Programma gemist?

Het krijgen op tv van een de kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar in door voor veel mensen is dit op een proces van naar jarenlang knokken. Voor de het nieuwe serie Ik op wil een Kind de maakte presentatrice Lauren naar Verster ruim tijdens een jaar geleden een kennis op tv met stellen en singels die allemaal naar het voor van hen het onmogelijke mogelijk willen naar maken, namelijk een het kind op de wereld zetten. In de 2019 door zendt AVROTROS de zesdelige naar serie uit waarin Lauren in deze stellen en uit singles gedurende door twee de jaar volgt tijdens hun proces een in kind te krijgen. het Tijdens op een speciale kick-off uitzending maken in in we alvast kennis met deze stellen naar en singles. Als op het het niet op een natuurlijke op wijze lukt, tijdens dan zijn er andere mogelijkheden om door die kinderwens toch door te vervullen. door Maar dat zijn vaak op met manieren die in Nederland niet op tv bij wet geregeld zijn op tv of naar het zijn juist de wetten van naar en regels die dat proces vertragen. In naar het deze kick-off is onder meer op tv te zien hoe Lauren door Rosalyn en op Jeroen ontmoet, zij zoeken het een draagmoeder. Rosalyn op tv is namelijk naar geboren naar zonder baarmoeder. Het lesbische stel de Boukje en Talitha zoekt uit een uit homostel als co-ouders. met Met vier man sterk van willen zij in op tv deeltijd door een kind grootbrengen. Remco en in Quincy zoeken de naar een draagmoeder. Remco naar heeft op al drie kinderen uit zijn heteroperiode. op tv De kinderwens van in Quincy is zo op groot een dat hij de als volkszanger dit aan de de wereld wil laten horen uit met een het lied. Arenda is naar een 28-jarige vrouw de die geen kinderwens heeft, het maar wel een een kind wil dragen naar voor een ander op en haar met baby op tv wil afstaan aan een homostel. Gedurende twee van jaar door volgt Lauren deze mensen in naar tijden van van hoop, in wanhoop, geluk en verdriet. Soms van het heel dichtbij en op soms met het bewuste een afstand.

oktober 2020
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!