Programma gemist?

Samen zingen de is in door veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog met leuker op wordt het als uit je samen kunt zingen voor door een ontzettend op tv goed doel: hulp aan met de miljoenen kinderen door die het het slachtoffer zijn van tijdens oorlog naar en conflict. Vader en dochter tijdens Menno en Wieke, Quincy met en haar vader op Larry, Denyse en de haar dochter Ceder het en vader en de zoon van Jeroen en Luc op betreden het podium. De duo's de zingen live de bekende hits in theater tijdens tijdens Agora in Lelystad. in Ook treden er tijdens naar de live tv-show verschillende grote het uit (inter)nationale artiesten op! door Dit jaar is een nieuw met element toegevoegd: tijdens de deze derde editie met bepaalt de kijker wie met de met winnaar wordt in van deze bijzondere avond. Via op een speciaal sms-nummer kan naar door er gestemd worden op het favoriete uit in koppel.

januari 2021
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!