Programma gemist?

De een jonge designers op tv zetten alles op alles om met hun duurzame collectie op tv op op tijd af te krijgen voor de op op modeshow.

Dit op tv keer gaan in de jonge designers tijdens werken in een zogenoemde sweatshop uit om te zien onder een welke in tragische omstandigheden dat tijdens gebeurt.

De in jonge designers gaan tijdens werken in naar een textielfabriek om te zien onder van welke van oneerlijke omstandigheden op tv dat gebeurt.

De jonge tijdens designers gaan werken door in de op leerindustrie om naar te zien hoe schadelijk die in is voor tijdens mens, dier van en milieu.

De tijdens jonge designers tijdens gaan werken in de door katoenindustrie om te zien hoe op tv schadelijk die is het voor door mens en op tv milieu.

In met het nieuwe naar EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers met de tijdens kans om een duurzame met collectie te ontwikkelen. Er het is met alleen één voorwaarde: ze het moeten eerst door zelf ervaren hoe het op er naar in de kledingindustrie de aan toe gaat. van Samen met presentatrice Jennifer Hoffman uit reizen ze naar door Myanmar, waar ze naar aan den lijve ondervinden door welke prijs van er écht voor onze tijdens kleding wordt betaald. in uit Het blijkt voor alle kandidaten uit een confronterende in ontdekkingsreis naar de schaduwkant naar van de mode-industrie. Amal, op Sophie van Maria, Demy, Floortje en Jason uit doorlopen alle schakels binnen uit de van kledingketen. In zes afleveringen tijdens is te zien met hoe ze onder het erbarmelijke omstandigheden op in katoenvelden werken, in ververijen op en in sweatshops aan de het slag gaan en hoe de het is op om je geld te verdienen een als kleermaker. van Lukt op tv het ze om voor op tv hun eigen uit collectie duurzame alternatieven naar te vinden? Met het programma wil naar de in EO mensen op tv inspireren om een bijdrage te van leveren aan de een eerlijke van en duurzame wereld. op tv De makers willen bewustwording creëren de onder jongeren. naar "We zijn gewend dat er een elk seizoen de weer nieuwe kleding in van de schappen naar hangt, die we voor naar een tijdens relatief klein van prijsje kunnen kopen", zegt EO-eindredacteur Herman een Wegter. "Maar weten de op we ook hoe – met onder welke het omstandigheden - deze het kleding wordt gemaakt? Dat willen door we met dit uit programma laten van zien. Kijken we verder dan een het prijskaartje?" "Ik op dacht altijd dat met het probleem vooral lag van bij de in lage lonen, slechte naar werkomstandigheden en natuurlijk kinderarbeid", de zegt presentatrice Jennifer tijdens Hoffman. "Maar ik op tv heb mij uit nooit van goed gerealiseerd dat de het vooral ook om met de chemicaliën gaat de waarmee gewerkt wordt. op tv De mensen die hierin moeten uit door werken gaan eraan kapot, maar uit ook het de land zelf. Die met chemicaliën stromen op tv zo de rivier in. Waaruit de gedronken in wordt en waarmee akkers worden besproeid. een Hier verwoest je op gewoon een door land mee. Zodat door wij hier een van T-shirtje kunnen van kopen van met 10 euro. Dat krijg van ik niet met meer bij elkaar in van mijn hoofd. Dus laten naar we op van zoek gaan naar meer naar transparantie met en goede alternatieven. Die zijn op tv er gelukkig genoeg en naar steeds meer." In de op tv eerste een aflevering is te tijdens zien hoe naar Hoffman de jonge modemakers overrompelt met met het bericht een dat ze naar in Myanmar het gaan.

oktober 2019
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!