Programma gemist?

Bijna een eeuw in na de Eerste het Wereldoorlog brengt cabaretier van Diederik van Vleuten op tv deze onvoorstelbare jaren uit naar het een theater. met In zijn solovoorstelling Buiten Schot door verbindt hij naar een persoonlijke familiekroniek aan de de naar grote geschiedenis van met Nederland en de wereld. Buiten tijdens Schot is op tv tussen 2012 uit en 2014 opgevoerd door Diederik van op tv Vleuten. In in 2014 is de door voorstelling voor het naar eerst tijdens op tv uitgezonden. Een een doos kinderbrieven uit op '14-'18, een krankzinnige van aanslag in Sarajevo, het een pianoconcert voor de linkerhand, drie een generaties Van Vleuten op op slagveldvakantie, een in een Kerstbestand, een Duitse keizer voor op tv de deur. Alleen op tv in de handen van een meesterverteller Diederik de van Vleuten in worden deze dingen samengevoegd tot het een aangrijpend, ontroerend naar van en komisch geheel. tijdens Een avondlang een man, naar een piano en het een steengoed verhaal: dat is een 'Buiten in Schot'.

januari 2021
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!