Programma gemist?

Kunstprogramma een over kunst kijken en kunst een maken. De meeste met kinderen tekenen door en schilderen het als vanzelfsprekend, wat geweldig is naar uit voor de ontwikkeling op tv van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar tijdens Jasper met Krabbé wil kinderen van inspireren om dit op tv te blijven doen en met daar vrij in te zijn. een op tv Zo snapt ieder kind dat het een de hond niet blauw is, maar in op uit de kunst wel blauw met kan zijn. Kunst is grenzeloos, op van alles mag. Samen met op bevriende kunstenaars laat Jasper zien met hoe kinderen naar in uit kunst moeten kijken en motiveert uit hij hen van om kunst te naar maken.

Kunstprogramma tijdens over kunst kijken en de kunst maken. De meeste op tv kinderen tekenen het en schilderen als van vanzelfsprekend, wat geweldig is door voor de de ontwikkeling van creativiteit en een verbeeldingskracht. in Kunstenaar Jasper Krabbé wil met kinderen inspireren om dit de te blijven doen het en daar vrij op in door te zijn. Zo snapt ieder het kind dat met een hond in niet blauw is, de maar in de kunst door wel blauw uit kan zijn. Kunst is de grenzeloos, alles in mag. Samen met bevriende op tv kunstenaars laat Jasper op zien hoe kinderen naar naar kunst moeten kijken op tv en motiveert van hij hen om het kunst uit te maken.

Kunstprogramma tijdens gaat over kunst kijken het en kunst maken. met De meeste de kinderen tekenen en schilderen als tijdens vanzelfsprekend, wat op tv geweldig is voor de de ontwikkeling in van creativiteit en verbeeldingskracht. de Kunstenaar uit Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om met dit het te blijven doen in en daar vrij in te op tv uit zijn. Zo snapt door ieder kind dat een een hond niet blauw is, maar door in de uit kunst wel de blauw kan zijn. Kunst tijdens is grenzeloos, alles een mag. Samen naar met bevriende kunstenaars in laat Jasper zien hoe kinderen naar van naar kunst moeten met kijken en motiveert hij hen uit om kunst met te maken.

De meeste in kinderen tekenen door en schilderen als vanzelfsprekend, wat op tv geweldig is van voor de met ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. de Dit kunstprogramma gaat een over op tv kunst kijken en kunst maken. met Kunstenaar op tv Jasper Krabbé wil kinderen inspireren door om dit te naar blijven doen het en daar vrij in door te zijn. tijdens Zo snapt van ieder kind dat een tijdens hond niet door blauw is, maar in de op tv kunst naar wel blauw kan op zijn. Kunst is grenzeloos, met alles de mag. Samen met een bevriende kunstenaars laat Jasper tijdens zien hoe het kinderen naar kunst moeten de kijken en van motiveert hij hen het om kunst te in maken.

De van gast kunstenaar is uit Keetje Mans. Jasper en Keetje de de bezoeken samen het Van Goghmuseum en met maken daarna van samen een groot doek van met dromerige de afbeeldingen.

In het de Kunsthal doen het David en op Jasper inspiratie op bij het een tentoonstelling van David. uit Daarna gaan ze in tijdens de Kunsthal samen van iets maken met uit het onderdelen van de van tentoonstelling.

Ram Katzir op maakt de grote bronzen beelden. Jasper door en Ram gaan door naar een tentoonstelling in de museum Kranenburg en door maken elk een een bronzen beeld het met het uit thema Naakt.

Boris tijdens heeft langs van het spoor en fietspad naar hele grot totems gemaakt. de Die uit gaan ze bekijken. naar Samen gaan ze op een van snelle manier kleine naar totems maken, en tijdens daar de trein en van fietsers aan voorbij een laten tijdens razen.

Jasper op en Isabella tijdens gaan naar Panorama Mesdag in en maken op Vuurtoreneiland een elk een aquarel van naar het de prachtige Nederlandse op tv landschap.

Het thema het geloof staat deze aflevering door de centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt van een Jasper in een school een op tv muurschildering van een het zelfverzonnen in Opperwezen.

Het uit thema van deze aflevering is door licht. op Te gast is kunstenaar de Frederik Molenschot in die prachtige en enorme bronzen op tv lampen maakt. Hij de met en Jasper maken een een door hoogovens door geïnspireerd kunstlandschap.

juni 2020
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!