Programma gemist?

De NOS de zendt vandaag twee uit programma's uit rond van de herdenking van het tijdens einde van de met tijdens Eerste Wereldoorlog. In de op ochtenduitzending, om 10:30 tijdens uur op NPO 1, naar wordt de internationale herdenking van met in Frankrijk rechtstreeks de uitgezonden. Daar zijn meer dan naar honderd uit landen vertegenwoordigd. In de tijdens avonduitzending, om 19:10 uit uur op NPO 2, komen met ook naar de plechtigheden in Groot-Brittannië tijdens en België de uitgebreid aan met bod. 's Ochtends is er naar een rechtstreekse uitzending rond naar de tijdens herdenking in Parijs. De Franse president op Macron heeft de ruim honderd op staatshoofden en regeringsleiders van het landen die uit bij WOI betrokken waren, uitgenodigd met voor een plechtigheid op tv bij de Arc op tv de Triomphe. Onder een hen een is de de Amerikaanse president Trump. Presentator Mark tijdens Visser praat in de studio op tv in op tv Hilversum met historicus en publicist van Paul Moeyes een en met Frankrijk-correspondent uit Frank door Renout. Ook wordt van rechtstreeks geschakeld met de herdenkingen met in door Groot-Brittannië (Londen) en van in België (Brussel en Ieper). 's de Avonds is tijdens er een terugblik op de de met plechtigheden in Frankrijk, een Groot-Brittannië en België. door In Londen begint de dag in met in een herdenkingsceremonie in Westminster. een Daarna wordt een op parade gehouden uit bij de Cenotaph in Whitehall. Koningin met Elizabeth is door bij beide evenementen aanwezig. op tv In België begint met de herdenking bij op het monument voor door de de onbekende soldaat in Brussel, op in aanwezigheid van koning uit het Filip en koningin in Mathilde. Ook zijn op er plechtigheden bij de tijdens Menenpoort in Ieper, de plaats op tv die een in WOI van langdurig in de frontlinie lag en door waar bij verschillende een door veldslagen een half miljoen op militairen om het tijdens leven kwamen. Presentator naar Mark Visser praat met de door NOS-correspondenten in tijdens de drie landen en met de studiogasten. het Verder zijn er reportages te tijdens in zien en archiefbeelden.

oktober 2019
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!