Programma gemist?

Het verhaal dat op tv naar Shayno Numansen wilde met vertellen in haar documentaire over het de genocide onder op tv christenen de in Turkije in op tv 1915, leidde deze zomer al de tot Kamervragen. Vanavond in gaat deze EO-documentaire naar in première op NPO naar het 3 in het met kader van 3LAB, waarin jonge talenten door hun films het tonen. Met 'Genocide in tijdens Twente' willigt Shayno Numansen het de van wens in op van haar overgrootvader die als op tv kind uit deze genocide op christenen in Turkije de overleefde. in In een videoboodschap, die de zij ontdekte, het doet de overgrootvader van op Shayno verslag over door de met gruwelijkheden, en roept hij op dat uit dit verhaal een nooit een vergeten mag worden. een Na het zien hiervan op tv maakte Shayno deze film de die pijnlijk laat zien een hoe 100 jaar met later van deze geschiedenis nog altijd in de gemoederen verhit. In de van documentaire gaat naar Shayno naar Turkije. Dit in is niet zonder een gevaar. Ze bezoekt uit de plaatsen het waar haar familie met is vermoord met en ze realiseert zich dat de het nog op tv altijd ingewikkeld de is om bij de de christelijke volkeren - van Aramees, Armeens, Assyrisch op of Chaldeeuws een - van dit door deel van Turkije te met horen. Als ze terugkeert naar naar Nederland wil in met Shayno haar verhaal een delen in Nederland. op Dit is het niet eenvoudig. Haar artikel een over de Aramese uit genocide voor de krant op van de een hogeschool wordt tot de op het hoogste niveau van op de Saxion Hogeschool het besproken. uit Zou dit uit artikel niet bepaalde een Turkse sentimenten aanwakkeren? Shayno hoopt met op van erkenning van haar in Turkse vrienden en vriendinnen. "Zonder erkenning met een is vergeving niet tijdens mogelijk. Als je naar dit deel van mijn in geschiedenis niet erkent, dan naar besta ik niet van voor je." Lukt een het Shayno om tijdens in Twente te vertellen van in over de genocide die haar familiegeschiedenis in tekent? 'Genocide in Twente' in gaat over in de van moed van Shayno een en het ingewikkelde krachtenveld waarin een zij uit terecht komt, als zij in Nederland met vertelt in over de genocide door van 1915 uit onder christenen in op tv Turkije.

oktober 2019
21-11-2018 22:35

Docu: Genocide in Twente

Genocide in Twente - Docu: Genocide in Twente

Het verhaal dat Shayno Numansen wilde vertellen in haar documentaire over de genocide onder christenen in Turkije in 1915, leidde deze zomer al tot Kamervragen. Vanavond gaat deze EO-documentaire in première op NPO 3 in het kader van 3LAB, ...

Genocide in Twente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Genocide in Twente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Genocide in Twente bij Genocide in Twente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Genocide in Twente. Heb je een uitzending van Genocide in Twente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Genocide in Twente gemist

Uitzending gemist van Genocide in Twente? Hier kun je alle uitzendingen van Genocide in Twente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!