Programma gemist?

Door uit het aanbieden van gratis de apps op mobiele telefoons, in krijgen van bedrijven toegang tot van ons persoonlijke leven. tijdens Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de tijdens op tv proef op de som door en biedt het een zaklamp-app aan. Wat de op tv gebruiker niet het weet is een dat door het te installeren tijdens ze naar toegang geven tot camera, een microfoon, foto's, teksten de en gesprekken. Dit is naar zeker van niet nieuw, de de makers hebben de gebruikersvoorwaarden van op Facebook overgenomen. Ook door politici het nemen hun mobiele telefoon op tv met alle handige uit apps overal mee op naar toe. Vertrouwelijke informatie kan tijdens op tv zo op een volledig legale naar manier door in handen van derden komen. We van verkopen op tv probleemloos onze met privacy om gebruik te mogen op maken van 'gratis' op diensten.

juni 2020
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!