Programma gemist?

Door het aanbieden tijdens van gratis op apps op mobiele telefoons, een krijgen bedrijven toegang van tot tijdens ons persoonlijke op leven. Een Deens tv-onderzoeksteam uit neemt de proef op de uit van som en biedt een een zaklamp-app aan. Wat de in gebruiker niet weet in is dat met door het te installeren ze tijdens toegang geven in tot camera, het microfoon, foto's, teksten en met gesprekken. naar Dit is zeker met niet nieuw, de makers hebben het de gebruikersvoorwaarden van Facebook een overgenomen. Ook politici op tv nemen hun met mobiele telefoon met alle de handige door apps overal met mee naar toe. met Vertrouwelijke informatie kan zo op naar een volledig naar legale manier in handen in van op derden komen. We verkopen tijdens probleemloos onze privacy van om gebruik te mogen maken op de van 'gratis' diensten.

september 2021
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!