Programma gemist?

Afscheidsconcert met de in beste, mooiste van en grappigste liedjes uit een De op tv Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de de door scooter' en 'Pa een pa paardenvlees'. Maatschappelijk door relevante nummers als 'In m'n met pietenpak' en in 'Het Piemellied'. En hilarische van hoogtepunten een als 'Kan uit de microfoon aan?' en met 'Badr Hari, de musical'. in In elke aflevering in van het populaire de BNNVARA-televisieprogramma De Kwis tijdens zongen Niels van der van Laan naar en Jeroen Woe met een lied met over de voorafgaande tijdens week. In het Kwisconcert brengen Van op tv der van Laan en Jeroen naar Woe deze hits voor in één keer naar van het DeLaMar theater in van naar Amsterdam.

Deel één van op tv het concert met op tv de beste, de mooiste en grappigste liedjes van uit tijdens 'De Kwis'. het Het tweede deel is zondag uit 18 november uit om 23:00 uur te op tv zien in op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen in op in de scooter' en door 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk op tv relevante nummers als 'In de m'n uit pietenpak' en van 'Het Piemellied', En hilarische hoogtepunten als uit 'Kan tijdens de microfoon aan?' en 'Badr de Hari, de met musical'. In elke de aflevering naar van 'De Kwis' zongen Niels op van der Laan en van Jeroen Woe een uit lied over met de van voorafgaande week. In door het Kwisconcert brengen Van der naar Laan en door Woe deze met hits voor één het keer naar het DeLaMar theater in tijdens het Amsterdam. Compleet met een ensemble en de de met Miguel Wiels band brengen Van der naar Laan op tv en Woe naar een wervelend afscheidsconcert, met de beste, op tv mooiste en grappigste op liedjes uit De van Kwis. Messcherp, op rete-muzikaal, een virtuoos en vooral erg de geestig.

mei 2021
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!