Programma gemist?

Door uit het aanbieden van op gratis apps het op mobiele telefoons, krijgen bedrijven de toegang tot op ons persoonlijke leven. Een Deens een de tv-onderzoeksteam neemt de proef op een de som op tv en biedt een uit zaklamp-app aan. Wat op tv de gebruiker niet weet met is dat door op tv het te op tv installeren ze toegang geven tot in camera, microfoon, naar foto's, teksten en gesprekken. de Dit van is zeker niet in nieuw, de makers hebben de tijdens gebruikersvoorwaarden van Facebook door overgenomen. Ook politici tijdens nemen uit hun mobiele uit telefoon met alle op handige apps overal mee naar op toe. Vertrouwelijke op informatie kan zo door op een het volledig legale manier in handen op tv van derden komen. We in verkopen probleemloos onze in privacy uit om gebruik te het mogen maken van naar 'gratis' diensten.

mei 2021
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!