Programma gemist?

Vanavond het is de finale door van de quiz door De tv-kijker van het jaar, in waarin Harm een Edens door op zoek gaat op tv naar dé tv-kijker naar van het jaar. De afgelopen op vier weken op tv kregen steeds honderd kandidaten allerlei in naar vragen over gekke, hilarische op tv en opvallende door televisiefragmenten van het afgelopen jaar. met De een vier weekwinnaars nemen het vanavond tegen het op elkaar op in de finale. Allerlei uit televisiefragmenten door uit 2018 komen in voorbij in dit quizprogramma. Verschillende het bekende gasten uit komen langs, in er wordt gelachen een om de vragen en fragmenten, en op tv de kandidaten strijden door om op de eervolle titel van 'De de TV-Kijker op tv van het Jaar'. in Een grote variatie van aan vragen passeert de revue. in Elke op tv kijker heeft een andere smaak, tijdens een dus elke genre komt naar voorbij.

Presentator Harm in Edens een gaat in een nieuw in zaterdagavondprogramma op zoek naar de de tv-kijker van het de jaar. een In deze quiz voor de de hele familie worden uit allerlei met vragen gesteld over van alle gekke, door hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018. naar Verschillende tijdens bekende gasten naar komen langs, er wordt tijdens gelachen om de op tv vragen en fragmenten, en de de 100 studio-kandidaten strijden het om het de eervolle titel tijdens van 'De met TV-Kijker van het Jaar'. Een de grote uit variatie aan vragen passeert de revue. door de Elke kijker heeft een andere smaak, de dus elke naar genre komt op voorbij.

mei 2020
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!