Programma gemist?

Vanavond is een de finale het van de quiz De op tv tv-kijker van van het jaar, waarin Harm Edens het op tv op zoek gaat naar een dé tv-kijker van het op tv jaar. De van afgelopen vier weken van kregen steeds honderd kandidaten een allerlei vragen over gekke, het hilarische en de opvallende de televisiefragmenten van het met afgelopen jaar. De de vier weekwinnaars nemen het het vanavond tegen elkaar op in door de finale. Allerlei televisiefragmenten tijdens uit 2018 komen tijdens voorbij naar in dit quizprogramma. Verschillende op bekende gasten het komen langs, er met wordt gelachen naar om de vragen en fragmenten, en in de de kandidaten strijden om van de eervolle titel met van 'De TV-Kijker van het het Jaar'. het Een grote van variatie aan vragen passeert de revue. van Elke uit kijker heeft in een andere smaak, dus elke door genre komt de voorbij.

Presentator met Harm Edens gaat in tijdens een de nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de op tv tv-kijker in van het jaar. In de deze quiz voor de de hele familie worden naar allerlei vragen gesteld op over alle gekke, op hilarische en naar opvallende televisiefragmenten uit het 2018. Verschillende bekende in gasten komen door langs, er wordt gelachen om de de vragen het en fragmenten, op en de in 100 studio-kandidaten strijden om tijdens de eervolle titel van 'De tijdens op TV-Kijker van het Jaar'. in Een grote variatie aan met vragen passeert de revue. een Elke door kijker heeft een andere smaak, de dus elke genre door komt door voorbij.

september 2020
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!