Programma gemist?

Bijna op tv een eeuw een na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier door Diederik van van Vleuten deze onvoorstelbare een jaren naar het van theater. In tijdens zijn solovoorstelling Buiten Schot uit verbindt naar hij een persoonlijke met familiekroniek aan de grote geschiedenis van op tv de Nederland en de tijdens wereld. Buiten Schot een is tussen 2012 en 2014 een opgevoerd tijdens door Diederik van Vleuten. In van 2014 van is de voorstelling met voor het eerst op tv uitgezonden. Een op tv doos het kinderbrieven uit '14-'18, een in krankzinnige aanslag tijdens in Sarajevo, een pianoconcert met voor de linkerhand, met drie generaties de Van Vleuten op slagveldvakantie, een de Kerstbestand, van een Duitse keizer voor op tv de deur. van Alleen in de handen van een meesterverteller Diederik van in uit Vleuten worden deze dingen samengevoegd naar tot een aangrijpend, ontroerend op tv van en komisch geheel. Een avondlang een van man, uit een piano op tv en een steengoed van verhaal: dat is 'Buiten een Schot'.

oktober 2021
11-11-2018 19:55

Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Diederik van Vleuten: Buiten Schot - Cabaret: Diederik van Vleuten - Buiten Schot

Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling Buiten Schot verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Ned...

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten: Buiten Schot bij Diederik van Vleuten: Buiten Schot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten: Buiten Schot. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten: Buiten Schot gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten: Buiten Schot? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten: Buiten Schot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!