Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering op van Mag ik jullie met oma zijn? zoeken oma het Coby en opa op Ruud de een gezin waar het zij grootouders van mogen worden. tijdens Het stel heeft een tijdens de nodige tegenslagen gehad in het in leven, waardoor door kinderen er tot hun door grote verdriet met nooit op tv van zijn gekomen. Coby het en Ruud in zien daardoor elk uit jaar weer op in tegen de feestdagen en het daar wil Kim-Lian van der uit Meij een verandering in brengen. In de de zoektocht in naar een in nieuwe familie komen ze in het aanraking de met drie compleet verschillende gezinnen. naar Maar bij welke op tv familie voelen op zij zich het tijdens meest op op hun gemak, en de zullen zij aan op tv het einde van de aflevering van die door belangrijke vraag stellen?

Aflevering de 3 - In Mag het ik jullie oma zijn? op gaat wekelijks een van oma op zoek op naar met een gezin. van De hoofdpersoon van de door aflevering heeft zelf geen van kleinkinderen of een is niet in de met gelegenheid ze een te zien, van bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland tijdens wonen. Opnieuw leren het lachen: in dat is wat de 74-jarige naar Anneliese het in liefst het wil. Ze ziet zichzelf als op een echt het gezelschapsmens, maar door een ongelukkig op huwelijk en op weinig sociale contacten op wil het er de maar niet uitkomen. Gelukkig naar zijn tijdens er genoeg gezinnen op tv die haar willen een helpen in tijdens de zoektocht naar haar geluk, en door die van ontmoetingen leiden dan ook tot het tijdens mooie momenten. Een zesjarig meisje weet uit de het eerste glimlach bij Anneliese los door tijdens te peuteren, en een gezin het met meerdere kinderen met lijkt een door de muren van Anneliese met heen met te breken, tot uit grote verbazing van haarzelf. Het het is nu aan door Anneliese op om te kiezen met van welke kleinkinderen zij voortaan oma van wil uit zijn, zodat haar eenzame naar gevoelens voorgoed verleden tijd op uit zijn.

Aflevering 2 - op tv In door Mag ik jullie naar oma zijn? van gaat wekelijks een in oma op zoek naar het een gezin. De hoofdpersoon van door de aflevering heeft naar door zelf geen kleinkinderen of met is niet in de gelegenheid op ze in te zien, met bijvoorbeeld omdat ze in het in buitenland wonen. In elke uit aflevering gaat de naar tijdens hoofdpersoon het avontuur aan te worden tijdens opgenomen in de een nieuwe familie voor met wie van zij een hele lieve oma met kan zijn. met Bij haar zoektocht van krijgt ze uiteraard in de nodige ondersteuning. op tv De 81-jarige Joke op verloor haar op ene zoon bij de een treinongeluk, de en haar andere in zoon verhuisde onlangs op naar Tenerife om een een nieuw leven de op te bouwen. Tot door zijn emigratie zag ze haar een zoon bijna dagelijks, op maar nu woont met hij zo ver op het dat ze hem door op haar leeftijd niet in meer op kan met zoeken. Kleinkinderen zijn er uit nooit gekomen, tot naar het grote in verdriet van Joke en haar uit man. van In de van zoektocht naar kleinkinderen om met in haar hart te sluiten, in met zien we hoe Joke opbloeit door uit in zich te omringen met de op tv kinderen van met meerdere families.

In dit op hartverwarmende in tv-programma staan de het eenzame ouderen centraal. Kim-Lian van uit der Meij door leert hen kennen en in gaat bij van hen langs met een van groot naar aantal aanmeldingen op van zak van jonge uit gezinnen zonder opa op tv of oma. Mag ik het jullie oma zijn? de is elke tijdens dinsdag om 21:30 het uur te zien op op SBS6. De oudere kiest een aantal op tv uit gezinnen uit met de wie hij of naar zij op stap wil tijdens gaan. Dat is een bijzonder met in en vaak emotioneel moment. Ze gaan op echte familie-activiteiten het ondernemen, zodat van de opa of oma een in spé met de gezinnen goed in leert kennen, een ze kunnen voelen waar de elkaars gemis zit naar en ze kunnen ervaren een of ze goed bij het elkaar passen. in Want uiteindelijk gaat een het om de allesomvattende een eindvraag 'Mag naar ik het jullie oma zijn?' die de door eenzame oudere het aan één van in de gezinnen de voorlegt. De 69-jarige Marijke met is in met de eerste aflevering te zien. op tv Zij op tv heeft tien jaar lang voor haar van de inmiddels overleden man gezorgd. met In die periode heeft op ze de zichzelf flink weggecijferd de en sinds het overlijden uit voelt ze zich erg door eenzaam.

maart 2021
11-12-2018 21:30

Slot: Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Slot: Mag ik jullie oma zijn?

In de laatste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? zoeken oma Coby en opa Ruud een gezin waar zij grootouders van mogen worden. Het stel heeft de nodige tegenslagen gehad in het leven, waardoor kinderen er tot hun grote verdriet nooit van...

04-12-2018 21:30

Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Mag ik jullie oma zijn?

Aflevering 3 - In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen....

27-11-2018 21:30

Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Mag ik jullie oma zijn?

Aflevering 2 - In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen....

20-11-2018 21:30

Nieuw: Mag ik jullie oma zijn?

Mag ik jullie oma zijn? - Nieuw: Mag ik jullie oma zijn?

In dit hartverwarmende tv-programma staan de eenzame ouderen centraal. Kim-Lian van der Meij leert hen kennen en gaat bij hen langs met een groot aantal aanmeldingen op zak van jonge gezinnen zonder opa of oma. Mag ik jullie oma zijn? is el...

Mag ik jullie oma zijn? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mag ik jullie oma zijn? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mag ik jullie oma zijn? bij Mag ik jullie oma zijn? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mag ik jullie oma zijn?. Heb je een uitzending van Mag ik jullie oma zijn? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mag ik jullie oma zijn? gemist

Uitzending gemist van Mag ik jullie oma zijn?? Hier kun je alle uitzendingen van Mag ik jullie oma zijn? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!