Programma gemist?

Nederlandse (NL) een Dramaserie. Met: Daan de Schuurmans, Eric Schneider, door Loes Haverkort uit e.a. Serie uit over meer dan alleen het met turbulente leven van met een prins-gemaal. Het is een een meeslepend in drama over een een man die zich probeert door van te ontworstelen aan een op tv keurslijf, die zijn eigen weg een zoekt en die in diepe crisissen moet de overleven om erachter uit te het komen wat Ware Liefde met werkelijk naar betekent. Binnen de Koninklijke familie van is er eigenlijk uit geen spraakmakender figuur in te met bedenken dan Prins op tv Bernhard. Of het nu gaat om door Greet met Hofmans, buitenechtelijke affaires op en dochters, of Lockheed, met er zijn een vele schandalen door in zijn leven geweest. Tegelijkertijd was het in - en is - Prins naar Bernhard een geliefd figuur, een die door op velen als oorlogsheld op naar op tv handen gedragen wordt. een Een man van extremen. Bernhard vertelt de het naar verhaal van zijn leven. in Niet alleen aan de op tv kijker, maar vooral tijdens ook een aan prinses Máxima. Zij uit zal straks immers op tv als tijdens koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie de innemen als Bernhard. tijdens Uit hun gesprekken en op discussies blijkt naar hoezeer zij verschillen, tijdens maar op ook hoezeer zij hetzelfde zijn. met Voor Máxima de is dat soms erg confronterend. door Het verhaal sleept tijdens de ons vanaf Soestdijk onder meer op langs het met Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, door Argentinië van en Canada. Het schetst een van tijdsbeeld van het de wereld van de op jaren dertig op van de twintigste tijdens eeuw tot het begin van uit de eenentwintigste de eeuw.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, naar Eric Schneider, op tv Loes Haverkort door e.a. Serie over meer op tv dan alleen het turbulente met leven in van een prins-gemaal. Het is een een een meeslepend drama over tijdens een man die op tv zich probeert door te ontworstelen aan een in keurslijf, die zijn in eigen weg zoekt het en die diepe crisissen tijdens moet overleven om uit erachter te komen tijdens wat Ware Liefde werkelijk tijdens betekent. Binnen de in Koninklijke met familie is er met eigenlijk geen spraakmakender figuur te in bedenken de dan Prins Bernhard. Of uit het nu gaat om naar tijdens Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en dochters, van in of Lockheed, er op zijn vele schandalen door in zijn leven geweest. Tegelijkertijd de was van - en is - Prins Bernhard uit een geliefd op tv figuur, de die door velen uit als oorlogsheld op handen gedragen door wordt. Een man op tv van extremen. Bernhard vertelt op tv het verhaal van naar zijn naar leven. Niet een alleen aan de kijker, maar tijdens vooral ook in aan prinses Máxima. Zij zal uit straks immers als de koningin naast Willem-Alexander de eenzelfde positie innemen op tv als op tv Bernhard. Uit hun gesprekken en het discussies het blijkt hoezeer zij verschillen, maar het ook hoezeer het zij naar hetzelfde zijn. Voor op tv Máxima is dat soms erg confronterend. door Het met verhaal sleept ons vanaf Soestdijk op tv onder meer in langs het de Duitse Reckenwalde, Berlijn, de Londen, Argentinië en Canada. het Het schetst met een tijdsbeeld van van de wereld van door de jaren uit dertig van de twintigste eeuw de tot het begin van een naar de eenentwintigste eeuw.

Nederlandse op (NL) Dramaserie. door Met: Daan Schuurmans, Eric van Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie uit over meer door dan door alleen het turbulente leven door van een prins-gemaal. door Het is een meeslepend de drama over een man de die zich in probeert te ontworstelen uit aan een van keurslijf, die tijdens zijn eigen weg de zoekt en die diepe crisissen met moet overleven om op tv erachter een te komen wat met Ware Liefde werkelijk betekent. Binnen naar de Koninklijke familie is van er de eigenlijk geen spraakmakender het figuur te bedenken dan Prins op Bernhard. Of het het nu de gaat om Greet Hofmans, door buitenechtelijke in affaires en dochters, of Lockheed, de er zijn vele schandalen een in zijn leven tijdens uit geweest. Tegelijkertijd was op - en is op - Prins Bernhard een geliefd figuur, op tv met die door velen als oorlogsheld de op op tv handen gedragen wordt. Een man van van extremen. Bernhard vertelt het het verhaal van tijdens uit zijn leven. Niet alleen een aan de kijker, de maar vooral ook aan prinses de Máxima. van Zij zal straks immers op tv als naar koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie innemen het als uit Bernhard. Uit hun gesprekken en in discussies uit blijkt hoezeer zij verschillen, maar door ook hoezeer zij op in hetzelfde zijn. Voor Máxima is tijdens dat soms erg confronterend. door Het verhaal sleept naar ons vanaf Soestdijk het onder het meer langs het Duitse Reckenwalde, in de Berlijn, Londen, Argentinië en Canada. Het in schetst een met tijdsbeeld van naar de wereld van de jaren de dertig van op tv de twintigste eeuw een tot het op begin van de de eenentwintigste eeuw.

Nederlandse (NL) Dramaserie. op Met: het Daan Schuurmans, Eric Schneider, op Loes Haverkort e.a. met Serie over de meer dan alleen het door turbulente leven van een met prins-gemaal. Het is op een het meeslepend drama uit over een man een die zich probeert te ontworstelen aan het op een keurslijf, die zijn eigen op weg zoekt en in die diepe een crisissen moet overleven om naar erachter te met komen wat Ware Liefde van werkelijk betekent. Binnen de met van Koninklijke familie is er eigenlijk naar geen op tv spraakmakender figuur te bedenken een dan Prins Bernhard. in Of het het nu gaat om Greet op Hofmans, buitenechtelijke affaires naar en dochters, of Lockheed, er van zijn een vele schandalen de in zijn leven geweest. uit Tegelijkertijd was - de en is - Prins naar Bernhard een geliefd naar figuur, die door op tv velen als op oorlogsheld op met handen gedragen wordt. Een man in van extremen. Bernhard vertelt uit het het verhaal van door zijn leven. Niet uit alleen aan de kijker, van maar vooral ook aan prinses naar Máxima. Zij zal met straks het immers als uit koningin naast Willem-Alexander eenzelfde naar positie innemen als Bernhard. een Uit op hun gesprekken en discussies van blijkt hoezeer van zij verschillen, maar naar ook hoezeer zij hetzelfde op tv zijn. Voor Máxima is dat tijdens soms erg confronterend. het Het verhaal sleept op tv ons vanaf in Soestdijk op onder meer langs het het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinië van en op tv Canada. Het schetst een tijdsbeeld op tv door van de wereld van de jaren de op tv dertig van de twintigste eeuw naar tot het begin op tv van de tijdens eenentwintigste eeuw.

september 2021
25-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

18-01-2010 22:05

Aflevering 3

Bernhard - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

11-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

04-01-2010 22:10

Aflevering 1

Bernhard - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

Bernhard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bernhard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bernhard bij Bernhard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bernhard. Heb je een uitzending van Bernhard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bernhard gemist

schavuit van Oranje,Bernhard, schavuit van Oranje

Uitzending gemist van Bernhard? Hier kun je alle uitzendingen van Bernhard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2010 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!