Programma gemist?

Het Zuid-Italiaanse naar dorpje van Riace is wereldwijd in het in nieuws geweest. Burgemeester Domenico het een Lucano kreeg huisarrest en werd tijdens daarna door met de Italiaanse overheid verbannen uit het op tv zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor door was het door beleid van van de burgemeester het om immigranten welkom te met heten in met zijn dorp.

Sylvana een Simons, BN'er en op tv voormalig tv-presentatrice, wordt uit omringd door een het schare volgers van die haar politieke optreden het bewonderen en haar ideologische stellingname in zien naar als het begin van een een revolutionaire naar beweging die racisme bestrijdt en met in het politieke systeem verandert. Tegelijkertijd het wordt op zij op grote naar en grove schaal verguisd, bedreigd naar en gedemoniseerd. Wat het doet uit dat met haar?

In de Chinese in metropool Chongqing proberen een rappers uit op tv te vinden van wat wel en niet kan uit door sinds er nieuwe censuur is de uitgevaardigd, op tv die iedere vorm van improvisatie verbiedt. het Zangeres naar Lady Duck laat op tv de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcultuur een van haar stad tijdens van zien en gidst tijdens de kijker door nachtelijk een Chongqing. Eeuwenlang een was de aan de Yangtze gelegen de metropool Chongqing een de inspiratie voor naar dichters en in artiesten. Nu het van de snelst groeiende het en dichtstbevolkte stad van China op is, is naar het staatstoezicht onontkoombaar. De een weergaloze bloei van het hiphopbands een is door de autoriteiten aan naar banden door gelegd.

december 2021
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!