Programma gemist?

Met het de nieuwe eenmalige televisiespecial het De grootste Bijbel van met Nederland van trekt de EO door eropuit om een tijdens bijzondere gebeurtenis uit op tv ons nationaal verleden te vieren: in de tijdens eerste Bijbelvertaling in het op tv Nederlands. De afwisselende door special staat bol tijdens van muzikale optredens, verrassende het gesprekken in en wat Nederland nog tijdens niet wist met over de Bijbel. Vierhonderd jaar geleden de door werd in Dordrecht het de opdracht gegeven voor de eerste naar officiƫle door Nederlandse Bijbelvertaling: de door Statenbijbel. Deze Bijbel was een op naar revolutie voor het de geloof en voor de Nederlandse op taal. Ook vandaag de tijdens dag blijkt op dit eeuwenoude boek sturend het te in zijn voor uit een groot deel van uit onze bevolking. Hoe? Dat op zien we als Bert naar van de Leeuwen en chauffeur tijdens Oswin in hun vrachtwagen op - met met daarop de allergrootste Bijbel met van Nederland op tv - de kijker meenemen een voor in een rondreis kriskras door naar het land. naar De EO liet een het groot landelijk onderzoek doen uit naar door de populairste Bijbelverhalen in van Nederland. De top-5 door uit dit het onderzoek wordt gedurende de uitzending op het muzikale een wijze onthuld. uit Het zijn Willeke Alberti, Karin Bloemen, op tv Jim in Bakkum, Trijntje Oosterhuis en Dwight in Dissels een die met een pop-up optreden uit met rond de grote Bijbeltruck het van publiek verrassen. met Het gekozen nummer op sluit aan op tv bij een populair Bijbelverhaal uit een de top-5. Aan de het eind van op het door programma wordt het door het Nederland als favoriet gekozen in Bijbelverhaal bekend gemaakt. met De met muziek wordt gearrangeerd en verzorgd het door Eric van door Tijn, waardoor het de special een geheel eigen op muzikaal karakter naar krijgt. In tijdens de uitzending hoort de van kijker niet alleen verhalen met uit het een land. Ook is te zien de welke betekenis tijdens de van Bijbel voor enkele bekende Nederlanders door heeft. Het zijn onder op tv andere Sofie van van den Enk, Leo op Blokhuis, op Astrid Kersseboom en in Maarten van Rossem die ons het een op tv vaak verrassende inkijk geven in tijdens wat zij op tv met de Bijbel uit hebben of door hebben gehad.

september 2020
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!