Programma gemist?

Na op tv de bekentenis van naar Paula denkt Ellen te kunnen op tv bewijzen dat Paula op gestoord met is, maar niemand wil het een een geloven. Haar werkgever tijdens keert zich tegen haar en van ze een wordt ontslagen. Ellen probeert de verder te gaan met op haar met leven, maar Paula laat op haar niet met rust. uit Na op tv een rampzalig feest dat ter een ere van de oplevering naar het van Ellens gebouw is georganiseerd, zijn tijdens Ellens gezin een en carrière op tv verwoest.

Ellen uit heeft haar handen naar vol aan de baby, haar het terugkeer op de het werk en een het het onderzoek naar Paula. Als Paula achter op tv Ellens op tv speurwerk komt, brengt ze Ellen uit in door het nauw. van Ellen besluit de confrontatie met de Paula aan te in gaan de en dwingt haar om haar geheimen door op te het biechten.

Net van nadat Ellen een een belangrijk contract voor haar werkgever een heeft de binnengehaald, blijkt ze van zwanger te de zijn. Ellen huurt de uit briljante Paula uit in om haar door tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al met snel met krijgt Ellen het gevoel naar dat Paula tijdens er een dubbele in agenda op na het houdt.

juni 2021
15-11-2018 23:55

Afl. 3

The Replacement - Afl. 3

Na de bekentenis van Paula denkt Ellen te kunnen bewijzen dat Paula gestoord is, maar niemand wil het geloven. Haar werkgever keert zich tegen haar en ze wordt ontslagen. Ellen probeert verder te gaan met haar leven, maar Paula laat haar ni...

15-11-2018 01:19

Afl. 2

The Replacement - Afl. 2

Ellen heeft haar handen vol aan de baby, haar terugkeer op het werk en het onderzoek naar Paula. Als Paula achter Ellens speurwerk komt, brengt ze Ellen in het nauw. Ellen besluit de confrontatie met Paula aan te gaan en dwingt haar om haar...

15-11-2018 00:08

Afl. 1

The Replacement - Afl. 1

Net nadat Ellen een belangrijk contract voor haar werkgever heeft binnengehaald, blijkt ze zwanger te zijn. Ellen huurt de briljante Paula in om haar tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Al snel krijgt Ellen het gevoel dat Paula e...

The Replacement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Replacement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Replacement bij The Replacement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Replacement. Heb je een uitzending van The Replacement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Replacement gemist

Britse miniserie. De succesvolle architecte Ellen gaat met zwangerschapsverlof en regelt een tijdelijke vervanger. Haar keuze valt op de briljante, enthousiaste Paula, maar al snel krijgt ze hier spijt van. Ze vermoedt dat Paula er een dubbele agenda op na houdt. Is Ellens wantrouwen terecht, of speelt er iets anders?

Uitzending gemist van The Replacement? Hier kun je alle uitzendingen van The Replacement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!