Programma gemist?

Kunnen het we nog uitgaan van de een waarheid, naar in deze tijden van de nepnieuws? van Bellingcat, een internationaal netwerk van van gewone burgers door en jonge computernerds, heeft een op tv uit nieuwe methode ontwikkeld om het dichterbij de met waarheid te komen. Bellingcat - in Truth in a Post-Truth tijdens World ging op naar uit 16 november in première door op IDFA en door wordt vanavond uitgezonden het op NPO 2. Het uit internationale platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat naar op tv werd opgericht door Eliot Higgins, is door op vaak sneller en nauwkeuriger met dan de een officiële instanties. Het collectief onderzoekt naar via met internet, social media uit en andere onlinekanalen met complexe aanvallen en controversiële incidenten wereldwijd, van zoals uit het neerhalen van een de MH17 uit boven de Oekraïne door en de aanslag het op de voormalige op tv Russische dubbelspion Sergej naar Skripal. Kan Bellingcat een alternatief door bieden voor de met traditionele journalistiek die weinig op tv tijd en budget tijdens heeft tijdens voor langer door lopende onderzoeksjournalistiek?

mei 2021
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!