Programma gemist?

Afscheidsconcert door met de beste, mooiste op en grappigste liedjes uit een De Kwis. uit Youtube-hits als 'Samen op tijdens de naar scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. op met Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n de pietenpak' en 'Het op Piemellied'. En hilarische met hoogtepunten met als 'Kan de op tv microfoon aan?' en op 'Badr Hari, de van musical'. In elke aflevering van van met het populaire BNNVARA-televisieprogramma De tijdens Kwis zongen in Niels van der uit Laan en Jeroen Woe een lied van over de een voorafgaande uit week. In het het Kwisconcert brengen Van der van Laan en Jeroen Woe door deze hits voor naar één keer naar het op tv op DeLaMar theater in in Amsterdam.

Deel met één van het concert met van op de beste, mooiste en grappigste liedjes op uit 'De Kwis'. op tv Het tweede deel uit is zondag 18 van november om 23:00 door een uur te zien op NPO een 1. Met YouTube-hits als door 'Samen op de van scooter' met en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk relevante van de nummers als 'In de m'n pietenpak' en 'Het Piemellied', En door hilarische naar hoogtepunten als 'Kan de in microfoon aan?' en naar 'Badr Hari, in de musical'. In elke de aflevering van de 'De Kwis' zongen tijdens Niels van der Laan en het door Jeroen Woe een op tv lied over de voorafgaande week. In de van het Kwisconcert brengen van Van der Laan op en Woe deze hits naar voor één uit keer naar het DeLaMar theater op in de Amsterdam. Compleet met een ensemble en tijdens de Miguel met Wiels band brengen van Van der uit Laan en Woe een wervelend afscheidsconcert, in met de in beste, mooiste van en grappigste liedjes de uit De Kwis. Messcherp, het rete-muzikaal, virtuoos met en vooral erg met geestig.

januari 2021
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!