Programma gemist?

Afscheidsconcert uit met de een beste, mooiste en grappigste liedjes uit uit De Kwis. met Youtube-hits als 'Samen op het de scooter' en de 'Pa door pa paardenvlees'. op tv Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n met door pietenpak' en 'Het Piemellied'. En in hilarische hoogtepunten als naar 'Kan tijdens de microfoon aan?' van en 'Badr Hari, de musical'. In van elke aflevering op van het populaire BNNVARA-televisieprogramma op tv De een Kwis zongen Niels van van der uit Laan en Jeroen naar Woe een lied over de voorafgaande met week. op tv In het uit Kwisconcert brengen Van in der Laan en Jeroen Woe uit deze hits voor één van keer naar het het tijdens DeLaMar theater in met Amsterdam.

Deel één een van het concert van met de met beste, mooiste door en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. een Het tweede uit deel is zondag uit 18 op november om 23:00 uur te zien van op op tv NPO 1. Met YouTube-hits naar als 'Samen op de scooter' in en 'Pa op pa paardenvlees', tijdens Maatschappelijk relevante uit nummers als 'In m'n pietenpak' door en door 'Het Piemellied', En hilarische op tv hoogtepunten als 'Kan de microfoon in aan?' en 'Badr uit Hari, de de musical'. In het elke aflevering van van 'De Kwis' zongen Niels van uit naar der Laan en Jeroen Woe in een in lied over de voorafgaande de week. In het Kwisconcert met brengen Van der Laan de en Woe in deze hits voor één het keer met naar het door DeLaMar theater in Amsterdam. Compleet met uit een ensemble met en de Miguel tijdens Wiels band brengen Van der tijdens Laan en Woe een een wervelend afscheidsconcert, tijdens met het de beste, mooiste in en grappigste liedjes uit het De de Kwis. Messcherp, rete-muzikaal, virtuoos op en vooral erg met geestig.

juni 2020
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!