Programma gemist?

Modeontwerper naar Claes Iversen maakt samen naar met een balletdanseres Igone de Jongh de jurk uit door van haar leven. Igone is uit gewend op om verschillende creaties te dragen. De met uit jurk die echt over haar leven naar gaat is een in stuk spannender. door Gaat uit het Claes Iversen lukken door om haar bijzondere levensverhaal te met vatten in deze uit op jurk?

Modeduo Maison op tv the Faux de maakt samen met sportvrouw uit Lucia Rijker de de jurk van haar op tv leven. tijdens Lucia Rijker zoekt door graag haar grenzen op. Tessa en de Joris tijdens van Maison the Faux door doen dit ook en met pakken haar tijdens stoere mannelijke uit en kwetsbare uit vrouwenkant beet om dit de te verwerken in de jurk op tv van haar tijdens leven. Een duel verwerkt met in een een jurk.

Modeontwerper tijdens Jan Taminiau maakt samen met het uit actrice Monic Hendrickx de uit jurk van haar leven. Voor tijdens de internationale in première van tijdens haar nieuwe speelfilm in wil Monic nu echt iets uit aan wat helemaal uit vertelt de wie zij is. Een betere de plek uit dan bij de de koninklijke ontwerper Jan Taminiau van kan ze hier van niet voor krijgen. Het de eindresultaat naar is verbluffend, helemaal naar Monic Hendrickx en tijdens de rode op loper kan worden met uitgerold.

Modeontwerper Ronald met van uit der Kemp maakt het samen met zangeres Wende Snijders van de jurk van uit haar een leven. Voor het openingsgala van een Het Nationale Opera naar & Ballet het in de van Stopera verzorgt Wende door een speciaal optreden. Voor de aankleding in met hiervan vraagt ze Ronald met van der Kemp de om een jurk te naar ontwerpen uit die helemaal past bij haar naar nummer 'Nude'. Lukt in het Ronald om zijn naar de sustainable couture stijl te op verwerken tot een ontwerp voor van de tijdens jurk van Wende die op tv krachtig en een kwetsbaar tegelijk uit is?

Modeontwerper naar Aziz Bekkaoui maakt samen met tijdens actrice tijdens en schrijfster Ilse Warringa de een jurk van een haar leven. van Voor haar rol als op juf uit Ank in De Luizenmoeder werd ze door op genomineerd voor de Zilveren naar Televizier-Ster. Dat tijdens vraagt om een jurk. op tv Kan Aziz haar drang naar naar comfort en in de op tv liefde voor kostuums van door Ilse Warringa in een in geschikte galajurk een vatten?

In van Het Leven is naar een Jurk gaan onder leiding op tv in van Victoria Koblenko met zes beroemde Nederlandse fashiondesigners een samen met zes bekende Nederlandse in vrouwen een de jurk van hun leven op met maken. In elke aflevering staat een op bekende van Nederlandse vrouw met centraal en gunnen Nederlandse designers de in kijker een een exclusief kijkje in in de keuken van hun het het atelier. Mode is op een kunst en ambacht de die zeker de niet mag verdwijnen. In volgorde in van uitzending gaan achtereenvolgens Annechien de Steenhuizen en op tv Bas Kosters, Ilse Warringa uit en in Aziz Bekkaoui, het Wende Snijders en Ronald van der het naar Kemp, Monic Hendrickx in en Jan Taminiau, Lucia van Rijker en Maison the naar Faux en uit tenslotte Igone de Jongh samen tijdens met door Claes Iversen met elkaar aan de de tijdens slag. Bij het door ontwerpen kijken de ontwerpers de naar de stijl, tijdens de met persoonlijkheid en uitstraling van de vrouwen door een voor de perfecte het jurk. Tijdens het maakproces en de in doorpasmomenten ontdekken we een de persoonlijke door stijl en inspiratie van door de ontwerper. Modeontwerper in Bas Kosters maakt in in de uit eerste aflevering samen het met NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen op tv de van jurk van haar leven. op Victoria Koblenko neemt uit ons mee achter een de op schermen van de kleurrijke modewereld op tv van op Bas en ook op in de nieuwsredactie van Annechien. Twee een totaal verschillende met werelden komen een samen met als de eindresultaat een jurk voor een tijdens heel door bijzonder moment.

oktober 2020
19-12-2018 21:20

Igone de Jongh en Claes Iversen

Het Leven is een Jurk - Igone de Jongh en Claes Iversen

Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukk...

12-12-2018 21:15

Lucia Rijker en Maison the Faux

Het Leven is een Jurk - Lucia Rijker en Maison the Faux

Modeduo Maison the Faux maakt samen met sportvrouw Lucia Rijker de jurk van haar leven. Lucia Rijker zoekt graag haar grenzen op. Tessa en Joris van Maison the Faux doen dit ook en pakken haar stoere mannelijke en kwetsbare vrouwenkant beet...

05-12-2018 21:15

Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Het Leven is een Jurk - Monic Hendrickx en Jan Taminiau

Modeontwerper Jan Taminiau maakt samen met actrice Monic Hendrickx de jurk van haar leven. Voor de internationale première van haar nieuwe speelfilm wil Monic nu echt iets aan wat helemaal vertelt wie zij is. Een betere plek dan bij de koni...

28-11-2018 21:20

Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Het Leven is een Jurk - Wende Snijders en Ronald van der Kemp

Modeontwerper Ronald van der Kemp maakt samen met zangeres Wende Snijders de jurk van haar leven. Voor het openingsgala van Het Nationale Opera & Ballet in de Stopera verzorgt Wende een speciaal optreden. Voor de aankleding hiervan vraagt z...

21-11-2018 21:20

Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Het Leven is een Jurk - Ilse Warringa en Aziz Bekkaoui

Modeontwerper Aziz Bekkaoui maakt samen met actrice en schrijfster Ilse Warringa de jurk van haar leven. Voor haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vraagt om een jurk. Kan Aziz haa...

14-11-2018 21:15

Nieuw: Het Leven is een Jurk

Het Leven is een Jurk - Nieuw: Het Leven is een Jurk

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centra...

Het Leven is een Jurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Leven is een Jurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Leven is een Jurk bij Het Leven is een Jurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Leven is een Jurk. Heb je een uitzending van Het Leven is een Jurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Leven is een Jurk gemist

Uitzending gemist van Het Leven is een Jurk? Hier kun je alle uitzendingen van Het Leven is een Jurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!