Programma gemist?

Na naar de bekentenis van Paula op tv denkt Ellen te uit kunnen op tv bewijzen dat Paula gestoord op is, maar het niemand wil het geloven. op Haar werkgever keert zich met tegen haar en ze van wordt ontslagen. Ellen in probeert verder te in gaan met het haar leven, maar Paula het laat haar van niet met op rust. Na een rampzalig tijdens feest dat ter van ere van de de oplevering op tv van Ellens gebouw uit is georganiseerd, zijn Ellens gezin en in carrière door verwoest.

Ellen heeft in haar handen met vol aan de in baby, haar terugkeer op het door het werk en het het onderzoek naar Paula. van Als Paula achter van Ellens speurwerk komt, brengt door ze Ellen in het uit nauw. Ellen besluit de door in confrontatie met Paula aan te tijdens gaan tijdens en dwingt haar om haar geheimen van op te de biechten.

Net nadat Ellen op met een belangrijk contract voor haar werkgever op heeft van binnengehaald, blijkt ze van zwanger te zijn. Ellen huurt een de op briljante Paula in om van haar het tijdens haar zwangerschapsverlof te in vervangen. Al snel krijgt Ellen van het gevoel van dat Paula er een met dubbele agenda op door na de houdt.

februari 2020
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!