Programma gemist?

Kunnen we nog het uitgaan van een de waarheid, in door deze de tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal op tv door netwerk van gewone burgers het en jonge computernerds, heeft het een van nieuwe methode ontwikkeld met om dichterbij de waarheid te komen. een Bellingcat tijdens - Truth in een a Post-Truth op World ging op 16 een november in première op IDFA uit en uit wordt vanavond uitgezonden op tijdens NPO 2. Het internationale op tv platform voor burgeronderzoeksjournalistiek, dat van werd opgericht door het Eliot Higgins, is op de vaak sneller en nauwkeuriger in dan de officiële instanties. een Het collectief onderzoekt via de internet, social media in het en andere onlinekanalen complexe aanvallen door en controversiële incidenten in wereldwijd, zoals het op neerhalen van de MH17 op van boven de Oekraïne en de op aanslag op de naar voormalige Russische uit dubbelspion Sergej Skripal. Kan op tv Bellingcat een alternatief op bieden op voor de traditionele journalistiek die de weinig tijd en budget door heeft uit voor langer lopende naar onderzoeksjournalistiek?

oktober 2020
20-11-2018 20:25

Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World - Docu: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen. Bellingcat - T...

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World bij 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!