Programma gemist?

Hoe heet het in met verschijnsel waarbij ouders alles over uit hun op tv kinderen op social media naar delen? Welke groep de is het van meest slachtoffer van het 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem tijdens meekijken als jij van een selfie de maakt? Tijdens de in nationale 'Week van met de naar Mediawijsheid' testen Filemon Wesselink en op tv Sahil Amar Aïssa de in kijkers, het uit publiek het en zeven bekende door Nederlanders op hun kennis het van de de online wereld in de op tv Mediawijsheidtest. Zangeres Sabrina Starke, op schaatster uit Irene Schouten, rapper Pepijn Lanen, van socialite Koen Kardashian, in actrice Anouk Maas in en YouTubers Marije Zuurveld door en Qucee leggen naar naar hun mobieltjes voor op één keer aan de kant een en door gaan de strijd met elkaar van aan. Wie is er het op de door hoogte van alle ins het en op tv outs van social media, in influencing en het cyberveiligheid en in mag zichzelf de de meest mediawijze persoon van van de avond noemen? Filemon Wesselink: "Social in media naar is verschrikkelijk de en ook fantastisch. Daarom uit is het zo’n boeiend uit onderwerp, waar we met eigenlijk de heel weinig van weten terwijl van we de er wel iedere het dag mee geconfronteerd worden. Ik op tv heb het er zelf een enorme een haat-liefdeverhouding mee." Je kunt op tv live meespelen een via de NPO 3-app. Samen met tijdens de bekende Nederlanders de en het het publiek in de tijdens studio test het je jouw kennis met aan de naar hand van 25 vragen, op verdeeld over 5 in categorieën. Tijdens de test zijn een techdeskundige op tv Vivianne Bendermacher en het ethisch hacker een Zawadi Done aanwezig om uit tips te geven en meer een te vertellen de over online kansen en uit risico's. tijdens Ook vertelt Geert Reynders over naar zijn zoon Tim, tijdens die overleed naar aan de gevolgen van op de onder jongeren een van populaire 'choking challenge'.

juni 2020
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!