Programma gemist?

Kunstprogramma over kunst uit kijken de en kunst maken. De op meeste kinderen met tekenen en op tv schilderen als vanzelfsprekend, van wat geweldig is voor op de ontwikkeling van de creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar met Jasper Krabbé wil kinderen het inspireren om dit op het te blijven doen en een daar vrij in uit te zijn. Zo snapt door ieder kind dat een naar hond niet in blauw is, maar tijdens in de kunst naar wel in blauw kan zijn. door Kunst is grenzeloos, alles mag. Samen naar met bevriende tijdens kunstenaars laat Jasper met zien hoe kinderen naar tijdens kunst moeten het kijken tijdens en motiveert hij hen om kunst in te in maken.

Kunstprogramma over tijdens kunst kijken en kunst op maken. De tijdens meeste in kinderen tekenen en schilderen op tv als vanzelfsprekend, wat het geweldig is voor de ontwikkeling met van creativiteit op tv en het verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil een kinderen tijdens inspireren om dit te blijven op doen op tv en daar vrij in te zijn. met Zo op snapt ieder van kind dat een in hond niet blauw de is, maar in de de kunst wel blauw kan zijn. tijdens Kunst uit is grenzeloos, een alles mag. Samen met bevriende door kunstenaars laat de Jasper zien hoe kinderen naar op tv kunst moeten kijken met en door motiveert hij op hen om kunst te op maken.

Kunstprogramma gaat van over kunst kijken op tv en naar kunst maken. De meeste kinderen tekenen het en schilderen het als de vanzelfsprekend, wat geweldig op is voor de ontwikkeling van in creativiteit en verbeeldingskracht. een Kunstenaar de Jasper Krabbé wil een kinderen inspireren om dit door te blijven doen de en daar vrij in te in zijn. het Zo snapt de ieder kind dat een hond niet van de blauw is, maar door in de kunst wel blauw kan op tijdens zijn. Kunst is grenzeloos, alles een mag. Samen met bevriende van het kunstenaars laat Jasper zien op hoe kinderen naar kunst moeten de kijken en motiveert de hij hen om de kunst te tijdens maken.

De door meeste kinderen tekenen met en schilderen op tv als vanzelfsprekend, wat met geweldig is voor de ontwikkeling met van creativiteit en verbeeldingskracht. de Dit het kunstprogramma gaat over kunst kijken door en kunst maken. tijdens Kunstenaar Jasper Krabbé door wil kinderen op inspireren van om dit te een blijven doen en daar vrij van in een te zijn. Zo snapt ieder kind van dat een hond op door niet blauw is, maar in de tijdens kunst wel de blauw kan zijn. Kunst de is grenzeloos, uit alles met mag. Samen met bevriende kunstenaars tijdens laat van Jasper zien hoe de kinderen naar kunst uit moeten kijken en motiveert de hij hen om kunst uit te in maken.

De de gast kunstenaar is Keetje Mans. uit Jasper in en Keetje het bezoeken samen het Van Goghmuseum en uit maken daarna met samen uit een groot doek met dromerige van afbeeldingen.

In op de Kunsthal doen David en in met Jasper inspiratie op bij uit een tentoonstelling van David. Daarna door gaan ze in van door de Kunsthal samen iets naar maken met onderdelen van de de in tentoonstelling.

Ram Katzir maakt met naar grote bronzen beelden. Jasper en Ram op gaan naar een door naar tentoonstelling in museum Kranenburg en naar maken op tv elk een bronzen beeld met het tijdens thema door Naakt.

Boris met heeft langs het spoor en de fietspad op hele grot totems in gemaakt. Die van gaan ze bekijken. Samen uit gaan ze op een snelle de manier van kleine totems maken, en naar daar de trein door en op tv fietsers aan voorbij het laten razen.

Jasper en Isabella door gaan met naar Panorama Mesdag en de maken op naar Vuurtoreneiland elk een in aquarel van het prachtige met Nederlandse op landschap.

Het op tv thema geloof staat deze van aflevering centraal. Met kunstenaar van het Gijs Frieling maakt Jasper in een op tv school een de muurschildering van een van zelfverzonnen het Opperwezen.

Het thema naar van deze aflevering op tv is licht. Te gast op tv tijdens is kunstenaar Frederik Molenschot in die prachtige van en enorme bronzen lampen maakt. uit Hij en tijdens Jasper maken op een door hoogovens geïnspireerd uit kunstlandschap.

mei 2021
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!