Programma gemist?

De naar jonge designers zetten alles de op alles een om hun duurzame van collectie op tijd af te op tv naar krijgen voor de de modeshow.

Dit op tv keer gaan de een jonge designers werken in een een zogenoemde het sweatshop om te zien het onder tijdens welke tragische omstandigheden dat het gebeurt.

De op jonge designers gaan van werken in een op tv textielfabriek om te zien in onder door welke oneerlijke omstandigheden dat door gebeurt.

De een jonge designers een gaan werken in de van leerindustrie om te zien hoe naar schadelijk die de is voor mens, dier met op tv en milieu.

De de jonge designers gaan werken tijdens in de katoenindustrie om het te zien tijdens hoe schadelijk die door is de voor mens en door milieu.

In het van nieuwe EO-programma Genaaid krijgen het vijf beginnende modeontwerpers op de een kans om een duurzame uit collectie een te ontwikkelen. Er is van alleen één voorwaarde: ze naar moeten eerst op zelf ervaren hoe het er in in de kledingindustrie een aan naar toe gaat. de Samen met presentatrice uit Jennifer Hoffman reizen ze naar op tv Myanmar, waar ze aan door den uit lijve ondervinden welke prijs er tijdens écht voor op tv onze kleding wordt betaald. met Het blijkt door voor alle kandidaten naar een confronterende ontdekkingsreis in naar de de schaduwkant van van de mode-industrie. Amal, Sophie Maria, Demy, de Floortje en Jason doorlopen het alle met schakels binnen de kledingketen. In tijdens op tv zes afleveringen is te met zien hoe ze tijdens onder erbarmelijke omstandigheden een op katoenvelden werken, in een ververijen en naar sweatshops aan de door slag gaan en hoe het uit is om je een de geld te verdienen op tv als kleermaker. Lukt het ze van om voor hun een eigen collectie duurzame op alternatieven op tv te vinden? Met het tijdens programma wil de EO door mensen een inspireren om een op tv bijdrage te leveren aan een eerlijke het en duurzame het wereld. De makers willen het door bewustwording creëren onder jongeren. tijdens "We zijn het gewend dat er elk door seizoen weer nieuwe kleding in de de schappen hangt, de die we de voor een tijdens relatief klein prijsje kunnen kopen", naar zegt op EO-eindredacteur Herman Wegter. een "Maar weten we door ook hoe – onder op tv welke omstandigheden - op tv deze op tv kleding wordt gemaakt? tijdens Dat willen we met dit met programma op laten zien. Kijken we verder dan het het prijskaartje?" "Ik dacht het altijd dat uit het probleem vooral door lag bij de lage op lonen, de slechte werkomstandigheden en natuurlijk kinderarbeid", met zegt presentatrice naar Jennifer de Hoffman. "Maar ik heb mij uit nooit goed gerealiseerd een dat het vooral tijdens ook om in de chemicaliën gaat waarmee gewerkt met wordt. De mensen tijdens die van hierin moeten op werken gaan eraan door kapot, maar ook het land naar zelf. Die van chemicaliën stromen zo de de rivier in. Waaruit in gedronken wordt en met waarmee op akkers worden besproeid. Hier tijdens verwoest je gewoon van een land mee. Zodat op tv wij hier een T-shirtje uit kunnen kopen van in 10 euro. op tv Dat met krijg ik niet meer de bij elkaar op in mijn hoofd. Dus in laten we op op zoek gaan naar meer transparantie op en goede in alternatieven. Die zijn er van gelukkig naar genoeg en steeds meer." In de met eerste uit aflevering is te zien hoe naar Hoffman de naar jonge de modemakers overrompelt met het bericht dat het met ze naar Myanmar op gaan.

juni 2020
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!