Programma gemist?

Vanavond is de het op tv finale van de quiz De tv-kijker op tv van het de jaar, waarin Harm Edens door met op zoek gaat naar dé tv-kijker door van het het jaar. De afgelopen in vier van weken kregen steeds naar honderd kandidaten allerlei naar vragen over gekke, hilarische en door opvallende televisiefragmenten van het naar afgelopen jaar. De uit vier uit weekwinnaars nemen het vanavond op tegen elkaar op in met de van finale. Allerlei televisiefragmenten uit 2018 op komen voorbij in dit uit op quizprogramma. Verschillende bekende gasten komen langs, op er wordt in gelachen om een de vragen en fragmenten, tijdens en de kandidaten strijden van om naar de eervolle titel het van 'De TV-Kijker van het met de Jaar'. Een grote variatie aan vragen uit passeert de een revue. Elke kijker met heeft op een andere smaak, dus elke genre door komt het voorbij.

Presentator van Harm Edens gaat in naar een tijdens nieuw zaterdagavondprogramma op zoek door naar de met tv-kijker van het jaar. In deze uit quiz naar voor de hele familie op worden allerlei vragen gesteld door over alle de gekke, uit hilarische en opvallende tijdens televisiefragmenten uit 2018. Verschillende een bekende gasten komen langs, er tijdens de wordt gelachen om de de vragen en fragmenten, en de een 100 in studio-kandidaten strijden om uit de eervolle titel van tijdens 'De TV-Kijker op tv van het Jaar'. Een grote in variatie aan vragen een passeert de tijdens revue. naar Elke kijker heeft een andere smaak, het dus elke de genre uit komt voorbij.

november 2019
08-12-2018 20:30

Finale: De tv-kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Finale: De tv-kijker van het jaar

Vanavond is de finale van de quiz De tv-kijker van het jaar, waarin Harm Edens op zoek gaat naar dé tv-kijker van het jaar. De afgelopen vier weken kregen steeds honderd kandidaten allerlei vragen over gekke, hilarische en opvallende tele...

01-12-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

24-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

17-11-2018 20:30

De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - De TV kijker van het jaar

10-11-2018 20:30

Nieuw: De TV kijker van het jaar

De TV kijker van het jaar - Nieuw: De TV kijker van het jaar

Presentator Harm Edens gaat in een nieuw zaterdagavondprogramma op zoek naar de tv-kijker van het jaar. In deze quiz voor de hele familie worden allerlei vragen gesteld over alle gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten uit 2018....

De TV kijker van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV kijker van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV kijker van het jaar bij De TV kijker van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV kijker van het jaar. Heb je een uitzending van De TV kijker van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV kijker van het jaar gemist

Uitzending gemist van De TV kijker van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van De TV kijker van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!