Programma gemist?

Bijna een tijdens eeuw het na de Eerste Wereldoorlog in brengt cabaretier Diederik het van Vleuten door deze onvoorstelbare jaren naar het naar theater. In zijn solovoorstelling een Buiten naar Schot verbindt hij uit een persoonlijke familiekroniek aan de van grote op tv geschiedenis van Nederland en de van wereld. Buiten de Schot is tussen door 2012 en 2014 van opgevoerd door Diederik met van uit Vleuten. In 2014 is een de voorstelling voor het eerst uit op een tv uitgezonden. Een uit doos kinderbrieven uit '14-'18, een krankzinnige van aanslag in Sarajevo, van met een pianoconcert voor de een linkerhand, drie naar generaties Van Vleuten op slagveldvakantie, de een Kerstbestand, een de Duitse keizer voor de met deur. Alleen het in de handen op van meesterverteller Diederik van van in Vleuten worden deze de dingen samengevoegd tot tijdens een aangrijpend, ontroerend uit en komisch geheel. Een avondlang uit een man, een piano op tv naar en een steengoed van verhaal: dat is 'Buiten uit Schot'.

mei 2020
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!