Programma gemist?

De tijdens NOS zendt vandaag twee programma's een uit rond tijdens de naar herdenking van het einde van in de Eerste Wereldoorlog. In naar uit de ochtenduitzending, om 10:30 uur op tv op NPO 1, wordt in naar de internationale herdenking de in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn het meer naar dan honderd landen met vertegenwoordigd. In het de avonduitzending, om 19:10 uur met op NPO 2, komen het ook de plechtigheden van in een Groot-Brittannië en België uitgebreid uit aan bod. 's Ochtends een is er een tijdens rechtstreekse uitzending rond de naar herdenking in Parijs. een op tv De Franse president een Macron heeft ruim honderd staatshoofden en in regeringsleiders van landen met die een bij WOI betrokken uit waren, uitgenodigd uit voor een plechtigheid bij op de Arc in de Triomphe. Onder van hen is de Amerikaanse president uit Trump. Presentator door Mark Visser praat in de het studio op in Hilversum met historicus naar en publicist Paul Moeyes en van met Frankrijk-correspondent door Frank Renout. van Ook wordt op tv rechtstreeks geschakeld met de herdenkingen op in Groot-Brittannië (Londen) uit en in België (Brussel met het en Ieper). 's Avonds is er een door terugblik op het de plechtigheden in door Frankrijk, Groot-Brittannië en België. het In Londen begint op tv door de dag met een herdenkingsceremonie tijdens in Westminster. Daarna het wordt een parade gehouden een met bij de Cenotaph met in Whitehall. Koningin het Elizabeth is bij beide evenementen aanwezig. de in In België begint de op tv herdenking bij het monument een voor een de onbekende soldaat uit in Brussel, in aanwezigheid het van koning door Filip en koningin Mathilde. Ook naar zijn er plechtigheden uit bij de Menenpoort in door Ieper, in de plaats die in WOI in langdurig in de het frontlinie een lag en waar bij verschillende een veldslagen een in half op tv miljoen militairen om het leven het kwamen. Presentator Mark Visser praat met met de NOS-correspondenten de in de drie naar landen naar en met studiogasten. op Verder zijn er reportages te met de zien en archiefbeelden.

mei 2020
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!