Programma gemist?

Het tijdens verhaal dat Shayno Numansen uit wilde naar vertellen in haar documentaire over de de genocide onder christenen naar in een Turkije in 1915, het leidde deze zomer al tot tijdens van Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire de in op tv première op NPO 3 in het het op kader van 3LAB, waarin jonge de talenten hun films tonen. Met op 'Genocide in Twente' op tv het willigt Shayno Numansen de wens van in van haar overgrootvader op tv die als door kind op tv deze genocide op christenen in Turkije naar overleefde. het In een door videoboodschap, die zij ontdekte, doet op de in overgrootvader van Shayno van verslag over de gruwelijkheden, en van roept hij op dat het dit verhaal met nooit vergeten mag worden. een Na het met zien hiervan op tv maakte Shayno met deze film die pijnlijk laat zien het hoe 100 jaar op later tijdens deze geschiedenis nog altijd naar de een gemoederen verhit. In de documentaire een gaat Shayno naar door Turkije. Dit in is niet zonder gevaar. uit Ze bezoekt de plaatsen op waar op tv haar familie is van vermoord en ze realiseert zich dat uit in het nog altijd op tv ingewikkeld is om bij de christelijke met volkeren - Aramees, in Armeens, Assyrisch uit of Chaldeeuws het - van dit deel van naar Turkije te van horen. Als van ze terugkeert naar Nederland door wil Shayno haar verhaal van delen in met Nederland. Dit in is niet eenvoudig. Haar het artikel over uit de Aramese genocide met voor de krant door van de hogeschool het wordt tot op het uit hoogste het niveau van het de Saxion Hogeschool besproken. Zou op dit de artikel niet bepaalde Turkse naar sentimenten aanwakkeren? Shayno hoopt op van erkenning van de haar een Turkse vrienden en vriendinnen. "Zonder erkenning naar is vergeving naar niet mogelijk. Als je in dit van deel van een mijn geschiedenis niet erkent, een dan besta ik niet voor op je." Lukt op tv het Shayno om het in Twente te met vertellen over het de genocide de die haar familiegeschiedenis tekent? 'Genocide van in Twente' gaat op over de moed van Shayno een een en het ingewikkelde krachtenveld op waarin zij terecht uit komt, als zij in Nederland op tv vertelt van over de genocide van 1915 met onder christenen in op tv tijdens Turkije.

mei 2021
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!