Programma gemist?

Afscheidsconcert met met de beste, mooiste en een grappigste van liedjes uit een De Kwis. Youtube-hits als naar 'Samen op de scooter' en een van 'Pa pa paardenvlees'. van Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n uit pietenpak' en op tv 'Het Piemellied'. En hilarische in met hoogtepunten als 'Kan de microfoon naar aan?' en 'Badr Hari, in de musical'. In met elke aflevering de van het populaire op tv BNNVARA-televisieprogramma De Kwis zongen van Niels van der van Laan het en Jeroen Woe tijdens een lied over van de voorafgaande week. In van het Kwisconcert brengen met Van der uit Laan en met Jeroen Woe deze hits met voor één keer uit naar het DeLaMar theater van in naar Amsterdam.

Deel het één van het concert het met van de beste, mooiste en grappigste naar liedjes uit 'De Kwis'. in op tv Het tweede deel is uit zondag 18 uit november om 23:00 uur te het zien op NPO 1. Met tijdens YouTube-hits tijdens als 'Samen het op de scooter' een en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk een relevante door nummers als 'In de m'n pietenpak' en 'Het Piemellied', En een hilarische hoogtepunten van als 'Kan een de microfoon aan?' en een 'Badr de Hari, de musical'. In elke aflevering op naar van 'De Kwis' zongen de Niels van in der Laan en Jeroen Woe een met lied over de op voorafgaande week. In tijdens in het Kwisconcert brengen Van der het Laan en Woe naar deze hits naar voor één keer naar op tv het DeLaMar theater in uit op tv Amsterdam. Compleet met een in ensemble en de Miguel van Wiels band brengen Van uit der met Laan en Woe een tijdens wervelend afscheidsconcert, met de op beste, mooiste en grappigste tijdens liedjes de uit De Kwis. Messcherp, van rete-muzikaal, naar virtuoos en vooral erg tijdens geestig.

september 2020
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!