Programma gemist?

Na de een bekentenis van Paula naar denkt het Ellen te kunnen bewijzen dat Paula op tv het gestoord is, maar van niemand wil het geloven. Haar de werkgever keert zich uit tegen haar en ze op tv wordt ontslagen. een Ellen probeert met verder te gaan met haar uit leven, maar op tv Paula laat haar niet op met rust. van Na een rampzalig feest de dat ter ere tijdens van de naar oplevering de van Ellens gebouw de is georganiseerd, zijn Ellens het gezin en carrière door verwoest.

Ellen heeft uit haar op handen vol aan de naar baby, haar terugkeer op het het door werk en het onderzoek met naar Paula. Als tijdens Paula achter op tv Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen de in het naar nauw. Ellen van besluit de een confrontatie met Paula aan te gaan door met en dwingt haar om uit haar geheimen op te in biechten.

Net nadat Ellen van een een belangrijk contract voor haar uit werkgever tijdens heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger het te zijn. tijdens Ellen huurt de briljante Paula tijdens een in om haar uit tijdens haar zwangerschapsverlof naar te vervangen. Al snel op tv krijgt Ellen het gevoel een dat met Paula er een dubbele agenda op een na door houdt.

oktober 2019
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!