Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen naar maakt samen met tijdens balletdanseres tijdens Igone de Jongh uit de jurk naar van haar leven. naar Igone is gewend om door verschillende creaties met te dragen. De met jurk die echt over haar een leven een gaat is een stuk tijdens spannender. Gaat in het Claes Iversen naar lukken om haar bijzondere levensverhaal in te van vatten in deze met jurk?

Mode-duo Maison met the Faux maakt samen de naar met sportvrouw Lucia Rijker de jurk uit van haar leven. met Lucia Rijker op tv zoekt graag haar grenzen de op. Tessa en een met Joris van Maison op tv the Faux doen dit ook het en pakken naar haar stoere, de mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet om een dit te met verwerken van in de jurk van haar leven. op Een het duel verwerkt van in een jurk.

Modeontwerper op Jan Taminiau maakt samen met de op actrice Monic Hendrickx de jurk van van op haar leven. Voor de op tv internationale première van uit haar nieuwe speelfilm wil Monic een nu echt iets van aan op tv wat helemaal naar vertelt wie zij door is. Een betere plek dan bij de de op koninklijke ontwerper Jan Taminiau van kan ze hier een niet voor in krijgen. Het eindresultaat is verbluffend, op helemaal Monic op Hendrickx tijdens en de rode loper tijdens kan worden door uitgerold.

Modeontwerper in Ronald van der Kemp maakt in samen met zangeres naar naar Wende Snijders de in jurk van haar leven. Voor het het openingsgala van van Het Nationale Opera een & Ballet in naar de Stopera verzorgt van Wende het een speciaal optreden. Voor op tv de aankleding de hiervan vraagt ze Ronald het van der van Kemp om een de jurk te ontwerpen die helemaal past de bij de haar nummer 'Nude'. Lukt het een Ronald om zijn door sustainable couturestijl te met verwerken op tot een ontwerp in voor de jurk van in Wende, die krachtig en op kwetsbaar in tegelijk is?

Modeontwerper op tv Aziz Bekkaoui maakt op samen met actrice en het schrijfster Ilse Warringa uit de jurk van haar op tv leven. Voor haar met rol als door juf Ank in in De op Luizenmoeder werd ze genomineerd voor een de Zilveren Televizier-Ster. Dat de vraagt in om een jurk. Kan Aziz uit met de drang naar comfort en de met liefde een voor kostuums met van Ilse Warringa tijdens in een geschikte galajurk tijdens vatten?

Modeontwerper Bas Kosters op tv tijdens maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen het de jurk uit van haar van leven. Presentatrice Victoria de Koblenko neemt ons mee achter een de schermen tijdens van de kleurrijke modewereld op van Bas uit en ook op de in nieuwsredactie van Annechien. door Twee totaal verschillende naar werelden komen samen, de met een als eindresultaat tijdens een jurk voor een heel de bijzonder van moment.

januari 2021
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!