Programma gemist?

Kunnen het we nog uitgaan van de een naar waarheid, in deze tijden van nepnieuws? de op tv Bellingcat, een internationaal netwerk de van gewone burgers en jonge de de computernerds, heeft een nieuwe methode tijdens ontwikkeld om dichterbij de door waarheid een te komen. Bellingcat een - Truth met in a Post-Truth een World ging op op 16 november in van première op IDFA in en wordt vanavond uitgezonden op NPO tijdens 2. Het internationale platform naar in voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat werd een opgericht door Eliot Higgins, van is uit vaak sneller en met nauwkeuriger dan de uit officiële instanties. Het tijdens collectief onderzoekt via internet, uit social media en andere onlinekanalen naar naar complexe aanvallen en controversiële in incidenten wereldwijd, zoals van het neerhalen van op de MH17 boven van de Oekraïne in en de aanslag op de voormalige uit Russische dubbelspion Sergej in Skripal. Kan Bellingcat uit een alternatief op tv bieden voor de op tv traditionele journalistiek een die weinig tijd en budget op tv op tv heeft voor langer lopende van onderzoeksjournalistiek?

september 2021
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!