Programma gemist?

Het krijgen op tv van een kind lijkt uit zo vanzelfsprekend, maar door voor veel mensen een is op tv dit een proces van op tv jarenlang knokken. Voor de een de nieuwe serie Ik in wil een Kind maakte presentatrice in Lauren Verster ruim een de jaar geleden kennis op van met stellen en singels in die allemaal het voor een hen onmogelijke mogelijk willen met naar maken, namelijk een kind op de het tijdens wereld zetten. In 2019 met zendt AVROTROS de zesdelige serie van uit de waarin Lauren op deze stellen en singles gedurende twee van jaar volgt op tijdens hun het proces een kind te krijgen. de Tijdens met een speciale kick-off uit uitzending maken het we alvast kennis met deze op stellen door en singles. Als het niet op een tijdens natuurlijke in wijze lukt, tijdens dan zijn er op tv andere mogelijkheden om die kinderwens op toch in te vervullen. Maar tijdens dat zijn vaak naar manieren die in Nederland naar niet bij wet tijdens geregeld zijn door of het zijn juist op de wetten en regels in die dat het proces vertragen. In deze kick-off in is onder meer uit te zien hoe Lauren uit tijdens Rosalyn en Jeroen van ontmoet, zij zoeken door een draagmoeder. Rosalyn is een namelijk geboren zonder baarmoeder. tijdens Het lesbische door stel Boukje en Talitha zoekt tijdens een homostel naar als co-ouders. Met vier tijdens door man sterk willen zij op tv in deeltijd een kind op tv grootbrengen. Remco met en Quincy zoeken naar een tijdens draagmoeder. naar Remco heeft al drie in kinderen uit zijn op heteroperiode. De kinderwens van het Quincy is het zo groot dat de hij als volkszanger uit dit aan de wereld naar wil laten horen op met een lied. op tv Arenda is een de 28-jarige vrouw die in een geen kinderwens heeft, maar op wel een kind wil dragen door met voor een ander en haar baby door wil afstaan de aan een homostel. Gedurende met twee jaar naar volgt Lauren uit deze mensen in tijdens tijden van hoop, wanhoop, een geluk en verdriet. naar Soms van in heel dichtbij en soms naar met bewuste naar afstand.

januari 2021
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!