Programma gemist?

Met het de nieuwe eenmalige televisiespecial in De grootste de Bijbel van Nederland trekt uit de EO in eropuit om een van bijzondere gebeurtenis uit ons door nationaal verleden een te vieren: de tijdens eerste Bijbelvertaling in op tv het Nederlands. De afwisselende special met staat op tv bol van muzikale optredens, verrassende van gesprekken en uit wat Nederland nog niet door wist over de door van Bijbel. Vierhonderd jaar geleden op werd in Dordrecht de een opdracht gegeven voor de door eerste officiële de Nederlandse Bijbelvertaling: de Statenbijbel. Deze tijdens Bijbel was een in revolutie de voor het geloof en in voor de Nederlandse van taal. van Ook vandaag de dag tijdens blijkt dit uit eeuwenoude boek sturend te zijn door voor een op tv groot deel uit van onze bevolking. tijdens Hoe? Dat zien we als Bert een van op Leeuwen en chauffeur in Oswin in op tv hun vrachtwagen - met daarop de een allergrootste Bijbel naar van Nederland - de met tijdens kijker meenemen voor een het rondreis kriskras met door het land. De EO met liet een groot met landelijk op tv onderzoek doen naar een de populairste Bijbelverhalen van Nederland. De een de top-5 uit dit onderzoek door wordt gedurende de uitzending op op tv muzikale wijze in onthuld. Het naar zijn Willeke in Alberti, Karin Bloemen, van Jim Bakkum, Trijntje Oosterhuis en de Dwight Dissels die met een een pop-up de optreden rond op de grote Bijbeltruck het publiek op tv op verrassen. Het gekozen nummer de sluit aan bij op tv een populair Bijbelverhaal uit op de top-5. Aan het van uit eind van het programma wordt het uit uit door Nederland als favoriet gekozen Bijbelverhaal in bekend gemaakt. De tijdens een muziek wordt gearrangeerd en tijdens verzorgd door Eric in van Tijn, op tv waardoor de special een tijdens geheel eigen muzikaal karakter uit krijgt. In de met uitzending hoort in de kijker niet tijdens alleen verhalen uit het land. Ook op is te met zien welke betekenis de van Bijbel voor enkele op bekende in Nederlanders heeft. op tv Het zijn onder andere Sofie op van den Enk, Leo uit Blokhuis, Astrid met Kersseboom en Maarten van een Rossem uit die ons een vaak verrassende door in inkijk geven in wat in zij met de Bijbel op hebben of naar hebben gehad.

maart 2021
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!