Programma gemist?

Nederlandse (NL) Dramaserie. van Met: naar Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes door Haverkort e.a. Serie op tv over meer dan van door alleen het turbulente leven van uit een prins-gemaal. van Het is een meeslepend drama het over op een man op tv die zich probeert naar te ontworstelen aan in een keurslijf, die zijn eigen een weg zoekt en die op diepe crisissen moet van het overleven om erachter te komen wat in Ware een Liefde werkelijk betekent. Binnen met de Koninklijke familie is tijdens er eigenlijk geen op tv uit spraakmakender figuur te bedenken met dan Prins Bernhard. Of het het naar nu gaat om op Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires door en dochters, of Lockheed, door er zijn op tv vele schandalen in zijn leven van door geweest. Tegelijkertijd was van - en is - Prins door Bernhard een geliefd figuur, op in die door velen als op tv oorlogsheld op handen op gedragen wordt. in Een man van extremen. met Bernhard vertelt het verhaal het van zijn het leven. Niet alleen aan naar de van kijker, maar vooral ook aan prinses met op Máxima. Zij zal straks immers het als koningin uit naast Willem-Alexander door eenzelfde positie innemen het als Bernhard. Uit hun gesprekken en van discussies blijkt door hoezeer met zij verschillen, maar ook de hoezeer zij op tv hetzelfde zijn. Voor Máxima het is dat soms erg uit confronterend. Het verhaal op tv sleept ons op vanaf Soestdijk onder meer naar langs het Duitse Reckenwalde, het Berlijn, Londen, Argentinië een en Canada. op Het schetst door een tijdsbeeld van de wereld door met van de jaren dertig tijdens van de twintigste tijdens eeuw tot het begin de van de eenentwintigste tijdens eeuw.

Nederlandse (NL) tijdens Dramaserie. Met: op tv Daan Schuurmans, naar Eric Schneider, Loes Haverkort de e.a. Serie uit over meer dan alleen het op tv turbulente leven het van een uit prins-gemaal. Het is van een meeslepend drama over een het man die de zich probeert te van ontworstelen aan een op keurslijf, die zijn door eigen weg door zoekt en die van diepe crisissen moet op tv overleven om erachter te een komen wat van Ware Liefde werkelijk betekent. Binnen de op Koninklijke op familie is er het eigenlijk geen spraakmakender figuur te tijdens bedenken in dan Prins het Bernhard. Of het nu gaat om op van Greet Hofmans, buitenechtelijke tijdens affaires en dochters, of een Lockheed, er zijn in vele schandalen in de zijn leven geweest. Tegelijkertijd was een - en is door - het Prins Bernhard een geliefd door figuur, die door door velen als naar oorlogsheld op handen gedragen wordt. een Een man van tijdens extremen. op tv Bernhard vertelt het op tv verhaal van zijn leven. met Niet alleen door aan de kijker, maar op vooral ook aan prinses naar Máxima. Zij naar zal straks immers door als koningin naast Willem-Alexander op tv eenzelfde door positie innemen als Bernhard. Uit met hun gesprekken en naar discussies blijkt een hoezeer zij het verschillen, maar van ook hoezeer zij hetzelfde zijn. door Voor Máxima is dat tijdens soms erg het confronterend. Het in verhaal sleept een ons vanaf Soestdijk een onder meer langs het Duitse het Reckenwalde, met Berlijn, Londen, Argentinië en Canada. Het de schetst een op tijdsbeeld van de wereld een van de jaren tijdens dertig de van de twintigste in eeuw tot het begin tijdens van de eenentwintigste op tv eeuw.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Met: Daan in Schuurmans, Eric Schneider, Loes met Haverkort e.a. Serie naar het over meer dan het alleen het turbulente leven op van een in prins-gemaal. Het is het een meeslepend drama over een man van een die zich probeert uit te ontworstelen aan een de keurslijf, die zijn eigen op tv weg zoekt en die op tv diepe crisissen uit moet overleven van om erachter op tv te komen wat Ware uit Liefde werkelijk op betekent. Binnen de Koninklijke familie is naar door er eigenlijk geen de spraakmakender figuur te op bedenken dan Prins Bernhard. Of het tijdens nu gaat om een in Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en het dochters, tijdens of Lockheed, er zijn van vele schandalen in zijn leven door geweest. Tegelijkertijd het was - door en is - op Prins Bernhard een geliefd met figuur, die het door velen als oorlogsheld uit op handen uit gedragen wordt. Een man uit van extremen. het Bernhard vertelt het verhaal de van zijn leven. in Niet tijdens alleen aan de kijker, maar vooral van ook aan prinses van Máxima. Zij met zal met straks immers als koningin naast door Willem-Alexander op eenzelfde positie innemen naar als Bernhard. Uit hun gesprekken en in discussies blijkt uit hoezeer door zij verschillen, maar ook hoezeer op tv zij hetzelfde met zijn. Voor Máxima tijdens is dat op tv soms erg confronterend. Het verhaal sleept tijdens ons vanaf in Soestdijk onder meer in langs de het Duitse Reckenwalde, Berlijn, naar Londen, Argentinië en Canada. Het uit schetst het een tijdsbeeld van een de wereld van het de jaren dertig van tijdens de twintigste eeuw tot een het op tv begin van de tijdens eenentwintigste eeuw.

Nederlandse (NL) op tv Dramaserie. Met: Daan het Schuurmans, Eric van Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie een over meer een dan alleen in het turbulente het leven van een met prins-gemaal. Het is een een meeslepend drama over op tv een man die een zich probeert te ontworstelen aan naar een de keurslijf, die tijdens zijn eigen weg uit zoekt en die diepe crisissen het moet naar overleven om erachter te komen een wat op tv Ware Liefde werkelijk tijdens betekent. Binnen de Koninklijke de familie is er eigenlijk een geen spraakmakender figuur te van bedenken tijdens dan Prins Bernhard. Of tijdens het nu gaat van om Greet Hofmans, op tv buitenechtelijke affaires uit en dochters, het of Lockheed, er zijn vele op schandalen in zijn leven tijdens geweest. Tegelijkertijd was de - op tv en is - Prins op tv Bernhard een in geliefd figuur, die door velen in tijdens als oorlogsheld op handen op tv gedragen wordt. met Een man van extremen. op Bernhard vertelt het verhaal het van zijn leven. op tv Niet alleen het aan de een kijker, maar vooral ook aan prinses tijdens Máxima. Zij van zal straks immers als door een koningin naast Willem-Alexander door eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit tijdens op tv hun gesprekken en discussies in blijkt hoezeer naar zij verschillen, maar ook hoezeer zij op tv hetzelfde zijn. naar Voor op tv Máxima is dat soms erg met confronterend. van Het verhaal sleept ons tijdens vanaf Soestdijk onder meer langs de het naar Duitse Reckenwalde, Berlijn, door Londen, Argentinië en Canada. Het door schetst een naar tijdsbeeld de van de wereld van de jaren op tv dertig van met de twintigste in eeuw tot het naar begin van door de eenentwintigste eeuw.

oktober 2020
25-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

18-01-2010 22:05

Aflevering 3

Bernhard - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

11-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

04-01-2010 22:10

Aflevering 1

Bernhard - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

Bernhard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bernhard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bernhard bij Bernhard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bernhard. Heb je een uitzending van Bernhard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bernhard gemist

schavuit van Oranje,Bernhard, schavuit van Oranje

Uitzending gemist van Bernhard? Hier kun je alle uitzendingen van Bernhard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2010 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!