Programma gemist?

Vanaf op vanavond volgt Rutger Castricum FC een Emmen en haar een supporters in het tijdens historische eerste naar jaar dat de het club eredivisie speelt. met Sterker nog, nooit eerder door naar was Drenthe vertegenwoordigd door op het hoogste voetbalniveau. een En dat op tv doet iets met de provincie, met tijdens Emmen, de club uit en op de mensen. In met de zesdelige serie FC met Emmen op 1 in geniet Castricum mee met van de trots op en een de euforie, zien we de veranderingen uit in binnen de club en Emmen en uit leren we de naar échte Emmenaar kennen. een In het zes afleveringen volgt van Rutger Castricum de op voetbalclub in de meest brede een zin van van het woord. Van de uit voorzitter tot in de materiaalman en met van de plaatselijke de vastgoedmagnaat tot de visboer naar naar en de kapper. Maar ook in trekken we met op met een de technische staf de en de voetballers door - mannen die al sinds jaar op en dag Emmen op op tv door het bloed hebben stromen. in Allemaal mensen die de door club op door hun eigen manier in een het hart van hebben gesloten. Niet de alleen leren tijdens we de voetbalclub van een binnenuit kennen, ook op tv het wel en op wee van in de gemeente Emmen een en de persoonlijke verhalen komen aan tijdens een bod. Zo is Klaas onafscheidelijk van in zijn FC Emmen-muts, op gebreid door zijn van vrouw het Marietje. Helaas maakt de Marietje het allemaal niet in meer mee. Zij in is het met zware Alzheimer in het verzorgingstehuis tijdens terecht gekomen. Klaas op bewaakt zijn twee op liefdes met uit zijn leven: FC in Emmen en Marietje. op De accenten tijdens van het leven in Emmen uit verschillen door met het leven in van de van Randstad. Waar Amsterdam zich druk op over maakt, daar halen door ze een in Emmen nogal eens de van op tv schouders over op. Neem het bijvoorbeeld de in Emmen alom in van bekende visboer Jos uit Vos: "Burn-out... dat had van je toch het vroeger ook niet? Niet naar te geloven... hoe kan op je het nou een burn-out hebben? Je kan een zeggen ik een ben een paar een daagjes niet op fit en dan tijdens kan je een een paar daagjes rust nemen, uit maar niet 3 uit of 4 maanden." Castricum: "FC uit Emmen de op 1 geeft een op tv bijzondere en persoonlijke inkijk door uit in het leven van een de Emmenaren door tijdens hun spannende de eerste jaar in de uit eredivisie. De kijker zal de absoluut met een ze meeleven - de trots, van de clubliefde, de op tv van verbroedering."

januari 2021
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!