Programma gemist?

Kunnen op we nog uitgaan van een tijdens waarheid, in uit deze op tv tijden van nepnieuws? Bellingcat, een een internationaal netwerk van gewone tijdens burgers en naar jonge computernerds, heeft in een nieuwe het methode ontwikkeld om in dichterbij de waarheid te komen. van Bellingcat - uit Truth in a een Post-Truth World ging op een naar 16 november in première op tv op IDFA van en wordt vanavond uitgezonden op op NPO 2. Het internationale op tv platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, tijdens dat werd opgericht uit door Eliot naar Higgins, is vaak sneller op en nauwkeuriger dan de naar officiële instanties. Het van collectief op onderzoekt via internet, social het media en andere op onlinekanalen uit complexe aanvallen en het controversiële incidenten wereldwijd, zoals het neerhalen van van door de MH17 tijdens boven de Oekraïne en de uit aanslag op de op tv voormalige Russische dubbelspion met Sergej Skripal. Kan Bellingcat naar een alternatief bieden op voor naar de traditionele journalistiek die tijdens weinig tijd met en budget heeft voor tijdens langer lopende door onderzoeksjournalistiek?

juni 2021
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!