Programma gemist?

Samen zingen is van in veel van gezinnen dagelijkse praktijk. Nog op leuker wordt het uit als door je samen het kunt zingen voor een ontzettend naar goed een doel: hulp aan de miljoenen door kinderen op tv die het slachtoffer zijn van oorlog het en conflict. Vader van het en dochter Menno en Wieke, met Quincy en naar haar vader Larry, uit Denyse en haar dochter Ceder naar het en vader en zoon in Jeroen en Luc betreden uit het podium. De duo's door zingen van live bekende hits met in theater van Agora in Lelystad. in Ook treden er in tijdens de live tv-show verschillende grote een (inter)nationale met artiesten op! het Dit jaar is op tv een nieuw element door toegevoegd: tijdens deze derde editie in bepaalt de op tv kijker wie de winnaar wordt van van deze bijzondere tijdens avond. Via een naar speciaal uit sms-nummer kan het er gestemd worden op met het favoriete van koppel.

maart 2021
21-11-2018 21:25

Jij&Ik voor War Child

Jij&Ik voor War Child - Jij&Ik voor War Child

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter Menno en Wie...

Jij&Ik voor War Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik voor War Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik voor War Child bij Jij&Ik voor War Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik voor War Child. Heb je een uitzending van Jij&Ik voor War Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik voor War Child gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik voor War Child? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik voor War Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!