Programma gemist?

Samen een zingen is in veel gezinnen naar tijdens dagelijkse praktijk. Nog in leuker wordt het als je naar samen kunt door zingen voor een ontzettend op tv goed doel: op tv hulp aan de het miljoenen kinderen die een het slachtoffer naar zijn van oorlog en conflict. door Vader en dochter van Menno en Wieke, Quincy het en haar vader uit Larry, op Denyse en met haar dochter Ceder en met vader en een zoon Jeroen en Luc in betreden het podium. uit De duo's naar zingen live bekende hits in een theater Agora in op tv Lelystad. Ook treden naar er in tijdens de live tv-show verschillende naar grote (inter)nationale op artiesten op! een Dit jaar is in een nieuw element toegevoegd: tijdens deze in derde editie naar bepaalt tijdens de kijker wie naar de winnaar wordt in van deze bijzondere avond. Via op een speciaal sms-nummer de kan op er gestemd worden op het favoriete van met koppel.

april 2021
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!