Programma gemist?

Modeontwerper een Claes Iversen in maakt samen met van balletdanseres Igone de Jongh tijdens de jurk van van haar leven. een Igone is gewend om verschillende op creaties te dragen. De een jurk een die echt over haar tijdens leven gaat is de een stuk tijdens spannender. Gaat het het Claes Iversen in lukken om haar bijzondere levensverhaal door te op tv vatten in deze de jurk?

Mode-duo Maison the in in Faux maakt samen met sportvrouw een Lucia Rijker de de jurk van haar leven. tijdens Lucia van Rijker zoekt graag haar grenzen een op. met Tessa en Joris van Maison van the de Faux doen dit door ook en pakken op tv haar stoere, een mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet naar om dit met te verwerken in de jurk een van van haar leven. Een naar duel verwerkt uit in een jurk.

Modeontwerper Jan Taminiau naar maakt door samen met actrice Monic Hendrickx in de uit jurk van haar het leven. Voor de de internationale première van haar uit nieuwe speelfilm wil uit Monic nu door echt iets aan wat in helemaal vertelt wie op tv zij is. in Een betere het plek dan bij de koninklijke ontwerper uit Jan Taminiau naar kan ze hier niet op tv voor krijgen. tijdens Het eindresultaat is op verbluffend, helemaal Monic Hendrickx op en de op tv rode loper kan naar worden op uitgerold.

Modeontwerper Ronald van door der Kemp maakt tijdens samen met zangeres op met Wende Snijders de jurk op tv van haar leven. Voor het uit openingsgala de van Het Nationale van Opera & Ballet van in de Stopera in verzorgt Wende een naar speciaal optreden. Voor de aankleding de hiervan door vraagt ze Ronald naar van der Kemp op tv om een jurk te de ontwerpen die naar helemaal past bij haar nummer een van 'Nude'. Lukt het Ronald om uit zijn op sustainable couturestijl te het verwerken tot een ontwerp voor op de jurk van Wende, de die krachtig en met tijdens kwetsbaar tegelijk is?

Modeontwerper van Aziz Bekkaoui maakt samen met uit door actrice en schrijfster in Ilse Warringa de jurk van haar uit leven. op Voor haar rol als juf op tv Ank uit in De Luizenmoeder werd uit ze genomineerd voor de van Zilveren Televizier-Ster. Dat de door vraagt om een jurk. Kan Aziz een het de drang naar comfort en de de liefde op tv voor kostuums van Ilse een Warringa tijdens in een geschikte galajurk op vatten?

Modeontwerper Bas uit Kosters uit maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen een de jurk het van haar tijdens leven. Presentatrice Victoria door Koblenko neemt ons van mee achter de schermen van van de uit kleurrijke modewereld van tijdens Bas en ook op de het nieuwsredactie van op tv Annechien. Twee met totaal verschillende een werelden komen samen, met als door eindresultaat in een jurk voor een heel bijzonder de tijdens moment.

mei 2021
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!