Programma gemist?

Het een Zuid-Italiaanse dorpje Riace de is wereldwijd in het nieuws de geweest. naar Burgemeester Domenico Lucano kreeg op tv huisarrest en werd tijdens daarna door de Italiaanse uit overheid verbannen tijdens uit in zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor op was van het beleid van de een burgemeester met om immigranten welkom te heten in op tv zijn uit dorp.

Sylvana tijdens Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, van tijdens wordt omringd door een de schare volgers de die haar politieke optreden bewonderen en naar haar ideologische stellingname in zien als op tv het begin van van een revolutionaire beweging die tijdens racisme bestrijdt en naar naar het politieke systeem verandert. Tegelijkertijd wordt naar de zij op grote op tv en grove schaal op tv verguisd, bedreigd en gedemoniseerd. Wat het doet dat met tijdens haar?

In naar de Chinese de metropool Chongqing proberen op tv rappers uit te vinden wat wel met en niet door kan op sinds er nieuwe op censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm naar van improvisatie op verbiedt. naar Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld in en van bijbehorende undergroundcultuur van het haar stad op zien en gidst de kijker door naar nachtelijk Chongqing. naar Eeuwenlang was de de aan de Yangtze het gelegen door metropool Chongqing een inspiratie voor dichters met tijdens en artiesten. Nu het op tv de snelst groeiende met en dichtstbevolkte stad van in China is, is het naar staatstoezicht onontkoombaar. De een weergaloze bloei tijdens van hiphopbands van is door de autoriteiten het aan banden uit gelegd.

juni 2021
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!