Programma gemist?

In de laatste in aflevering van het Mag ik jullie oma op tv op tv zijn? zoeken oma Coby in en opa tijdens Ruud een gezin van waar zij grootouders van met mogen worden. in Het stel heeft de tijdens nodige tegenslagen gehad in in het leven, waardoor het kinderen er tot op tv hun grote verdriet nooit op tv van zijn gekomen. tijdens Coby en de Ruud zien daardoor van elk jaar op weer op tegen de feestdagen in en een daar wil Kim-Lian met van der Meij het verandering in brengen. In de het in zoektocht naar een tijdens nieuwe familie komen ze in het aanraking met drie het compleet verschillende een gezinnen. Maar bij welke de familie voelen zij zich in het meest op van hun de gemak, en op tv zullen zij aan het einde de van de tijdens aflevering die belangrijke vraag het stellen?

Aflevering de 3 - door In Mag ik jullie tijdens oma zijn? gaat wekelijks op een oma met op zoek het naar een gezin. tijdens De hoofdpersoon van de aflevering van heeft uit zelf geen kleinkinderen of is niet tijdens in op de gelegenheid met ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze een in het buitenland een door wonen. Opnieuw leren lachen: dat tijdens is op tv wat de 74-jarige Anneliese met het liefst wil. Ze tijdens ziet zichzelf als een het echt een gezelschapsmens, maar uit door een ongelukkig tijdens huwelijk en weinig de sociale contacten wil het er maar door niet uitkomen. Gelukkig naar zijn er met genoeg gezinnen de die haar willen helpen naar in de een zoektocht naar haar geluk, een en tijdens die ontmoetingen leiden in dan ook tot in mooie momenten. Een zesjarig meisje tijdens weet met de eerste glimlach op tv bij Anneliese los tijdens te peuteren, en een gezin tijdens met de meerdere kinderen lijkt door de de muren van de Anneliese heen te breken, tot uit uit grote verbazing van haarzelf. een Het is nu van aan Anneliese op om te kiezen van welke met kleinkinderen zij de voortaan oma het wil zijn, zodat haar eenzame de gevoelens de voorgoed verleden tijd van zijn.

Aflevering 2 een - In Mag tijdens ik jullie oma zijn? op gaat een wekelijks een het oma op zoek naar een gezin. op tv De in hoofdpersoon van het de aflevering heeft zelf geen in kleinkinderen of is niet tijdens van in de gelegenheid ze te door zien, bijvoorbeeld uit omdat ze in het naar buitenland met wonen. In elke het aflevering gaat de hoofdpersoon op tv het avontuur aan te worden naar opgenomen in met een nieuwe familie door voor door wie zij een hele lieve de oma kan zijn. door Bij haar zoektocht op tv krijgt ze door uiteraard de nodige ondersteuning. De het 81-jarige tijdens Joke verloor haar ene zoon naar bij een op tv treinongeluk, en haar andere van zoon verhuisde op tv onlangs naar Tenerife om op tv een nieuw leven naar op te op tv bouwen. Tot zijn emigratie door tijdens zag ze haar zoon bijna dagelijks, in maar nu woont van het hij zo ver dat door ze hem door haar leeftijd een op niet meer op uit kan zoeken. Kleinkinderen naar zijn er nooit gekomen, het tot het tijdens grote verdriet van Joke de en haar man. In de tijdens zoektocht naar op kleinkinderen om een in haar hart tijdens te sluiten, zien we hoe van Joke opbloeit uit door een zich te omringen met de het kinderen van meerdere op families.

In uit dit hartverwarmende tv-programma staan de uit op eenzame ouderen centraal. naar Kim-Lian van der Meij van leert hen de kennen en gaat bij uit hen langs met een het groot aantal aanmeldingen op een zak door van jonge gezinnen zonder opa op tv of oma. een Mag ik jullie het oma het zijn? is elke dinsdag in om 21:30 uur op tv te zien op een SBS6. De oudere uit kiest een aantal gezinnen uit op tv met wie hij van of zij naar op stap wil in gaan. Dat is een bijzonder van en in vaak emotioneel een moment. Ze gaan echte met familie-activiteiten ondernemen, zodat de een opa of oma in door spé tijdens de gezinnen goed leert een kennen, ze kunnen voelen een tijdens waar elkaars gemis zit en ze door op kunnen ervaren of ze goed de bij elkaar passen. door Want door uiteindelijk gaat het om de een allesomvattende eindvraag 'Mag de ik door jullie oma zijn?' het die de eenzame oudere van aan één van de van gezinnen voorlegt. De een 69-jarige Marijke naar is in op tv de eerste aflevering van te zien. Zij heeft tien in jaar naar lang voor haar inmiddels overleden man een gezorgd. In die van periode uit heeft ze zichzelf flink in weggecijferd en sinds uit het overlijden de voelt ze zich erg met eenzaam.

oktober 2019
11-12-2018 21:30

Slot: Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Slot: Mag ik jullie oma zijn?

In de laatste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? zoeken oma Coby en opa Ruud een gezin waar zij grootouders van mogen worden. Het stel heeft de nodige tegenslagen gehad in het leven, waardoor kinderen er tot hun grote verdriet nooit van...

04-12-2018 21:30

Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Mag ik jullie oma zijn?

Aflevering 3 - In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen....

27-11-2018 21:30

Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Mag ik jullie oma zijn?

Aflevering 2 - In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen....

20-11-2018 21:30

Nieuw: Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Nieuw: Mag ik jullie oma zijn?

In dit hartverwarmende tv-programma staan de eenzame ouderen centraal. Kim-Lian van der Meij leert hen kennen en gaat bij hen langs met een groot aantal aanmeldingen op zak van jonge gezinnen zonder opa of oma. Mag ik jullie oma zijn? is el...

Mag ik jullie oma zijn? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mag ik jullie oma zijn? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mag ik jullie oma zijn? bij Mag ik jullie oma zijn? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mag ik jullie oma zijn?. Heb je een uitzending van Mag ik jullie oma zijn? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mag ik jullie oma zijn? gemist

Uitzending gemist van Mag ik jullie oma zijn?? Hier kun je alle uitzendingen van Mag ik jullie oma zijn? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!