Programma gemist?

Afscheidsconcert met de in beste, mooiste en op tv grappigste liedjes uit in De Kwis. Youtube-hits met als 'Samen uit op uit de scooter' en 'Pa pa de paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers in een als 'In m'n pietenpak' en in 'Het met Piemellied'. En hilarische hoogtepunten van als 'Kan de het microfoon aan?' en 'Badr de Hari, de musical'. In een elke naar aflevering van door het populaire BNNVARA-televisieprogramma De Kwis door zongen Niels een van der Laan en Jeroen van Woe een lied van over van de voorafgaande week. het In het tijdens Kwisconcert brengen Van der Laan de en Jeroen Woe de deze hits op tv voor één keer in naar het DeLaMar theater op tv in een Amsterdam.

Deel één van tijdens het concert op tv met de beste, het mooiste en grappigste de liedjes een uit 'De Kwis'. Het tweede naar deel is zondag 18 door november om 23:00 van uur te met zien op tv op NPO 1. Met naar YouTube-hits als 'Samen op de op tv scooter' en het 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk in relevante nummers van als 'In m'n naar pietenpak' en 'Het Piemellied', En de het hilarische hoogtepunten als 'Kan de microfoon een op tv aan?' en 'Badr in Hari, de musical'. In elke aflevering van de van 'De Kwis' zongen Niels van op tv het der Laan en Jeroen Woe een door lied over door de voorafgaande op week. In door het Kwisconcert brengen Van der van Laan en uit Woe deze hits uit voor één keer naar een het uit DeLaMar theater in Amsterdam. Compleet met een op tv met ensemble en de Miguel Wiels band naar brengen de Van der Laan een en Woe een een wervelend afscheidsconcert, met de beste, door op mooiste en grappigste liedjes uit De uit Kwis. het Messcherp, rete-muzikaal, de virtuoos en vooral erg op geestig.

december 2019
18-11-2018 23:00

Aflevering 2

Het Kwisconcert - Aflevering 2

Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunt...

17-11-2018 22:40

Het Kwisconcert: de leukste Kwisliedjes

Het Kwisconcert - Aflevering 1

Deel één van het concert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Het tweede deel is zondag 18 november om 23:00 uur te zien op NPO 1. Met YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', Maatschappelijk re...

Het Kwisconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kwisconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kwisconcert bij Het Kwisconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kwisconcert. Heb je een uitzending van Het Kwisconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kwisconcert gemist

Uitzending gemist van Het Kwisconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kwisconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!