Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas Veul de duikt in op de financiële wereld achter de Instagram. Op dit in de sociale platform is een compleet nieuw met verdienmodel tijdens ontstaan: likes en followers in zijn keiharde met valuta geworden. Maar welke schaduweconomie op met ontstaat hierdoor? Wat op tv is echt en wat is uit nep? Hoe een voer je de in strijd tegen het in algoritme? Wie zijn de een winnaars en wie de met verliezers? En wat het merk jij daarvan uit als op tv je door je het feed scrollt? In #followme de vraagt Nicolaas Veul zich uit af wie door de winnaars uit en wie de het verliezers zijn in deze nieuwe in industrie. Hoe voer je tijdens de strijd tijdens tegen in het algoritme? Hij op tv praat met verschillende influencers de en met het door Amsterdamse Agency for met Digital Influencer Marketing: IMA. uit Als van geen ander weten zij hoe met de Instagram industrie met in elkaar met steekt. Daarnaast reist hij naar met Rusland door waar aan huis gebonden van jonge moeders comments schrijven naar op bestelling. met Vervolgens gaat hij naar op Amerika waar met social media software de ontwikkelaar Dovetale het een instrument ontwikkelde om nepvolgers op tv en tijdens bots te herkennen. Travel influencer uit van Sara Melotti doet in op tv Milaan verslag van haar op -naar uit eigen zeggen- gewelddadige het relatie met het een medium. En een van groothandelaar in nepvolgers doet anoniem een het boekje in open over fraude op een Instagram. Er van lijken geen regels te gelden uit door in deze nieuwe economie: welkom door in het Wilde Westen naar op dat Instagram heet.

november 2019
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiële wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!