Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas Veul tijdens duikt in de op tv financiƫle op wereld achter Instagram. Op het dit het sociale platform is de een compleet nieuw op tv verdienmodel ontstaan: likes de en followers zijn keiharde valuta tijdens geworden. Maar van welke schaduweconomie ontstaat hierdoor? in Wat is echt met en wat is nep? op tv Hoe de voer je de strijd tegen van het door algoritme? Wie zijn een de winnaars en wie van de op verliezers? En wat merk jij uit daarvan met als je door naar je feed scrollt? In #followme vraagt Nicolaas de Veul met zich af wie de op tv winnaars en wie de de verliezers zijn uit in deze nieuwe op industrie. Hoe voer in je de naar strijd tegen tijdens het algoritme? Hij praat met verschillende op influencers en met naar het op tv Amsterdamse Agency op for Digital Influencer Marketing: met IMA. Als uit geen ander weten door zij hoe de Instagram industrie in tijdens elkaar steekt. Daarnaast de reist hij naar op tv Rusland waar met aan huis gebonden jonge met uit moeders comments schrijven op bestelling. Vervolgens op gaat hij van naar Amerika een waar social media software uit ontwikkelaar Dovetale een instrument op ontwikkelde om het nepvolgers en bots op te herkennen. Travel influencer naar naar Sara Melotti doet uit in Milaan verslag van uit haar -naar op tv eigen zeggen- gewelddadige relatie de met het in medium. En een groothandelaar op in nepvolgers doet anoniem een uit een boekje open over fraude op door Instagram. Er lijken geen een met regels te gelden in deze het nieuwe economie: welkom in de de het Wilde Westen dat Instagram tijdens heet.

september 2020
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiƫle wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!