Programma gemist?

Het Zuid-Italiaanse dorpje een Riace is wereldwijd het in het nieuws van geweest. de Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest op tv en werd tijdens daarna door de uit Italiaanse overheid verbannen uit het zijn huis uit en dorp. de Aanleiding hiervoor een was het beleid van de een burgemeester om immigranten welkom op tv te heten een in zijn met dorp.

Sylvana Simons, BN'er een en voormalig tv-presentatrice, op wordt omringd met door op tv een schare volgers die haar uit politieke optreden bewonderen met en op tv haar ideologische stellingname zien als het van begin van een naar op tv revolutionaire beweging die uit racisme bestrijdt en naar het politieke systeem verandert. in Tegelijkertijd wordt zij in op grote en grove schaal de het verguisd, bedreigd en gedemoniseerd. uit Wat doet in dat met haar?

In uit de Chinese op metropool Chongqing proberen rappers uit tijdens te vinden wat tijdens wel op tv en niet kan sinds de er nieuwe censuur is op uitgevaardigd, die iedere vorm in van op improvisatie verbiedt. Zangeres Lady op tv Duck laat door de hiphopwereld en bijbehorende een undergroundcultuur van haar stad op het zien en gidst het de kijker door nachtelijk het Chongqing. Eeuwenlang was de tijdens aan in de Yangtze gelegen naar metropool Chongqing een inspiratie met voor dichters en artiesten. Nu de het de naar snelst groeiende de en dichtstbevolkte stad van uit China is, is het het staatstoezicht onontkoombaar. de De weergaloze bloei een van hiphopbands is door het in de autoriteiten aan banden tijdens gelegd.

juli 2020
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!