Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen op maakt op tv samen met van balletdanseres Igone de uit Jongh de jurk van op tv haar leven. Igone is van gewend om verschillende naar creaties te dragen. de De jurk die echt met over haar de leven gaat op is een stuk spannender. in Gaat het Claes Iversen een lukken naar om haar bijzondere levensverhaal te een in vatten in deze door jurk?

Modeduo van Maison the Faux op maakt samen met sportvrouw door Lucia Rijker de een jurk van haar leven. het Lucia Rijker de zoekt graag een haar grenzen op. het Tessa en Joris van Maison van the op tv Faux doen dit naar ook en pakken haar in stoere mannelijke en van kwetsbare vrouwenkant uit beet om dit te verwerken naar in door de jurk van haar leven. in Een een duel verwerkt in een een jurk.

Modeontwerper Jan Taminiau van maakt samen met uit actrice in Monic Hendrickx de naar jurk van tijdens haar leven. Voor de internationale uit première van door haar nieuwe speelfilm wil Monic op tv nu echt tijdens iets aan wat helemaal in vertelt wie zij een in is. Een betere plek dan bij een de op tv koninklijke ontwerper Jan Taminiau kan de ze hier niet van voor krijgen. met Het eindresultaat is naar verbluffend, helemaal Monic uit Hendrickx en de rode uit loper kan worden naar op tv uitgerold.

Modeontwerper Ronald naar van der Kemp maakt met uit samen met zangeres Wende de Snijders de een jurk van haar leven. Voor het tijdens openingsgala van Het door Nationale Opera & op op Ballet in de Stopera verzorgt Wende tijdens een met speciaal optreden. Voor de aankleding naar uit hiervan vraagt ze Ronald van het der Kemp om een het jurk te op tv ontwerpen die helemaal past op bij haar in nummer 'Nude'. Lukt het op van Ronald om zijn sustainable couture door stijl te verwerken de tot een ontwerp in voor de jurk uit van Wende die krachtig in en kwetsbaar de tegelijk van is?

Modeontwerper op Aziz Bekkaoui maakt samen op met actrice en op tv schrijfster Ilse Warringa in de jurk van tijdens haar naar leven. Voor haar rol als het juf Ank in in De de Luizenmoeder werd ze genomineerd het voor de Zilveren Televizier-Ster. de Dat vraagt in om een in jurk. Kan Aziz haar drang door naar comfort door en de liefde voor kostuums een van op tv Ilse Warringa in een geschikte door galajurk op tv vatten?

In Het het Leven is een Jurk de gaan onder leiding naar het van Victoria Koblenko zes beroemde op Nederlandse fashiondesigners in samen met zes bekende van Nederlandse een vrouwen de jurk van hun op tv leven maken. door In elke aflevering een staat een bekende Nederlandse uit vrouw centraal en gunnen van Nederlandse het designers de kijker op tv een exclusief kijkje naar in de keuken uit van hun atelier. Mode het is een een kunst en ambacht die door zeker niet mag verdwijnen. In van volgorde van naar uitzending gaan het achtereenvolgens Annechien Steenhuizen tijdens en Bas een Kosters, Ilse Warringa in en Aziz Bekkaoui, Wende Snijders en door van Ronald van der Kemp, Monic Hendrickx op tv en Jan op tv Taminiau, door Lucia Rijker en Maison the Faux van door en tenslotte Igone de Jongh een samen met met Claes Iversen met elkaar het aan de slag. Bij het het op ontwerpen kijken de ontwerpers naar met de stijl, de uit persoonlijkheid de en uitstraling met van de vrouwen voor de perfecte uit jurk. Tijdens het op door maakproces en de doorpasmomenten ontdekken in we de de persoonlijke stijl en in inspiratie van de de ontwerper. Modeontwerper Bas tijdens Kosters maakt in de eerste aflevering het samen met NOS op Journaal-presentatrice naar Annechien Steenhuizen de jurk van op tv haar uit leven. Victoria Koblenko neemt ons door mee achter door de schermen van uit de kleurrijke modewereld van van tijdens Bas en ook op de nieuwsredactie de de van Annechien. Twee tijdens totaal verschillende werelden het komen samen met als eindresultaat met een jurk de voor een heel bijzonder in moment.

mei 2021
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!