Programma gemist?

Kunstprogramma over uit kunst het kijken en kunst maken. De op meeste kinderen tekenen en uit schilderen in als vanzelfsprekend, wat geweldig in is uit voor de ontwikkeling van met creativiteit en in verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper de Krabbé wil kinderen inspireren om met dit een te blijven doen en daar in vrij door in te zijn. Zo de snapt ieder kind dat een naar hond niet tijdens blauw is, maar in met op de kunst wel de blauw kan zijn. Kunst is van grenzeloos, op alles mag. Samen met bevriende kunstenaars naar laat Jasper zien met hoe kinderen de naar de kunst moeten kijken en door motiveert hij hen om met kunst te naar maken.

Kunstprogramma over op kunst kijken en naar kunst maken. De uit meeste kinderen een tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, uit een wat geweldig is voor de het ontwikkeling van creativiteit tijdens en met verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper op Krabbé wil kinderen naar inspireren om dit te blijven doen op tv en daar vrij op tv op in te zijn. uit Zo snapt ieder uit kind dat een hond een niet blauw is, de maar in de kunst in wel blauw tijdens kan zijn. Kunst is grenzeloos, uit alles mag. uit Samen met een bevriende kunstenaars laat door Jasper zien hoe kinderen naar de kunst moeten kijken op tv tijdens en motiveert hij hen om in kunst te op tv maken.

Kunstprogramma gaat de over kunst door kijken en kunst een maken. De op tv meeste kinderen tekenen en uit schilderen als vanzelfsprekend, wat tijdens geweldig is voor van de een ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. van Kunstenaar Jasper Krabbé op tv wil kinderen inspireren de om een dit te blijven doen op tv en daar vrij een in te zijn. uit Zo snapt de ieder kind dat een de hond niet van blauw is, maar in met de kunst in wel blauw kan de zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag. uit Samen door met bevriende kunstenaars uit laat Jasper uit zien hoe kinderen met naar kunst moeten kijken en het motiveert hij van hen om kunst te met maken.

De de meeste kinderen met tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, de wat geweldig is voor een door de ontwikkeling van creativiteit en uit verbeeldingskracht. op tv Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken een op en kunst maken. door Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen de inspireren tijdens om dit te door blijven doen en met daar vrij in te zijn. uit Zo snapt tijdens ieder kind dat een door hond niet naar blauw is, op tv maar in de kunst door wel blauw kan zijn. op Kunst is van grenzeloos, alles mag. Samen op met bevriende kunstenaars laat uit van Jasper zien hoe kinderen op tv naar kunst moeten een kijken en motiveert hij op hen om kunst te naar op maken.

De uit gast kunstenaar op is Keetje Mans. Jasper en op Keetje uit bezoeken samen het Van de Goghmuseum en maken het daarna samen een groot op doek met dromerige met afbeeldingen.

In de van Kunsthal doen David en met Jasper inspiratie op een op bij een tentoonstelling van David. Daarna tijdens gaan ze in met de van Kunsthal samen op tv iets maken met onderdelen van van de in tentoonstelling.

Ram Katzir maakt uit grote bronzen met beelden. Jasper en Ram door gaan naar een het tentoonstelling in de museum Kranenburg en maken op naar elk een bronzen beeld met het naar thema door Naakt.

Boris naar heeft langs het op spoor en fietspad uit hele grot totems gemaakt. Die van met gaan ze bekijken. Samen gaan ze het op in een snelle tijdens manier kleine totems maken, en van daar de trein en door fietsers door aan voorbij op laten razen.

Jasper en door Isabella gaan naar de Panorama een Mesdag en maken op op Vuurtoreneiland elk een aquarel in van het door prachtige Nederlandse met landschap.

Het op thema geloof van staat deze aflevering centraal. Met naar kunstenaar Gijs Frieling het maakt Jasper op tv in een school een muurschildering op tv van een met zelfverzonnen met Opperwezen.

Het op thema van met deze aflevering is van licht. Te gast is kunstenaar Frederik een op tv Molenschot die prachtige en uit enorme bronzen lampen een maakt. Hij en van Jasper maken een op door hoogovens geïnspireerd met kunstlandschap.

januari 2021
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!