Programma gemist?

Britse met documentaire waarin in drie mensen worden gevolgd op die hebben besloten van een geslacht te door veranderen. Wat moeten zij allemaal door doorstaan in het tijdens proces om écht op tv tijdens zichzelf te worden?

Britse uit documentaire waarin uit drie mensen worden gevolgd die een hebben besloten uit van geslacht de te veranderen. Wat moeten zij van allemaal doorstaan in het het proces op om écht op tv zichzelf te worden?

september 2021
11-11-2018 23:58

Afl. 1

Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt - Afl. 1

Britse documentaire waarin drie mensen worden gevolgd die hebben besloten van geslacht te veranderen. Wat moeten zij allemaal doorstaan in het proces om écht zichzelf te worden?

09-11-2018 22:38

Afl. 1

Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt - Afl. 1

Britse documentaire waarin drie mensen worden gevolgd die hebben besloten van geslacht te veranderen. Wat moeten zij allemaal doorstaan in het proces om écht zichzelf te worden?

Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt bij Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt. Heb je een uitzending van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt gemist

Britse documentaire waarin drie mensen worden gevolgd die hebben besloten van geslacht te veranderen. We zien de emotionele impact van deze beslissing op hun gezinsleven en wat zij verder allemaal moeten doorstaan in het proces om écht zichzelf te worden.

Uitzending gemist van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt? Hier kun je alle uitzendingen van Als Je Moeder Opeens Je Vader Wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 23:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!