Programma gemist?

Vanavond met is de finale tijdens van de een quiz De tv-kijker van het in jaar, waarin een Harm Edens op zoek naar gaat het naar dé tv-kijker op tv van het jaar. De naar afgelopen vier weken kregen tijdens steeds honderd kandidaten door allerlei vragen over van gekke, hilarische op tv en opvallende televisiefragmenten van van het door afgelopen jaar. De door vier weekwinnaars nemen het vanavond een tegen van elkaar op in de naar finale. Allerlei televisiefragmenten uit van 2018 komen tijdens voorbij in dit quizprogramma. uit Verschillende bekende gasten komen in langs, er wordt van gelachen tijdens om de vragen met en fragmenten, en de kandidaten strijden op op om de eervolle titel van in 'De TV-Kijker van het tijdens Jaar'. Een op grote van variatie aan vragen passeert het de revue. Elke kijker heeft de een andere het smaak, dus elke genre met komt in voorbij.

Presentator tijdens Harm Edens van gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma van op zoek naar in de tijdens tv-kijker van het op jaar. In deze quiz door voor de hele familie worden op tv van allerlei vragen gesteld een over alle gekke, hilarische uit en opvallende televisiefragmenten uit uit 2018. Verschillende bekende gasten het komen op tv langs, er wordt gelachen met om de een vragen en fragmenten, en de door 100 studio-kandidaten strijden van om de eervolle op tv titel tijdens van 'De TV-Kijker door van het Jaar'. het Een grote de variatie aan vragen passeert de door revue. in Elke kijker heeft tijdens een andere smaak, het dus elke genre door komt voorbij.

mei 2021
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!