Programma gemist?

Vanaf op vanavond volgt Rutger Castricum uit FC de Emmen en haar supporters een in het de historische eerste jaar het dat de club eredivisie op tv speelt. Sterker de nog, nooit eerder was het Drenthe vertegenwoordigd op door het hoogste in voetbalniveau. En dat op tv doet iets met de provincie, van met Emmen, de het club en door de mensen. uit In de zesdelige serie FC Emmen de op van 1 geniet Castricum mee naar met de trots en het de door euforie, zien we de naar veranderingen binnen op tv de club op en Emmen en leren tijdens we de échte een Emmenaar kennen. In in zes afleveringen met volgt Rutger Castricum de voetbalclub in naar de meest brede naar naar zin van het woord. in Van de tijdens voorzitter tot de materiaalman en van op tv de plaatselijke vastgoedmagnaat op tv tot met de visboer en de uit kapper. Maar tijdens ook trekken in we op met van de technische staf en de naar voetballers de - mannen die al naar sinds jaar en dag het Emmen van door het bloed hebben de stromen. Allemaal mensen die op tv de uit club op hun eigen manier in op het hart hebben een gesloten. Niet een alleen leren we het de voetbalclub van het binnenuit kennen, met ook het wel naar en wee van de gemeente Emmen naar en de persoonlijke door verhalen komen een aan bod. op Zo is Klaas onafscheidelijk van uit naar zijn FC Emmen-muts, gebreid door zijn de vrouw Marietje. Helaas een maakt Marietje het naar allemaal niet meer een mee. door Zij is met zware Alzheimer op tv in het naar verzorgingstehuis terecht gekomen. een Klaas bewaakt op zijn twee liefdes met zijn naar leven: FC in Emmen het en Marietje. De accenten een van het leven in Emmen op tv verschillen met het uit leven in op tv de Randstad. uit Waar Amsterdam zich druk de over maakt, daar de halen ze door in Emmen nogal eens de in schouders over op tv op. Neem de bijvoorbeeld de tijdens in Emmen alom bekende visboer Jos tijdens van Vos: "Burn-out... dat in had je toch met vroeger ook niet? uit Niet te geloven... hoe kan je uit nou een met burn-out het hebben? Je kan zeggen door ik ben een op tv paar daagjes niet fit en in dan kan door je het een paar daagjes met rust nemen, maar niet 3 of de 4 uit maanden." Castricum: "FC Emmen op door 1 geeft tijdens een bijzondere en op persoonlijke inkijk in het met leven van naar de Emmenaren tijdens tijdens hun spannende eerste jaar de in de eredivisie. De in kijker zal absoluut de met op ze meeleven - de trots, op tv de clubliefde, uit de het verbroedering."

mei 2020
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!