Programma gemist?

Hoe in heet het met verschijnsel waarbij ouders alles op over hun kinderen op op tv social media delen? een Welke een groep is het in meest slachtoffer van op 'cyberbaiting'? En wie met kunnen er stiekem meekijken als jij uit een selfie het maakt? Tijdens de op nationale 'Week van in de Mediawijsheid' testen Filemon in Wesselink en de Sahil in Amar Aïssa de kijkers, van het publiek in en zeven bekende Nederlanders op tijdens hun kennis naar van de door online wereld in de Mediawijsheidtest. Zangeres uit Sabrina Starke, tijdens schaatster Irene Schouten, rapper van Pepijn Lanen, socialite op Koen met Kardashian, actrice Anouk Maas van en YouTubers Marije uit Zuurveld en de Qucee leggen hun mobieltjes voor de naar één keer aan de de kant en gaan de strijd door met elkaar op aan. Wie is er door op de door hoogte door van alle ins en outs van uit met social media, influencing en cyberveiligheid en op tv het mag zichzelf de meest mediawijze met persoon van op de avond op noemen? Filemon Wesselink: "Social media is de verschrikkelijk en ook een fantastisch. het Daarom is het het zo’n boeiend onderwerp, waar we eigenlijk de heel weinig van tijdens weten de terwijl we van er wel iedere dag mee met geconfronteerd worden. op tv Ik heb er zelf tijdens een enorme haat-liefdeverhouding in mee." Je kunt uit live meespelen via de tijdens NPO 3-app. Samen met op de de bekende Nederlanders en het publiek tijdens in de tijdens studio naar test je jouw op tv kennis aan de hand tijdens van 25 vragen, het verdeeld over 5 categorieën. naar Tijdens in de test zijn techdeskundige Vivianne de Bendermacher en ethisch hacker naar Zawadi Done het aanwezig om het tips te naar geven en meer naar te vertellen over op online kansen en een risico's. Ook vertelt op Geert Reynders over zijn zoon de Tim, die overleed van aan de gevolgen van naar de het onder jongeren uit populaire 'choking challenge'.

september 2020
20-11-2018 20:25

Quiz: De Mediawijsheidtest

De Mediawijsheidtest - Quiz: De Mediawijsheidtest

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de ...

De Mediawijsheidtest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mediawijsheidtest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mediawijsheidtest bij De Mediawijsheidtest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mediawijsheidtest. Heb je een uitzending van De Mediawijsheidtest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mediawijsheidtest gemist

Uitzending gemist van De Mediawijsheidtest? Hier kun je alle uitzendingen van De Mediawijsheidtest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!