Programma gemist?

Vanavond is een de finale tijdens van de quiz De in tv-kijker van de het jaar, waarin op tv Harm Edens op zoek gaat uit naar dé tv-kijker een tijdens van het jaar. De het afgelopen vier weken op tv kregen steeds in honderd kandidaten allerlei met vragen over gekke, hilarische en in opvallende televisiefragmenten in van het afgelopen jaar. een De vier weekwinnaars nemen een het vanavond tegen op elkaar op in in de in finale. Allerlei televisiefragmenten uit 2018 komen door op voorbij in dit quizprogramma. Verschillende uit bekende gasten komen langs, een er wordt gelachen een om de van vragen en fragmenten, en een de een kandidaten strijden om de naar eervolle titel van 'De in TV-Kijker van de het Jaar'. Een grote op tv variatie aan vragen in passeert van de revue. Elke kijker de heeft op tv een andere smaak, dus op elke genre een komt voorbij.

Presentator tijdens Harm Edens gaat uit in een nieuw zaterdagavondprogramma in op tijdens zoek naar de tv-kijker met van het jaar. In op deze quiz het voor de de hele familie worden allerlei vragen gesteld de over alle naar gekke, van hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018. tijdens Verschillende bekende gasten op tv naar komen langs, er wordt gelachen om het de vragen op tv en met fragmenten, en de 100 studio-kandidaten strijden een om van de eervolle titel van 'De het TV-Kijker naar van het tijdens Jaar'. Een grote variatie aan vragen van passeert de de revue. Elke kijker heeft met een andere smaak, tijdens dus elke genre een komt naar voorbij.

juli 2021
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!