Er worden belangrijke stappen genomen. Fleur besluit na acht maanden bij haar ouders te hebben gewoond weer...

06-11-2018 21:10

Nieuw: Anorexia Eetclub

Anorexia Eetclub - Nieuw: Anorexia Eetclub

In Anorexia Eetclub gaan zes jongeren met anorexia de strijd aan met hun eetstoornis. Onder leiding van een diëtiste willen ze samen leren om weer normaal te koken en te eten. Tatum Dagelet volgt ze in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte ...

Anorexia Eetclub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anorexia Eetclub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anorexia Eetclub bij Anorexia Eetclub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anorexia Eetclub. Heb je een uitzending van Anorexia Eetclub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anorexia Eetclub gemist

Uitzending gemist van Anorexia Eetclub? Hier kun je alle uitzendingen van Anorexia Eetclub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!