Programma gemist?
maart 2017
19-04-2010 19:20

Aflevering 15

Volgende vraag - Aflevering 15

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Antwoord op al uw vragen over vakantie. Hoe kun je duurzaam op vakantie gaan? Of hoe zit het nu eigenlijk precies met reisverzekering? Twee deskundigen geven in de studio live antwoord op uw prangende vragen. Dit zijn: Eke Eijgelaar, onderzoeker duurzaam toerisme en transport aan het NHTV Centre for Sustainable Tourism and Transport in Breda. Hij heeft onder andere het rapport Reizen op Grote Voet geschreven. Hierin staat hoeveel CO2 we tijdens de vakantie uitstoten. Daarnaast is Eijgelaar gespecialiseerd in klimaatcompensatie en internationaal fietstoerisme. -Henk Verhagen is beleidsmedewerker bij de Consumentenbond, een vereniging die in Nederland opkomt voor de belangen van consumenten. Hier houdt hij zich vooral bezig met vakantieperikelen, en was hij eindredacteur van de Reisgids. Presentatie: Brecht van Hulten.

12-04-2010 19:20

Aflevering 14

Volgende vraag - Aflevering 14

Consumentenprogramma waarin u de vragen stel. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Deze uitzending gaat over spaargeld. U krijgt antwoord op al uw vragen over sparen. Wat te doen met uw spaargeld? Beleggen? Vastzetten? En hoe veilig is dat dan? Twee deskundigen geven in de studio live antwoord op uw prangende vragen. Deze week zijn dit: -Fons de Bilde is secretaris van de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners. Hij is 20 jaar werkzaam geweest bij banken en verzekeraars. In die tijd heeft hij diverse opleidingen gevolgd, is gecertificeerd financieel planner en heeft een MBA gedaan in financiële planning. In 2005 heeft hij zich gevestigd als onafhankelijk financieel planner waarbij hij zich richt op advisering zonder productverkoop aan particulieren en ondernemers. -Giuseppe van der Helm startte in 2006 als executive director bij de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Voor deze aanstelling maakte hij een snelle carrière in het bedrijfsleven, maar ruilde het grote geld in voor het streven naar een betere wereld. Per 1 juli 2009 is Van der Helm President van het European Sustainable Investment Forum (Eurosif). Deze functie vervult hij naast zijn directeursfunctie bij de VBDO. Presentatie: Brecht van Hulten.

05-04-2010 19:20

Aflevering 13

Volgende vraag - Aflevering 13

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

29-03-2010 19:20

Aflevering 12

Volgende vraag - Aflevering 12

Consumentenprogramma waarin u de vragen stelt. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Onderwerp: Huis verkopen: Open huis route, wat moet ik als eigenaar aan voorbereidingen treffen. Antwoord op al uw vragen over het verkopen van uw huis. Kan het ook zonder makelaar? En hoe maakt u uw huis aantrekkelijk voor potentiële kopers? Twee deskundigen geven in de studio antwoord op uw prangende vragen. Gasten zijn: -Hans André de la Porte is woordvoerder bij de Vereniging Eigen Huis. De VEH behartigt de belangen van eigenwoningbezitters op de vlakken diensten en producten, informatie en advies en collectief ledenbelang. -Erna Kortlang is notaris en partner bij de CLERCQ notarissen in Leiden. Haar aandachtsgebieden zijn ondernemingsrecht en familierecht/erfrecht. In 2007 werd zij benoemd tot eerste vrouwelijke voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

22-03-2010 19:20

Webwinkelen

Volgende vraag - Webwinkelen

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Webwinkelen. Antwoord op al uw vragen over shoppen op internet zoals welke winkels betrouwbaar zijn, hoe zit het met garantie en hoe kunt u het beste betalen. Twee deskundigen geven in de studio live antwoord op uw prangende vragen: -Els Putters is juridisch adviseur consumentenrecht bij Consuwijzer, het informatieloket van de overheid voor consumenten; -Max Geerling is adviseur in betalingsverkeer van Enigma Payments, een onafhankelijk consultancybedrijf dat zich richt op betalingsverkeer binnen banken en bedrijven.

15-03-2010 19:20

Aflevering 11

Volgende vraag - Aflevering 11

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Sparen. Antwoord op de vraag waar u naartoe kunt met uw spaargeld. Welke banken zijn veilig en wat voor manieren van beleggen zijn er? Twee deskundigen geven in de studio live antwoord op uw prangende vragen. Deze week zijn dit: -Fons de Bilde is 20 jaar werkzaam geweest bij banken en verzekeraars. In die tijd heeft hij diverse opleidingen gevolgd, is gecertificeerd financieel planner en heeft een MBA gedaan in financiële planning. Op dit moment is De Bilde secretaris van de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners. -Giuseppe van der Helm, maakte tot zijn start als executive director in 2006 bij de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) een snelle carrière in het bedrijfsleven. In 2002 ging hij aan de slag in het onderwijs. Giuseppe studeert momenteel af als theoloog. Per 1 juli 2009 is Van der Helm President van het European Sustainable Investment Forum (Eurosif). Deze functie vervult hij naast zijn directeursfunctie bij de VBDO.

08-03-2010 19:55

Aflevering 10

Volgende vraag - Aflevering 10

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

01-03-2010 19:20

Aflevering 9

Volgende vraag - Aflevering 9

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. De belastingaangifte moet weer voor 1 april de deur uit. Wat zijn de wijzigingen van dit jaar en wat zijn nuttige tips? Presentatie: Brecht van Hulten.

22-02-2010 19:25

Aflevering 8

Volgende vraag - Aflevering 8

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Het isoleren van je huis met behulp van subsidies. In de studio zijn Emma Malenstein (ervaringsdeskundige) en Hans van Dijk (medewerker van Milieu Centraal, de landelijke voorlichtingsorganisatie over milieu en energie) aanwezig. Er wordt gesproken over dubbelglas, zonnepanelen, de isolatie van daken en van spouwmuren. Presentatie: Brecht van Hulten.

15-02-2010 19:25

Aflevering 7

Volgende vraag - Aflevering 7

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Uitzending over de ov-chipkaart. Hoe werkt het in- en uitchecken en wordt reizen duurder? Presentatie: Brecht van Hulten.

08-02-2010 19:25

Aflevering 6

Volgende vraag - Aflevering 6

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Vanavond gaat de uitzending over de tandarts en alles wat daarbij komt kijken. Er is een tandarts in de studio aanwezig om alle mogelijke vragen over bijvoorbeeld boren, het witmaken van de tanden of verzekeringen zo goed als mogelijk te beantwoorden. Presentatie: Brecht van Hulten.

01-02-2010 19:20

Echtscheiding

Volgende vraag - Echtscheiding

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Echtscheiding. Over echtscheiding. Advocaat/scheidingsbemiddelaar Paul de Gier en Maaike de Kort van Kinderen In Echtscheiding Situatie (KIES) beantwoorden al uw vragen. Presentatie: Brecht van Hulten.

25-01-2010 19:20

Aflevering 4

Volgende vraag - Aflevering 4

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kilometerheffing. Wie betaalt bijvoorbeeld het kastje dat in de auto geïnstalleerd wordt? Is het niet slimmer om de benzineprijs te verhogen? Henk Meurs, hoogleraar mobiliteit, is te gast om alle vragen van kijkers te beantwoorden. Presentatie: Brecht van Hulten.

18-01-2010 19:20

Aflevering 3

Volgende vraag - Aflevering 3

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Is het nuttig om een verzekering af te sluiten voor mijn huisdier? Hoe vaak moet mijn hond ingeënt worden? En is duur voer echt beter dan goedkope brokjes? Huisdieren en alles wat daarbij komt kijken. Dierenarts Henk Lommers is in de studio aanwezig, om samen met Brecht van Hulten de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Presentatie: Brecht van Hulten.

11-01-2010 19:20

Aflevering 2

Volgende vraag - Aflevering 2

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Stel alle vragen die u heeft over uw energierekening aan een deskundige. Deze vragen worden direct behandeld. Presentatie: Lamia Abbassie.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volgende vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volgende vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volgende vraag bij Volgende vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volgende vraag. Heb je een uitzending van Volgende vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volgende vraag gemist

Consumenten-programma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kijkers kunnen alles vragen over afvallen en het beheersen van je lichaamsgewicht. Presentatie: Lamia Abbassie.

Uitzending gemist van Volgende vraag? Hier kun je alle uitzendingen van Volgende vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-04-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord