Programma gemist?

Het Zuid-Italiaanse dorpje met Riace in is wereldwijd in in het nieuws een geweest. Burgemeester Domenico het Lucano kreeg huisarrest tijdens en werd daarna door de Italiaanse uit met overheid verbannen uit de zijn huis en dorp. Aanleiding van hiervoor was het met beleid van de op tv burgemeester om het immigranten welkom te heten in het op zijn dorp.

Sylvana in Simons, BN'er en voormalig door tv-presentatrice, wordt omringd door door een schare in volgers die haar uit politieke naar optreden bewonderen en haar ideologische stellingname de in zien als het tijdens begin van een revolutionaire het beweging die racisme bestrijdt en een het politieke uit systeem verandert. door Tegelijkertijd wordt zij tijdens op grote en grove door schaal door verguisd, bedreigd en gedemoniseerd. tijdens Wat doet dat met van haar?

In de op Chinese metropool Chongqing de proberen in rappers uit te vinden tijdens wat wel en niet van kan een sinds er nieuwe het censuur is uitgevaardigd, die in iedere vorm van improvisatie de verbiedt. het Zangeres Lady Duck door laat de hiphopwereld naar en bijbehorende undergroundcultuur van haar naar stad zien uit en gidst de de kijker door nachtelijk Chongqing. het Eeuwenlang was de door aan de de Yangtze gelegen op tv metropool Chongqing een inspiratie voor uit dichters van en artiesten. Nu het de een snelst groeiende in en dichtstbevolkte stad op van China is, is het door staatstoezicht onontkoombaar. door De weergaloze het bloei van hiphopbands door is door de autoriteiten in aan de banden gelegd.

januari 2020
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!