Programma gemist?

Het met krijgen van een kind lijkt in zo van vanzelfsprekend, maar voor veel op mensen is de dit een proces van jarenlang naar tijdens knokken. Voor de op nieuwe serie Ik een wil een Kind maakte presentatrice Lauren door Verster het ruim een jaar geleden kennis het naar met stellen en een singels die allemaal tijdens het voor hen onmogelijke door mogelijk willen maken, namelijk de een de kind op de wereld zetten. op In 2019 zendt AVROTROS het de zesdelige van serie uit op waarin Lauren naar deze stellen en singles op gedurende twee jaar volgt de tijdens hun proces een door kind de te krijgen. Tijdens een tijdens speciale een kick-off uitzending maken op we alvast kennis het met deze stellen en een singles. Als het met niet op een natuurlijke wijze in lukt, dan zijn van er andere mogelijkheden om tijdens die de kinderwens toch de te vervullen. Maar dat zijn vaak door het manieren die in van Nederland niet bij het wet geregeld zijn of het zijn op naar juist de wetten een en regels die dat de proces vertragen. In op deze kick-off is onder een meer te van zien hoe Lauren Rosalyn de en Jeroen ontmoet, zij door zoeken een draagmoeder. Rosalyn naar is namelijk geboren tijdens van zonder baarmoeder. Het tijdens lesbische stel Boukje en Talitha zoekt met een homostel als naar co-ouders. Met vier op tv man sterk willen met op tv zij in deeltijd een kind van grootbrengen. Remco de en Quincy zoeken door naar een draagmoeder. op tv Remco heeft al drie de kinderen uit naar zijn heteroperiode. De in kinderwens van Quincy is met zo groot een dat hij als volkszanger dit naar aan het de wereld wil laten horen met met een het lied. Arenda met is een 28-jarige door vrouw die geen op kinderwens heeft, maar wel een door kind wil dragen op tv voor een van ander en haar baby het het wil afstaan aan een van homostel. Gedurende twee jaar volgt Lauren van van deze mensen in tijden naar van hoop, een wanhoop, geluk en een verdriet. Soms van heel dichtbij en op tv soms met de bewuste naar afstand.

oktober 2019
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!