Programma gemist?

Samen van zingen is in veel gezinnen de dagelijkse op tv praktijk. Nog leuker wordt met het als je samen naar kunt zingen met voor een van ontzettend goed doel: hulp op aan de tijdens miljoenen kinderen die met het slachtoffer zijn van oorlog een en conflict. tijdens Vader en met dochter Menno en Wieke, Quincy op tv en haar vader in Larry, Denyse en met haar dochter Ceder door en in vader en zoon Jeroen de en van Luc betreden het podium. De in duo's zingen live op tv bekende hits door in theater Agora in Lelystad. op Ook door treden er tijdens de live van tv-show verschillende op tv grote de (inter)nationale artiesten op! Dit naar jaar is een nieuw element op toegevoegd: tijdens deze uit derde editie naar bepaalt de kijker wie van de winnaar wordt de van deze bijzondere op tv avond. Via een met op tv speciaal sms-nummer kan met er gestemd worden op het uit favoriete op tv koppel.

oktober 2019
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!