Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen een maakt samen de met balletdanseres het Igone de Jongh de door jurk van haar leven. het Igone is gewend een om verschillende creaties in te naar dragen. De het jurk die echt over haar het leven gaat naar is een stuk spannender. Gaat op het Claes tijdens Iversen lukken om een haar bijzondere levensverhaal een te vatten in deze door in jurk?

Mode-duo Maison met the met Faux maakt samen met sportvrouw met Lucia Rijker op de jurk van haar leven. door van Lucia Rijker zoekt graag haar een grenzen op. Tessa en de Joris van Maison door van the Faux doen dit ook en naar pakken haar stoere, op tv van mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet in om dit te tijdens verwerken in naar de jurk tijdens van haar leven. Een een duel verwerkt in een de jurk.

Modeontwerper het Jan Taminiau maakt samen op met uit actrice Monic Hendrickx de jurk van naar haar in leven. Voor op tv de internationale première van van haar nieuwe tijdens speelfilm wil Monic nu echt iets op het aan wat helemaal vertelt wie zij de is. Een de betere plek het dan bij tijdens de koninklijke ontwerper Jan Taminiau uit kan ze hier uit niet voor krijgen. Het naar door eindresultaat is verbluffend, helemaal het Monic Hendrickx en de op rode loper de kan worden uit uitgerold.

Modeontwerper Ronald naar van der een Kemp maakt samen de met zangeres Wende naar Snijders de jurk van haar in uit leven. Voor het openingsgala van van Het Nationale Opera op tv & Ballet in van de Stopera verzorgt Wende het een uit speciaal optreden. Voor de aankleding naar hiervan tijdens vraagt ze Ronald naar van der in Kemp om een jurk te op tv ontwerpen van die helemaal past bij haar nummer het naar 'Nude'. Lukt het Ronald om zijn een sustainable couturestijl tijdens te verwerken tot van een ontwerp tijdens voor de jurk met van Wende, in die krachtig en kwetsbaar tegelijk met is?

Modeontwerper naar Aziz Bekkaoui de maakt samen met actrice en schrijfster naar naar Ilse Warringa de jurk op tv van haar uit leven. Voor haar uit rol als juf op tv Ank in De van Luizenmoeder werd ze genomineerd met voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat tijdens vraagt om een het jurk. Kan Aziz naar de drang naar de comfort en de tijdens van liefde voor kostuums van Ilse Warringa op tv in een een geschikte galajurk op tv vatten?

Modeontwerper Bas de Kosters maakt in samen met het achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van tijdens haar leven. Presentatrice van Victoria Koblenko neemt een van ons mee achter in de schermen van de kleurrijke op tv modewereld van Bas en de ook op tijdens de nieuwsredactie door van Annechien. Twee op totaal verschillende werelden komen door samen, met als eindresultaat met een jurk op tv voor met een heel bijzonder uit moment.

januari 2020
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!