Programma gemist?

Modeontwerper Claes de Iversen op maakt samen met naar balletdanseres Igone de Jongh tijdens de jurk van haar leven. met van Igone is gewend om verschillende de creaties het te dragen. De jurk die echt met over uit haar leven gaat is een uit in stuk spannender. Gaat het met Claes Iversen lukken om het haar bijzondere levensverhaal op te vatten in in deze met jurk?

Mode-duo Maison the de Faux in maakt samen het met sportvrouw Lucia Rijker de naar jurk van haar leven. de Lucia de Rijker zoekt graag met haar grenzen op. uit Tessa en Joris uit van Maison op the Faux doen naar dit ook en pakken de haar stoere, tijdens mannelijke en kwetsbare van vrouwenkant beet om dit te van verwerken in een de jurk van haar met leven. Een duel verwerkt in in een in jurk.

Modeontwerper uit Jan Taminiau tijdens maakt samen met actrice Monic Hendrickx van van de jurk van haar uit leven. Voor de internationale première naar van haar nieuwe in met speelfilm wil Monic nu door echt iets tijdens aan wat helemaal vertelt naar wie zij is. Een het betere plek uit dan bij de koninklijke ontwerper op tv Jan van Taminiau kan ze hier niet de voor van krijgen. Het eindresultaat door is verbluffend, helemaal in Monic Hendrickx en op tv de rode loper kan een worden met uitgerold.

Modeontwerper op tv Ronald van door der Kemp maakt samen met door zangeres Wende Snijders het de jurk van op tv haar een leven. Voor het openingsgala van een Het van Nationale Opera & Ballet naar in de de Stopera verzorgt Wende een speciaal naar optreden. Voor door de aankleding hiervan naar vraagt ze tijdens Ronald van der Kemp op tv om een jurk op te ontwerpen die uit helemaal past de bij haar nummer 'Nude'. Lukt het tijdens tijdens Ronald om zijn sustainable couturestijl te van het verwerken tot een een ontwerp voor de jurk naar van Wende, die naar krachtig en door kwetsbaar tegelijk is?

Modeontwerper Aziz Bekkaoui met maakt het samen met actrice van en schrijfster tijdens Ilse Warringa de jurk van van haar leven. Voor haar het rol als naar juf uit Ank in De Luizenmoeder naar werd ze genomineerd voor het de de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om het een jurk. Kan Aziz door de drang in naar comfort uit en de naar liefde voor kostuums van op Ilse Warringa in een uit geschikte galajurk in vatten?

Modeontwerper Bas Kosters door maakt samen tijdens met door achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de uit jurk van van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt in ons mee achter door de schermen naar van de kleurrijke modewereld door van Bas met en het ook op de nieuwsredactie tijdens van Annechien. Twee totaal op tv verschillende werelden komen samen, uit een met als eindresultaat door een jurk voor met een heel bijzonder in moment.

juli 2020
20-08-2019 10:50

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

13-08-2019 10:50

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Mode-duo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere, mannelijke en kwetsbare vrouwenkant be...

06-08-2019 10:50

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

30-07-2019 10:50

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

23-07-2019 10:50

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz de ...

16-07-2019 10:50

Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Het Leven is een Jurk - Annechien Steenhuizen en Bas Kosters

Modeontwerper Bas Kosters maakt samen met achtuur-journaalpresentatrice Annechien Steenhuizen de jurk van haar leven. Presentatrice Victoria Koblenko neemt ons mee achter de schermen van de kleurrijke modewereld van Bas en ook op de nieuwsr...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!