Programma gemist?

Het van krijgen van tijdens een kind lijkt zo vanzelfsprekend, tijdens maar voor met veel mensen het is dit een proces van uit jarenlang op knokken. Voor de nieuwe serie op tv Ik een wil een Kind maakte naar presentatrice Lauren Verster ruim een het jaar geleden in kennis met stellen en met singels in die allemaal het voor naar hen onmogelijke mogelijk willen uit door maken, namelijk een kind naar op de wereld in zetten. In 2019 zendt een AVROTROS de zesdelige serie het uit uit waarin Lauren de deze stellen en singles gedurende twee een jaar volgt door tijdens hun proces een op kind te krijgen. met de Tijdens een speciale kick-off uitzending uit maken tijdens we alvast kennis met deze stellen naar en singles. Als op het niet op naar een natuurlijke wijze uit lukt, dan zijn op er andere door mogelijkheden om die kinderwens toch de op tv te vervullen. Maar de dat zijn vaak in manieren die in Nederland niet van bij wet door geregeld zijn of het met zijn juist de wetten door en naar regels die dat proces vertragen. In het deze een kick-off is onder naar meer te zien hoe van Lauren Rosalyn en Jeroen door met ontmoet, zij zoeken uit een draagmoeder. Rosalyn tijdens is namelijk geboren zonder baarmoeder. van Het van lesbische stel Boukje en Talitha het zoekt een homostel op tv als co-ouders. Met vier met man sterk willen met zij op in deeltijd een kind met grootbrengen. Remco en Quincy door zoeken naar van een het draagmoeder. Remco heeft de al drie kinderen uit zijn op heteroperiode. De kinderwens van de Quincy is naar zo groot dat hij in als een volkszanger dit aan de op tv wereld wil naar laten horen met de een lied. Arenda is in een 28-jarige vrouw die tijdens geen kinderwens een heeft, maar wel met een kind uit wil dragen van voor een ander en haar tijdens baby het wil afstaan aan een een homostel. Gedurende twee jaar de volgt Lauren deze op tv mensen in tijden van van hoop, de wanhoop, geluk en verdriet. Soms op van heel dichtbij tijdens en soms uit met bewuste uit afstand.

november 2019
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!