Programma gemist?

Vanaf het vanavond volgt Rutger Castricum met FC Emmen tijdens en haar supporters in in het historische tijdens eerste jaar met dat de club van eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder uit was Drenthe een vertegenwoordigd op het op tv hoogste voetbalniveau. En dat door op tv doet iets met de provincie, met door Emmen, de club de en de mensen. tijdens In de tijdens zesdelige serie FC Emmen van op op tv 1 geniet Castricum naar mee met de trots en de de door euforie, zien we de een veranderingen binnen het de club en Emmen op tv en leren we op tv de échte Emmenaar de kennen. In zes naar afleveringen volgt Rutger tijdens Castricum de voetbalclub tijdens in de meest brede in zin naar van het woord. een Van de voorzitter tot op de op materiaalman en van van de plaatselijke vastgoedmagnaat in tot de visboer en in de kapper. Maar ook trekken op tv op we op met tijdens de technische staf en met de voetballers tijdens - mannen die al sinds jaar naar en op tv dag Emmen door door het bloed hebben op tv stromen. Allemaal de mensen die de club op op hun eigen manier in in het hart hebben tijdens op gesloten. Niet alleen leren we de voetbalclub op tv op tv van binnenuit kennen, ook het wel de en wee van op de door gemeente Emmen en tijdens de persoonlijke verhalen het komen aan bod. in Zo is het Klaas onafscheidelijk van zijn FC Emmen-muts, op gebreid door zijn op tv vrouw Marietje. tijdens Helaas maakt op Marietje het allemaal niet door meer mee. in Zij is uit met zware Alzheimer op in het verzorgingstehuis terecht gekomen. Klaas van op bewaakt zijn twee liefdes het met zijn leven: FC de Emmen en Marietje. naar De accenten naar van het leven van in Emmen tijdens verschillen met het tijdens leven in de Randstad. Waar Amsterdam door zich de druk over in maakt, daar halen ze in van Emmen nogal de eens de schouders over op. de door Neem bijvoorbeeld de in Emmen van alom uit bekende visboer Jos door Vos: "Burn-out... dat tijdens had je toch vroeger ook niet? met Niet van te geloven... tijdens hoe kan je de nou een burn-out hebben? Je kan door de zeggen ik ben een paar een daagjes niet naar fit en naar dan kan je een paar daagjes met rust een nemen, maar niet tijdens 3 of 4 maanden." Castricum: "FC van Emmen uit op 1 geeft van een bijzondere en persoonlijke inkijk naar in het tijdens leven de van de Emmenaren door tijdens hun spannende eerste jaar in een de naar eredivisie. De kijker van zal absoluut met met ze meeleven - de trots, op de de clubliefde, de door verbroedering."

september 2020
15-12-2018 21:50

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

08-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

01-12-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

24-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

17-11-2018 22:05

Emmen op 1

Emmen op 1 - Emmen op 1

10-11-2018 22:05

Nieuw: Emmen op 1

Emmen op 1 - Nieuw: Emmen op 1

Vanaf vanavond volgt Rutger Castricum FC Emmen en haar supporters in het historische eerste jaar dat de club eredivisie speelt. Sterker nog, nooit eerder was Drenthe vertegenwoordigd op het hoogste voetbalniveau. En dat doet iets met de pro...

Emmen op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emmen op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emmen op 1 bij Emmen op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emmen op 1. Heb je een uitzending van Emmen op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emmen op 1 gemist

Uitzending gemist van Emmen op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Emmen op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!