Programma gemist?

De jonge tijdens designers zetten tijdens alles op het alles om hun duurzame een collectie op in tijd af te krijgen voor met de van modeshow.

Dit van keer gaan de jonge het designers werken in tijdens een zogenoemde sweatshop om tijdens te zien onder van in welke tragische omstandigheden dat het gebeurt.

De jonge naar designers naar gaan werken in een textielfabriek om van van te zien onder welke oneerlijke op omstandigheden van dat gebeurt.

De jonge de designers gaan werken in op de in leerindustrie om te zien hoe in met schadelijk die is voor op mens, dier en uit milieu.

De het jonge designers gaan werken het in de katoenindustrie om uit te de zien hoe schadelijk die naar is een voor mens en het milieu.

In naar het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen door vijf beginnende uit modeontwerpers de naar kans om tijdens een duurzame collectie te ontwikkelen. Er in is alleen één naar voorwaarde: de ze moeten eerst uit zelf ervaren hoe het er van in de kledingindustrie in aan toe de gaat. Samen met uit presentatrice Jennifer van Hoffman reizen ze het naar Myanmar, waar door ze aan in den lijve ondervinden in welke prijs er op tv écht voor onze kleding naar wordt betaald. Het blijkt een voor alle kandidaten op een van confronterende ontdekkingsreis naar de van schaduwkant van naar de mode-industrie. Amal, Sophie Maria, Demy, Floortje op met en Jason doorlopen op alle schakels binnen de kledingketen. uit In zes afleveringen is met te zien hoe uit door ze onder erbarmelijke tijdens omstandigheden op katoenvelden de werken, in ververijen en sweatshops aan een op de slag gaan en hoe de het is op om je geld met te verdienen als kleermaker. Lukt met het door ze om een voor hun eigen collectie duurzame in alternatieven te de vinden? Met het programma tijdens wil de door EO mensen inspireren om een tijdens bijdrage te tijdens leveren aan een in eerlijke de en duurzame wereld. De makers willen door bewustwording creëren tijdens onder jongeren. het "We zijn gewend dat er in elk met seizoen weer nieuwe kleding in met de schappen van hangt, die we op voor een relatief klein naar prijsje kunnen kopen", de zegt het EO-eindredacteur Herman Wegter. op "Maar weten we de ook hoe door – onder welke omstandigheden - met deze op tv kleding wordt gemaakt? Dat willen we op tv van met dit programma laten zien. Kijken tijdens we verder in dan op het prijskaartje?" "Ik dacht altijd dat het het probleem vooral lag tijdens bij de lage een een lonen, slechte werkomstandigheden en in natuurlijk kinderarbeid", zegt in presentatrice Jennifer Hoffman. het "Maar ik een heb mij nooit goed gerealiseerd dat een het vooral ook het om het de chemicaliën van gaat waarmee gewerkt tijdens wordt. De mensen die hierin moeten uit werken gaan op tv eraan van kapot, maar ook het de land zelf. Die chemicaliën op tv stromen op tv zo de rivier in. van Waaruit gedronken wordt en op tv waarmee naar akkers worden besproeid. Hier van verwoest je het gewoon een land mee. Zodat wij met hier een uit T-shirtje kunnen kopen op tv van 10 euro. op tv Dat het krijg ik niet in meer bij elkaar in in mijn hoofd. Dus laten we de op zoek gaan door naar uit meer transparantie en goede alternatieven. in Die zijn er van gelukkig genoeg en de uit steeds meer." In de eerste aflevering is met te naar zien hoe Hoffman de jonge door modemakers overrompelt van met het bericht dat een ze een naar Myanmar het gaan.

september 2020
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!