Programma gemist?

Consumentenprogramma. De met kijker met kan rechtstreeks per telefoon tijdens of mail vragen stellen aan uit een onafhankelijke een deskundige. Antwoord in op al uw vragen over op tv vakantie. Hoe op tv kun je duurzaam op tv op vakantie met gaan? Of hoe zit een het nu eigenlijk door precies met reisverzekering? op tv Twee tijdens deskundigen geven in de studio een live antwoord op het uw prangende vragen. in Dit zijn: van Eke Eijgelaar, uit onderzoeker duurzaam toerisme en de transport aan het NHTV Centre naar for Sustainable Tourism met and Transport van in Breda. met Hij heeft onder op andere het rapport tijdens Reizen op Grote naar Voet geschreven. Hierin op staat hoeveel CO2 we tijdens tijdens de op tv vakantie uitstoten. Daarnaast tijdens is Eijgelaar gespecialiseerd in klimaatcompensatie op tv en uit internationaal fietstoerisme. met -Henk Verhagen is beleidsmedewerker bij de uit Consumentenbond, een vereniging van die in naar Nederland opkomt voor de op tv belangen van de consumenten. Hier houdt uit hij zich vooral bezig de met tijdens vakantieperikelen, en een was hij eindredacteur van tijdens de Reisgids. Presentatie: naar Brecht van op tv Hulten.

Consumentenprogramma met waarin u naar de vragen stel. Een onafhankelijke geeft uit deskundig antwoord op op tv vragen een die kijkers per mail van en telefonisch stellen. tijdens Deze uitzending gaat over met spaargeld. de U krijgt antwoord op tv op al uw vragen de over op sparen. Wat te doen met naar uw spaargeld? de Beleggen? Vastzetten? En tijdens hoe veilig is dat op tv dan? Twee deskundigen in geven in de het studio tijdens live antwoord op het uw prangende vragen. Deze week met zijn dit: -Fons de op tv uit Bilde is secretaris van het de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners. op Hij is een 20 jaar werkzaam geweest door bij een banken en verzekeraars. In naar die tijd uit heeft hij op tv diverse opleidingen gevolgd, op is gecertificeerd financieel planner uit en heeft een MBA de gedaan het in financiële planning. In 2005 heeft van in hij zich gevestigd als onafhankelijk financieel tijdens planner waarbij hij uit zich het richt op advisering zonder een productverkoop aan particulieren met en in ondernemers. -Giuseppe van der Helm een startte tijdens in 2006 als executive director uit bij de de Vereniging van Beleggers een voor Duurzame Ontwikkeling naar (VBDO). Voor deze uit aanstelling maakte naar hij een snelle carrière in van het bedrijfsleven, maar ruilde uit met het grote geld in voor het uit streven een naar een betere wereld. Per door 1 juli het 2009 is Van der de Helm in President van het European Sustainable door Investment op tv Forum (Eurosif). Deze functie vervult met van hij naast zijn directeursfunctie bij de de VBDO. Presentatie: Brecht in een van Hulten.

Consumentenprogramma. De op tv kijker kan rechtstreeks per naar tijdens telefoon of mail op vragen stellen aan een op onafhankelijke deskundige.

Consumentenprogramma op tv waarin u de het vragen stelt. tijdens Een onafhankelijke geeft deskundig op tv antwoord op vragen die van kijkers per mail en in telefonisch stellen. Onderwerp: door tijdens Huis verkopen: Open huis route, wat van moet ik als in het eigenaar aan voorbereidingen treffen. Antwoord op uit al uit uw vragen over in het verkopen van uw tijdens huis. een Kan het ook zonder makelaar? En tijdens hoe maakt een u uw huis aantrekkelijk tijdens voor potentiële naar kopers? een Twee deskundigen geven in een de studio antwoord op de uw op tv prangende vragen. Gasten zijn: -Hans André van de van la Porte van is woordvoerder bij de Vereniging Eigen op Huis. een De VEH behartigt de belangen van met van eigenwoningbezitters op de de vlakken diensten en tijdens producten, informatie en advies tijdens en het collectief ledenbelang. -Erna Kortlang met is notaris uit en partner bij de naar CLERCQ notarissen in Leiden. Haar uit een aandachtsgebieden zijn ondernemingsrecht en familierecht/erfrecht. In met 2007 werd uit zij in benoemd tot eerste naar vrouwelijke voorzitter van de Koninklijke van Notariële Beroepsorganisatie uit (KNB).

Consumentenprogramma. De tijdens kijker kan rechtstreeks per de door telefoon of mail vragen stellen aan op een een onafhankelijke deskundige. Afl.: Webwinkelen. Antwoord met op al uw tijdens door vragen over shoppen op internet met zoals de welke winkels betrouwbaar zijn, hoe de zit het naar met garantie en hoe de kunt u op het beste betalen. van Twee deskundigen geven naar in de studio op tv live antwoord het op uw prangende vragen: -Els van Putters is juridisch op tv adviseur consumentenrecht naar bij Consuwijzer, het informatieloket van naar de overheid van voor consumenten; met -Max Geerling is de adviseur in betalingsverkeer van de Enigma Payments, een onafhankelijk door consultancybedrijf met dat zich richt met op betalingsverkeer in binnen banken en tijdens bedrijven.

Consumentenprogramma. De in kijker kan rechtstreeks per een telefoon of uit mail vragen stellen door aan een onafhankelijke deskundige. in -Sparen. Antwoord een op naar de vraag waar u naartoe van kunt het met uw spaargeld. Welke banken door zijn veilig het en wat voor manieren van op beleggen zijn er? met Twee deskundigen een geven in de studio van live antwoord door op uw prangende op vragen. Deze door week zijn tijdens dit: -Fons de Bilde is 20 op op tv jaar werkzaam geweest op bij banken en uit verzekeraars. In die een tijd heeft hij diverse uit opleidingen gevolgd, is gecertificeerd op tv financieel met planner en heeft een het MBA gedaan met in financiële planning. Op dit uit moment is op tv De Bilde het secretaris van de Vereniging Onafhankelijk door Financieel Planners. -Giuseppe van uit der de Helm, maakte tot een zijn start als executive op tv director in 2006 uit bij de Vereniging van van Beleggers door voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) een in snelle carrière in van met het bedrijfsleven. In op 2002 ging hij aan de slag tijdens in het de onderwijs. Giuseppe uit studeert momenteel af naar als theoloog. Per 1 uit juli van 2009 is Van der uit Helm President van het op European Sustainable Investment van Forum tijdens (Eurosif). Deze functie vervult uit hij naast zijn directeursfunctie bij het de in VBDO.

Consumentenprogramma. door De kijker kan uit rechtstreeks per telefoon op of mail vragen stellen een aan een onafhankelijke in deskundige.

Consumentenprogramma. uit De kijker met kan rechtstreeks per telefoon op of mail vragen stellen aan de een onafhankelijke in deskundige. De belastingaangifte moet naar weer voor 1 een april de van deur uit. de Wat zijn de de wijzigingen van met dit jaar en een wat zijn nuttige tijdens tips? Presentatie: Brecht van op Hulten.

Consumentenprogramma. met De kijker kan rechtstreeks in per telefoon of mail door vragen stellen het aan een uit onafhankelijke deskundige. -Het isoleren van het je huis met op tv behulp van uit subsidies. In de studio naar zijn Emma Malenstein uit (ervaringsdeskundige) en in Hans uit van Dijk (medewerker van een Milieu Centraal, de de landelijke voorlichtingsorganisatie over milieu uit en energie) aanwezig. Er uit wordt gesproken over uit dubbelglas, zonnepanelen, op tv de tijdens isolatie van daken en van op spouwmuren. Presentatie: Brecht een van uit Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker tijdens kan rechtstreeks per naar met telefoon of mail vragen stellen aan tijdens een onafhankelijke deskundige. met Uitzending over de van ov-chipkaart. Hoe werkt van het in- en in uitchecken en wordt door met reizen duurder? Presentatie: het Brecht van Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker op kan rechtstreeks uit per telefoon of tijdens mail vragen door stellen aan een onafhankelijke van deskundige. Vanavond op gaat de uitzending uit over de door tandarts en alles wat de daarbij komt kijken. Er in is een tandarts in op tv de studio het aanwezig om een alle mogelijke vragen over uit bijvoorbeeld boren, in het witmaken uit van de tanden of verzekeringen in zo goed als een mogelijk te beantwoorden. door Presentatie: Brecht in van Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker op tv kan de rechtstreeks per telefoon in of mail vragen stellen aan van op een onafhankelijke deskundige. Afl.: een Echtscheiding. Over echtscheiding. Advocaat/scheidingsbemiddelaar naar Paul de Gier het en Maaike naar de Kort van op Kinderen In Echtscheiding de Situatie (KIES) beantwoorden al uw naar vragen. op tv Presentatie: Brecht van door Hulten.

Consumentenprogramma. De van kijker de kan rechtstreeks per op telefoon of mail vragen stellen aan naar een onafhankelijke op deskundige. Kilometerheffing. Wie betaalt met bijvoorbeeld het het kastje dat het in de auto geïnstalleerd van wordt? Is het niet de slimmer op om de een benzineprijs te verhogen? Henk in Meurs, hoogleraar mobiliteit, is te op gast om op tv alle vragen uit van kijkers te met beantwoorden. Presentatie: Brecht van tijdens Hulten.

Consumentenprogramma. uit De kijker kan rechtstreeks per van telefoon of mail van vragen stellen aan de een onafhankelijke deskundige. met tijdens Is het nuttig om naar een verzekering af te uit sluiten voor tijdens mijn huisdier? Hoe vaak door moet mijn de hond ingeënt worden? En is een duur voer met echt op tv beter dan goedkope brokjes? Huisdieren en de alles op wat daarbij komt kijken. op Dierenarts Henk Lommers het is in de studio op aanwezig, om samen op met Brecht op van Hulten het de vragen zo goed het mogelijk te beantwoorden. Presentatie: een Brecht een van Hulten.

Consumentenprogramma. met De kijker kan rechtstreeks uit per telefoon op tv of mail met vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. een Stel alle een vragen die u heeft door over uw energierekening op aan een deskundige. een tijdens Deze vragen worden op tv direct behandeld. Presentatie: tijdens Lamia Abbassie.

oktober 2017
19-04-2010 19:20

Aflevering 15

Volgende vraag - Aflevering 15

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Antwoord op al uw vragen over vakantie. Hoe kun je duurzaam op vakantie gaan? Of hoe zit het nu eigenlijk precies met re...

12-04-2010 19:20

Aflevering 14

Volgende vraag - Aflevering 14

Consumentenprogramma waarin u de vragen stel. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Deze uitzending gaat over spaargeld. U krijgt antwoord op al uw vragen over sparen. Wat te doen...

05-04-2010 19:20

Aflevering 13

Volgende vraag - Aflevering 13

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

29-03-2010 19:20

Aflevering 12

Volgende vraag - Aflevering 12

Consumentenprogramma waarin u de vragen stelt. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Onderwerp: Huis verkopen: Open huis route, wat moet ik als eigenaar aan voorbereidingen treffe...

22-03-2010 19:20

Webwinkelen

Volgende vraag - Webwinkelen

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Webwinkelen. Antwoord op al uw vragen over shoppen op internet zoals welke winkels betrouwbaar zijn, hoe zit het m...

15-03-2010 19:20

Aflevering 11

Volgende vraag - Aflevering 11

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Sparen. Antwoord op de vraag waar u naartoe kunt met uw spaargeld. Welke banken zijn veilig en wat voor manieren van be...

08-03-2010 19:55

Aflevering 10

Volgende vraag - Aflevering 10

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

01-03-2010 19:20

Aflevering 9

Volgende vraag - Aflevering 9

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. De belastingaangifte moet weer voor 1 april de deur uit. Wat zijn de wijzigingen van dit jaar en wat zijn nuttige tips? ...

22-02-2010 19:25

Aflevering 8

Volgende vraag - Aflevering 8

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Het isoleren van je huis met behulp van subsidies. In de studio zijn Emma Malenstein (ervaringsdeskundige) en Hans van ...

15-02-2010 19:25

Aflevering 7

Volgende vraag - Aflevering 7

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Uitzending over de ov-chipkaart. Hoe werkt het in- en uitchecken en wordt reizen duurder? Presentatie: Brecht van Hulten...

08-02-2010 19:25

Aflevering 6

Volgende vraag - Aflevering 6

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Vanavond gaat de uitzending over de tandarts en alles wat daarbij komt kijken. Er is een tandarts in de studio aanwezig ...

01-02-2010 19:20

Echtscheiding

Volgende vraag - Echtscheiding

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Echtscheiding. Over echtscheiding. Advocaat/scheidingsbemiddelaar Paul de Gier en Maaike de Kort van Kinderen In E...

25-01-2010 19:20

Aflevering 4

Volgende vraag - Aflevering 4

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kilometerheffing. Wie betaalt bijvoorbeeld het kastje dat in de auto geïnstalleerd wordt? Is het niet slimmer om de benz...

18-01-2010 19:20

Aflevering 3

Volgende vraag - Aflevering 3

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Is het nuttig om een verzekering af te sluiten voor mijn huisdier? Hoe vaak moet mijn hond ingeënt worden? En is duur vo...

11-01-2010 19:20

Aflevering 2

Volgende vraag - Aflevering 2

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Stel alle vragen die u heeft over uw energierekening aan een deskundige. Deze vragen worden direct behandeld. Presentati...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volgende vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volgende vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volgende vraag bij Volgende vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volgende vraag. Heb je een uitzending van Volgende vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volgende vraag gemist

Consumenten-programma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kijkers kunnen alles vragen over afvallen en het beheersen van je lichaamsgewicht. Presentatie: Lamia Abbassie.

Uitzending gemist van Volgende vraag? Hier kun je alle uitzendingen van Volgende vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-04-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord