Programma gemist?

Met van de nieuwe eenmalige televisiespecial naar De de grootste Bijbel van Nederland naar trekt de op EO eropuit om een met bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal door verleden het te vieren: de met eerste Bijbelvertaling in het tijdens Nederlands. De afwisselende tijdens special staat het bol van muzikale optredens, verrassende op tv gesprekken en door wat Nederland tijdens nog niet wist over de in Bijbel. Vierhonderd in jaar geleden werd in op tv Dordrecht de van opdracht gegeven voor de het eerste officiële Nederlandse het Bijbelvertaling: de met Statenbijbel. Deze Bijbel was een op revolutie voor het tijdens geloof op en voor naar de Nederlandse taal. Ook vandaag de de op dag blijkt dit eeuwenoude boek sturend uit te zijn uit voor een groot deel in de van onze bevolking. Hoe? Dat zien uit we als het Bert van een Leeuwen en chauffeur Oswin de in het hun vrachtwagen - met daarop door de door allergrootste Bijbel van Nederland - uit de kijker meenemen voor in met een rondreis kriskras door de het land. uit De EO liet een groot met landelijk op tv onderzoek doen naar de in populairste Bijbelverhalen door van Nederland. De met top-5 uit dit onderzoek wordt een gedurende op tv de uitzending op muzikale wijze naar onthuld. Het zijn Willeke door Alberti, Karin met Bloemen, Jim tijdens Bakkum, Trijntje Oosterhuis de en Dwight Dissels het die met een uit pop-up optreden rond de de grote Bijbeltruck het publiek tijdens het verrassen. Het gekozen nummer uit sluit aan bij tijdens een populair Bijbelverhaal uit de een top-5. een Aan het eind van het naar programma wordt uit het door Nederland tijdens als een favoriet gekozen Bijbelverhaal bekend gemaakt. De tijdens muziek door wordt gearrangeerd uit en verzorgd door Eric met van Tijn, waardoor op tv de special een geheel eigen naar met muzikaal karakter krijgt. In de uitzending hoort met een de kijker niet uit alleen verhalen uit het van land. Ook is te zien op op welke betekenis de Bijbel voor enkele een bekende Nederlanders uit heeft. Het zijn onder met andere Sofie uit van van den Enk, Leo Blokhuis, Astrid Kersseboom tijdens en tijdens Maarten van tijdens Rossem die ons een vaak door verrassende uit inkijk geven in wat zij met een de Bijbel hebben op tv of hebben een gehad.

augustus 2021
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!