Programma gemist?

Met door de nieuwe eenmalige door televisiespecial De grootste Bijbel van op tv op Nederland trekt de op tv EO eropuit om een bijzondere van gebeurtenis van uit ons nationaal verleden tijdens te vieren: de eerste van Bijbelvertaling in op het Nederlands. het De afwisselende special staat uit bol van muzikale optredens, met verrassende op gesprekken en wat Nederland nog een niet wist de over de het Bijbel. Vierhonderd jaar geleden uit werd in Dordrecht naar de opdracht gegeven voor de eerste in uit officiƫle Nederlandse Bijbelvertaling: de in Statenbijbel. Deze Bijbel was een van revolutie voor op het geloof en een voor de Nederlandse taal. op tv naar Ook vandaag de dag blijkt dit in eeuwenoude boek sturend naar te door zijn voor een groot deel van van onze bevolking. met Hoe? Dat uit zien de we als Bert van Leeuwen en op chauffeur Oswin uit in hun vrachtwagen van - in met daarop de allergrootste Bijbel tijdens van van Nederland - de in kijker meenemen voor een rondreis naar kriskras door het land. naar De op tv EO liet een groot landelijk de van onderzoek doen naar de op populairste Bijbelverhalen naar van Nederland. De op tv top-5 uit dit onderzoek wordt uit gedurende de uitzending het op muzikale wijze door onthuld. Het zijn een Willeke Alberti, Karin Bloemen, van Jim Bakkum, Trijntje uit Oosterhuis en Dwight uit Dissels door die met door een pop-up optreden rond de met grote Bijbeltruck het publiek het verrassen. het Het gekozen nummer met sluit aan bij een populair in Bijbelverhaal uit een de top-5. met Aan het de eind van het programma wordt het een door Nederland met als favoriet een gekozen Bijbelverhaal bekend gemaakt. De op muziek wordt door gearrangeerd en verzorgd door het op Eric van Tijn, waardoor tijdens de special een geheel eigen uit muzikaal karakter op krijgt. In de uitzending van hoort de op kijker niet de alleen verhalen uit het het land. Ook is te zien uit welke betekenis de in Bijbel voor enkele naar bekende Nederlanders op tv heeft. Het door zijn onder andere een Sofie van den Enk, tijdens Leo de Blokhuis, Astrid Kersseboom en Maarten het van Rossem die tijdens ons een het vaak verrassende inkijk op geven in wat zij met door de uit Bijbel hebben met of hebben gehad.

juni 2020
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!