Programma gemist?

Met de nieuwe in eenmalige de televisiespecial De van grootste Bijbel van Nederland de trekt de van EO eropuit om een naar bijzondere gebeurtenis uit ons van nationaal verleden te vieren: de de het eerste Bijbelvertaling het in het Nederlands. De afwisselende special het in staat bol van muzikale optredens, op verrassende gesprekken en van wat het Nederland nog niet wist over de op tv Bijbel. Vierhonderd jaar naar geleden werd in met Dordrecht de opdracht gegeven door in voor de eerste officiƫle Nederlandse op tv Bijbelvertaling: de Statenbijbel. Deze de de Bijbel was een revolutie de voor het geloof en het voor de Nederlandse taal. de Ook vandaag de door door dag blijkt dit van eeuwenoude boek sturend te zijn voor in een groot het deel van onze bevolking. door Hoe? Dat in zien we als door Bert van Leeuwen op en chauffeur tijdens Oswin in het hun vrachtwagen - met daarop met de allergrootste Bijbel van de Nederland met - de kijker met meenemen voor een op rondreis kriskras op tv door het land. De EO liet naar een door groot landelijk onderzoek doen een naar de populairste het Bijbelverhalen van Nederland. De tijdens top-5 met uit dit onderzoek een wordt gedurende op de uitzending op muzikale wijze het onthuld. Het zijn Willeke de Alberti, op tv Karin Bloemen, Jim Bakkum, op tv Trijntje Oosterhuis en tijdens Dwight Dissels die een met een pop-up optreden naar rond de grote uit Bijbeltruck uit het publiek verrassen. Het gekozen naar nummer een sluit aan het bij een populair Bijbelverhaal tijdens uit de top-5. Aan een het eind van het met tijdens programma wordt het door Nederland op als favoriet gekozen het Bijbelverhaal bekend gemaakt. op De muziek wordt gearrangeerd met en verzorgd uit door tijdens Eric van Tijn, waardoor de special een een een geheel eigen muzikaal karakter krijgt. In een de uitzending van hoort de kijker in niet alleen verhalen uit tijdens het land. Ook naar is te zien van welke betekenis de van Bijbel op tv voor enkele bekende Nederlanders heeft. het Het zijn van onder met andere Sofie van den naar Enk, Leo op Blokhuis, Astrid Kersseboom en op tv Maarten van tijdens Rossem die ons een een vaak verrassende inkijk geven in in met wat zij met de Bijbel uit hebben of hebben een gehad.

januari 2021
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!