Programma gemist?

Door van het aanbieden van gratis in apps op van mobiele telefoons, het krijgen bedrijven toegang tot het ons persoonlijke leven. op tv Een Deens tijdens tv-onderzoeksteam neemt de proef door op de het som en biedt op een zaklamp-app aan. Wat de door gebruiker niet weet door is dat door op het te op installeren ze toegang geven tot uit een camera, microfoon, foto's, teksten en gesprekken. het de Dit is zeker niet nieuw, tijdens de makers hebben tijdens de gebruikersvoorwaarden van naar Facebook overgenomen. in Ook politici uit nemen hun mobiele op telefoon met alle naar handige apps overal mee naar op tv toe. Vertrouwelijke in informatie kan zo op de een volledig legale manier naar in handen van door derden komen. We op verkopen een probleemloos onze privacy om gebruik een een te mogen maken van 'gratis' uit diensten.

oktober 2020
20-11-2018 22:40

Addicted to My Phone

Addicted to My Phone - Addicted to My Phone

Door het aanbieden van gratis apps op mobiele telefoons, krijgen bedrijven toegang tot ons persoonlijke leven. Een Deens tv-onderzoeksteam neemt de proef op de som en biedt een zaklamp-app aan. Wat de gebruiker niet weet is dat door het te ...

Addicted to My Phone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Addicted to My Phone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Addicted to My Phone bij Addicted to My Phone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Addicted to My Phone. Heb je een uitzending van Addicted to My Phone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Addicted to My Phone gemist

Uitzending gemist van Addicted to My Phone? Hier kun je alle uitzendingen van Addicted to My Phone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!