Programma gemist?

Programmamaker door Nicolaas Veul duikt op in de financiƫle wereld achter van het Instagram. Op dit sociale platform is de een op tv compleet nieuw door verdienmodel ontstaan: likes en met followers zijn tijdens keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie op tv ontstaat uit hierdoor? Wat is echt en naar met wat is nep? Hoe op voer je de strijd tegen van het algoritme? op Wie zijn de op tv winnaars en wie de door verliezers? En een wat merk jij daarvan uit als je het door de je feed scrollt? In #followme vraagt door Nicolaas Veul zich door af wie de tijdens winnaars tijdens en wie de verliezers zijn in uit een deze nieuwe industrie. Hoe van voer je met de strijd tegen het een algoritme? Hij praat de met verschillende influencers en met op tv het Amsterdamse op Agency for op tv Digital Influencer het Marketing: IMA. Als geen het ander weten zij hoe de de Instagram industrie naar in elkaar steekt. van Daarnaast reist door hij naar Rusland waar aan met de huis gebonden jonge moeders de comments schrijven op in bestelling. Vervolgens gaat hij het naar Amerika waar uit social media software tijdens ontwikkelaar Dovetale een met instrument ontwikkelde om een nepvolgers en op tv bots te de herkennen. Travel influencer op tv Sara Melotti doet in een Milaan verslag van haar -naar het eigen zeggen- gewelddadige van van relatie met het op tv medium. En een groothandelaar naar in nepvolgers doet anoniem een naar de boekje open over naar fraude op Instagram. Er de lijken geen regels met te gelden in door deze nieuwe economie: welkom in het op het Wilde Westen dat Instagram een heet.

oktober 2021
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiƫle wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!