Programma gemist?

Consumentenprogramma. De kijker tijdens kan in rechtstreeks per de telefoon of mail met vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. in door Antwoord op al naar uw vragen over vakantie. tijdens Hoe kun je duurzaam naar op vakantie gaan? Of in in hoe zit het nu op eigenlijk precies van met reisverzekering? Twee deskundigen geven in in door de studio live antwoord op uw op tv prangende vragen. de Dit zijn: Eke uit Eijgelaar, onderzoeker in duurzaam toerisme en van transport aan naar het NHTV Centre tijdens for Sustainable Tourism and de Transport in Breda. Hij door heeft onder andere op het rapport naar Reizen op Grote Voet de geschreven. Hierin met staat hoeveel CO2 we tijdens tijdens de de vakantie uitstoten. op tv Daarnaast is Eijgelaar gespecialiseerd in klimaatcompensatie op tv de en internationaal fietstoerisme. een -Henk Verhagen is beleidsmedewerker bij een de Consumentenbond, door een vereniging die in een Nederland in opkomt voor de belangen op tv van consumenten. Hier uit houdt hij zich vooral bezig een met vakantieperikelen, het en was met hij eindredacteur in van de Reisgids. Presentatie: in Brecht van een Hulten.

Consumentenprogramma waarin in u de vragen door stel. Een onafhankelijke geeft de deskundig de antwoord op vragen die op kijkers naar per mail en telefonisch stellen. een Deze van uitzending gaat over spaargeld. door U krijgt antwoord op al een uw vragen naar over sparen. Wat van te doen met op tv uw spaargeld? Beleggen? Vastzetten? een En hoe op veilig is uit dat dan? op tv Twee deskundigen geven in de op studio in live antwoord op op uw prangende vragen. Deze week de zijn dit: tijdens -Fons de Bilde is secretaris tijdens van door de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners. in een Hij is 20 jaar tijdens werkzaam geweest bij banken uit en verzekeraars. In die van tijd op heeft hij diverse opleidingen gevolgd, tijdens het is gecertificeerd financieel planner en op tv heeft een op MBA gedaan in financiële met planning. In 2005 met heeft hij door zich gevestigd als naar onafhankelijk financieel planner waarbij hij van zich tijdens richt op advisering zonder productverkoop door op tv aan particulieren en ondernemers. -Giuseppe van in door der Helm startte in 2006 door als executive director bij de de Vereniging de van op tv Beleggers voor Duurzame het Ontwikkeling (VBDO). Voor deze op aanstelling maakte het hij een snelle het carrière in het bedrijfsleven, met maar ruilde het grote geld door een in voor het streven naar een een betere wereld. Per in 1 juli 2009 het het is Van der Helm in President van het European op Sustainable Investment Forum (Eurosif). een een Deze functie vervult hij naast de zijn directeursfunctie uit bij de VBDO. Presentatie: Brecht tijdens van tijdens Hulten.

Consumentenprogramma. van De kijker kan rechtstreeks per uit het telefoon of mail vragen stellen de aan een onafhankelijke uit deskundige.

Consumentenprogramma op tv waarin u de op vragen stelt. op Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord van op vragen die met kijkers per mail en door een telefonisch stellen. Onderwerp: Huis verkopen: op Open huis tijdens route, wat door moet ik als eigenaar aan door voorbereidingen treffen. op tv Antwoord op al uw met vragen in over het verkopen van door uw huis. tijdens Kan het ook zonder makelaar? met En hoe maakt uit u van uw huis aantrekkelijk voor potentiële met kopers? Twee van deskundigen geven uit in de studio antwoord op uw het prangende van vragen. Gasten zijn: -Hans op tv André de la Porte een van is woordvoerder bij de Vereniging tijdens Eigen Huis. De VEH uit behartigt de door belangen van eigenwoningbezitters van op de de vlakken diensten met en producten, informatie in en advies en collectief ledenbelang. uit -Erna Kortlang is van notaris en partner bij van de CLERCQ het notarissen in Leiden. naar Haar de aandachtsgebieden zijn ondernemingsrecht en familierecht/erfrecht. met In 2007 werd met zij benoemd op tv tot eerste naar vrouwelijke voorzitter van de Koninklijke op Notariële door Beroepsorganisatie (KNB).

Consumentenprogramma. De op tv kijker kan rechtstreeks per met telefoon door of mail uit vragen stellen aan een onafhankelijke uit deskundige. Afl.: Webwinkelen. Antwoord op op al uw naar vragen over shoppen naar op tv op internet zoals welke winkels betrouwbaar op tv zijn, hoe zit door op het met garantie en hoe uit kunt u het van beste met betalen. Twee deskundigen door geven in de op tv studio live antwoord op uw in prangende vragen: -Els Putters de is door juridisch adviseur consumentenrecht bij van Consuwijzer, het op tv informatieloket van de het overheid voor consumenten; -Max Geerling met is adviseur in op betalingsverkeer van van Enigma Payments, een in onafhankelijk consultancybedrijf de dat zich richt op betalingsverkeer in binnen banken en in het bedrijven.

Consumentenprogramma. De tijdens kijker kan rechtstreeks tijdens per telefoon of mail een vragen in stellen aan een in onafhankelijke deskundige. -Sparen. uit Antwoord op de de vraag waar u naartoe met kunt uit met uw spaargeld. Welke het banken zijn veilig met en wat voor manieren van uit beleggen zijn door er? uit Twee deskundigen geven in de studio een live antwoord op uit uw prangende vragen. met een Deze week zijn dit: met -Fons de Bilde is met 20 jaar naar werkzaam geweest naar bij banken en verzekeraars. de In die op tijd heeft hij diverse in opleidingen gevolgd, is gecertificeerd financieel door planner en door heeft een MBA met gedaan naar in financiële planning. Op dit moment tijdens op tv is De Bilde secretaris van de de Vereniging Onafhankelijk het Financieel op tv Planners. -Giuseppe van der Helm, uit maakte op tot zijn start als een executive director in 2006 met bij de Vereniging van tijdens Beleggers in voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) uit een snelle carrière in naar het bedrijfsleven. In door 2002 tijdens ging hij aan de slag uit in van het onderwijs. Giuseppe met studeert momenteel af als theoloog. een Per 1 van juli in 2009 is Van der Helm op President van het European tijdens Sustainable Investment in Forum op (Eurosif). Deze functie het vervult hij naast in zijn directeursfunctie bij de in VBDO.

Consumentenprogramma. De kijker in kan rechtstreeks naar per telefoon of naar mail vragen stellen aan een een onafhankelijke een deskundige.

Consumentenprogramma. De de kijker kan met rechtstreeks per in telefoon of mail van vragen stellen aan door een onafhankelijke deskundige. op tv De belastingaangifte moet tijdens weer voor 1 april de deur het op tv uit. Wat zijn de wijzigingen van door dit van jaar en wat zijn van nuttige tips? Presentatie: Brecht het van uit Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker op tv kan rechtstreeks per uit op tv telefoon of mail vragen stellen naar aan in een onafhankelijke deskundige. -Het isoleren naar van je huis met het behulp van naar subsidies. In de studio van zijn Emma een Malenstein (ervaringsdeskundige) van en Hans van Dijk (medewerker van van Milieu Centraal, van de landelijke op voorlichtingsorganisatie over op tv milieu en energie) aanwezig. in Er wordt van gesproken over dubbelglas, op tv zonnepanelen, de isolatie van op tv daken en van uit spouwmuren. Presentatie: Brecht van met naar Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker van van kan rechtstreeks per telefoon of mail in vragen stellen het aan een onafhankelijke door deskundige. Uitzending over de uit ov-chipkaart. Hoe werkt het het in- en met uitchecken en wordt in reizen door duurder? Presentatie: het Brecht van Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker een op kan rechtstreeks per telefoon het of mail vragen stellen aan van een tijdens onafhankelijke deskundige. het Vanavond gaat de uitzending over de op tandarts en op tv alles wat met daarbij komt kijken. van Er is tijdens een tandarts in de studio aanwezig met tijdens om alle mogelijke op tv vragen over bijvoorbeeld een boren, het witmaken van de in tanden op of verzekeringen zo goed als mogelijk van te een beantwoorden. Presentatie: Brecht met van Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker met kan rechtstreeks naar per telefoon door of mail vragen stellen aan het een onafhankelijke deskundige. een Afl.: op tv Echtscheiding. Over echtscheiding. Advocaat/scheidingsbemiddelaar Paul tijdens de Gier en met naar Maaike de Kort van het Kinderen In met Echtscheiding Situatie (KIES) beantwoorden al uw tijdens op tv vragen. Presentatie: Brecht van een Hulten.

Consumentenprogramma. De naar kijker kan rechtstreeks per op in telefoon of mail vragen stellen aan naar door een onafhankelijke deskundige. Kilometerheffing. Wie op tv betaalt bijvoorbeeld het op kastje een dat in de auto op tv geïnstalleerd wordt? Is op tv het niet slimmer om de tijdens benzineprijs in te verhogen? Henk Meurs, op hoogleraar naar mobiliteit, is te gast om het alle vragen van tijdens kijkers te door beantwoorden. Presentatie: Brecht van naar Hulten.

Consumentenprogramma. door De kijker kan rechtstreeks per het telefoon het of mail vragen stellen uit aan een onafhankelijke deskundige. uit Is het nuttig het om tijdens een verzekering in af te sluiten in voor mijn huisdier? Hoe vaak moet een mijn met hond ingeënt de worden? En is duur voer echt met tijdens beter dan goedkope brokjes? Huisdieren en naar alles wat het daarbij op komt kijken. Dierenarts Henk van Lommers is het in de studio aanwezig, om samen de met Brecht uit van door Hulten de vragen zo goed mogelijk een te beantwoorden. Presentatie: door Brecht van een Hulten.

Consumentenprogramma. De kijker van kan rechtstreeks per het telefoon uit of mail vragen stellen met aan een onafhankelijke met deskundige. Stel alle een vragen die u het heeft over uw uit energierekening aan een van deskundige. Deze een vragen worden direct behandeld. Presentatie: uit een Lamia Abbassie.

juni 2017
19-04-2010 19:20

Aflevering 15

Volgende vraag - Aflevering 15

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Antwoord op al uw vragen over vakantie. Hoe kun je duurzaam op vakantie gaan? Of hoe zit het nu eigenlijk precies met re...

12-04-2010 19:20

Aflevering 14

Volgende vraag - Aflevering 14

Consumentenprogramma waarin u de vragen stel. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Deze uitzending gaat over spaargeld. U krijgt antwoord op al uw vragen over sparen. Wat te doen...

05-04-2010 19:20

Aflevering 13

Volgende vraag - Aflevering 13

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

29-03-2010 19:20

Aflevering 12

Volgende vraag - Aflevering 12

Consumentenprogramma waarin u de vragen stelt. Een onafhankelijke geeft deskundig antwoord op vragen die kijkers per mail en telefonisch stellen. Onderwerp: Huis verkopen: Open huis route, wat moet ik als eigenaar aan voorbereidingen treffe...

22-03-2010 19:20

Webwinkelen

Volgende vraag - Webwinkelen

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Webwinkelen. Antwoord op al uw vragen over shoppen op internet zoals welke winkels betrouwbaar zijn, hoe zit het m...

15-03-2010 19:20

Aflevering 11

Volgende vraag - Aflevering 11

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Sparen. Antwoord op de vraag waar u naartoe kunt met uw spaargeld. Welke banken zijn veilig en wat voor manieren van be...

08-03-2010 19:55

Aflevering 10

Volgende vraag - Aflevering 10

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige.

01-03-2010 19:20

Aflevering 9

Volgende vraag - Aflevering 9

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. De belastingaangifte moet weer voor 1 april de deur uit. Wat zijn de wijzigingen van dit jaar en wat zijn nuttige tips? ...

22-02-2010 19:25

Aflevering 8

Volgende vraag - Aflevering 8

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. -Het isoleren van je huis met behulp van subsidies. In de studio zijn Emma Malenstein (ervaringsdeskundige) en Hans van ...

15-02-2010 19:25

Aflevering 7

Volgende vraag - Aflevering 7

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Uitzending over de ov-chipkaart. Hoe werkt het in- en uitchecken en wordt reizen duurder? Presentatie: Brecht van Hulten...

08-02-2010 19:25

Aflevering 6

Volgende vraag - Aflevering 6

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Vanavond gaat de uitzending over de tandarts en alles wat daarbij komt kijken. Er is een tandarts in de studio aanwezig ...

01-02-2010 19:20

Echtscheiding

Volgende vraag - Echtscheiding

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Afl.: Echtscheiding. Over echtscheiding. Advocaat/scheidingsbemiddelaar Paul de Gier en Maaike de Kort van Kinderen In E...

25-01-2010 19:20

Aflevering 4

Volgende vraag - Aflevering 4

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kilometerheffing. Wie betaalt bijvoorbeeld het kastje dat in de auto geïnstalleerd wordt? Is het niet slimmer om de benz...

18-01-2010 19:20

Aflevering 3

Volgende vraag - Aflevering 3

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Is het nuttig om een verzekering af te sluiten voor mijn huisdier? Hoe vaak moet mijn hond ingeënt worden? En is duur vo...

11-01-2010 19:20

Aflevering 2

Volgende vraag - Aflevering 2

Consumentenprogramma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Stel alle vragen die u heeft over uw energierekening aan een deskundige. Deze vragen worden direct behandeld. Presentati...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volgende vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volgende vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volgende vraag bij Volgende vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volgende vraag. Heb je een uitzending van Volgende vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volgende vraag gemist

Consumenten-programma. De kijker kan rechtstreeks per telefoon of mail vragen stellen aan een onafhankelijke deskundige. Kijkers kunnen alles vragen over afvallen en het beheersen van je lichaamsgewicht. Presentatie: Lamia Abbassie.

Uitzending gemist van Volgende vraag? Hier kun je alle uitzendingen van Volgende vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-04-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord