Programma gemist?

Het een krijgen van een kind tijdens lijkt uit zo vanzelfsprekend, maar naar voor veel mensen een is dit een proces van uit jarenlang in knokken. Voor de door nieuwe serie Ik wil een de Kind tijdens maakte presentatrice Lauren Verster van ruim een jaar geleden door kennis met stellen uit en singels op tv die allemaal het in voor hen onmogelijke mogelijk door willen uit maken, namelijk een op kind op de wereld in zetten. In 2019 zendt uit AVROTROS de uit zesdelige serie in uit waarin Lauren deze stellen en van tijdens singles gedurende twee jaar volgt de tijdens het hun proces een kind te uit krijgen. uit Tijdens een speciale kick-off het uitzending maken we alvast op kennis met deze stellen de van en singles. Als het niet op het een natuurlijke met wijze lukt, op tv dan zijn er andere de mogelijkheden om de die kinderwens toch te vervullen. uit Maar dat zijn het vaak manieren die in het van Nederland niet bij wet geregeld zijn van uit of het zijn juist de in wetten en op tv regels die dat proces vertragen. In uit deze een kick-off is onder meer een te het zien hoe Lauren Rosalyn met en Jeroen ontmoet, zij van zoeken op tv een draagmoeder. Rosalyn is het namelijk geboren op tv zonder baarmoeder. Het lesbische in stel Boukje en een Talitha zoekt een homostel de als het co-ouders. Met vier op man sterk willen zij in deeltijd op een kind grootbrengen. de Remco en van Quincy zoeken naar een het draagmoeder. naar Remco heeft al drie kinderen op tv door uit zijn heteroperiode. De kinderwens van de Quincy is zo naar uit groot dat hij als volkszanger dit de aan de naar wereld wil naar laten horen met een het lied. een Arenda is een naar 28-jarige vrouw die op tv geen kinderwens heeft, maar wel een tijdens het kind wil dragen voor naar een ander en haar baby uit met wil afstaan aan een homostel. Gedurende twee naar tijdens jaar volgt Lauren deze in mensen in tijden van naar hoop, wanhoop, geluk en door verdriet. Soms van uit een heel dichtbij en soms uit met bewuste op tv afstand.

mei 2020
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!