Programma gemist?

Door het aanbieden de van gratis van apps op op mobiele telefoons, tijdens krijgen bedrijven toegang tot ons naar persoonlijke leven. naar Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de van proef op de een som uit en biedt tijdens een zaklamp-app aan. Wat met de gebruiker het niet weet is dat van door het te op installeren ze met toegang geven tot camera, microfoon, foto's, op naar teksten en gesprekken. met Dit is zeker niet met nieuw, de makers hebben de door gebruikersvoorwaarden de van Facebook overgenomen. Ook een politici het nemen hun mobiele telefoon het met alle handige apps overal van mee naar van toe. door Vertrouwelijke informatie kan door zo op een volledig in legale manier van in handen van derden komen. uit We verkopen probleemloos op tv onze op tv privacy om gebruik een te mogen maken van op tv 'gratis' diensten.

januari 2021
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!