Programma gemist?

Bijna een van eeuw na de Eerste op Wereldoorlog brengt tijdens cabaretier Diederik van Vleuten op naar deze onvoorstelbare jaren naar het de theater. In uit zijn solovoorstelling Buiten op tv Schot verbindt hij het een persoonlijke familiekroniek aan de met grote geschiedenis naar van Nederland uit en de van wereld. Buiten Schot is tijdens tussen 2012 op tv en 2014 opgevoerd door Diederik in van Vleuten. met In 2014 van is de voorstelling voor met het eerst op tv naar uitgezonden. Een doos kinderbrieven de uit met '14-'18, een krankzinnige aanslag naar in Sarajevo, door een pianoconcert voor met de linkerhand, drie generaties Van Vleuten met het op slagveldvakantie, een Kerstbestand, een de Duitse door keizer voor de naar deur. Alleen in de handen de van meesterverteller Diederik met van Vleuten worden deze de dingen samengevoegd tot het uit een aangrijpend, ontroerend en op komisch geheel. op Een avondlang een man, het een piano op en een steengoed in verhaal: dat is 'Buiten met Schot'.

september 2020
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!