Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas Veul tijdens duikt het in de financiële wereld door achter van Instagram. Op dit sociale tijdens platform is een compleet nieuw de een verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn naar keiharde valuta op tv geworden. Maar welke door schaduweconomie ontstaat uit hierdoor? Wat is door echt en wat is nep? de Hoe voer je op tv de strijd tegen de het tijdens algoritme? Wie zijn de uit winnaars en wie in de verliezers? En door wat merk de jij daarvan als je door met op tv je feed scrollt? In naar #followme vraagt Nicolaas met Veul zich af wie de door winnaars en wie de uit verliezers zijn in in deze in nieuwe industrie. op tv Hoe voer je de strijd een tegen het algoritme? Hij een in praat met verschillende op influencers en met het Amsterdamse tijdens Agency in for Digital Influencer naar Marketing: IMA. Als geen ander weten van zij hoe de door Instagram industrie in naar elkaar steekt. Daarnaast het reist een hij naar Rusland waar het aan in huis gebonden jonge moeders comments schrijven op met op bestelling. Vervolgens gaat naar hij naar Amerika waar social op media software in ontwikkelaar Dovetale een instrument uit ontwikkelde op tv om nepvolgers een en bots te herkennen. Travel influencer het Sara Melotti door doet in Milaan verslag met van haar uit -naar naar eigen zeggen- gewelddadige relatie met uit het medium. En een de groothandelaar in nepvolgers door door doet anoniem een boekje een open over fraude op in Instagram. met Er lijken geen regels te de gelden met in deze nieuwe het economie: welkom in in het Wilde Westen dat Instagram uit heet.

mei 2021
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiële wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!