Programma gemist?

De met NOS zendt vandaag twee programma's de uit rond de door herdenking van van het einde het van de Eerste naar Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, uit om van 10:30 uur op NPO 1, wordt het op de internationale herdenking in Frankrijk een rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn op tv meer dan uit honderd landen van vertegenwoordigd. In de avonduitzending, om een 19:10 uur in op NPO op 2, komen de ook de plechtigheden in Groot-Brittannië en een in België uitgebreid aan bod. 's Ochtends de is er een rechtstreekse de door uitzending rond de herdenking tijdens in Parijs. De Franse president tijdens Macron heeft ruim het honderd staatshoofden en op regeringsleiders van landen naar die bij in WOI door betrokken waren, uitgenodigd op voor een plechtigheid bij de Arc de de uit Triomphe. Onder hen is de een met Amerikaanse president Trump. Presentator een Mark Visser praat in de tijdens studio in Hilversum met de uit historicus en publicist de Paul Moeyes en uit met Frankrijk-correspondent Frank op Renout. Ook wordt rechtstreeks geschakeld met op tv de herdenkingen in op tv Groot-Brittannië de (Londen) en uit in België (Brussel en van Ieper). 's Avonds is de er een van terugblik op de plechtigheden door in Frankrijk, het Groot-Brittannië en België. In Londen begint het de dag uit met een herdenkingsceremonie van in Westminster. op Daarna wordt door een parade gehouden een bij de Cenotaph in Whitehall. Koningin op door Elizabeth is bij beide evenementen aanwezig. tijdens In België begint van de van herdenking bij in het monument voor de op onbekende soldaat in Brussel, op in aanwezigheid van koning door Filip op tv en koningin tijdens Mathilde. Ook zijn er met plechtigheden bij de Menenpoort de in Ieper, de plaats naar die in van WOI langdurig in door de frontlinie lag van en door waar bij verschillende veldslagen een het half miljoen de militairen om het leven kwamen. Presentator uit Mark Visser het praat met de NOS-correspondenten het het in de drie landen en het met studiogasten. tijdens Verder zijn er reportages te naar zien en uit archiefbeelden.

januari 2021
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!