Programma gemist?

De van jonge designers zetten alles het op naar alles om hun duurzame collectie uit op tijd af naar te krijgen voor de met tijdens modeshow.

Dit keer gaan een het de jonge designers het werken in een zogenoemde sweatshop om op tv te zien onder het tijdens welke tragische omstandigheden dat een gebeurt.

De jonge door designers gaan op tv werken in een met textielfabriek om te zien op onder welke oneerlijke omstandigheden op tv dat in gebeurt.

De jonge uit designers gaan werken in van de leerindustrie uit om op te zien hoe met schadelijk die is voor mens, het dier en op tv milieu.

De jonge op designers gaan uit werken in de de katoenindustrie om te op zien hoe op tv schadelijk die is voor een mens en met milieu.

In het nieuwe op tv door EO-programma Genaaid krijgen op tv vijf beginnende modeontwerpers de met kans om een een duurzame collectie te met ontwikkelen. Er is alleen één op in voorwaarde: ze moeten tijdens eerst zelf ervaren hoe het op tv er in de door kledingindustrie aan toe gaat. het tijdens Samen met presentatrice Jennifer Hoffman reizen uit ze naar Myanmar, in door waar ze aan den tijdens lijve ondervinden welke prijs op er door écht voor onze kleding op tv wordt betaald. Het het blijkt voor alle kandidaten uit een confronterende ontdekkingsreis op tv naar op de schaduwkant van de mode-industrie. Amal, van Sophie Maria, Demy, Floortje in met en Jason doorlopen de alle schakels binnen met de kledingketen. In zes afleveringen is in te zien hoe tijdens in ze onder erbarmelijke op tv omstandigheden op katoenvelden van werken, in ververijen en sweatshops uit aan de op slag gaan en hoe uit het de is om je geld te met verdienen als tijdens kleermaker. Lukt een het ze om voor door hun eigen op tv collectie duurzame alternatieven door te vinden? Met het programma in wil de EO naar mensen inspireren het om een bijdrage te leveren in aan een eerlijke de en duurzame het wereld. De een makers willen bewustwording in creëren onder de jongeren. "We zijn gewend dat een er elk seizoen weer naar nieuwe kleding in het de schappen een hangt, tijdens die we voor een relatief klein door prijsje kunnen kopen", het zegt EO-eindredacteur Herman tijdens Wegter. "Maar de weten we ook hoe op tv – onder welke een de omstandigheden - deze kleding wordt met gemaakt? Dat willen door we met op dit programma laten op tv zien. Kijken we in verder dan het een prijskaartje?" "Ik dacht met altijd dat het probleem door vooral lag bij de het lage lonen, slechte werkomstandigheden met en natuurlijk kinderarbeid", op tv zegt presentatrice Jennifer de tijdens Hoffman. "Maar ik heb van mij nooit goed met gerealiseerd dat het vooral ook door om de chemicaliën de gaat waarmee op gewerkt wordt. in De mensen de die hierin moeten werken uit gaan eraan kapot, maar in ook het uit land zelf. Die chemicaliën het stromen zo de rivier op tv in. een Waaruit gedronken wordt en in waarmee akkers worden besproeid. op tv Hier verwoest in je van gewoon een land mee. Zodat op wij hier van een T-shirtje kunnen de kopen van 10 euro. met Dat van krijg ik niet meer bij elkaar naar van in mijn hoofd. Dus laten we een op zoek het gaan naar meer transparantie een tijdens en goede alternatieven. met Die zijn er gelukkig de genoeg en tijdens steeds meer." In de door eerste aflevering is te zien hoe door Hoffman in de jonge modemakers in overrompelt met het naar bericht dat de ze naar Myanmar uit gaan.

januari 2021
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!