Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas Veul de duikt met in de financiële wereld op achter Instagram. Op naar dit sociale platform naar is een een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes uit in en followers zijn keiharde valuta de geworden. Maar welke schaduweconomie het ontstaat hierdoor? Wat een in is echt en wat op is nep? Hoe voer in je de strijd het tegen het algoritme? op Wie zijn de winnaars naar en wie van de verliezers? En wat door merk met jij daarvan als het je door naar je feed scrollt? In #followme vraagt op Nicolaas Veul zich af op tv een wie de winnaars en het wie de verliezers zijn tijdens in deze nieuwe een industrie. door Hoe voer je de strijd naar tegen het de algoritme? Hij de praat met verschillende op tv influencers en met op het Amsterdamse Agency for Digital uit Influencer Marketing: IMA. Als een geen ander weten in een zij hoe de uit Instagram industrie in elkaar het steekt. Daarnaast reist hij een naar Rusland waar aan tijdens huis gebonden jonge het het moeders comments schrijven op tijdens bestelling. Vervolgens gaat een hij naar naar Amerika waar social media software met ontwikkelaar Dovetale een van instrument ontwikkelde op om nepvolgers door en bots te herkennen. uit Travel influencer Sara naar Melotti doet de in Milaan verslag tijdens van haar -naar eigen het zeggen- gewelddadige relatie met het op tv medium. En met een groothandelaar op tv in nepvolgers doet anoniem een door boekje open op tv over fraude op Instagram. een Er lijken geen in regels met te gelden in deze van nieuwe economie: welkom in uit het Wilde Westen een dat tijdens Instagram heet.

januari 2021
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiële wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!