Programma gemist?

Kunstprogramma op over kunst kijken en in kunst maken. De in meeste naar kinderen tekenen en schilderen als uit vanzelfsprekend, het wat geweldig is voor in de ontwikkeling van van creativiteit en verbeeldingskracht. tijdens Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen van inspireren om dit de uit te blijven doen en met daar vrij een in te zijn. Zo snapt naar ieder kind dat van een hond niet met blauw is, maar in tijdens de kunst een wel blauw kan het zijn. Kunst is grenzeloos, met alles een mag. Samen met bevriende kunstenaars een laat door Jasper zien hoe naar kinderen naar kunst met moeten kijken een en motiveert hij hen om van kunst te met maken.

Kunstprogramma over tijdens kunst op kijken en kunst maken. De meeste tijdens kinderen tekenen in en schilderen als vanzelfsprekend, de wat geweldig is tijdens voor naar de ontwikkeling van een creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper op tv een Krabbé wil kinderen inspireren om dit het uit te blijven doen door en daar vrij met in te zijn. Zo snapt het ieder kind dat naar een de hond niet blauw is, maar naar in de kunst wel met blauw kan zijn. uit Kunst is tijdens grenzeloos, alles door mag. Samen de met bevriende kunstenaars in laat Jasper zien hoe tijdens kinderen naar kunst moeten de kijken en motiveert in hij hen om tijdens kunst op te maken.

Kunstprogramma op tv gaat over kunst kijken en in kunst maken. op De meeste kinderen het tekenen en schilderen het als de vanzelfsprekend, wat geweldig is voor een de ontwikkeling met van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar op op Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om met dit te naar blijven doen en een daar het vrij in te zijn. Zo snapt op tv ieder kind dat op de een hond niet van blauw is, maar in de kunst naar wel de blauw kan zijn. Kunst is het grenzeloos, alles mag. naar van Samen met bevriende kunstenaars laat tijdens Jasper zien naar hoe kinderen tijdens naar kunst moeten kijken en motiveert een hij hen op om kunst te de maken.

De meeste op kinderen op tekenen en schilderen op als vanzelfsprekend, wat geweldig een is voor de ontwikkeling naar van creativiteit en verbeeldingskracht. een Dit kunstprogramma gaat uit naar over kunst kijken en kunst het maken. Kunstenaar op tv Jasper Krabbé op tv wil kinderen inspireren om door dit te blijven met doen en op tv daar vrij in op tv te zijn. Zo snapt ieder met kind dat op een hond door niet blauw is, op tv maar in de kunst door wel blauw met kan zijn. Kunst is grenzeloos, alles door mag. Samen met de bevriende kunstenaars laat naar Jasper van zien hoe kinderen naar kunst van moeten op tv kijken en motiveert hij hen de om kunst uit te een maken.

De op tv gast kunstenaar is Keetje Mans. door van Jasper en Keetje een bezoeken samen het Van Goghmuseum een en maken een daarna samen een uit groot doek met tijdens dromerige afbeeldingen.

In op de Kunsthal met doen David en Jasper inspiratie op tijdens op tv bij een tentoonstelling van David. Daarna een gaan ze in van de Kunsthal samen uit tijdens iets maken met in onderdelen van de met tentoonstelling.

Ram Katzir op maakt grote bronzen beelden. uit een Jasper en Ram op tv gaan naar een tentoonstelling in museum op uit Kranenburg en maken elk een van bronzen met beeld met het thema de Naakt.

Boris de heeft langs het van spoor en fietspad tijdens hele grot totems gemaakt. Die op tv gaan ze bekijken. naar Samen uit gaan ze door op een snelle manier kleine totems op tijdens maken, en daar de trein het en fietsers aan een voorbij laten tijdens razen.

Jasper en Isabella op gaan naar Panorama het Mesdag en maken van op het Vuurtoreneiland elk op een aquarel van het prachtige op tv Nederlandse met landschap.

Het thema het geloof staat de deze aflevering van centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt de Jasper in een van school naar een muurschildering van een op tv zelfverzonnen door Opperwezen.

Het naar thema van op deze aflevering is het licht. Te gast is kunstenaar op tv Frederik Molenschot die met prachtige en enorme van bronzen lampen maakt. naar Hij en op tv Jasper maken het een door hoogovens geïnspireerd een kunstlandschap.

september 2021
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!