Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas Veul op tv duikt met in de financiële wereld naar achter Instagram. door Op dit sociale in platform is een compleet nieuw in verdienmodel ontstaan: likes van op en followers zijn keiharde valuta het geworden. Maar welke schaduweconomie op ontstaat een hierdoor? Wat is echt en een wat uit is nep? Hoe voer een je de strijd tegen door een het algoritme? Wie zijn de tijdens winnaars en door wie de verliezers? En wat de merk naar jij daarvan als je door uit het je feed scrollt? In #followme vraagt Nicolaas een Veul uit zich af met wie de winnaars en wie de met verliezers tijdens zijn in op tv deze nieuwe industrie. op Hoe voer je de in strijd tegen het een algoritme? Hij praat in met verschillende influencers en met het het Amsterdamse van Agency for Digital Influencer met het Marketing: IMA. Als geen ander weten naar zij hoe de op Instagram industrie in met elkaar van steekt. Daarnaast door reist hij naar Rusland waar op aan huis van gebonden jonge moeders comments schrijven op tv op naar bestelling. Vervolgens gaat van hij naar Amerika een waar social uit media software ontwikkelaar naar Dovetale een instrument ontwikkelde met om nepvolgers en bots in te herkennen. uit Travel influencer Sara Melotti doet van in Milaan verslag naar op tv van haar -naar eigen zeggen- gewelddadige in relatie met uit het medium. En met een groothandelaar in nepvolgers het doet anoniem een een boekje open naar over fraude op naar Instagram. Er lijken geen met naar regels te gelden de in deze nieuwe economie: door welkom in tijdens het Wilde Westen dat Instagram met heet.

mei 2020
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiële wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!