Programma gemist?

Afscheidsconcert op met de beste, in mooiste en grappigste liedjes uit door De Kwis. de Youtube-hits als 'Samen door op de op tv scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. naar Maatschappelijk relevante tijdens nummers tijdens als 'In m'n pietenpak' met en 'Het uit Piemellied'. En hilarische op tv hoogtepunten als 'Kan in de microfoon aan?' en tijdens 'Badr Hari, tijdens de musical'. In elke de aflevering van het populaire in BNNVARA-televisieprogramma De Kwis met zongen Niels van met der Laan met en Jeroen op tv Woe een lied een over de voorafgaande uit week. In het Kwisconcert brengen van Van in der Laan en Jeroen op tv Woe deze hits naar voor één keer naar het de de DeLaMar theater in een Amsterdam.

Deel één van met het naar concert met in de beste, mooiste en grappigste tijdens liedjes uit 'De Kwis'. door Het tweede deel op is zondag tijdens 18 door november om 23:00 uur te zien uit op NPO 1. Met op tv op YouTube-hits als 'Samen op de tijdens scooter' en 'Pa de pa paardenvlees', een Maatschappelijk relevante nummers als een 'In m'n pietenpak' het en door 'Het Piemellied', En hilarische hoogtepunten als door 'Kan de op tv microfoon aan?' tijdens en 'Badr Hari, de musical'. het In elke uit aflevering van 'De het Kwis' in zongen Niels van der Laan en met Jeroen Woe een de lied over de met in voorafgaande week. In het Kwisconcert het brengen Van der een Laan en Woe deze het hits voor tijdens één keer naar het met DeLaMar theater in met Amsterdam. Compleet met een tijdens ensemble en het de Miguel de Wiels band brengen Van der de Laan en van Woe een wervelend afscheidsconcert, de met de beste, tijdens op tv mooiste en grappigste het liedjes uit De Kwis. door Messcherp, rete-muzikaal, virtuoos en naar vooral naar erg geestig.

november 2019
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!