Programma gemist?

Kunnen we nog naar uitgaan van de een waarheid, het in deze op tijden van nepnieuws? naar Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone met burgers in en jonge in computernerds, heeft een nieuwe methode naar ontwikkeld om dichterbij de de waarheid te komen. tijdens Bellingcat een - Truth in a het Post-Truth World ging met op 16 november in in première op IDFA naar en de wordt vanavond een uitgezonden op NPO 2. Het tijdens internationale platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat de werd opgericht door het Eliot Higgins, is van vaak sneller en op nauwkeuriger dan op de uit officiële instanties. Het tijdens collectief onderzoekt via door internet, social media en andere naar onlinekanalen complexe aanvallen en de controversiële incidenten wereldwijd, door zoals van het neerhalen naar van de MH17 van boven de Oekraïne en de een aanslag op op tv de voormalige Russische dubbelspion op tv Sergej Skripal. Kan Bellingcat in een alternatief het bieden voor de traditionele tijdens journalistiek in die weinig tijd op en budget heeft voor langer een tijdens lopende onderzoeksjournalistiek?

januari 2021
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!