Programma gemist?

Kunstprogramma over kunst door kijken en kunst de maken. De door meeste kinderen tekenen de en een schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig door is voor de de ontwikkeling van de creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper de Krabbé met wil kinderen inspireren in om dit van te blijven doen het en daar vrij in te zijn. een uit Zo snapt ieder met kind dat een hond niet op tv blauw is, maar in op tv de kunst in wel uit blauw kan zijn. een Kunst is grenzeloos, een alles mag. Samen met bevriende het kunstenaars laat Jasper zien het in hoe kinderen naar op kunst moeten kijken de en motiveert hij hen op tv om kunst te door maken.

Kunstprogramma over kunst met kijken en op tv kunst maken. De meeste uit kinderen tekenen en uit met schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is de voor de op tv ontwikkeling van creativiteit en de de verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen in inspireren om dit naar te blijven doen het en daar vrij naar in te zijn. in met Zo snapt ieder kind in dat een hond naar niet blauw is, maar tijdens in de kunst wel in blauw kan naar zijn. Kunst is grenzeloos, het alles mag. Samen op met bevriende kunstenaars een laat Jasper op zien naar hoe kinderen naar kunst moeten in kijken en uit motiveert hij hen om kunst op tv te op maken.

Kunstprogramma naar gaat over kunst kijken en naar kunst maken. met De van meeste kinderen tekenen en schilderen op als vanzelfsprekend, wat naar geweldig is voor de op tv ontwikkeling van de creativiteit van en verbeeldingskracht. Kunstenaar de Jasper Krabbé wil kinderen inspireren tijdens om dit op tv te blijven doen en daar naar vrij in in te zijn. Zo snapt naar op ieder kind dat een hond niet een naar blauw is, maar met in de kunst wel blauw uit kan zijn. Kunst is van grenzeloos, alles een mag. Samen met door bevriende kunstenaars in laat Jasper zien van hoe kinderen naar kunst moeten van op tv kijken en motiveert door hij hen om kunst te op tv maken.

De meeste op kinderen tekenen een en schilderen een als vanzelfsprekend, wat geweldig is de voor de ontwikkeling naar van creativiteit en verbeeldingskracht. op tv Dit in kunstprogramma gaat met over kunst kijken en door kunst maken. Kunstenaar Jasper naar Krabbé wil een kinderen inspireren uit om dit te blijven doen in en daar vrij in het met te zijn. Zo snapt ieder kind door dat een op hond niet blauw een is, maar in de door kunst wel blauw met kan in zijn. Kunst is grenzeloos, op tv alles mag. tijdens Samen met bevriende kunstenaars laat een Jasper zien hoe van kinderen naar kunst een moeten kijken en naar motiveert hij van hen om door kunst te het maken.

De het gast kunstenaar is Keetje door Mans. Jasper en Keetje door bezoeken samen het het Van Goghmuseum van en maken daarna een samen op tv een groot doek met dromerige op afbeeldingen.

In de Kunsthal door doen David en uit Jasper inspiratie op een bij een tentoonstelling een tijdens van David. Daarna in gaan ze in de Kunsthal samen de iets maken met uit onderdelen van een de tijdens tentoonstelling.

Ram met Katzir maakt grote tijdens bronzen beelden. uit Jasper en Ram gaan naar een door tentoonstelling in door museum Kranenburg en maken de elk een bronzen naar beeld van met het tijdens thema Naakt.

Boris heeft langs van door het spoor en fietspad hele het grot totems met gemaakt. Die gaan ze bekijken. een Samen door gaan ze op een van snelle manier op tv kleine totems maken, en daar het de trein en de fietsers uit aan voorbij laten de razen.

Jasper de en Isabella met gaan naar Panorama Mesdag en maken op tv op Vuurtoreneiland een elk in een aquarel van het prachtige Nederlandse op uit landschap.

Het uit thema geloof tijdens staat deze aflevering tijdens centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt uit een Jasper in een school met een muurschildering van een zelfverzonnen van naar Opperwezen.

Het door thema van deze aflevering is op tv licht. Te gast het is kunstenaar Frederik op Molenschot die prachtige van en enorme bronzen met lampen maakt. naar Hij en Jasper maken tijdens een door op hoogovens geïnspireerd met kunstlandschap.

september 2020
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!