Programma gemist?

Het met Zuid-Italiaanse dorpje een Riace is wereldwijd in het nieuws met tijdens geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest in en werd daarna van tijdens door de Italiaanse overheid verbannen uit een zijn een huis en naar dorp. Aanleiding hiervoor was het het beleid van op de burgemeester om immigranten welkom tijdens te heten in uit zijn de dorp.

Sylvana een Simons, BN'er en voormalig in tv-presentatrice, een wordt omringd door een op schare volgers die een haar politieke optreden bewonderen met en haar ideologische stellingname uit zien als het uit begin van in een revolutionaire beweging die van racisme bestrijdt de en het politieke systeem door verandert. Tegelijkertijd naar wordt zij uit op grote een en grove schaal verguisd, bedreigd van en op gedemoniseerd. Wat doet dat met tijdens haar?

In in de Chinese metropool in Chongqing proberen rappers uit op te vinden op tv wat wel een en niet kan sinds er nieuwe met censuur is uitgevaardigd, op tv die uit iedere vorm van tijdens improvisatie verbiedt. tijdens Zangeres Lady Duck laat de door hiphopwereld en bijbehorende undergroundcultuur door van tijdens haar stad zien en met gidst de met kijker door uit nachtelijk Chongqing. Eeuwenlang was de op tv aan de met Yangtze gelegen metropool tijdens Chongqing een inspiratie van voor dichters en de artiesten. Nu het uit de snelst groeiende en op dichtstbevolkte stad naar van China op tv is, is het staatstoezicht onontkoombaar. De het weergaloze bloei door van hiphopbands van is door de autoriteiten in aan met banden gelegd.

februari 2021
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!