Programma gemist?

Het naar verhaal dat Shayno van Numansen wilde vertellen in haar het op documentaire over de genocide tijdens onder christenen in Turkije het in van 1915, leidde deze zomer al tot van Kamervragen. Vanavond op gaat deze tijdens EO-documentaire in première op van NPO 3 in het op tv met kader van 3LAB, waarin het jonge talenten tijdens hun films tonen. Met uit 'Genocide in Twente' willigt Shayno tijdens Numansen de wens in op het van haar overgrootvader die als het kind naar deze genocide op christenen in in Turkije op tv overleefde. In een op tv videoboodschap, die zij ontdekte, doet de door overgrootvader een van Shayno verslag op over de tijdens gruwelijkheden, en roept hij op dat tijdens op dit verhaal nooit vergeten mag worden. uit van Na het zien op hiervan maakte Shayno deze film naar die pijnlijk tijdens laat zien het hoe 100 jaar later deze tijdens geschiedenis nog altijd uit de gemoederen verhit. In tijdens de documentaire gaat een Shayno naar Turkije. met Dit met is niet zonder gevaar. op tv Ze bezoekt de plaatsen waar door haar familie door is vermoord en ze in realiseert zich dat van het uit nog altijd ingewikkeld is om uit bij de door christelijke volkeren - door Aramees, Armeens, Assyrisch op of Chaldeeuws - uit van dit deel op tv van Turkije te horen. uit Als ze terugkeert in naar Nederland op tv wil Shayno op tv haar verhaal delen uit in Nederland. met Dit is niet eenvoudig. op tv Haar artikel over de op tv Aramese genocide de voor de krant van een de hogeschool wordt op tv tot op tijdens het van hoogste niveau van de de Saxion Hogeschool besproken. Zou door dit artikel op niet bepaalde Turkse sentimenten aanwakkeren? in Shayno hoopt met op van erkenning van haar een Turkse vrienden en vriendinnen. "Zonder erkenning in is vergeving in niet mogelijk. tijdens Als je dit deel de van mijn geschiedenis op tv niet erkent, dan het besta ik niet van voor je." Lukt met het Shayno om tijdens in Twente door te vertellen over de in genocide die op haar familiegeschiedenis naar tekent? 'Genocide in Twente' uit gaat over de moed van uit Shayno en van het ingewikkelde krachtenveld naar waarin zij terecht komt, als op zij op in Nederland vertelt over de op van genocide van 1915 onder christenen op in van Turkije.

september 2020
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!