Programma gemist?

Modeontwerper uit Claes Iversen maakt samen met van balletdanseres Igone op de Jongh op tv de jurk van haar op leven. Igone is op tv gewend het om verschillende creaties te dragen. met De jurk uit die echt over het haar leven gaat is de een van stuk spannender. Gaat het op tv Claes Iversen van lukken om haar bijzondere op tv levensverhaal te vatten in deze de de jurk?

Modeduo Maison in the Faux maakt samen een naar met sportvrouw Lucia een Rijker de jurk van een haar leven. Lucia Rijker zoekt van graag haar naar grenzen op. Tessa en met Joris van Maison met the Faux doen op tijdens dit ook en pakken uit haar stoere mannelijke en kwetsbare in vrouwenkant het beet om dit de te verwerken in het de jurk uit van haar leven. Een duel verwerkt in naar in een jurk.

Modeontwerper Jan naar Taminiau maakt samen de met de actrice Monic Hendrickx een de jurk van haar leven. Voor in de internationale première uit op tv van haar nieuwe speelfilm wil de Monic nu van echt iets uit aan wat helemaal tijdens vertelt wie zij is. Een betere in plek dan naar bij de met koninklijke ontwerper Jan Taminiau op tv kan ze hier niet tijdens voor het krijgen. Het eindresultaat is verbluffend, de in helemaal Monic Hendrickx en op tv de rode loper kan door worden tijdens uitgerold.

Modeontwerper Ronald van uit uit der Kemp maakt samen het met zangeres op Wende Snijders de jurk van haar uit leven. de Voor het openingsgala van Het in tijdens Nationale Opera & Ballet in de van Stopera verzorgt de Wende een speciaal optreden. met Voor de aankleding van hiervan op tv vraagt ze naar Ronald van der Kemp met om een jurk te van ontwerpen die helemaal past een bij haar in nummer 'Nude'. Lukt het door Ronald om zijn uit sustainable couture stijl in te verwerken van tot een ontwerp voor het tijdens de jurk van Wende die van krachtig en van kwetsbaar tegelijk tijdens is?

Modeontwerper naar Aziz Bekkaoui met maakt samen met de actrice en schrijfster de Ilse Warringa de jurk een van haar leven. Voor in haar rol als juf tijdens Ank naar in De Luizenmoeder tijdens werd ze genomineerd op tv voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat met vraagt om tijdens een jurk. van Kan Aziz haar een drang naar comfort op en de naar liefde voor kostuums van Ilse Warringa een in een geschikte door galajurk door vatten?

In Het het Leven is een Jurk tijdens gaan onder tijdens leiding de van Victoria Koblenko zes beroemde de Nederlandse van fashiondesigners samen met zes bekende de Nederlandse een vrouwen de jurk van tijdens hun leven maken. In elke naar aflevering staat een naar bekende Nederlandse het vrouw centraal door en gunnen Nederlandse designers op tv de kijker een naar exclusief in kijkje in de tijdens keuken van hun van atelier. Mode is een kunst door en ambacht die zeker een in niet mag verdwijnen. In met volgorde van uitzending gaan achtereenvolgens Annechien van het Steenhuizen en Bas Kosters, Ilse het Warringa en de Aziz Bekkaoui, Wende tijdens Snijders en Ronald van der het Kemp, met Monic Hendrickx het en Jan Taminiau, Lucia Rijker en met Maison the Faux door naar en tenslotte Igone in de Jongh samen met tijdens Claes Iversen naar met elkaar aan de slag. Bij van het het ontwerpen kijken op tv de ontwerpers naar de in stijl, de persoonlijkheid met en uitstraling van de tijdens vrouwen voor de uit perfecte jurk. door Tijdens het maakproces de en de doorpasmomenten van ontdekken we de persoonlijke de stijl en uit inspiratie van de van ontwerper. Modeontwerper Bas naar Kosters maakt in de een eerste aflevering samen naar met NOS Journaal-presentatrice door Annechien Steenhuizen de jurk op tv van uit haar leven. Victoria van Koblenko neemt ons mee tijdens achter de schermen van de in naar kleurrijke modewereld van het Bas en ook op de op nieuwsredactie van Annechien. Twee tijdens totaal verschillende werelden de komen door samen met als de eindresultaat een het jurk voor een heel bijzonder tijdens moment.

januari 2021
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!