Programma gemist?

Het krijgen van op tv een een kind lijkt door zo vanzelfsprekend, maar voor veel het mensen is dit een het op tv proces van jarenlang tijdens knokken. Voor de nieuwe serie Ik door een wil een Kind maakte presentatrice naar Lauren Verster ruim een een jaar het geleden kennis met met stellen en singels die op tv allemaal het voor hen in onmogelijke mogelijk willen met maken, namelijk een van kind op op de wereld zetten. een In 2019 zendt AVROTROS door het de zesdelige serie uit waarin op tv Lauren deze stellen en in singles gedurende twee uit door jaar volgt tijdens met hun proces een kind het te krijgen. Tijdens van een speciale kick-off uitzending maken het naar we alvast kennis de met deze stellen en singles. Als op tv het niet uit op een natuurlijke wijze lukt, door dan een zijn er andere mogelijkheden om uit die van kinderwens toch te vervullen. Maar uit dat zijn vaak tijdens manieren die in uit Nederland van niet bij met wet geregeld zijn of in het zijn juist van de wetten en de regels die dat proces vertragen. In een deze kick-off is het onder meer te in zien hoe het Lauren het Rosalyn en Jeroen een ontmoet, zij zoeken een het draagmoeder. Rosalyn is een namelijk geboren zonder het baarmoeder. Het een lesbische stel Boukje en Talitha uit zoekt een homostel het als co-ouders. Met vier het man sterk willen van zij in van deeltijd een een kind grootbrengen. Remco en tijdens Quincy zoeken naar een een draagmoeder. Remco het heeft al naar drie kinderen uit op tv zijn heteroperiode. De kinderwens van de op tv Quincy is zo groot dat op tv hij naar als volkszanger dit aan tijdens de wereld wil laten in horen naar met een lied. Arenda is op tv een 28-jarige vrouw met die geen in kinderwens heeft, maar naar wel een kind wil dragen naar voor een ander de tijdens en haar baby wil op tv afstaan aan een uit homostel. Gedurende twee jaar de volgt Lauren deze door mensen in tijden van hoop, met een wanhoop, geluk en naar verdriet. Soms van heel dichtbij uit en soms naar met bewuste uit afstand.

juli 2021
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!