Programma gemist?

Hoe heet naar het verschijnsel waarbij ouders op alles over uit hun het kinderen op social media delen? Welke naar groep door is het meest tijdens slachtoffer van uit 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem op meekijken als jij naar een selfie van maakt? de Tijdens de nationale 'Week van van de Mediawijsheid' door testen Filemon Wesselink op en Sahil Amar Aïssa de uit kijkers, het van publiek en met zeven bekende Nederlanders een op hun kennis een van de online met wereld in de van Mediawijsheidtest. Zangeres Sabrina van Starke, schaatster door Irene Schouten, rapper door Pepijn Lanen, socialite uit Koen Kardashian, actrice Anouk Maas uit en YouTubers Marije Zuurveld tijdens en Qucee naar leggen hun tijdens mobieltjes voor één keer aan in door de kant en op gaan de strijd met elkaar van aan. Wie met is er op op de hoogte van alle ins een en outs van door social op tv media, influencing en cyberveiligheid en op tv met mag zichzelf de tijdens meest mediawijze persoon van in de avond noemen? Filemon Wesselink: "Social het media op tv is verschrikkelijk en ook fantastisch. het van Daarom is het zo’n op boeiend onderwerp, waar op tv we eigenlijk heel door weinig van weten terwijl we tijdens er wel een iedere dag de mee geconfronteerd worden. op Ik heb er zelf een op enorme haat-liefdeverhouding uit mee." Je kunt de live meespelen op tv via de NPO 3-app. Samen een met de bekende op tv Nederlanders en het publiek in in de met studio test je jouw met een kennis aan de hand uit van 25 de vragen, verdeeld over 5 categorieën. met Tijdens de op tv test zijn techdeskundige Vivianne Bendermacher tijdens en het ethisch hacker door Zawadi Done aanwezig uit om tips te met geven en meer te op tv vertellen over online in kansen en van risico's. Ook vertelt Geert Reynders uit over zijn door zoon Tim, die overleed in aan de tijdens gevolgen van de onder jongeren met populaire 'choking op tv challenge'.

september 2021
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!