Programma gemist?

Programmamaker Nicolaas tijdens Veul duikt in de uit financiële door wereld achter Instagram. een Op dit met sociale platform is een naar compleet nieuw verdienmodel de ontstaan: likes en naar followers zijn keiharde valuta de geworden. Maar welke schaduweconomie tijdens ontstaat hierdoor? Wat het is echt en tijdens wat het is nep? uit Hoe voer je de op tv strijd tegen het algoritme? met Wie zijn de winnaars op tv en wie door de verliezers? En wat in merk jij daarvan tijdens op tv als je door je feed scrollt? In met #followme vraagt naar Nicolaas Veul zich door af het wie de winnaars en het wie de op tv verliezers zijn in deze op nieuwe industrie. op Hoe voer je naar de strijd tegen in het algoritme? Hij praat met van verschillende influencers en met een het Amsterdamse Agency in naar for Digital Influencer Marketing: het IMA. Als geen op tv ander weten zij hoe de op tv uit Instagram industrie in elkaar met steekt. Daarnaast de reist hij naar Rusland door waar aan huis naar gebonden jonge moeders met comments schrijven op bestelling. een Vervolgens gaat hij naar een naar Amerika waar social op tv media software ontwikkelaar Dovetale een in instrument ontwikkelde om in nepvolgers en bots te de herkennen. het Travel influencer Sara Melotti het doet een in Milaan verslag in van haar -naar eigen zeggen- gewelddadige uit relatie met een het medium. En een de de groothandelaar in nepvolgers doet anoniem een tijdens in boekje open over uit fraude op Instagram. Er het lijken geen regels te gelden naar in in deze nieuwe economie: naar welkom in het Wilde Westen tijdens dat op Instagram heet.

augustus 2020
22-11-2018 20:55

Docu: #followme

#followme - Docu: #followme

Programmamaker Nicolaas Veul duikt in de financiële wereld achter Instagram. Op dit sociale platform is een compleet nieuw verdienmodel ontstaan: likes en followers zijn keiharde valuta geworden. Maar welke schaduweconomie ontstaat hierdoor...

#followme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van #followme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van #followme bij #followme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van #followme. Heb je een uitzending van #followme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

#followme gemist

Uitzending gemist van #followme? Hier kun je alle uitzendingen van #followme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!