Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen van maakt samen naar met balletdanseres het Igone de Jongh met de jurk van haar leven. door op Igone is gewend naar om verschillende creaties te door dragen. De de jurk die echt op tv over haar leven gaat is een naar stuk spannender. van Gaat het naar Claes Iversen lukken op tv om haar bijzondere levensverhaal te uit de vatten in deze met jurk?

Modeduo Maison van the Faux maakt samen naar in met sportvrouw Lucia Rijker de jurk het van in haar leven. Lucia Rijker zoekt tijdens graag haar grenzen de uit op. Tessa en Joris van Maison naar in the Faux doen dit ook en het pakken naar haar stoere mannelijke en kwetsbare met vrouwenkant beet om op tv dit een te verwerken in de jurk door van haar leven. uit Een duel naar verwerkt in een met jurk.

Modeontwerper uit Jan Taminiau op tv maakt samen met actrice Monic de Hendrickx tijdens de jurk van in haar leven. Voor de de internationale première van tijdens haar nieuwe speelfilm wil Monic in nu echt iets een aan door wat helemaal vertelt het wie zij is. Een betere het plek dan bij op tv de koninklijke een ontwerper Jan een Taminiau kan ze hier met niet tijdens voor krijgen. Het uit eindresultaat is verbluffend, helemaal in Monic Hendrickx en de rode het een loper kan worden met uitgerold.

Modeontwerper tijdens Ronald van der Kemp van maakt samen met het zangeres Wende Snijders in de jurk van haar tijdens leven. Voor het uit uit openingsgala van Het Nationale een Opera & Ballet in uit de Stopera verzorgt Wende de op tv een speciaal optreden. Voor de op tv aankleding hiervan vraagt op ze Ronald van een der Kemp uit om een naar jurk te ontwerpen die helemaal past van bij op haar nummer 'Nude'. Lukt op het Ronald naar om zijn sustainable tijdens couture stijl te in verwerken tot een van ontwerp voor de jurk van op Wende die krachtig met en kwetsbaar tijdens tegelijk uit is?

Modeontwerper een Aziz Bekkaoui het maakt samen met actrice en met schrijfster met Ilse Warringa de op tv jurk van haar leven. Voor haar tijdens een rol als juf Ank in in De naar Luizenmoeder werd ze genomineerd uit voor de de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om op een jurk. Kan Aziz het uit haar drang naar met comfort en de de liefde voor kostuums van Ilse op Warringa door in een geschikte galajurk op vatten?

In Het op Leven is een een Jurk gaan onder in leiding de van Victoria Koblenko zes met beroemde Nederlandse fashiondesigners op samen met zes van bekende Nederlandse vrouwen op de jurk een van hun leven maken. uit In elke aflevering staat tijdens een bekende Nederlandse vrouw met centraal de en gunnen door Nederlandse designers de kijker met een exclusief kijkje in de tijdens op keuken van hun atelier. Mode een is een met kunst en ambacht die in zeker niet op tv mag verdwijnen. In volgorde van uitzending uit gaan achtereenvolgens Annechien van naar Steenhuizen en Bas Kosters, Ilse Warringa op en uit Aziz Bekkaoui, Wende op tv Snijders en van Ronald van der Kemp, uit Monic Hendrickx en een Jan Taminiau, de Lucia Rijker en Maison de the Faux en op tv tenslotte Igone de Jongh uit samen met Claes Iversen door met elkaar aan uit de slag. op Bij het ontwerpen kijken op in de ontwerpers naar de stijl, naar de persoonlijkheid en een uitstraling van naar de vrouwen voor de van perfecte uit jurk. Tijdens het maakproces met en de doorpasmomenten ontdekken op tv we de persoonlijke tijdens stijl de en inspiratie van de de ontwerper. Modeontwerper Bas Kosters maakt op tv in op tv de eerste aflevering van samen met NOS Journaal-presentatrice Annechien door Steenhuizen de jurk met van haar leven. tijdens Victoria Koblenko neemt met ons het mee achter de schermen van de op tv kleurrijke modewereld van met Bas en ook naar op de het nieuwsredactie het van Annechien. Twee totaal het verschillende werelden komen op samen met als eindresultaat met een jurk de voor een heel bijzonder door moment.

september 2020
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!