Programma gemist?

Modeontwerper een Claes Iversen maakt samen met een balletdanseres de Igone de Jongh uit de jurk van haar leven. op tv Igone uit is gewend om verschillende door creaties te naar dragen. De jurk die uit echt over haar leven op tv uit gaat is een van stuk spannender. Gaat het Claes Iversen een lukken om haar uit door bijzondere levensverhaal te naar vatten in deze naar jurk?

Modeduo Maison op the Faux naar maakt samen met sportvrouw Lucia van Rijker de met jurk van haar leven. van een Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen naar op. met Tessa en Joris van op Maison the van Faux doen dit ook uit en door pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare door vrouwenkant beet om het dit te tijdens verwerken in de jurk op van haar de leven. Een duel in verwerkt in van een jurk.

Modeontwerper Jan op tv Taminiau maakt het samen met actrice van Monic Hendrickx de jurk op tv van haar leven. Voor op tv de internationale première met een van haar nieuwe door speelfilm wil Monic in nu echt iets aan een wat helemaal met vertelt wie zij tijdens is. Een betere plek dan bij op tv de koninklijke ontwerper de in Jan Taminiau kan ze hier niet van voor door krijgen. Het eindresultaat met is verbluffend, helemaal Monic Hendrickx op tv van en de rode loper kan worden het van uitgerold.

Modeontwerper van Ronald van der in Kemp maakt in samen met zangeres naar Wende Snijders de op jurk van haar het leven. Voor het op tv openingsgala van Het van Nationale Opera & Ballet door in de de Stopera verzorgt Wende een speciaal van optreden. Voor de aankleding naar een hiervan vraagt ze Ronald van der door Kemp van om een jurk te ontwerpen uit door die helemaal past bij haar door nummer 'Nude'. Lukt de het Ronald de om zijn met sustainable couture stijl uit te verwerken tot een het ontwerp voor de tijdens jurk van Wende die krachtig naar tijdens en kwetsbaar tegelijk een is?

Modeontwerper het Aziz Bekkaoui maakt een samen met actrice op en schrijfster Ilse Warringa de het met jurk van haar leven. Voor haar de rol als juf een Ank naar in De van Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de de Zilveren uit Televizier-Ster. Dat vraagt om naar een jurk. Kan Aziz tijdens haar de drang naar comfort en uit de liefde de voor kostuums van Ilse Warringa naar in een geschikte tijdens op tv galajurk vatten?

In Het een Leven is een een Jurk gaan onder tijdens leiding van het Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse naar fashiondesigners samen met met zes bekende op tv Nederlandse vrouwen de door jurk van hun een leven het maken. In elke aflevering staat een met bekende Nederlandse naar vrouw centraal en op gunnen Nederlandse op tv designers de het kijker een exclusief kijkje in uit de keuken van op hun atelier. met Mode is tijdens een kunst en ambacht die in zeker niet op tv mag verdwijnen. In volgorde van uitzending in gaan achtereenvolgens Annechien op Steenhuizen en Bas op een Kosters, Ilse Warringa het en Aziz Bekkaoui, Wende Snijders de en Ronald met van der Kemp, Monic op Hendrickx en Jan de Taminiau, naar Lucia Rijker en Maison the Faux van en tenslotte op Igone de Jongh samen naar op met Claes Iversen met elkaar aan met de slag. met Bij het ontwerpen kijken het de het ontwerpers naar de stijl, een de naar persoonlijkheid en uitstraling van naar de vrouwen op voor de perfecte jurk. uit Tijdens het maakproces en de de doorpasmomenten door ontdekken we de uit persoonlijke stijl en van inspiratie van door de ontwerper. Modeontwerper Bas Kosters op tv maakt in de eerste op aflevering samen door met NOS uit Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen op de jurk van haar leven. Victoria de Koblenko neemt een ons een mee achter de schermen het van de kleurrijke modewereld in van Bas en ook in op uit de nieuwsredactie met van Annechien. Twee totaal verschillende werelden de komen samen van met als door eindresultaat een jurk voor met een heel bijzonder een moment.

november 2019
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!