Programma gemist?

Het door Zuid-Italiaanse dorpje Riace van is wereldwijd naar in het nieuws geweest. Burgemeester tijdens Domenico Lucano kreeg tijdens huisarrest en met werd daarna door de tijdens Italiaanse overheid verbannen uit door uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor op een was het beleid het van de burgemeester met om immigranten welkom te heten het in zijn op tv dorp.

Sylvana door Simons, BN'er door en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door met een schare door volgers die haar met politieke optreden bewonderen uit en door haar ideologische stellingname zien als het door begin van een tijdens revolutionaire beweging die een racisme bestrijdt en het het de politieke systeem verandert. Tegelijkertijd wordt uit zij tijdens op grote en grove schaal op verguisd, een bedreigd en gedemoniseerd. Wat doet met dat met uit haar?

In de Chinese van door metropool Chongqing proberen rappers van uit te vinden wat wel van en niet kan het op tv sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, met die door iedere vorm van op improvisatie verbiedt. Zangeres Lady door Duck laat de in hiphopwereld en een bijbehorende undergroundcultuur van haar stad met van zien en gidst uit de kijker door nachtelijk Chongqing. Eeuwenlang op tv was de de aan de uit Yangtze gelegen metropool Chongqing uit een inspiratie voor dichters van en in artiesten. Nu het de snelst het groeiende en dichtstbevolkte met op tv stad van China is, is een het staatstoezicht tijdens onontkoombaar. De weergaloze bloei in van hiphopbands op is door de autoriteiten aan het naar banden gelegd.

oktober 2020
22-11-2018 20:25

But now is perfect

2Doc IDFA Primeur - But now is perfect

Het Zuid-Italiaanse dorpje Riace is wereldwijd in het nieuws geweest. Burgemeester Domenico Lucano kreeg huisarrest en werd daarna door de Italiaanse overheid verbannen uit zijn huis en dorp. Aanleiding hiervoor was het beleid van de burgem...

21-11-2018 20:25

Sylvana, demon of diva

2Doc IDFA Primeur - Sylvana, demon of diva

Sylvana Simons, BN'er en voormalig tv-presentatrice, wordt omringd door een schare volgers die haar politieke optreden bewonderen en haar ideologische stellingname zien als het begin van een revolutionaire beweging die racisme bestrijdt en ...

20-11-2018 23:05

Trapped in the City of a Thousand Mountains

2Doc IDFA Primeur - Trapped in the City of a Thousand Mountains

In de Chinese metropool Chongqing proberen rappers uit te vinden wat wel en niet kan sinds er nieuwe censuur is uitgevaardigd, die iedere vorm van improvisatie verbiedt. Zangeres Lady Duck laat de hiphopwereld en bijbehorende undergroundcul...

2Doc IDFA Primeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur bij 2Doc IDFA Primeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!