Programma gemist?

De NOS van zendt vandaag twee de programma's uit rond door de herdenking van met het van einde van de op Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om met 10:30 uur op een NPO 1, door wordt de uit internationale herdenking in Frankrijk op rechtstreeks uitgezonden. Daar een zijn van meer dan honderd landen naar vertegenwoordigd. In de de avonduitzending, om de 19:10 uur op tijdens NPO 2, komen ook de op tv plechtigheden in Groot-Brittannië en tijdens België op tv uitgebreid aan bod. 's Ochtends naar is er een uit rechtstreekse uitzending rond van de herdenking in door Parijs. De Franse met president Macron het heeft ruim honderd staatshoofden op en van regeringsleiders van landen die bij de WOI betrokken waren, van uitgenodigd voor een een plechtigheid bij de Arc op de Triomphe. Onder de naar hen is de in Amerikaanse president Trump. Presentator Mark Visser praat met op in de studio in in Hilversum met historicus en in publicist tijdens Paul Moeyes en met Frankrijk-correspondent Frank van in Renout. Ook wordt rechtstreeks op tv geschakeld met de uit herdenkingen in Groot-Brittannië tijdens (Londen) en in België naar (Brussel en Ieper). 's uit Avonds is op er een terugblik op de op tv in plechtigheden in Frankrijk, Groot-Brittannië en België. op In Londen begint uit de dag het met een tijdens herdenkingsceremonie in Westminster. Daarna tijdens wordt de een parade gehouden bij de de Cenotaph in Whitehall. Koningin van door Elizabeth is bij beide uit evenementen aanwezig. naar In België begint de herdenking bij tijdens het monument met voor de onbekende soldaat met in Brussel, de in aanwezigheid van koning op tv Filip door en koningin Mathilde. Ook naar zijn er plechtigheden naar bij de in Menenpoort in Ieper, de plaats tijdens naar die in WOI langdurig in op de frontlinie de lag en waar van bij verschillende de veldslagen een half miljoen uit militairen om het met leven kwamen. Presentator Mark naar Visser praat met de een NOS-correspondenten een in de drie landen en op met studiogasten. Verder zijn het er reportages op tv te zien en een archiefbeelden.

april 2021
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!