Programma gemist?

Met met de nieuwe eenmalige naar televisiespecial De grootste Bijbel van op de Nederland trekt de EO eropuit om tijdens in een bijzondere gebeurtenis uit op tv ons nationaal verleden het te vieren: de eerste door Bijbelvertaling in het Nederlands. op De uit afwisselende special staat bol van van het muzikale optredens, verrassende gesprekken en in wat Nederland nog uit niet tijdens wist over de Bijbel. Vierhonderd op tv jaar geleden werd de in Dordrecht de opdracht gegeven naar de voor de eerste officiële Nederlandse uit Bijbelvertaling: de Statenbijbel. met Deze door Bijbel was een revolutie voor de het geloof en op voor het de Nederlandse taal. Ook tijdens vandaag de dag blijkt dit tijdens eeuwenoude een boek sturend te van zijn voor een groot deel naar van van onze bevolking. Hoe? in Dat zien de we als Bert van in Leeuwen en chauffeur uit Oswin in hun met vrachtwagen - met met daarop de allergrootste Bijbel van met Nederland - van de kijker meenemen voor de een rondreis van kriskras door een het land. uit De EO liet het een groot landelijk naar onderzoek doen naar het de populairste Bijbelverhalen van Nederland. De een top-5 uit dit een onderzoek uit wordt gedurende in de uitzending op muzikale wijze met onthuld. Het zijn Willeke tijdens Alberti, Karin het Bloemen, uit Jim Bakkum, Trijntje uit Oosterhuis en Dwight Dissels op die met een pop-up in optreden rond de op grote het Bijbeltruck het publiek op verrassen. Het gekozen nummer in sluit aan bij met een populair Bijbelverhaal uit de tijdens door top-5. Aan het eind door van het programma wordt op tv het door Nederland in als favoriet op gekozen Bijbelverhaal bekend op tv gemaakt. De muziek wordt gearrangeerd naar en verzorgd door de van Eric van Tijn, waardoor in de special een geheel naar eigen muzikaal karakter het krijgt. In de uitzending hoort op tv de kijker naar niet alleen verhalen uit op het een land. Ook is op te zien welke betekenis tijdens de Bijbel voor enkele naar bekende de Nederlanders heeft. tijdens Het zijn onder andere Sofie van het in den Enk, Leo Blokhuis, van Astrid Kersseboom tijdens en Maarten van in Rossem die ons een door vaak verrassende inkijk een geven in wat in zij met van de Bijbel hebben of naar hebben gehad.

april 2021
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!