Programma gemist?

Kunstprogramma over kunst in kijken en op tv kunst maken. naar De meeste kinderen tekenen en in schilderen als vanzelfsprekend, naar een wat geweldig is het voor de ontwikkeling van creativiteit het en verbeeldingskracht. een Kunstenaar Jasper Krabbé in wil kinderen inspireren om tijdens dit te blijven doen op en daar vrij tijdens in te een zijn. in Zo snapt ieder kind naar dat een hond niet blauw naar is, maar naar in de door kunst wel blauw het kan zijn. Kunst is grenzeloos, de alles mag. Samen van van met bevriende kunstenaars laat Jasper zien naar tijdens hoe kinderen naar kunst moeten een kijken het en motiveert hij een hen om kunst het te maken.

Kunstprogramma over kunst de kijken en kunst uit maken. De van meeste kinderen tekenen en tijdens schilderen als een vanzelfsprekend, wat in geweldig is voor de ontwikkeling uit van creativiteit door en verbeeldingskracht. Kunstenaar van Jasper Krabbé wil uit kinderen inspireren om de dit te in blijven doen en naar daar vrij in tijdens te zijn. Zo snapt naar ieder kind dat een in hond niet blauw op is, een maar in de kunst tijdens wel blauw op tv kan zijn. op tv Kunst is grenzeloos, alles mag. Samen het met bevriende kunstenaars een laat Jasper van zien in hoe kinderen naar kunst moeten uit kijken en motiveert hij naar een hen om kunst te naar maken.

Kunstprogramma gaat een over kunst met kijken en het kunst maken. De meeste door kinderen tekenen naar en schilderen als vanzelfsprekend, wat uit geweldig is voor de naar ontwikkeling van van creativiteit op en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil de kinderen op inspireren om dit tijdens te blijven doen en daar uit uit vrij in te zijn. Zo snapt het ieder kind in dat naar een hond niet blauw is, maar het van in de kunst wel blauw kan het zijn. Kunst is in grenzeloos, door alles mag. Samen met bevriende op kunstenaars in laat Jasper zien de hoe kinderen door naar kunst moeten kijken en op tv motiveert hij hen op om kunst te in maken.

De meeste naar kinderen tekenen en schilderen een als vanzelfsprekend, op tv wat geweldig naar is voor de ontwikkeling uit van creativiteit en door verbeeldingskracht. Dit van kunstprogramma gaat over kunst kijken op tv en kunst door maken. door Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen de inspireren door om dit te blijven uit doen en van daar vrij in van te zijn. Zo snapt met ieder kind dat een hond op niet in blauw is, maar door in de naar kunst wel blauw kan zijn. in Kunst is grenzeloos, met alles mag. Samen door met bevriende kunstenaars in laat Jasper van zien hoe de kinderen naar kunst moeten kijken op en motiveert op tv hij hen om kunst te door het maken.

De gast de kunstenaar is Keetje een Mans. van Jasper en Keetje met bezoeken samen het Van door Goghmuseum en tijdens maken daarna samen een door groot doek met naar dromerige afbeeldingen.

In het de Kunsthal het doen David en Jasper inspiratie op tijdens bij een door tentoonstelling van David. uit Daarna de gaan ze in de Kunsthal samen het iets op tv maken met onderdelen het van de door tentoonstelling.

Ram op tv Katzir maakt grote de bronzen beelden. door Jasper en Ram door gaan naar een het tentoonstelling in museum Kranenburg uit en maken elk een een bronzen beeld op tv met het thema op Naakt.

Boris heeft langs van het spoor en met fietspad uit hele grot totems gemaakt. Die naar gaan ze bekijken. het Samen gaan ze op op een snelle op tv manier van kleine totems maken, en daar de de trein in en fietsers aan voorbij door in laten razen.

Jasper tijdens en Isabella het gaan naar Panorama Mesdag tijdens en maken op op Vuurtoreneiland elk een een aquarel van het prachtige Nederlandse de van landschap.

Het thema de geloof staat deze aflevering door centraal. Met kunstenaar de Gijs met Frieling maakt Jasper in door een school een op muurschildering van naar een zelfverzonnen tijdens Opperwezen.

Het thema van naar naar deze aflevering is licht. door Te gast op is kunstenaar Frederik Molenschot die op tv prachtige en enorme op tv bronzen lampen maakt. een Hij en van Jasper maken door een door hoogovens geïnspireerd een kunstlandschap.

november 2019
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!