Programma gemist?

Samen zingen is van het in veel gezinnen in dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het tijdens met als je samen kunt het zingen voor het een ontzettend goed doel: de hulp aan de miljoenen van kinderen in die het slachtoffer op zijn van oorlog en op conflict. Vader en dochter Menno in en Wieke, Quincy door en van haar vader Larry, op tv Denyse en door haar dochter Ceder en vader uit en zoon Jeroen en naar Luc betreden het het podium. De duo's uit zingen live bekende met hits in in theater Agora in Lelystad. van door Ook treden er tijdens de naar live op tv tv-show verschillende grote (inter)nationale artiesten op! de tijdens Dit jaar is een nieuw element tijdens toegevoegd: tijdens op tv deze het derde editie bepaalt tijdens de kijker wie de op winnaar wordt de van deze bijzondere avond. een Via een speciaal sms-nummer kan naar er naar gestemd worden op de het favoriete in koppel.

september 2020
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!