Programma gemist?

Na uit de bekentenis van op tv Paula denkt Ellen te kunnen in bewijzen dat Paula door gestoord naar is, maar niemand wil het met een geloven. Haar werkgever keert zich door tegen haar en ze met wordt het ontslagen. Ellen probeert verder in te op gaan met haar leven, door maar Paula laat haar de niet met rust. op Na een op tv rampzalig feest dat ter in ere van de oplevering naar van Ellens gebouw het is van georganiseerd, zijn met Ellens gezin en carrière in verwoest.

Ellen heeft haar de handen vol aan een de de baby, haar een terugkeer op het werk en het op onderzoek tijdens naar Paula. Als Paula achter in Ellens speurwerk het komt, brengt ze Ellen van in het van nauw. Ellen op tv besluit de confrontatie met Paula een aan een te gaan en dwingt in haar tijdens om haar geheimen een op te biechten.

Net door nadat Ellen een belangrijk contract het naar voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt met ze het zwanger te zijn. op tv Ellen huurt de briljante Paula van in in om haar op tv tijdens haar zwangerschapsverlof te het vervangen. Al snel krijgt Ellen door het gevoel uit dat Paula een er een dubbele agenda het op na de houdt.

maart 2021
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!