Programma gemist?

Het op tv krijgen van een tijdens kind lijkt zo vanzelfsprekend, een maar voor veel uit mensen tijdens is dit een proces van jarenlang de knokken. Voor de uit nieuwe serie Ik op tv wil een tijdens Kind maakte presentatrice naar Lauren Verster op ruim een jaar geleden het kennis met stellen en op tv singels met die allemaal het het voor hen onmogelijke mogelijk met willen op maken, namelijk een kind op op tv de wereld zetten. met In 2019 zendt AVROTROS met tijdens de zesdelige serie uit uit waarin Lauren deze op stellen en van singles gedurende twee jaar een volgt tijdens hun een proces een op kind te krijgen. Tijdens uit een speciale kick-off uitzending op tv maken we op tv alvast kennis in met deze stellen en de singles. Als het niet op uit een natuurlijke wijze de lukt, dan zijn er op tv andere op mogelijkheden om die kinderwens toch van naar te vervullen. Maar dat zijn vaak de tijdens manieren die in Nederland op niet bij wet geregeld met zijn of het zijn op tv in juist de wetten en met regels die dat op proces vertragen. In deze kick-off is in onder meer op te zien hoe Lauren de Rosalyn en op Jeroen ontmoet, in zij zoeken een draagmoeder. Rosalyn het is met namelijk geboren tijdens zonder baarmoeder. Het het lesbische stel Boukje en Talitha de zoekt een homostel als een co-ouders. door Met vier op tv man sterk willen zij in van deeltijd een kind grootbrengen. uit naar Remco en Quincy zoeken een naar een draagmoeder. Remco een heeft al op tv drie kinderen uit zijn heteroperiode. met op De kinderwens van Quincy is uit zo groot door dat hij op als volkszanger dit tijdens aan de wereld wil de laten horen met uit een lied. Arenda is een het 28-jarige vrouw die met geen kinderwens door heeft, in maar wel een kind het wil dragen voor een ander de en de haar baby wil naar afstaan aan op tv een homostel. Gedurende twee jaar naar volgt Lauren deze mensen in de tijden van hoop, naar wanhoop, geluk en het verdriet. Soms van door heel dichtbij en een met soms met bewuste op afstand.

mei 2021
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!