Programma gemist?

Vanaf vanavond volgt uit een Rutger Castricum FC Emmen en haar in supporters in op het van historische eerste jaar dat de club op eredivisie speelt. Sterker op tv nog, nooit een eerder was Drenthe vertegenwoordigd de op het het hoogste voetbalniveau. En tijdens dat doet iets met de van de provincie, met Emmen, met de club en uit de mensen. van In de zesdelige op tv serie FC Emmen op 1 met geniet Castricum mee met van de trots en met de euforie, zien uit op tv we de veranderingen binnen de de club en Emmen het en leren we op de échte Emmenaar het kennen. In de zes afleveringen naar volgt Rutger Castricum de van voetbalclub in de meest brede een op zin van het uit woord. Van de voorzitter tot op tv de materiaalman en van tijdens op de plaatselijke vastgoedmagnaat tot het de visboer en de kapper. met Maar ook trekken het we op een met de technische staf naar en de voetballers op tv - mannen tijdens die al sinds jaar van en dag een Emmen door uit het bloed hebben op tv stromen. Allemaal mensen die door de club uit op hun eigen manier in tijdens het hart het hebben gesloten. Niet alleen in leren we de uit voetbalclub van binnenuit kennen, met ook het tijdens wel en wee van een de gemeente op tv Emmen en op de persoonlijke van verhalen komen aan bod. Zo is de Klaas onafscheidelijk een van naar zijn FC Emmen-muts, gebreid door uit zijn vrouw Marietje. Helaas tijdens tijdens maakt Marietje het allemaal op tv niet meer mee. Zij op is met door zware Alzheimer in het verzorgingstehuis het terecht gekomen. in Klaas bewaakt de zijn twee liefdes uit met zijn leven: FC Emmen van en van Marietje. De accenten door van het leven tijdens in Emmen op verschillen met het leven in tijdens de Randstad. van Waar Amsterdam zich druk over het maakt, op daar halen de ze in Emmen nogal eens de van schouders naar over op. Neem bijvoorbeeld door de in uit Emmen alom bekende een visboer Jos Vos: "Burn-out... in dat had tijdens je toch vroeger ook niet? de Niet te in geloven... hoe door kan je nou door een burn-out hebben? Je kan naar zeggen een ik ben een uit paar daagjes tijdens niet fit en dan kan op je een paar door daagjes rust nemen, in maar niet de 3 of 4 door maanden." Castricum: "FC Emmen op naar 1 een geeft een bijzondere en persoonlijke inkijk op tv in het leven de in van de Emmenaren tijdens hun de spannende eerste door jaar in de eredivisie. De tijdens met kijker zal absoluut uit met ze meeleven - de de trots, de naar clubliefde, de het verbroedering."

mei 2021
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!