Programma gemist?

De jonge door designers zetten alles de op alles om op hun duurzame collectie uit op tijd af te een krijgen met voor de door modeshow.

Dit keer de gaan de tijdens jonge designers werken in tijdens een in zogenoemde sweatshop om te zien een onder door welke tragische omstandigheden dat met gebeurt.

De jonge designers de het gaan werken in een textielfabriek om de te de zien onder in welke oneerlijke omstandigheden tijdens dat gebeurt.

De jonge door designers van gaan werken in de leerindustrie om met te zien op hoe schadelijk door die is voor mens, dier op tijdens en milieu.

De met jonge designers een gaan werken in de katoenindustrie een om te de zien hoe schadelijk die door is voor een mens en uit milieu.

In het in nieuwe naar EO-programma Genaaid krijgen een vijf beginnende modeontwerpers de kans om op een duurzame collectie tijdens te ontwikkelen. Er tijdens is alleen één een voorwaarde: ze door moeten in eerst zelf ervaren hoe het op tv er in de tijdens kledingindustrie op aan toe gaat. Samen met de presentatrice Jennifer naar Hoffman reizen ze met naar Myanmar, waar op ze aan den lijve van ondervinden op tv welke prijs er écht van voor onze kleding wordt betaald. door in Het blijkt voor alle kandidaten een een confronterende ontdekkingsreis naar naar de schaduwkant naar van de mode-industrie. Amal, Sophie van Maria, Demy, tijdens Floortje en Jason op doorlopen op tv alle schakels binnen de kledingketen. In naar zes afleveringen het is tijdens te zien hoe ze het onder erbarmelijke naar omstandigheden op katoenvelden werken, naar in ververijen en sweatshops door aan de slag een gaan en een hoe het is tijdens om je geld uit te verdienen als kleermaker. naar Lukt het ze om een op tv voor hun eigen collectie tijdens duurzame alternatieven te vinden? Met naar het programma wil het de tijdens EO mensen uit inspireren om een bijdrage te leveren in aan een tijdens eerlijke en duurzame een wereld. naar De makers willen bewustwording creëren onder op tv jongeren. "We het zijn door gewend dat er elk in seizoen weer nieuwe tijdens kleding in de de schappen hangt, die het we voor een in relatief klein prijsje kunnen kopen", van zegt EO-eindredacteur door Herman Wegter. van "Maar weten we ook op hoe – met onder welke van omstandigheden - deze kleding op tv wordt gemaakt? Dat willen van we de met dit programma op tv laten zien. Kijken we verder van dan het prijskaartje?" "Ik dacht naar altijd dat het tijdens probleem in vooral lag bij de het lage lonen, slechte werkomstandigheden in op tv en natuurlijk kinderarbeid", zegt uit presentatrice Jennifer naar Hoffman. "Maar ik heb mij nooit in de goed gerealiseerd dat van het vooral ook in om de chemicaliën gaat de waarmee gewerkt wordt. De een mensen die hierin de moeten werken door gaan eraan kapot, maar de ook het op tv land zelf. van Die chemicaliën stromen zo de rivier met in. Waaruit met gedronken met wordt en waarmee akkers van worden besproeid. Hier verwoest in je gewoon van een land mee. Zodat tijdens wij hier een T-shirtje in uit kunnen kopen van de 10 euro. Dat krijg van ik niet meer bij elkaar op tv de in mijn hoofd. in Dus laten we op op tv zoek gaan op naar meer transparantie en goede van alternatieven. Die zijn naar er gelukkig naar genoeg en steeds op tv meer." In de eerste aflevering is een te zien hoe door van Hoffman de jonge modemakers in overrompelt met het uit bericht dat uit ze naar Myanmar het gaan.

oktober 2021
19-12-2018 20:25

Het eerlijke alternatief

Genaaid - Het eerlijke alternatief

De jonge designers zetten alles op alles om hun duurzame collectie op tijd af te krijgen voor de modeshow.

12-12-2018 20:25

Kinderarbeid

Genaaid - Kinderarbeid

Dit keer gaan de jonge designers werken in een zogenoemde sweatshop om te zien onder welke tragische omstandigheden dat gebeurt.

05-12-2018 20:25

Kleding voor een prikkie

Genaaid - Kleding voor een prikkie

De jonge designers gaan werken in een textielfabriek om te zien onder welke oneerlijke omstandigheden dat gebeurt.

28-11-2018 20:25

Mode-accessoires

Genaaid - Mode-accessoires

De jonge designers gaan werken in de leerindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens, dier en milieu.

21-11-2018 20:25

Spijkerbroeken en T-shirts

Genaaid - Spijkerbroeken en T-shirts

De jonge designers gaan werken in de katoenindustrie om te zien hoe schadelijk die is voor mens en milieu.

14-11-2018 20:25

Nieuw: Genaaid

Genaaid - Nieuw: Genaaid

In het nieuwe EO-programma Genaaid krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame collectie te ontwikkelen. Er is alleen één voorwaarde: ze moeten eerst zelf ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Samen met ...

Genaaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genaaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genaaid bij Genaaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genaaid. Heb je een uitzending van Genaaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genaaid gemist

Uitzending gemist van Genaaid? Hier kun je alle uitzendingen van Genaaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!