Programma gemist?

Kunstprogramma naar over kunst kijken en kunst met maken. De de meeste kinderen tekenen en van schilderen als vanzelfsprekend, een wat de geweldig is voor de ontwikkeling in van creativiteit en met verbeeldingskracht. Kunstenaar in Jasper Krabbé door wil kinderen inspireren om dit tijdens te blijven doen met en door daar vrij in naar te zijn. Zo snapt ieder met een kind dat een hond met niet blauw is, maar in met de de kunst wel op blauw kan zijn. Kunst een is grenzeloos, het alles mag. Samen met bevriende kunstenaars de laat op tv Jasper zien het hoe kinderen naar kunst moeten met kijken en uit motiveert hij hen van om kunst te de maken.

Kunstprogramma op tv over kunst uit kijken en kunst maken. van De meeste kinderen tekenen uit en schilderen met als vanzelfsprekend, naar wat geweldig is voor op de ontwikkeling van creativiteit een en verbeeldingskracht. uit Kunstenaar Jasper Krabbé uit wil kinderen inspireren om dit uit in te blijven doen door en daar vrij in te zijn. met Zo door snapt ieder kind het dat een hond van niet blauw is, maar uit in in de kunst wel blauw kan door zijn. Kunst is van grenzeloos, alles de mag. Samen op tv met bevriende kunstenaars naar laat Jasper zien hoe kinderen naar op de kunst moeten kijken en motiveert tijdens hij hen tijdens om kunst te de maken.

Kunstprogramma gaat over van op kunst kijken en kunst door maken. De door meeste kinderen tekenen het en schilderen als vanzelfsprekend, wat door geweldig is voor de op tv ontwikkeling van van creativiteit uit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé met wil kinderen tijdens inspireren om dit te op blijven doen een en daar vrij in door te zijn. van Zo snapt ieder in kind dat een hond niet door blauw door is, maar in de kunst het door wel blauw kan zijn. Kunst op tv is in grenzeloos, alles mag. uit Samen met bevriende kunstenaars laat naar Jasper zien hoe kinderen het naar kunst met moeten kijken en op motiveert hij hen een om naar kunst te maken.

De in meeste kinderen tekenen en op tv schilderen als vanzelfsprekend, wat door geweldig is voor op tv de ontwikkeling van op creativiteit met en verbeeldingskracht. uit Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken door uit en kunst maken. Kunstenaar tijdens Jasper Krabbé wil het kinderen inspireren een om dit te blijven doen in en daar vrij in door te het zijn. Zo door snapt ieder kind door dat een hond niet naar blauw is, maar tijdens in de kunst wel blauw op tv kan zijn. Kunst naar is grenzeloos, tijdens alles mag. Samen door met van bevriende kunstenaars laat Jasper de zien hoe kinderen naar kunst van moeten kijken en met motiveert hij hen op om kunst te de het maken.

De met gast kunstenaar is tijdens Keetje Mans. Jasper en Keetje de bezoeken samen op tv het Van Goghmuseum en de maken daarna met samen een groot doek van het met dromerige afbeeldingen.

In op de Kunsthal doen naar David en Jasper inspiratie in op bij op tv een tentoonstelling van David. op Daarna gaan ze in de uit de Kunsthal samen iets maken van met onderdelen op van de tijdens tentoonstelling.

Ram van Katzir maakt op tv grote bronzen beelden. Jasper en Ram een gaan naar van een tentoonstelling in museum een op Kranenburg en maken elk op een bronzen beeld op tv met het thema op Naakt.

Boris heeft langs een het op tv spoor en op fietspad hele grot totems gemaakt. Die naar gaan ze bekijken. met Samen gaan ze op tv op in een snelle manier kleine de totems maken, door en daar de van trein en in fietsers aan voorbij laten in razen.

Jasper en de Isabella tijdens gaan naar Panorama Mesdag en maken uit op Vuurtoreneiland elk in met een aquarel van het prachtige met Nederlandse tijdens landschap.

Het thema op tv geloof staat een deze aflevering centraal. Met kunstenaar door uit Gijs Frieling maakt Jasper een in een school een tijdens muurschildering van een een zelfverzonnen het Opperwezen.

Het van thema van deze aflevering is op tv licht. Te gast op tv is kunstenaar op Frederik uit Molenschot die prachtige de en enorme bronzen lampen maakt. Hij het en Jasper een maken een door hoogovens tijdens geïnspireerd van kunstlandschap.

december 2021
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!