Programma gemist?

Vanaf door vanavond volgt Rutger in Castricum FC Emmen en haar in het supporters in het uit historische eerste jaar op tv dat de club eredivisie speelt. op Sterker nog, op nooit eerder was van Drenthe vertegenwoordigd op het in hoogste op tv voetbalniveau. En dat doet met iets met de provincie, met in naar Emmen, de club en de naar mensen. In uit de zesdelige serie FC Emmen de op 1 geniet naar Castricum de mee met de in trots en een de euforie, zien door we de veranderingen binnen de club een en Emmen in en leren we de met échte Emmenaar in kennen. In de zes afleveringen volgt Rutger Castricum het de voetbalclub de in naar de meest brede zin van door het woord. Van de het uit voorzitter tot de materiaalman en op tv van de op tv plaatselijke vastgoedmagnaat tot van de visboer en de kapper. op Maar op tv ook trekken we op tijdens met de technische met staf de en de voetballers - mannen door die al sinds jaar een en dag van Emmen door het tijdens bloed hebben het stromen. Allemaal mensen die van de club op op hun eigen manier naar in het hart de hebben gesloten. Niet door alleen leren de we de voetbalclub van binnenuit kennen, het ook naar het wel en op wee van de de gemeente Emmen en de persoonlijke tijdens verhalen komen een aan bod. Zo van is Klaas naar onafscheidelijk van naar zijn FC Emmen-muts, gebreid door in zijn de vrouw Marietje. Helaas maakt Marietje het met allemaal niet op tv meer mee. Zij is met met zware van Alzheimer in met het verzorgingstehuis terecht uit gekomen. Klaas bewaakt zijn uit twee liefdes met zijn met uit leven: FC Emmen en Marietje. met De accenten van van het leven naar in Emmen verschillen met op tv het leven tijdens in de op tv Randstad. Waar Amsterdam tijdens zich druk over naar maakt, daar halen ze met in Emmen nogal door eens de door schouders over op. Neem bijvoorbeeld de van naar in Emmen alom bekende visboer door Jos Vos: naar "Burn-out... dat in had je toch op tv vroeger ook niet? Niet te op geloven... hoe kan in je nou een burn-out in hebben? Je kan van zeggen uit ik ben een paar daagjes met niet fit en op tv uit dan kan je een paar naar daagjes het rust nemen, maar de niet 3 of 4 maanden." Castricum: op "FC Emmen uit op 1 geeft een op bijzondere in en persoonlijke inkijk in het leven het van de van Emmenaren door tijdens hun spannende eerste jaar in in de eredivisie. De de kijker zal absoluut uit met in ze meeleven - tijdens de trots, de clubliefde, door de op tv verbroedering."

oktober 2019
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!