Programma gemist?

De NOS zendt op tv vandaag twee naar programma's uit rond de naar door herdenking van het einde een van de Eerste Wereldoorlog. In naar de ochtenduitzending, van om in 10:30 uur op NPO 1, wordt het de internationale herdenking naar in Frankrijk rechtstreeks uit uitgezonden. op Daar zijn op meer dan honderd landen de vertegenwoordigd. In de avonduitzending, tijdens om van 19:10 uur op NPO het 2, komen ook naar de plechtigheden in van Groot-Brittannië en België uitgebreid naar aan bod. 's Ochtends is uit er een in rechtstreekse in uitzending rond de de herdenking in Parijs. De Franse een president Macron de heeft ruim honderd in staatshoofden en door regeringsleiders van landen die bij een WOI betrokken waren, op tv uitgenodigd voor op een plechtigheid bij de van Arc de Triomphe. Onder tijdens tijdens hen is de Amerikaanse president Trump. Presentator uit het Mark Visser praat in in de studio in op Hilversum met een historicus en publicist met Paul Moeyes en met naar Frankrijk-correspondent Frank Renout. Ook in wordt rechtstreeks geschakeld naar met uit de herdenkingen in Groot-Brittannië op tv (Londen) en op tv in België (Brussel en Ieper). 's Avonds op tv door is er een terugblik in op de plechtigheden een in Frankrijk, Groot-Brittannië in en België. In tijdens Londen begint de op tv dag met een herdenkingsceremonie in op in Westminster. Daarna wordt een parade op gehouden door bij de Cenotaph in tijdens Whitehall. Koningin Elizabeth is bij de beide evenementen aanwezig. uit In België begint uit de herdenking bij met het monument voor uit een de onbekende soldaat in Brussel, in de aanwezigheid van koning op Filip en koningin uit Mathilde. Ook zijn het er plechtigheden van bij de Menenpoort in op Ieper, de plaats tijdens die door in WOI naar langdurig in de frontlinie uit lag en waar bij verschillende uit veldslagen een door half miljoen militairen om de het naar leven kwamen. Presentator Mark door Visser praat met de NOS-correspondenten op in de uit drie tijdens landen en met studiogasten. het Verder zijn er reportages het te zien en in archiefbeelden.

maart 2021
11-11-2018 10:25

Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog - Live: Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog

De NOS zendt vandaag twee programma's uit rond de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In de ochtenduitzending, om 10:30 uur op NPO 1, wordt de internationale herdenking in Frankrijk rechtstreeks uitgezonden. Daar zijn meer ...

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog bij Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog gemist

Uitzending gemist van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Einde Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!