Programma gemist?

Het krijgen door van een kind lijkt van zo een vanzelfsprekend, maar voor de veel mensen door is dit een proces van tijdens jarenlang knokken. door Voor de nieuwe serie het Ik wil een het Kind tijdens maakte presentatrice Lauren Verster ruim naar een jaar geleden kennis met met op stellen en singels die allemaal met het in voor hen op onmogelijke mogelijk willen maken, naar namelijk een van kind op de met wereld zetten. In 2019 tijdens zendt AVROTROS de zesdelige met serie uit een waarin Lauren deze tijdens stellen en singles gedurende met twee jaar in volgt tijdens in hun proces een kind te krijgen. naar Tijdens een de speciale kick-off door uitzending maken we alvast kennis naar een met deze stellen naar en singles. Als het niet op een een natuurlijke wijze naar lukt, van dan zijn er door andere mogelijkheden om die tijdens kinderwens toch te op tv vervullen. Maar door dat zijn vaak manieren van die in Nederland niet bij met wet geregeld naar zijn of het een zijn met juist de wetten en regels naar die dat proces op vertragen. In van deze kick-off is een onder meer te zien hoe Lauren met Rosalyn en Jeroen op ontmoet, zij zoeken op tv een uit draagmoeder. Rosalyn is van namelijk geboren zonder op baarmoeder. Het lesbische stel Boukje met en naar Talitha zoekt een homostel door als op tv co-ouders. Met vier man sterk willen van tijdens zij in deeltijd een kind naar grootbrengen. Remco en Quincy de zoeken naar een door met draagmoeder. Remco heeft al drie naar kinderen uit zijn op tv heteroperiode. De kinderwens van een Quincy is zo op tv groot dat een hij als op volkszanger dit aan de op tv wereld wil laten horen tijdens op tv met een lied. uit Arenda is een 28-jarige op vrouw die geen kinderwens heeft, het maar met wel een kind naar wil dragen voor een ander op tv en haar baby het wil afstaan naar aan een homostel. Gedurende van twee jaar volgt met Lauren deze mensen door in tijden uit van hoop, uit wanhoop, geluk en verdriet. in Soms van heel dichtbij en uit door soms met bewuste uit afstand.

september 2021
15-11-2018 22:20

Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Ik wil een Kind - Kick off - Kick-off-uitzending: Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een Kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels d...

Ik wil een Kind - Kick off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik wil een Kind - Kick off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik wil een Kind - Kick off bij Ik wil een Kind - Kick off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik wil een Kind - Kick off. Heb je een uitzending van Ik wil een Kind - Kick off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik wil een Kind - Kick off gemist

Uitzending gemist van Ik wil een Kind - Kick off? Hier kun je alle uitzendingen van Ik wil een Kind - Kick off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!