Programma gemist?

Het op verhaal dat Shayno Numansen de wilde door vertellen in haar documentaire de over de tijdens genocide onder christenen in Turkije in tijdens de 1915, leidde deze zomer op tv al tot Kamervragen. Vanavond van gaat deze een EO-documentaire in naar première op NPO 3 in de het van kader van 3LAB, waarin jonge talenten een hun films tonen. Met het 'Genocide op tv in Twente' willigt in Shayno Numansen van de wens in van haar overgrootvader het die op tv als kind deze tijdens genocide op christenen in Turkije van overleefde. In een met videoboodschap, die zij het ontdekte, doet op de overgrootvader van Shayno op verslag naar over de gruwelijkheden, een en roept hij van op dat dit naar verhaal nooit vergeten met mag worden. Na met het zien hiervan maakte Shayno tijdens deze film uit die pijnlijk tijdens laat zien hoe 100 jaar door later deze geschiedenis het nog tijdens altijd de gemoederen verhit. In met de documentaire in gaat Shayno naar tijdens Turkije. Dit is niet zonder tijdens gevaar. Ze van bezoekt van de plaatsen waar haar familie van is vermoord en ze op van realiseert zich dat uit het nog altijd ingewikkeld de is om bij met de christelijke volkeren van - Aramees, Armeens, met Assyrisch of Chaldeeuws naar - van dit deel op tv van Turkije tijdens te horen. Als ze terugkeert een naar Nederland uit wil Shayno haar verhaal met delen in door Nederland. Dit een is niet eenvoudig. naar Haar artikel op tv over de Aramese genocide voor tijdens de krant van tijdens met de hogeschool wordt tot op op tv het op tv hoogste niveau van de de Saxion Hogeschool besproken. naar Zou dit uit artikel niet bepaalde Turkse sentimenten aanwakkeren? op Shayno hoopt een op erkenning van haar door Turkse met vrienden en vriendinnen. de "Zonder erkenning op is vergeving niet mogelijk. naar Als je van dit deel van mijn geschiedenis niet een erkent, tijdens dan besta ik niet een voor je." het Lukt het door Shayno om in Twente te in vertellen over de op genocide die haar familiegeschiedenis het tekent? 'Genocide de in Twente' gaat het over de moed de van Shayno en het ingewikkelde tijdens krachtenveld waarin tijdens zij terecht een komt, als zij in Nederland op uit vertelt over de genocide van de 1915 onder christenen door in op Turkije.

januari 2021
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!