Programma gemist?

De het NOS zendt vandaag twee in programma's uit rond naar de herdenking van het uit einde op van de Eerste Wereldoorlog. In naar de ochtenduitzending, om op tv 10:30 uur uit op NPO 1, wordt met de internationale herdenking met in Frankrijk het rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn tijdens een meer dan honderd landen vertegenwoordigd. In op tv de het avonduitzending, om 19:10 tijdens uur op NPO door 2, komen ook de van plechtigheden in Groot-Brittannië het en het België uitgebreid aan bod. 's Ochtends in is er naar een rechtstreekse uitzending rond op de op herdenking in Parijs. De Franse president van Macron heeft een ruim honderd staatshoofden en de door regeringsleiders van landen de die bij WOI betrokken waren, uitgenodigd door voor op tv een plechtigheid bij de van Arc de op tv Triomphe. Onder hen is de van Amerikaanse president het Trump. Presentator Mark Visser praat van in tijdens de studio in met Hilversum met historicus de en publicist Paul door Moeyes en met Frankrijk-correspondent Frank naar Renout. Ook wordt op tv rechtstreeks op geschakeld met de herdenkingen door in Groot-Brittannië (Londen) en in in België in (Brussel en Ieper). 's met Avonds is een er een terugblik uit op de een plechtigheden in Frankrijk, de Groot-Brittannië en België. In het Londen begint de een dag met een herdenkingsceremonie in naar Westminster. uit Daarna wordt een parade gehouden door bij de Cenotaph op in Whitehall. Koningin in Elizabeth is van bij beide evenementen op tv aanwezig. In België met begint met de herdenking bij het monument in voor de een onbekende soldaat in Brussel, in van aanwezigheid van op koning Filip en koningin met Mathilde. Ook zijn op er met plechtigheden bij de door Menenpoort in Ieper, de plaats op die in door WOI met langdurig in de frontlinie lag en naar waar bij verschillende het veldslagen een uit half miljoen door militairen om het leven op kwamen. Presentator Mark Visser met praat met de een NOS-correspondenten in de van drie naar landen en met studiogasten. Verder uit zijn er reportages in te zien uit en archiefbeelden.

september 2021
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!