Programma gemist?

Kunnen we nog de in uitgaan van een waarheid, tijdens in deze tijden van van nepnieuws? Bellingcat, met een internationaal van netwerk van gewone op burgers en jonge computernerds, heeft met een nieuwe methode op ontwikkeld om een dichterbij de waarheid te in komen. Bellingcat - Truth naar in a Post-Truth in World ging op de 16 het november in première op IDFA een in en wordt vanavond een uitgezonden op NPO 2. Het internationale uit platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat door met werd opgericht door Eliot Higgins, de is vaak sneller in en door nauwkeuriger dan de officiële tijdens instanties. Het tijdens collectief onderzoekt via internet, tijdens social media en tijdens andere onlinekanalen complexe aanvallen en door het controversiële incidenten wereldwijd, tijdens zoals het neerhalen van de tijdens MH17 boven de Oekraïne een en de op tv aanslag op de voormalige op Russische dubbelspion Sergej het Skripal. een Kan Bellingcat een de alternatief bieden voor de op tv traditionele journalistiek met die weinig tijd van en budget uit heeft voor langer lopende in onderzoeksjournalistiek?

december 2019
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!