Programma gemist?

Samen zingen is uit de in veel gezinnen dagelijkse naar praktijk. Nog naar leuker wordt het als op je samen kunt zingen voor in van een ontzettend goed doel: hulp aan naar de miljoenen door kinderen op tv die het slachtoffer door zijn van oorlog in en conflict. Vader en dochter tijdens Menno en in Wieke, Quincy en haar vader van met Larry, Denyse en tijdens haar dochter Ceder en vader uit en op zoon Jeroen en Luc betreden een het podium. met De duo's zingen live met bekende hits in het theater een Agora in Lelystad. Ook treden van er tijdens de op tv live tv-show verschillende grote naar de (inter)nationale artiesten op! Dit jaar is door een op tv nieuw element toegevoegd: tijdens deze het het derde editie bepaalt naar de kijker wie van de winnaar wordt van van deze bijzondere avond. Via een tijdens speciaal sms-nummer de kan er tijdens gestemd worden op met het favoriete een koppel.

mei 2020
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!