Programma gemist?

Samen door zingen is in veel gezinnen de dagelijkse door praktijk. Nog met leuker wordt het als je de samen kunt zingen voor een een met ontzettend goed doel: hulp aan door de miljoenen kinderen van die het slachtoffer op tv zijn van door oorlog op en conflict. Vader en het dochter Menno op tv en Wieke, Quincy en de haar vader Larry, met Denyse en door haar dochter Ceder het en vader en zoon Jeroen naar en tijdens Luc betreden het podium. De duo's op tv zingen het live bekende hits in theater in Agora in tijdens Lelystad. met Ook treden er tijdens van de live tv-show verschillende op grote (inter)nationale het artiesten op! Dit jaar uit is naar een nieuw element toegevoegd: tijdens deze de derde editie op tv bepaalt de van kijker wie de winnaar wordt op op tv van deze bijzondere avond. Via een uit het speciaal sms-nummer kan er gestemd op tv worden op het favoriete een op tv koppel.

september 2021
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!