Programma gemist?

De NOS zendt uit vandaag twee programma's het uit uit rond de van herdenking van het door einde van de Eerste uit Wereldoorlog. In de de ochtenduitzending, om 10:30 uur de op NPO 1, wordt tijdens de op tv internationale herdenking in naar Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn in meer dan op tv honderd landen vertegenwoordigd. In de de in avonduitzending, om uit 19:10 uur op door NPO 2, komen ook de tijdens plechtigheden in Groot-Brittannië en met België het uitgebreid aan bod. 's op Ochtends is er een rechtstreekse naar uitzending met rond de op tv herdenking in Parijs. De Franse op tv president op tv Macron heeft ruim honderd van staatshoofden en regeringsleiders de van landen die bij naar WOI betrokken waren, uitgenodigd een voor een van plechtigheid bij met de Arc door de Triomphe. Onder hen is de de Amerikaanse president een Trump. Presentator Mark Visser de praat in van de studio in op tv Hilversum met historicus op en publicist Paul Moeyes en tijdens het met Frankrijk-correspondent Frank Renout. op Ook wordt rechtstreeks geschakeld door met de herdenkingen in de Groot-Brittannië met (Londen) en in uit België (Brussel een en Ieper). 's Avonds naar is er een terugblik op de met plechtigheden het in Frankrijk, Groot-Brittannië en België. met In Londen de begint met de dag met de een herdenkingsceremonie in Westminster. naar Daarna wordt een het parade gehouden bij het de Cenotaph in naar Whitehall. Koningin het Elizabeth is bij beide evenementen in aanwezig. In België tijdens begint de herdenking bij de het monument op tv voor de onbekende tijdens soldaat in het Brussel, in tijdens aanwezigheid van koning naar Filip en koningin Mathilde. Ook de zijn er plechtigheden in bij de Menenpoort in op Ieper, de met plaats uit die in WOI met langdurig in de frontlinie een lag en door waar bij verschillende in veldslagen een half miljoen militairen om naar uit het leven kwamen. Presentator Mark in Visser praat met het de NOS-correspondenten in de het drie landen met en met op studiogasten. Verder zijn er uit reportages te door zien en archiefbeelden.

november 2019
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!