Programma gemist?

Modeontwerper de Claes Iversen maakt samen de met in balletdanseres Igone de tijdens Jongh de jurk van haar op tv leven. Igone een is gewend om verschillende creaties de op tv te dragen. De het jurk die echt op over haar leven gaat is in een stuk spannender. tijdens Gaat het Claes Iversen een lukken naar om haar bijzondere levensverhaal te van vatten een in deze in jurk?

Mode-duo Maison op the Faux naar maakt samen met sportvrouw Lucia van uit Rijker de jurk van haar naar leven. Lucia Rijker zoekt van graag op haar grenzen op. Tessa en uit Joris op tv van Maison the door Faux doen dit ook naar en uit pakken haar stoere, mannelijke en van kwetsbare vrouwenkant beet om het dit te verwerken een de in de jurk van haar leven. van Een duel met verwerkt het in een jurk.

Modeontwerper het Jan Taminiau maakt samen de met actrice door Monic Hendrickx de een jurk van haar leven. in Voor de internationale van première van haar op nieuwe speelfilm op wil Monic nu op tv echt iets met aan wat helemaal vertelt door wie zij is. Een betere de plek uit dan bij de koninklijke ontwerper de Jan Taminiau van kan ze hier niet naar voor in krijgen. Het eindresultaat is de verbluffend, helemaal het Monic Hendrickx en de uit rode loper de kan worden uit uitgerold.

Modeontwerper uit Ronald van tijdens der Kemp maakt samen naar met zangeres Wende tijdens Snijders de jurk uit van haar leven. Voor van het openingsgala van Het tijdens uit Nationale Opera & Ballet in de in Stopera verzorgt tijdens Wende een speciaal naar optreden. Voor de aankleding op op hiervan vraagt ze Ronald van der in Kemp om een de uit jurk te ontwerpen die helemaal past op op bij haar nummer 'Nude'. Lukt het op in Ronald om zijn sustainable op couturestijl te verwerken in tot een ontwerp een voor de jurk van tijdens Wende, die de krachtig en kwetsbaar tegelijk in is?

Modeontwerper op Aziz Bekkaoui tijdens maakt samen met actrice en schrijfster door Ilse van Warringa de jurk van haar van leven. van Voor haar rol als van juf Ank in De tijdens Luizenmoeder werd uit ze genomineerd van voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat met vraagt om tijdens een jurk. Kan Aziz van de het drang naar comfort en de het liefde voor tijdens kostuums van Ilse naar Warringa het in een geschikte galajurk door vatten?

Modeontwerper Bas Kosters door maakt uit samen met achtuur-journaalpresentatrice op Annechien Steenhuizen de jurk van van op tv haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt door ons mee achter op tv de schermen van uit de naar kleurrijke modewereld van Bas en met ook van op de tijdens nieuwsredactie van Annechien. Twee totaal van verschillende een werelden komen samen, met als eindresultaat het een op jurk voor met een heel bijzonder op moment.

september 2020
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!