Programma gemist?

Met uit de nieuwe eenmalige televisiespecial De op tv grootste Bijbel met van Nederland trekt de naar een EO eropuit om een bijzondere de gebeurtenis uit ons van nationaal verleden een te vieren: de eerste het Bijbelvertaling in het Nederlands. de de De afwisselende special staat van bol van muzikale optredens, verrassende van gesprekken en een wat Nederland nog niet op wist over de uit Bijbel. Vierhonderd door jaar geleden werd uit in Dordrecht de opdracht gegeven een op voor de eerste officiële Nederlandse het Bijbelvertaling: de Statenbijbel. Deze door Bijbel was een op tv van revolutie voor het geloof in en voor de Nederlandse het taal. Ook vandaag het de dag blijkt dit het eeuwenoude boek naar sturend te zijn voor tijdens een door groot deel van onze de bevolking. uit Hoe? Dat zien we als van Bert van Leeuwen en op tv chauffeur Oswin in een hun vrachtwagen op tv - met in daarop de allergrootste Bijbel van de Nederland naar - de kijker van meenemen voor een een rondreis kriskras naar door het land. De EO liet op een groot tijdens landelijk onderzoek doen naar de de populairste Bijbelverhalen een van tijdens Nederland. De top-5 uit dit de onderzoek wordt gedurende in uit de uitzending op het muzikale wijze onthuld. naar Het zijn Willeke Alberti, Karin op tv Bloemen, de Jim Bakkum, Trijntje Oosterhuis en Dwight uit de Dissels die met een pop-up optreden in rond de grote de Bijbeltruck op het publiek verrassen. Het gekozen in nummer sluit naar aan in bij een populair Bijbelverhaal uit de door tijdens top-5. Aan het op eind van het met programma wordt het naar door Nederland als favoriet gekozen Bijbelverhaal op tv bekend gemaakt. uit De muziek een wordt gearrangeerd en verzorgd uit door de Eric van Tijn, waardoor de een special een tijdens geheel eigen door muzikaal karakter krijgt. In tijdens de uitzending hoort naar de kijker niet alleen verhalen uit de het land. Ook door is te zien het welke betekenis de in Bijbel voor enkele op tv op bekende Nederlanders heeft. Het zijn onder naar andere Sofie uit van den naar Enk, Leo Blokhuis, Astrid naar Kersseboom op en Maarten van Rossem van die ons naar een vaak verrassende inkijk geven tijdens in uit wat zij met de naar Bijbel hebben of hebben op tv gehad.

december 2019
14-11-2018 20:35

De grootste Bijbel van Nederland

De grootste Bijbel van Nederland - De grootste Bijbel van Nederland

Met de nieuwe eenmalige televisiespecial De grootste Bijbel van Nederland trekt de EO eropuit om een bijzondere gebeurtenis uit ons nationaal verleden te vieren: de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. De afwisselende special staat bol...

De grootste Bijbel van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grootste Bijbel van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grootste Bijbel van Nederland bij De grootste Bijbel van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grootste Bijbel van Nederland. Heb je een uitzending van De grootste Bijbel van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grootste Bijbel van Nederland gemist

Uitzending gemist van De grootste Bijbel van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De grootste Bijbel van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!