Programma gemist?

Door het aanbieden op met van gratis apps een op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang het tot ons persoonlijke in leven. van Een Deens tijdens tv-onderzoeksteam neemt de proef naar op de som en biedt in een zaklamp-app aan. naar Wat de gebruiker op tv het niet weet is dat door met het te een installeren ze tijdens toegang geven tot naar camera, microfoon, foto's, teksten en in gesprekken. Dit het is zeker niet nieuw, tijdens de makers hebben naar de met gebruikersvoorwaarden van Facebook door overgenomen. Ook politici nemen hun op tv mobiele telefoon de met alle handige door apps overal van mee naar toe. Vertrouwelijke het informatie kan zo op uit een volledig legale manier in in handen tijdens van derden komen. op tv We in verkopen probleemloos onze privacy een om gebruik te mogen een maken van 'gratis' naar diensten.

november 2019
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!