Programma gemist?

Vanavond het is de op finale van de quiz De van tv-kijker van het jaar, tijdens waarin het Harm Edens op zoek het gaat naar dé tv-kijker het van het jaar. een De afgelopen vier in een weken kregen steeds uit honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, op tv hilarische en opvallende tijdens televisiefragmenten van het door afgelopen jaar. De op door vier weekwinnaars nemen de het vanavond tegen elkaar op op tv in door de finale. Allerlei televisiefragmenten uit een 2018 komen voorbij in op tv dit quizprogramma. Verschillende van bekende gasten een komen langs, er wordt gelachen het om de door vragen naar en fragmenten, en de op kandidaten strijden om de eervolle van titel van 'De tijdens TV-Kijker in van het de Jaar'. Een grote variatie aan vragen met passeert de uit revue. Elke kijker uit heeft een andere de smaak, dus elke genre naar tijdens komt voorbij.

Presentator op tv Harm Edens gaat in een met nieuw het zaterdagavondprogramma op van zoek naar de naar tv-kijker van het jaar. in In deze quiz uit voor de hele op familie worden uit allerlei vragen gesteld over alle door gekke, hilarische en opvallende de televisiefragmenten uit op 2018. Verschillende bekende gasten naar komen langs, er op tv wordt gelachen naar om de vragen op tv en van fragmenten, en de 100 studio-kandidaten naar strijden om tijdens de eervolle titel van het 'De TV-Kijker van het het Jaar'. Een uit grote variatie aan vragen door passeert de revue. met tijdens Elke kijker heeft een op tv andere smaak, dus tijdens elke genre op tv komt voorbij.

januari 2021
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!