Programma gemist?

Door het door aanbieden het van gratis apps op mobiele telefoons, tijdens krijgen bedrijven tijdens toegang in tot ons persoonlijke leven. Een Deens op tv van tv-onderzoeksteam neemt de proef op de in op tv som en biedt een zaklamp-app op tv aan. Wat op de gebruiker niet weet is met dat door op tv het van te installeren ze toegang in geven tot camera, microfoon, uit foto's, teksten en gesprekken. door Dit is zeker de niet nieuw, de door makers hebben van de tijdens gebruikersvoorwaarden van Facebook overgenomen. Ook politici door nemen naar hun mobiele op tv telefoon met alle handige een apps overal uit mee naar toe. Vertrouwelijke informatie de kan naar zo op een de volledig legale manier in handen het van door derden komen. We verkopen probleemloos met onze het privacy om gebruik te de mogen maken van 'gratis' met diensten.

september 2020
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!