Programma gemist?

Door het aanbieden het van gratis op apps de op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang op tv tot ons uit persoonlijke leven. Een Deens door tv-onderzoeksteam neemt in de proef de op de som en biedt op een zaklamp-app naar aan. het Wat de gebruiker niet weet is het dat door het de te installeren ze van toegang geven tot tijdens camera, microfoon, de foto's, teksten de en gesprekken. Dit is met zeker niet nieuw, van de makers hebben de op gebruikersvoorwaarden op tv van Facebook overgenomen. een Ook politici nemen hun tijdens mobiele telefoon met op tv alle handige door apps overal mee naar naar toe. Vertrouwelijke informatie het kan een zo op een volledig legale uit manier in handen van met derden komen. de We verkopen de probleemloos onze privacy tijdens om gebruik te mogen maken de van van 'gratis' diensten.

oktober 2021
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!