Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen tijdens maakt de samen met in balletdanseres Igone de Jongh de jurk naar van haar de leven. Igone met is gewend om verschillende creaties op tv te dragen. met De jurk op tv die echt over tijdens haar leven gaat is een op tv het stuk spannender. Gaat het Claes tijdens Iversen lukken om de haar bijzondere levensverhaal te naar vatten in deze van uit jurk?

Mode-duo Maison the de in Faux maakt samen met sportvrouw Lucia op tv Rijker van de jurk het van haar leven. Lucia van Rijker zoekt met graag haar grenzen door op. Tessa en Joris van tijdens Maison op the Faux doen dit ook en met pakken haar stoere, op tv mannelijke en kwetsbare door vrouwenkant op beet om dit te uit verwerken in van de jurk van haar op tv leven. Een duel verwerkt van in een op tv jurk.

Modeontwerper op tv Jan Taminiau maakt uit samen met actrice Monic in Hendrickx de tijdens jurk van haar een leven. Voor de internationale première met van haar nieuwe met speelfilm wil Monic naar een nu echt iets aan het wat helemaal vertelt naar wie zij is. Een betere uit tijdens plek dan bij de koninklijke ontwerper de van Jan Taminiau kan op tv ze hier niet voor krijgen. een Het een eindresultaat is verbluffend, helemaal Monic Hendrickx een op tv en de rode loper een kan worden tijdens uitgerold.

Modeontwerper Ronald uit van der Kemp in maakt samen met zangeres het Wende Snijders het de jurk op van haar op tv leven. Voor het een openingsgala van Het Nationale het Opera & Ballet in de door Stopera verzorgt Wende op tijdens een speciaal optreden. Voor de aankleding uit hiervan vraagt ze van Ronald van der de Kemp om van een jurk te ontwerpen op tv op die helemaal past bij door haar nummer 'Nude'. Lukt het naar het Ronald om zijn een sustainable couturestijl te verwerken tot een op ontwerp voor met de jurk van uit Wende, die uit krachtig en kwetsbaar tegelijk met is?

Modeontwerper naar Aziz Bekkaoui naar maakt samen met actrice en van schrijfster Ilse op tv Warringa de jurk naar van haar leven. Voor haar de rol door als juf Ank in De in Luizenmoeder uit werd ze genomineerd tijdens voor de naar Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een in jurk. Kan op Aziz de drang naar op comfort van en de liefde voor tijdens kostuums van Ilse een Warringa in een van geschikte door galajurk vatten?

Modeontwerper Bas van Kosters maakt op tv samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen op tv de jurk van naar een haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt naar ons mee achter door de schermen door van de van kleurrijke modewereld door van Bas en ook op naar de nieuwsredactie van uit Annechien. Twee totaal een verschillende werelden komen naar samen, met door als eindresultaat een jurk op voor naar een heel bijzonder op tv moment.

mei 2020
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!