Programma gemist?

Na in de bekentenis van Paula het denkt door Ellen te kunnen bewijzen dat Paula door gestoord is, maar op niemand door wil het geloven. Haar werkgever op keert zich tegen uit haar en het ze naar wordt ontslagen. Ellen probeert verder te op tv gaan met haar op tv leven, naar maar Paula laat haar niet de de met rust. Na een rampzalig de feest dat ter een ere van naar de oplevering van Ellens gebouw op door is georganiseerd, zijn Ellens gezin en door tijdens carrière verwoest.

Ellen met heeft haar handen door vol aan naar de baby, haar terugkeer op het naar werk op en het onderzoek naar Paula. op tv Als de Paula achter Ellens tijdens speurwerk komt, tijdens brengt ze Ellen in het uit nauw. Ellen besluit tijdens de confrontatie met naar Paula aan op te gaan en dwingt met haar om haar een geheimen op door te biechten.

Net met nadat Ellen een in belangrijk contract voor met haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt in ze zwanger een te zijn. Ellen door huurt de van briljante Paula in om een haar op tv tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al een snel krijgt Ellen de het gevoel de dat uit Paula er een dubbele agenda uit op na de houdt.

juli 2020
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!