Programma gemist?

Modeontwerper naar Claes Iversen in maakt samen met in balletdanseres Igone de van Jongh de jurk van de haar leven. Igone is gewend op tv de om verschillende creaties te dragen. De door jurk die het echt over haar leven in gaat is met een stuk op spannender. Gaat het Claes Iversen met lukken om haar uit bijzondere levensverhaal op tv te vatten in tijdens deze naar jurk?

Modeduo Maison van the Faux maakt samen uit met tijdens sportvrouw Lucia Rijker de jurk op tv met van haar leven. op tv Lucia Rijker zoekt op graag haar grenzen op. op Tessa en Joris van Maison een the Faux op doen in dit ook en pakken haar door stoere in mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet om in dit te het verwerken in de de jurk van haar leven. van tijdens Een duel verwerkt in een door jurk.

Modeontwerper van Jan Taminiau van maakt samen met actrice Monic Hendrickx van naar de jurk van haar leven. in Voor de een internationale première van op haar nieuwe speelfilm wil met Monic door nu echt iets aan tijdens wat helemaal vertelt wie zij op tv is. Een betere naar op plek dan bij de naar koninklijke ontwerper een Jan Taminiau kan ze hier uit niet voor op tv krijgen. Het eindresultaat in is verbluffend, helemaal Monic door Hendrickx en op tv de rode loper een kan worden tijdens uitgerold.

Modeontwerper Ronald van de der Kemp maakt door samen met uit zangeres Wende Snijders van de jurk van haar de leven. Voor het het openingsgala van op Het Nationale Opera in & Ballet met in de Stopera verzorgt Wende op een de speciaal optreden. met Voor de aankleding hiervan de vraagt ze Ronald van uit der Kemp om een een jurk op te ontwerpen uit die helemaal past op tv bij haar nummer op tv 'Nude'. Lukt het Ronald het om zijn sustainable couture het stijl te uit verwerken tot de een ontwerp voor de jurk op van Wende die krachtig tijdens en kwetsbaar tegelijk door met is?

Modeontwerper Aziz Bekkaoui in maakt met samen met actrice en naar schrijfster Ilse op Warringa de jurk van van haar leven. uit Voor haar rol als juf door Ank tijdens in De Luizenmoeder werd ze uit genomineerd voor een de met Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een op jurk. van Kan Aziz haar drang naar het comfort en de met liefde een voor kostuums van Ilse naar Warringa in naar een geschikte galajurk met vatten?

In Het een Leven is op een Jurk met gaan onder leiding van Victoria Koblenko op van zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen op met zes op bekende Nederlandse vrouwen uit de jurk van hun op tv leven maken. In tijdens elke aflevering staat een van bekende op tv Nederlandse vrouw centraal het en gunnen Nederlandse designers de naar in kijker een exclusief kijkje in uit de keuken van een hun atelier. van Mode is een kunst en naar ambacht die zeker de niet op mag verdwijnen. In met volgorde van uitzending de gaan achtereenvolgens Annechien Steenhuizen en Bas uit Kosters, Ilse een Warringa en Aziz Bekkaoui, de Wende een Snijders en Ronald in van der Kemp, in Monic Hendrickx en Jan Taminiau, tijdens tijdens Lucia Rijker en Maison the met Faux en tenslotte op Igone de in Jongh samen met Claes tijdens Iversen met elkaar aan in de van slag. Bij het ontwerpen kijken op de ontwerpers naar een de de stijl, de persoonlijkheid een en uitstraling van de een vrouwen voor tijdens de perfecte jurk. Tijdens de het naar maakproces en de doorpasmomenten naar ontdekken we de in persoonlijke stijl van en inspiratie van de naar ontwerper. Modeontwerper Bas naar Kosters maakt in de eerste aflevering uit samen met NOS door Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen op tv door de jurk van uit haar leven. Victoria Koblenko van neemt ons mee achter naar de schermen van uit de kleurrijke modewereld van door Bas het en ook op de nieuwsredactie uit met van Annechien. Twee op totaal verschillende werelden uit komen samen met op als eindresultaat een jurk uit voor een heel op bijzonder moment.

oktober 2021
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!