Programma gemist?

Hoe heet het in verschijnsel waarbij ouders een alles over de hun kinderen op op tv social media delen? Welke met groep tijdens is het meest slachtoffer van uit 'cyberbaiting'? En van wie tijdens kunnen er stiekem meekijken als naar jij een naar selfie maakt? Tijdens de nationale uit 'Week op tv van de Mediawijsheid' testen in Filemon Wesselink en Sahil op tv Amar Aïssa tijdens de kijkers, naar het publiek en zeven op bekende Nederlanders op naar hun kennis uit van de online wereld in een de tijdens Mediawijsheidtest. Zangeres tijdens Sabrina Starke, schaatster Irene op Schouten, rapper Pepijn Lanen, uit socialite tijdens Koen Kardashian, actrice Anouk Maas met en YouTubers Marije in Zuurveld en een Qucee leggen naar hun mobieltjes voor één keer aan met tijdens de kant en gaan de op tv strijd met elkaar aan. de Wie op tv is er op de in hoogte van alle een ins en outs van tijdens het social media, influencing en cyberveiligheid door en mag zichzelf op tv de meest mediawijze persoon tijdens op tv van de avond noemen? Filemon Wesselink: "Social tijdens media is verschrikkelijk de en in ook fantastisch. Daarom is het van zo’n boeiend op tv onderwerp, waar uit we eigenlijk heel weinig het van weten terwijl in we met er wel iedere dag met mee geconfronteerd worden. Ik een heb er zelf in een enorme haat-liefdeverhouding mee." Je van kunt het live meespelen op tv via de NPO 3-app. Samen een met de door bekende Nederlanders en van het publiek in uit de studio test je met jouw van kennis aan de het hand van 25 vragen, uit verdeeld over 5 categorieën. Tijdens op tijdens de test zijn techdeskundige Vivianne Bendermacher het en ethisch een hacker Zawadi Done een aanwezig door om tips te geven en met meer te vertellen in over online kansen de en uit risico's. Ook vertelt Geert een Reynders over zijn zoon Tim, op door die overleed aan de gevolgen van naar de onder jongeren op tv populaire 'choking met challenge'.

januari 2021
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!