Programma gemist?

Kunnen naar we nog uitgaan van op een naar waarheid, in deze naar tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal het netwerk van gewone het op burgers en jonge computernerds, in heeft een nieuwe methode ontwikkeld het naar om dichterbij de waarheid te naar komen. Bellingcat van - Truth in in a Post-Truth World in ging op 16 op tv november in première op IDFA door en wordt vanavond op tv uitgezonden van op NPO 2. Het op tv internationale platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat met werd opgericht door door Eliot op Higgins, is vaak in sneller en nauwkeuriger dan de door officiële in instanties. Het collectief uit onderzoekt via in internet, social media met en andere onlinekanalen van complexe aanvallen en door controversiële incidenten wereldwijd, zoals het naar neerhalen van de MH17 op boven de Oekraïne tijdens en de aanslag door op van de voormalige Russische dubbelspion Sergej het Skripal. Kan van Bellingcat een alternatief bieden op voor de traditionele de journalistiek die weinig tijdens tijd met en budget heeft voor tijdens langer lopende van onderzoeksjournalistiek?

september 2020
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!