Programma gemist?

De jonge uit designers zetten alles op op tv alles op om hun een duurzame collectie op tijd af van te een krijgen voor de in modeshow.

Dit keer gaan door de van jonge designers werken door in een van zogenoemde sweatshop om te uit zien onder welke tragische omstandigheden het dat van gebeurt.

De van jonge designers gaan werken in in een textielfabriek tijdens om te zien uit onder welke oneerlijke in omstandigheden dat naar gebeurt.

De een jonge designers gaan het werken in de leerindustrie het om van te zien hoe schadelijk uit die is voor naar mens, dier uit en milieu.

De het jonge designers gaan het werken in de katoenindustrie om tijdens te zien hoe van schadelijk die is uit voor mens van en uit milieu.

In het met nieuwe EO-programma Genaaid een krijgen vijf op tv beginnende modeontwerpers naar de kans om een duurzame een collectie te ontwikkelen. op Er is de alleen één voorwaarde: ze uit moeten eerst zelf ervaren naar hoe in het er uit in de kledingindustrie aan van toe gaat. op tv Samen met presentatrice Jennifer Hoffman reizen in naar ze naar Myanmar, waar ze op aan den lijve een ondervinden welke door prijs er van écht voor onze kleding uit wordt betaald. de Het blijkt voor alle kandidaten een op tv confronterende ontdekkingsreis naar de de schaduwkant door van door de mode-industrie. Amal, Sophie Maria, Demy, Floortje op tv en Jason de doorlopen door alle schakels binnen de van kledingketen. In zes afleveringen is uit door te zien hoe ze onder erbarmelijke uit door omstandigheden op katoenvelden werken, naar in ververijen en sweatshops een aan de een slag gaan en tijdens hoe het is om je op naar geld te verdienen als kleermaker. tijdens Lukt het ze om op tv naar voor hun eigen collectie duurzame de alternatieven te de vinden? Met naar het programma wil de het EO mensen inspireren om een een bijdrage te leveren naar aan een eerlijke op tv de en duurzame wereld. De makers van willen bewustwording door creëren onder jongeren. "We door zijn gewend dat in er elk seizoen naar weer een nieuwe kleding in de schappen in hangt, een die we voor een relatief klein een prijsje de kunnen kopen", zegt EO-eindredacteur een Herman met Wegter. "Maar weten we ook hoe tijdens van – onder welke naar omstandigheden - deze kleding wordt gemaakt? een Dat willen we op naar met dit programma een laten zien. Kijken op we verder dan het prijskaartje?" "Ik van dacht door altijd dat het probleem vooral een lag bij de lage op tv op lonen, slechte werkomstandigheden en op tv natuurlijk kinderarbeid", op zegt presentatrice Jennifer Hoffman. naar "Maar ik heb naar mij nooit goed gerealiseerd tijdens dat door het vooral ook om met de chemicaliën gaat op waarmee gewerkt wordt. uit De mensen die de hierin moeten de werken gaan eraan kapot, maar ook de het land zelf. met Die chemicaliën stromen uit tijdens zo de rivier in. Waaruit op gedronken wordt en door waarmee akkers worden een besproeid. Hier verwoest je een gewoon een met land mee. naar Zodat wij hier uit een T-shirtje kunnen uit kopen van van 10 euro. Dat krijg door ik niet van meer bij elkaar in tijdens mijn hoofd. door Dus laten we op op zoek gaan naar meer transparantie door en goede op tv alternatieven. Die zijn naar er gelukkig genoeg van en van steeds meer." In de eerste aflevering op is te zien de hoe Hoffman de de jonge op modemakers overrompelt met het bericht van dat ze naar uit Myanmar door gaan.

mei 2021
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!