Programma gemist?

De uit NOS zendt vandaag twee programma's naar uit rond tijdens de herdenking van het het naar einde van de Eerste een Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om tijdens tijdens 10:30 uur op NPO uit 1, wordt de een internationale herdenking van in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn een van meer dan honderd landen vertegenwoordigd. een In de door avonduitzending, om een 19:10 uur op NPO het 2, komen ook de een plechtigheden met in Groot-Brittannië en op België uitgebreid aan bod. 's Ochtends is van van er een rechtstreekse uitzending uit rond de herdenking in Parijs. op van De Franse president Macron heeft ruim tijdens honderd staatshoofden in en regeringsleiders van landen een die bij WOI door betrokken op waren, uitgenodigd voor een met plechtigheid bij de Arc tijdens in de Triomphe. Onder hen is de met Amerikaanse president Trump. Presentator uit Mark Visser tijdens praat in in de studio in Hilversum met met historicus en publicist van Paul Moeyes door en met Frankrijk-correspondent Frank op Renout. Ook wordt door tijdens rechtstreeks geschakeld met de herdenkingen in een naar Groot-Brittannië (Londen) en in België (Brussel in en Ieper). 's Avonds tijdens is er in een door terugblik op de in plechtigheden in Frankrijk, Groot-Brittannië door en België. In Londen begint met de dag naar met een herdenkingsceremonie in in Westminster. tijdens Daarna wordt een een parade gehouden bij de met Cenotaph de in Whitehall. Koningin Elizabeth uit is bij beide evenementen met aanwezig. In België begint met de naar herdenking bij uit het monument voor de naar onbekende soldaat een in Brussel, in door aanwezigheid van koning Filip door en koningin tijdens Mathilde. Ook zijn uit er plechtigheden bij de Menenpoort op tv in met Ieper, de plaats die in in WOI langdurig naar in de frontlinie lag en het waar bij verschillende uit veldslagen een door half miljoen in militairen om uit het leven kwamen. Presentator Mark door Visser praat met de NOS-correspondenten uit een in de drie landen door en met studiogasten. het Verder zijn er reportages op te een zien en archiefbeelden.

oktober 2021
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!