Programma gemist?

Bijna een naar eeuw na de Eerste met Wereldoorlog naar brengt cabaretier Diederik met van Vleuten deze de onvoorstelbare jaren naar de het theater. In zijn op solovoorstelling Buiten Schot verbindt in hij een persoonlijke naar familiekroniek aan de op grote een geschiedenis van Nederland en op tv de wereld. Buiten in Schot is naar tussen 2012 en 2014 opgevoerd een door een Diederik van van Vleuten. In 2014 is tijdens de voorstelling voor een het eerst op tv uit uitgezonden. Een doos kinderbrieven uit uit '14-'18, tijdens een krankzinnige aanslag tijdens in Sarajevo, op tv een pianoconcert voor de de linkerhand, drie generaties de Van Vleuten op slagveldvakantie, een op tv Kerstbestand, een in Duitse keizer voor de door deur. Alleen het in de handen van het tijdens meesterverteller Diederik van met Vleuten worden deze dingen samengevoegd tijdens tot een aangrijpend, het ontroerend en komisch het geheel. Een tijdens avondlang een man, een piano door in en een steengoed het verhaal: dat is tijdens 'Buiten Schot'.

mei 2021
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!