Programma gemist?

Kunstprogramma over kunst van kijken op en kunst maken. De meeste van door kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, in wat op tv geweldig is met voor de ontwikkeling tijdens van creativiteit en verbeeldingskracht. uit Kunstenaar Jasper in Krabbé wil kinderen inspireren met om dit te blijven doen op tv op tv en daar vrij uit in te zijn. Zo snapt van ieder tijdens kind dat een hond niet blauw door is, in maar in de kunst uit wel naar blauw kan zijn. het Kunst is grenzeloos, alles mag. Samen uit met bevriende het kunstenaars de laat Jasper zien hoe kinderen in naar kunst tijdens moeten kijken en met motiveert hij hen om kunst uit te de maken.

Kunstprogramma over de kunst kijken en een kunst op tv maken. De meeste uit kinderen tekenen en op tv schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig op tv is voor de het ontwikkeling van creativiteit op en tijdens verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé naar wil kinderen naar inspireren om dit te van blijven doen het en daar vrij in het te zijn. Zo snapt ieder uit kind de dat een hond op tv niet blauw is, maar in met van de kunst wel blauw kan zijn. van op Kunst is grenzeloos, door alles mag. Samen het met bevriende kunstenaars laat door Jasper zien het hoe kinderen naar kunst moeten kijken tijdens en motiveert in hij hen om het kunst te door maken.

Kunstprogramma in gaat over kunst een kijken en kunst maken. uit De meeste kinderen de tekenen en schilderen op als vanzelfsprekend, wat geweldig het is voor de op ontwikkeling het van creativiteit en verbeeldingskracht. een Kunstenaar Jasper het Krabbé wil kinderen inspireren om door dit te een blijven naar doen en daar vrij in te naar van zijn. Zo snapt ieder kind dat in een uit hond niet blauw is, van maar in de kunst het wel blauw kan de zijn. Kunst is op tv op tv grenzeloos, alles mag. Samen een met bevriende uit kunstenaars laat Jasper zien hoe op kinderen naar kunst moeten de kijken en met motiveert hij hen met om kunst tijdens te maken.

De meeste kinderen uit tekenen en van schilderen als vanzelfsprekend, wat de geweldig een is voor de ontwikkeling een van het creativiteit en verbeeldingskracht. Dit door kunstprogramma gaat over met kunst kijken een en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé het wil kinderen met inspireren tijdens om dit te blijven doen en uit daar in vrij in te zijn. in Zo snapt ieder de kind dat een een hond van niet blauw is, maar in de tijdens kunst wel blauw van een kan zijn. Kunst is op grenzeloos, alles mag. Samen met op tv bevriende kunstenaars met laat Jasper zien hoe met kinderen naar van kunst moeten kijken de en de motiveert hij hen naar om kunst te de maken.

De gast kunstenaar op tv uit is Keetje Mans. Jasper in en Keetje het bezoeken samen het Van Goghmuseum een en maken daarna samen een een groot in doek met het dromerige afbeeldingen.

In met de Kunsthal doen David tijdens en Jasper inspiratie op op een bij een tentoonstelling van op David. Daarna gaan ze in de de Kunsthal samen het naar iets maken met onderdelen van de van door tentoonstelling.

Ram door Katzir maakt grote bronzen van beelden. Jasper en van Ram van gaan naar een tentoonstelling in museum het Kranenburg en tijdens maken elk op tv een bronzen beeld met op het de thema Naakt.

Boris heeft langs op het spoor en uit naar fietspad hele grot totems het gemaakt. Die gaan ze een bekijken. Samen in gaan ze op een snelle uit in manier kleine totems maken, en daar van de trein uit en fietsers aan de voorbij laten door razen.

Jasper en Isabella het gaan naar op tv Panorama Mesdag en met maken op Vuurtoreneiland met elk tijdens een aquarel van het prachtige op tv Nederlandse een landschap.

Het thema geloof in staat deze aflevering het centraal. Met kunstenaar op tv Gijs Frieling maakt uit Jasper in het een tijdens school een muurschildering van een op tv zelfverzonnen uit Opperwezen.

Het thema van tijdens deze aflevering is met licht. tijdens Te gast is het kunstenaar Frederik Molenschot die een prachtige door en enorme bronzen een lampen maakt. Hij en Jasper op tv maken een door hoogovens van geïnspireerd door kunstlandschap.

januari 2020
06-10-2019 08:55

Echt nep - Louise te Poele

De Blauwe Hond - Echt nep - Louise te Poele

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

29-09-2019 08:50

Maskers - Quentley Barbara

De Blauwe Hond - Maskers - Quentley Barbara

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om ...

22-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

Kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspirere...

15-09-2019 08:50

De blauwe hond

De Blauwe Hond - De blauwe hond

De meeste kinderen tekenen en schilderen als vanzelfsprekend, wat geweldig is voor de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht. Dit kunstprogramma gaat over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspi...

10-03-2019 13:55

Dromen

De Blauwe Hond - Dromen

De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.

10-03-2019 13:40

Stilleven

De Blauwe Hond - Stilleven

In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.

10-03-2019 13:25

Naakt

De Blauwe Hond - Naakt

Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.

10-03-2019 13:00

Snelheid

De Blauwe Hond - Snelheid

Boris heeft langs het spoor en fietspad hele grot totems gemaakt. Die gaan ze bekijken. Samen gaan ze op een snelle manier kleine totems maken, en daar de trein en fietsers aan voorbij laten razen.

10-03-2019 12:45

Landschap

De Blauwe Hond - Landschap

Jasper en Isabella gaan naar Panorama Mesdag en maken op Vuurtoreneiland elk een aquarel van het prachtige Nederlandse landschap.

09-03-2019 13:30

De Blauwe Hond

De Blauwe Hond - De Blauwe Hond

Het thema geloof staat deze aflevering centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen Opperwezen.

09-03-2019 13:15

Dood

De Blauwe Hond - Dood

09-03-2019 13:00

Licht

De Blauwe Hond - Licht

Het thema van deze aflevering is licht. Te gast is kunstenaar Frederik Molenschot die prachtige en enorme bronzen lampen maakt. Hij en Jasper maken een door hoogovens geïnspireerd kunstlandschap.

03-03-2019 18:40

Hond

De Blauwe Hond - Hond

24-02-2019 18:40

Zelfportret

De Blauwe Hond - Zelfportret

17-02-2019 18:40

Eten

De Blauwe Hond - Eten

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Blauwe Hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Blauwe Hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Blauwe Hond bij De Blauwe Hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Blauwe Hond. Heb je een uitzending van De Blauwe Hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Blauwe Hond gemist

Uitzending gemist van De Blauwe Hond? Hier kun je alle uitzendingen van De Blauwe Hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!