Programma gemist?

Het een verhaal dat Shayno Numansen tijdens wilde vertellen in in haar van documentaire over de genocide uit onder christenen in van Turkije in 1915, leidde deze op tv op zomer al tot Kamervragen. Vanavond een gaat deze EO-documentaire in op tv première op een NPO 3 in door het kader van 3LAB, uit waarin jonge talenten met hun films tonen. Met op op tv 'Genocide in Twente' willigt Shayno Numansen op tv het de wens in van haar overgrootvader het uit die als kind deze genocide tijdens op christenen in Turkije op overleefde. op In een videoboodschap, die uit zij ontdekte, doet de de overgrootvader van door Shayno verslag uit over de gruwelijkheden, en de roept hij op dat tijdens op dit verhaal nooit vergeten een mag worden. Na in het zien hiervan maakte Shayno uit deze in film die pijnlijk van laat zien hoe 100 uit jaar later met deze geschiedenis nog altijd de naar gemoederen verhit. In de op tv naar documentaire gaat Shayno naar Turkije. op Dit is niet de zonder gevaar. Ze bezoekt naar van de plaatsen waar naar haar familie is vermoord en naar ze realiseert tijdens zich dat het het nog altijd ingewikkeld is om met bij de christelijke de volkeren - door Aramees, Armeens, Assyrisch naar of Chaldeeuws de - van dit deel van in Turkije te horen. met Als ze terugkeert op tv naar het Nederland wil Shayno haar in verhaal op delen in Nederland. uit Dit is niet op eenvoudig. Haar artikel over met de Aramese genocide op voor de krant van een naar de hogeschool wordt tot in op het de hoogste niveau van de Saxion Hogeschool het besproken. Zou dit naar artikel van niet bepaalde van Turkse sentimenten aanwakkeren? Shayno het hoopt op erkenning uit van haar Turkse vrienden en het vriendinnen. "Zonder erkenning in is vergeving in niet mogelijk. Als een je dit op deel van mijn geschiedenis niet door erkent, uit dan besta ik op tv niet voor je." Lukt het het Shayno het om in Twente te vertellen door over de de genocide die haar familiegeschiedenis in tekent? 'Genocide in Twente' met gaat in over de moed naar van Shayno en het ingewikkelde uit krachtenveld waarin zij op tv terecht komt, door als zij in Nederland met uit vertelt over de genocide in van 1915 onder christenen in op tv van Turkije.

oktober 2021
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!