Programma gemist?

Na de bekentenis een van een Paula denkt Ellen te tijdens kunnen bewijzen dat uit Paula het gestoord is, maar uit niemand wil het geloven. Haar werkgever een keert zich in tegen haar en ze op wordt uit ontslagen. Ellen probeert verder te tijdens op tv gaan met haar leven, maar op Paula laat haar niet in met rust. van Na een uit rampzalig feest dat tijdens ter ere van de uit oplevering van door Ellens gebouw is georganiseerd, uit zijn Ellens gezin en naar carrière in verwoest.

Ellen heeft haar naar tijdens handen vol aan de op baby, haar terugkeer op het op tv een werk en het met onderzoek naar Paula. Als Paula van achter Ellens speurwerk komt, de brengt ze in Ellen het in het nauw. het Ellen besluit de confrontatie met met Paula aan te een gaan het en dwingt haar van om haar geheimen op te in biechten.

Net nadat uit Ellen een belangrijk tijdens contract voor het haar werkgever de heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger naar te zijn. Ellen naar huurt op de briljante Paula in om een haar tijdens haar zwangerschapsverlof het te vervangen. een Al snel met krijgt Ellen het het gevoel dat Paula er de een dubbele agenda een op na van houdt.

oktober 2020
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!