Programma gemist?

Nederlandse van (NL) Dramaserie. Met: van Daan Schuurmans, door Eric Schneider, Loes door Haverkort e.a. Serie op tv over meer dan alleen het turbulente het leven van van een prins-gemaal. Het in is uit een meeslepend drama over een van man die door zich probeert te ontworstelen aan van met een keurslijf, die zijn eigen op tv weg zoekt in en die diepe van crisissen moet overleven naar om erachter te naar komen wat Ware Liefde uit werkelijk betekent. Binnen de door Koninklijke in familie is in er eigenlijk geen spraakmakender naar figuur te een bedenken dan Prins met Bernhard. Of het nu gaat om tijdens Greet in Hofmans, buitenechtelijke affaires door en dochters, of van Lockheed, er het zijn vele schandalen in op zijn leven geweest. Tegelijkertijd naar was - en uit is door - Prins Bernhard een het geliefd figuur, die een door velen als oorlogsheld op van het handen gedragen wordt. Een man de van extremen. Bernhard vertelt het op tv het verhaal van zijn leven. uit Niet alleen aan in de kijker, maar naar vooral het ook aan prinses op tv Máxima. Zij zal straks immers met als koningin naast een Willem-Alexander eenzelfde positie innemen een als Bernhard. Uit op tv hun het gesprekken en discussies blijkt hoezeer uit het zij verschillen, maar in ook hoezeer zij het hetzelfde zijn. Voor Máxima is dat met soms naar erg confronterend. Het verhaal in sleept ons in vanaf Soestdijk onder met meer langs het Duitse in Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinië in op en Canada. Het schetst tijdens een tijdsbeeld van de wereld van van de jaren op tv dertig van met de twintigste een eeuw tot tijdens het begin van de eenentwintigste de eeuw.

Nederlandse een (NL) Dramaserie. een Met: Daan Schuurmans, Eric naar Schneider, Loes een Haverkort e.a. Serie over het meer dan met alleen het turbulente leven van een op tv de prins-gemaal. Het is op tv een meeslepend drama in over een man die zich probeert het te ontworstelen aan de een in keurslijf, die zijn eigen weg op tv een zoekt en die diepe naar crisissen moet tijdens overleven om erachter te komen wat tijdens van Ware Liefde werkelijk betekent. tijdens Binnen de Koninklijke familie is op tv er eigenlijk geen een spraakmakender door figuur te bedenken dan met Prins Bernhard. in Of het nu de gaat om Greet uit Hofmans, buitenechtelijke affaires en met dochters, of naar Lockheed, er zijn vele tijdens schandalen naar in zijn leven geweest. Tegelijkertijd was op tv de - en is - van Prins Bernhard een naar geliefd figuur, die door velen het als door oorlogsheld op van handen gedragen wordt. op Een man van extremen. Bernhard op vertelt het verhaal naar van naar zijn leven. Niet de alleen aan de op kijker, maar vooral door ook aan prinses Máxima. Zij zal de straks immers op tv als koningin naast Willem-Alexander uit het eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit de door hun gesprekken en discussies het blijkt hoezeer zij verschillen, door maar ook de hoezeer zij hetzelfde zijn. Voor in Máxima is op tv dat soms erg op tv confronterend. Het op tv verhaal sleept ons vanaf de Soestdijk onder meer langs tijdens het tijdens Duitse Reckenwalde, Berlijn, door Londen, Argentinië en Canada. Het tijdens schetst een tijdsbeeld de van de wereld naar van op de jaren uit dertig van de twintigste eeuw tot uit het in begin van een de eenentwintigste eeuw.

Nederlandse (NL) Dramaserie. de Met: Daan Schuurmans, op tv Eric het Schneider, Loes Haverkort e.a. naar Serie over met meer dan alleen het turbulente in leven van van een prins-gemaal. Het tijdens is het een meeslepend drama over een tijdens man uit die zich probeert te van ontworstelen aan een met keurslijf, die door zijn eigen weg op zoekt en die diepe op tv crisissen moet op tv overleven om erachter door te komen wat Ware Liefde op werkelijk op tv betekent. Binnen de een Koninklijke familie is er eigenlijk geen uit spraakmakender figuur in te door bedenken dan Prins Bernhard. het Of het de nu gaat om op Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en dochters, door van of Lockheed, er zijn vele schandalen van in zijn naar leven geweest. door Tegelijkertijd was - een en is - Prins in Bernhard een geliefd in figuur, die op door velen als oorlogsheld het op handen op gedragen wordt. Een met man van extremen. de Bernhard vertelt tijdens het verhaal van zijn leven. de Niet alleen aan de de kijker, door maar vooral ook in aan prinses Máxima. Zij van zal straks immers in als koningin de naast Willem-Alexander eenzelfde positie van innemen op tv als Bernhard. Uit hun gesprekken tijdens en discussies op tv blijkt hoezeer zij verschillen, in maar naar ook hoezeer zij hetzelfde zijn. Voor door Máxima in is dat soms een erg confronterend. Het door verhaal sleept ons vanaf Soestdijk in onder meer langs van een het Duitse Reckenwalde, naar Berlijn, Londen, Argentinië in en Canada. Het tijdens schetst een tijdsbeeld van de in wereld van de op jaren dertig van de tijdens twintigste eeuw op tot het door begin van de met eenentwintigste eeuw.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, door in Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. door Serie over meer door dan alleen uit het turbulente in leven van een prins-gemaal. Het op tv is een met meeslepend drama over een man op tijdens die zich probeert te ontworstelen aan op door een keurslijf, die naar zijn eigen weg zoekt en die de diepe in crisissen moet overleven een om erachter op tv te komen wat Ware Liefde werkelijk het betekent. in Binnen de Koninklijke familie is met er eigenlijk tijdens geen spraakmakender het figuur te bedenken dan Prins de Bernhard. Of het de nu gaat van om Greet Hofmans, buitenechtelijke in affaires met en dochters, of van Lockheed, er zijn vele schandalen met in zijn uit leven geweest. Tegelijkertijd was op tv - de en is - Prins met Bernhard door een geliefd figuur, die door velen door als door oorlogsheld op handen gedragen wordt. met Een naar man van extremen. Bernhard vertelt op naar het verhaal van zijn uit leven. Niet op tv alleen aan de kijker, met maar vooral de ook aan prinses Máxima. Zij door zal straks immers als de koningin naast op tv Willem-Alexander van eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit op hun uit gesprekken en de discussies blijkt hoezeer zij verschillen, het maar ook van hoezeer zij op tv hetzelfde zijn. Voor Máxima op is dat soms erg de confronterend. Het verhaal uit sleept een ons vanaf Soestdijk onder meer naar langs het het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, van Argentinië en Canada. Het naar schetst een van tijdsbeeld van de wereld een van de de jaren dertig van de van twintigste met eeuw tot het op begin van de het eenentwintigste eeuw.

mei 2021
25-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

18-01-2010 22:05

Aflevering 3

Bernhard - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

11-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

04-01-2010 22:10

Aflevering 1

Bernhard - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

Bernhard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bernhard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bernhard bij Bernhard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bernhard. Heb je een uitzending van Bernhard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bernhard gemist

schavuit van Oranje,Bernhard, schavuit van Oranje

Uitzending gemist van Bernhard? Hier kun je alle uitzendingen van Bernhard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2010 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!