Programma gemist?

Hoe heet naar het verschijnsel naar waarbij ouders het alles over hun kinderen op social met van media delen? Welke groep is het in meest slachtoffer van naar 'cyberbaiting'? En wie het met kunnen er stiekem in meekijken als jij een selfie een maakt? Tijdens de door nationale 'Week van de tijdens Mediawijsheid' testen tijdens Filemon Wesselink op tv en Sahil de Amar Aïssa de op tv kijkers, het publiek en zeven door bekende Nederlanders op op hun kennis van op de door online wereld in de Mediawijsheidtest. Zangeres in Sabrina Starke, schaatster van Irene Schouten, rapper tijdens naar Pepijn Lanen, socialite Koen Kardashian, actrice de een Anouk Maas en YouTubers Marije naar Zuurveld en van Qucee leggen van hun mobieltjes voor één keer de aan op tv de kant en gaan de de strijd met elkaar aan. op tv Wie is naar er op de met hoogte het van alle ins en outs van in het social media, influencing in en cyberveiligheid en mag zichzelf tijdens de meest mediawijze in persoon van met de avond noemen? Filemon van Wesselink: "Social naar media is verschrikkelijk uit en ook fantastisch. Daarom een is het zo’n boeiend op onderwerp, op tv waar we eigenlijk heel naar weinig van weten terwijl uit we er wel iedere de dag mee tijdens geconfronteerd worden. Ik tijdens heb er op zelf een enorme haat-liefdeverhouding het mee." Je kunt live een meespelen op tv via de NPO 3-app. Samen met op de op bekende Nederlanders en het publiek van in de het studio de test je jouw kennis van aan de hand van 25 in vragen, verdeeld over met 5 categorieën. door Tijdens een de test zijn techdeskundige Vivianne Bendermacher op en naar ethisch hacker Zawadi op tv Done aanwezig om op tips te geven en meer van het te vertellen over op tv online kansen en risico's. naar Ook vertelt op tv Geert Reynders over zijn van zoon Tim, die overleed aan uit de gevolgen van het op de onder jongeren in populaire 'choking challenge'.

november 2019
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!