Programma gemist?

Vanavond op tv is de finale van uit de quiz De tv-kijker door van het met jaar, waarin naar Harm Edens op zoek gaat op tv op naar dé tv-kijker van het tijdens jaar. De afgelopen vier tijdens weken naar kregen steeds honderd op kandidaten allerlei de vragen over gekke, hilarische met en opvallende televisiefragmenten met van het afgelopen jaar. De in op tv vier weekwinnaars nemen op het vanavond tegen elkaar op tv op in de uit finale. Allerlei televisiefragmenten van uit 2018 komen voorbij uit in dit quizprogramma. Verschillende bekende in gasten komen langs, het er wordt gelachen op tv om de de vragen en fragmenten, naar en de op tv kandidaten strijden om de eervolle van titel van de 'De met TV-Kijker van het Jaar'. Een met grote variatie aan op tv vragen van passeert de revue. Elke kijker door heeft een andere het smaak, dus elke genre door door komt voorbij.

Presentator Harm Edens een gaat de in een nieuw zaterdagavondprogramma op een een zoek naar de tv-kijker van het van jaar. In deze de quiz voor naar de op hele familie worden allerlei in vragen gesteld van over alle gekke, hilarische en uit opvallende televisiefragmenten uit het 2018. naar Verschillende bekende gasten komen door langs, er wordt gelachen om de de vragen en de fragmenten, en de het 100 studio-kandidaten door strijden om door de eervolle titel van het 'De het TV-Kijker van het Jaar'. tijdens Een grote variatie aan met vragen passeert de tijdens revue. Elke uit kijker heeft een andere de smaak, dus elke genre in komt in voorbij.

oktober 2019
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!