Programma gemist?

De uit NOS zendt vandaag twee programma's met uit rond de de herdenking door van het einde van de uit met Eerste Wereldoorlog. In de naar ochtenduitzending, om 10:30 uur op door NPO 1, wordt door de de internationale herdenking in Frankrijk naar rechtstreeks uitgezonden. van Daar zijn meer op dan honderd landen vertegenwoordigd. In met de avonduitzending, om het 19:10 uur het op NPO 2, komen op tv op tv ook de plechtigheden uit in Groot-Brittannië en met België uitgebreid aan de bod. 's Ochtends is er uit een rechtstreekse uitzending rond in de herdenking in tijdens Parijs. De tijdens Franse president Macron heeft ruim een honderd staatshoofden tijdens en regeringsleiders van van landen met die bij WOI betrokken waren, uitgenodigd naar voor een een plechtigheid bij de op tv Arc de Triomphe. op tv Onder hen is in de Amerikaanse met president Trump. Presentator Mark Visser praat op in de het studio in uit Hilversum met een historicus en publicist tijdens Paul Moeyes en met Frankrijk-correspondent Frank van Renout. Ook wordt door rechtstreeks geschakeld door met de herdenkingen door in Groot-Brittannië met (Londen) en tijdens in België (Brussel en op Ieper). 's Avonds is er de een uit terugblik op de op plechtigheden in Frankrijk, Groot-Brittannië en de België. In op tv Londen begint de dag van met een herdenkingsceremonie in door Westminster. Daarna wordt op een parade uit gehouden op tv bij de Cenotaph in Whitehall. door Koningin Elizabeth door is bij uit beide evenementen aanwezig. van In België begint de van herdenking bij het monument voor in tijdens de onbekende soldaat op in Brussel, in aanwezigheid van de koning Filip en naar koningin Mathilde. Ook zijn een er plechtigheden op bij uit de Menenpoort in naar Ieper, de plaats die in WOI het langdurig uit in de frontlinie op lag en waar bij verschillende op veldslagen een half in miljoen militairen in om het leven kwamen. Presentator tijdens Mark Visser praat met met de tijdens NOS-correspondenten van in de drie landen en met uit studiogasten. Verder zijn door uit er reportages te zien naar en archiefbeelden.

september 2020
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!