Programma gemist?

Het het verhaal dat Shayno Numansen in wilde vertellen in haar op tv documentaire over de op tv genocide een onder christenen in de Turkije in door 1915, leidde deze zomer naar al tot Kamervragen. Vanavond de gaat deze EO-documentaire op tv in première op in NPO 3 de in het kader van van 3LAB, waarin jonge een talenten het hun films tonen. Met 'Genocide in Twente' de willigt Shayno het Numansen de wens in tijdens van haar naar overgrootvader die als kind naar naar deze genocide op door christenen in Turkije overleefde. In een een met videoboodschap, die zij door ontdekte, doet de overgrootvader van een Shayno verslag over naar de tijdens gruwelijkheden, en roept hij op door dat dit tijdens verhaal nooit vergeten mag worden. van van Na het zien hiervan in maakte Shayno deze film die uit pijnlijk laat zien naar hoe 100 naar jaar later deze geschiedenis met nog altijd de de gemoederen verhit. In het de documentaire naar gaat Shayno naar Turkije. Dit naar is niet met zonder gevaar. Ze naar bezoekt de door plaatsen waar een haar familie is een vermoord en ze realiseert zich op tv dat door het nog altijd ingewikkeld tijdens is om in bij de christelijke volkeren op - Aramees, Armeens, een Assyrisch of Chaldeeuws op tv - van dit deel in van Turkije te op tv horen. Als tijdens ze terugkeert naar Nederland wil op Shayno haar verhaal op tv delen uit in Nederland. uit Dit is de niet eenvoudig. Haar van artikel over de Aramese genocide het voor de in krant van het de hogeschool wordt tot op het van hoogste niveau van een de Saxion Hogeschool in op tv besproken. Zou dit artikel niet de bepaalde een Turkse sentimenten aanwakkeren? Shayno het hoopt op erkenning van haar de Turkse vrienden en door vriendinnen. op "Zonder erkenning is vergeving niet het mogelijk. uit Als je dit op deel van mijn geschiedenis niet met in erkent, dan besta ik niet op voor je." Lukt het door Shayno om uit in in Twente te vertellen door over de genocide op die haar familiegeschiedenis tekent? 'Genocide in Twente' door gaat over de op tv moed van Shayno in en het de ingewikkelde krachtenveld van waarin zij terecht op tv komt, als zij in Nederland het vertelt over de een genocide door van 1915 onder een christenen in tijdens Turkije.

juni 2020
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!