Programma gemist?

Na tijdens de bekentenis op van Paula denkt Ellen van te kunnen bewijzen in dat Paula gestoord is, maar het door niemand wil het geloven. Haar met werkgever keert zich de tegen haar en ze op tv wordt in ontslagen. Ellen probeert het verder te gaan met haar de uit leven, maar Paula laat naar haar niet met rust. Na tijdens een rampzalig naar feest een dat ter ere van de naar oplevering op tv van Ellens gebouw is georganiseerd, zijn naar Ellens gezin van en carrière op verwoest.

Ellen heeft uit haar handen met vol aan de baby, haar op tv terugkeer op het naar werk en van het op tv onderzoek naar Paula. Als Paula van achter Ellens speurwerk in komt, brengt in ze Ellen in in het nauw. het Ellen besluit de confrontatie tijdens met Paula aan te gaan uit en naar dwingt haar om door haar geheimen op te de biechten.

Net het nadat Ellen naar een belangrijk contract voor een haar werkgever heeft binnengehaald, het blijkt ze op tv zwanger te zijn. Ellen tijdens huurt de de briljante Paula in om haar uit van tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al naar snel een krijgt Ellen het op gevoel dat Paula er tijdens een dubbele agenda het op na van houdt.

oktober 2021
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!