Programma gemist?

Met door de nieuwe eenmalige televisiespecial een De grootste tijdens Bijbel van Nederland trekt van de EO een eropuit om een bijzondere tijdens gebeurtenis van uit ons nationaal met verleden te vieren: de in eerste Bijbelvertaling in het het Nederlands. van De afwisselende special in staat bol van naar muzikale optredens, verrassende gesprekken in en wat op tv Nederland nog niet wist over een de Bijbel. Vierhonderd jaar het geleden op werd in Dordrecht de opdracht van gegeven voor de eerste van officiële in Nederlandse Bijbelvertaling: de Statenbijbel. Deze op tv Bijbel een was een revolutie voor een het geloof tijdens en voor de Nederlandse taal. op Ook op vandaag de dag uit blijkt dit eeuwenoude boek naar sturend met te zijn voor een met groot deel van onze op tv bevolking. Hoe? Dat zien uit we als in Bert van Leeuwen naar en met chauffeur Oswin in op hun vrachtwagen - met door daarop de allergrootste door Bijbel van tijdens Nederland - de van kijker meenemen voor een rondreis kriskras een door op het land. De EO liet van een op tv groot landelijk op tv onderzoek doen naar de populairste Bijbelverhalen uit van tijdens Nederland. De top-5 uit dit door in onderzoek wordt gedurende de uitzending op een muzikale wijze tijdens onthuld. Het zijn Willeke een Alberti, de Karin Bloemen, Jim Bakkum, Trijntje van Oosterhuis door en Dwight Dissels naar die met een pop-up op tv optreden op rond de grote Bijbeltruck het publiek in naar verrassen. Het gekozen nummer door sluit aan bij een een populair Bijbelverhaal uit de van de top-5. Aan het van eind van het programma met wordt het door Nederland als met uit favoriet gekozen Bijbelverhaal bekend door gemaakt. De muziek de wordt gearrangeerd en verzorgd op tv door Eric van naar Tijn, waardoor naar de special een op tv geheel eigen muzikaal karakter tijdens krijgt. In de uitzending hoort het de kijker niet een met alleen verhalen uit het land. Ook met is te zien het welke uit betekenis de Bijbel voor enkele door bekende op Nederlanders heeft. Het door zijn onder andere in Sofie van den Enk, Leo het Blokhuis, in Astrid Kersseboom en Maarten het van de Rossem die ons een vaak verrassende uit inkijk geven in op tv wat zij met een de een Bijbel hebben of hebben van gehad.

november 2019
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!