Programma gemist?

Hoe heet op tv het verschijnsel waarbij uit ouders alles over hun van kinderen op social op tv media delen? op Welke groep is tijdens het meest slachtoffer van van 'cyberbaiting'? op tv En wie tijdens kunnen er stiekem meekijken als jij met een selfie uit maakt? Tijdens de het nationale op 'Week van de Mediawijsheid' tijdens testen Filemon Wesselink en Sahil op tv Amar naar Aïssa de kijkers, het publiek de en zeven naar bekende Nederlanders op hun een kennis van in de online wereld in op in de Mediawijsheidtest. Zangeres Sabrina Starke, van schaatster uit Irene Schouten, rapper van Pepijn Lanen, socialite van Koen Kardashian, actrice Anouk Maas op tv en YouTubers door Marije Zuurveld en Qucee in leggen hun mobieltjes voor in naar één keer aan de uit kant en gaan de van strijd het met elkaar aan. Wie is op tv er op de naar hoogte van alle van ins en outs van door social media, influencing door en met cyberveiligheid en mag zichzelf de een meest mediawijze de persoon op van de avond noemen? Filemon Wesselink: "Social naar media tijdens is verschrikkelijk en ook fantastisch. door Daarom is het van zo’n boeiend van onderwerp, waar we eigenlijk het heel weinig de van weten terwijl op tv we er het wel iedere dag mee van geconfronteerd worden. Ik heb door er zelf een door enorme haat-liefdeverhouding van mee." Je kunt live op tv meespelen via de NPO door 3-app. naar Samen met met de bekende Nederlanders en het publiek op tv in uit de studio test je jouw in kennis aan een de door hand van 25 tijdens vragen, verdeeld over het 5 categorieën. Tijdens de een test zijn techdeskundige Vivianne Bendermacher de en ethisch op hacker Zawadi Done aanwezig op tv om tips te op tv het geven en meer door te vertellen over online kansen van en risico's. het Ook vertelt met Geert Reynders over een zijn zoon Tim, die een overleed aan met de gevolgen van met de onder jongeren populaire 'choking tijdens challenge'.

mei 2021
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!