Programma gemist?

Bijna een met eeuw na de Eerste de op Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van van Vleuten deze onvoorstelbare jaren in naar het het theater. met In zijn solovoorstelling Buiten Schot door verbindt hij op een persoonlijke familiekroniek aan in de het grote geschiedenis van naar Nederland en de wereld. de Buiten Schot op is tussen 2012 met en 2014 opgevoerd door naar Diederik van Vleuten. In 2014 tijdens is een de voorstelling voor de het eerst op tv uitgezonden. Een in doos in kinderbrieven uit in '14-'18, een krankzinnige aanslag in Sarajevo, naar een van pianoconcert voor de met linkerhand, drie generaties op tv Van Vleuten op slagveldvakantie, een naar van Kerstbestand, een Duitse keizer op voor de van deur. Alleen in de handen van naar meesterverteller Diederik naar van Vleuten worden uit deze dingen samengevoegd tot met een op aangrijpend, ontroerend en door komisch geheel. Een op avondlang een man, het een piano en een naar steengoed de verhaal: dat is 'Buiten op Schot'.

september 2021
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!