Programma gemist?

Modeontwerper de Claes Iversen het maakt samen met balletdanseres Igone de naar Jongh de jurk op van uit haar leven. Igone het is gewend om de verschillende creaties te dragen. de De jurk die echt tijdens over haar door leven gaat met is een stuk spannender. op Gaat het een Claes Iversen naar lukken om haar bijzondere levensverhaal tijdens te vatten in door deze een jurk?

Mode-duo in Maison the tijdens Faux maakt samen met sportvrouw met Lucia door Rijker de jurk van van haar leven. op tv Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen van op. Tessa een en Joris van een Maison met the Faux doen dit ook naar en pakken haar stoere, naar mannelijke en naar kwetsbare door vrouwenkant beet om dit te verwerken door in de jurk van van haar het leven. uit Een duel verwerkt in een de jurk.

Modeontwerper met Jan Taminiau een maakt samen met actrice Monic Hendrickx uit de op jurk van haar leven. Voor tijdens de uit internationale première van haar in nieuwe speelfilm het wil Monic van nu echt iets het aan wat helemaal uit vertelt wie zij is. Een met betere plek dan bij uit de koninklijke naar ontwerper Jan Taminiau kan tijdens ze hier in niet voor krijgen. naar Het eindresultaat is verbluffend, met helemaal Monic op Hendrickx en de de rode loper kan worden met uit uitgerold.

Modeontwerper Ronald van op tv der Kemp maakt op tv het samen met zangeres Wende Snijders de op jurk van met haar op leven. Voor het openingsgala van uit Het Nationale Opera & het Ballet in in de Stopera verzorgt van Wende een speciaal met optreden. Voor de in aankleding de hiervan vraagt ze Ronald de van der in Kemp om een jurk te uit ontwerpen tijdens die helemaal past bij haar in nummer 'Nude'. Lukt het met van Ronald om zijn sustainable couturestijl de te verwerken met tot een ontwerp naar voor de jurk van op tv Wende, het die krachtig en een kwetsbaar tegelijk is?

Modeontwerper Aziz tijdens Bekkaoui maakt samen met de actrice tijdens en schrijfster Ilse een Warringa de jurk de van haar leven. Voor een haar rol door als juf Ank in de De Luizenmoeder werd ze op tv genomineerd door voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat door in vraagt om een jurk. Kan Aziz op tv de drang naar naar comfort en de op liefde tijdens voor kostuums van het Ilse Warringa in een de geschikte galajurk door vatten?

Modeontwerper op tv Bas Kosters maakt het samen met de achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van uit haar leven. Presentatrice door Victoria Koblenko in neemt ons mee uit achter de het schermen van tijdens de kleurrijke modewereld van Bas op tv en ook van op de nieuwsredactie van Annechien. op Twee door totaal verschillende werelden komen samen, de met tijdens als eindresultaat een door jurk voor een naar heel bijzonder een moment.

september 2021
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!