Programma gemist?

Afscheidsconcert het met de beste, mooiste het en grappigste liedjes uit uit De uit Kwis. Youtube-hits als 'Samen op tijdens in de scooter' en 'Pa pa op paardenvlees'. Maatschappelijk het relevante nummers als uit 'In m'n het pietenpak' en 'Het Piemellied'. En de hilarische door hoogtepunten als 'Kan in de microfoon aan?' door en 'Badr Hari, de op musical'. In elke uit aflevering van het de populaire BNNVARA-televisieprogramma De Kwis op tv zongen Niels van der de Laan en Jeroen met Woe naar een lied door over de voorafgaande week. In het tijdens Kwisconcert brengen Van op der Laan tijdens en Jeroen op Woe deze op tv hits voor één keer op tv naar het DeLaMar theater in tijdens op tv Amsterdam.

Deel één tijdens van het met concert met de met beste, mooiste en op grappigste liedjes uit door 'De Kwis'. Het tweede deel de is zondag 18 een november om 23:00 een uur te zien van op NPO van 1. Met met YouTube-hits als 'Samen op de door scooter' en 'Pa de pa paardenvlees', Maatschappelijk op tv relevante nummers als 'In uit m'n pietenpak' en een 'Het door Piemellied', En hilarische uit hoogtepunten als 'Kan de naar microfoon aan?' en 'Badr door tijdens Hari, de musical'. In elke op tv aflevering van de 'De Kwis' zongen Niels van van der door Laan en Jeroen Woe een een lied over de uit voorafgaande week. met In het het Kwisconcert brengen van Van der Laan en Woe de deze hits het voor één keer naar het naar DeLaMar theater naar in in Amsterdam. Compleet met een ensemble en de tijdens Miguel Wiels de band brengen Van naar der Laan en Woe een een wervelend op afscheidsconcert, met het de beste, mooiste in en grappigste van liedjes uit De Kwis. Messcherp, uit rete-muzikaal, virtuoos en tijdens vooral erg door geestig.

juli 2021
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!