Programma gemist?

Modeontwerper Claes Iversen in maakt samen van met in balletdanseres Igone de Jongh de jurk het een van haar leven. Igone is gewend van om met verschillende creaties te dragen. De uit jurk die met echt over haar leven met gaat is met een stuk spannender. Gaat het het Claes naar Iversen lukken om haar van van bijzondere levensverhaal te vatten in in deze het jurk?

Modeduo op Maison the Faux maakt op samen met sportvrouw Lucia tijdens het Rijker de jurk van de haar leven. Lucia de Rijker zoekt graag haar op grenzen op. Tessa naar en naar Joris van Maison the met Faux doen dit in ook en pakken door haar stoere mannelijke en de kwetsbare door vrouwenkant beet om het dit te verwerken in de jurk op van haar leven. uit op tv Een duel verwerkt in een de jurk.

Modeontwerper Jan van Taminiau uit maakt samen met actrice Monic uit Hendrickx de jurk tijdens van in haar leven. Voor de op tv internationale première de van haar nieuwe speelfilm een wil Monic tijdens nu echt iets aan wat uit helemaal tijdens vertelt wie zij tijdens is. Een betere met plek dan bij de koninklijke ontwerper op Jan Taminiau kan met in ze hier niet voor op krijgen. Het een eindresultaat is verbluffend, helemaal door Monic Hendrickx de en de rode loper uit kan worden naar uitgerold.

Modeontwerper met Ronald van der uit Kemp maakt samen met het zangeres een Wende Snijders de jurk tijdens van haar een leven. Voor het openingsgala van uit Het Nationale Opera & met Ballet door in de een Stopera verzorgt Wende een tijdens speciaal optreden. Voor het de aankleding hiervan met vraagt ze Ronald van der met Kemp op tv om een jurk te het ontwerpen uit die helemaal past bij haar nummer het 'Nude'. de Lukt het Ronald op om zijn sustainable couture op stijl te verwerken tijdens tot een ontwerp voor het de jurk van met Wende de die krachtig en kwetsbaar een tegelijk naar is?

Modeontwerper Aziz het Bekkaoui maakt samen met de op tv actrice en schrijfster Ilse Warringa met de naar jurk van haar leven. Voor van haar rol op als juf Ank in op tv De Luizenmoeder door werd ze genomineerd voor naar de Zilveren Televizier-Ster. Dat op vraagt om een een jurk. Kan naar Aziz haar drang op naar een comfort en de liefde naar voor kostuums van Ilse een Warringa in uit een geschikte galajurk de vatten?

In door Het Leven is een uit Jurk gaan onder het leiding van Victoria met Koblenko met zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen op tv met zes het bekende Nederlandse vrouwen de jurk naar van hun in leven maken. In uit elke aflevering staat in een tijdens bekende Nederlandse vrouw de centraal en gunnen naar Nederlandse designers de kijker een van exclusief kijkje in de een naar keuken van hun atelier. Mode is naar een kunst tijdens en ambacht die zeker van niet door mag verdwijnen. In volgorde op van uitzending gaan met achtereenvolgens Annechien Steenhuizen de en Bas Kosters, van Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui, met Wende Snijders een en op Ronald van der door Kemp, Monic Hendrickx en Jan Taminiau, met op tv Lucia Rijker en in Maison the Faux en tenslotte van Igone het de Jongh samen met met Claes Iversen met van elkaar aan de naar slag. Bij van het ontwerpen kijken in de ontwerpers naar een de stijl, de persoonlijkheid door en uitstraling van de vrouwen de voor de perfecte in jurk. Tijdens in het op tv maakproces en de een doorpasmomenten ontdekken we de op persoonlijke stijl met en inspiratie van de ontwerper. Modeontwerper Bas tijdens Kosters maakt in tijdens de eerste naar aflevering van samen met NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen naar van de jurk van haar het leven. Victoria Koblenko neemt een ons mee achter een de op tv schermen van de kleurrijke modewereld van met Bas van en ook op de in nieuwsredactie van Annechien. naar Twee totaal in verschillende werelden komen samen op met met als eindresultaat een jurk voor een in heel bijzonder tijdens moment.

juni 2020
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!