Programma gemist?

Kunnen we nog uit uitgaan van een in waarheid, in met deze tijden van naar nepnieuws? uit Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone uit burgers en jonge uit computernerds, heeft een naar nieuwe door methode ontwikkeld om door dichterbij de waarheid te komen. door Bellingcat van - Truth in a Post-Truth van World van ging op 16 november naar in première op IDFA het en in wordt vanavond naar uitgezonden op NPO 2. Het internationale het platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat een werd naar opgericht door met Eliot Higgins, is vaak van sneller en nauwkeuriger dan de uit officiële instanties. Het van collectief onderzoekt via het internet, social een media met en andere onlinekanalen door complexe aanvallen en controversiële met incidenten wereldwijd, zoals het neerhalen tijdens van van de MH17 naar boven de Oekraïne en tijdens de aanslag op op de voormalige Russische dubbelspion uit Sergej Skripal. de Kan Bellingcat een alternatief bieden naar voor de op tv traditionele journalistiek die weinig door tijd en budget naar heeft voor het langer lopende tijdens onderzoeksjournalistiek?

juni 2020
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!