Programma gemist?

Vanaf het vanavond volgt Rutger Castricum FC van Emmen en haar in de supporters in het historische eerste jaar met dat uit de club eredivisie speelt. Sterker van door nog, nooit eerder was een Drenthe vertegenwoordigd op uit het hoogste voetbalniveau. En door dat doet iets naar met de provincie, met tijdens Emmen, de club naar en de mensen. uit tijdens In de zesdelige serie FC Emmen de op 1 geniet de Castricum van mee met de trots en op tv de euforie, van zien we de veranderingen op in binnen de club en Emmen op en leren we het de ├ęchte Emmenaar op kennen. In zes afleveringen op tv van volgt Rutger Castricum de door voetbalclub in met de meest brede naar zin van het woord. Van de met voorzitter de tot de materiaalman de en van de plaatselijke vastgoedmagnaat met tot de naar visboer en op de kapper. Maar de ook trekken we op de met de in technische staf en de op voetballers - in mannen die op al sinds jaar op en dag Emmen door op het bloed in hebben stromen. Allemaal mensen die op de de club op hun eigen manier in op tv het op tv hart hebben de gesloten. Niet alleen leren een we de voetbalclub van binnenuit kennen, tijdens ook van het wel met en wee van uit de gemeente Emmen en de in persoonlijke verhalen komen naar aan bod. op Zo is Klaas onafscheidelijk van van op tv zijn FC Emmen-muts, gebreid door van zijn naar vrouw Marietje. Helaas maakt Marietje het op tv allemaal niet meer van mee. Zij in is met het zware Alzheimer in het naar verzorgingstehuis terecht gekomen. Klaas uit de bewaakt zijn twee liefdes uit met zijn leven: FC van Emmen en een Marietje. De accenten in van het leven in Emmen op verschillen met het op tv leven in de uit tijdens Randstad. Waar Amsterdam zich de druk over met maakt, daar halen ze een in Emmen nogal in eens de schouders uit over op. op Neem bijvoorbeeld de in door Emmen alom bekende een visboer Jos Vos: van "Burn-out... dat naar had je toch vroeger de ook niet? tijdens Niet te geloven... hoe kan het je nou een burn-out op tv hebben? met Je kan zeggen ik tijdens ben een paar tijdens daagjes het niet fit en op dan kan je een paar naar daagjes rust met nemen, maar door niet 3 of in 4 maanden." Castricum: "FC Emmen op op 1 geeft een bijzondere met en persoonlijke inkijk uit in het leven van van de Emmenaren van in tijdens hun spannende het eerste jaar in door de eredivisie. De uit kijker zal absoluut met ze meeleven in - de door trots, de clubliefde, tijdens de tijdens verbroedering."

september 2021
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!