Programma gemist?

Nederlandse uit (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, met Eric Schneider, Loes tijdens Haverkort e.a. Serie met over tijdens meer dan alleen het tijdens turbulente leven van een op prins-gemaal. Het op tv is een meeslepend drama met over van een man die zich probeert door te ontworstelen aan uit een keurslijf, in die zijn eigen weg door zoekt en het die diepe crisissen moet op tv overleven om door erachter te in komen wat tijdens Ware Liefde werkelijk betekent. Binnen van de Koninklijke familie een is er eigenlijk uit geen door spraakmakender figuur te bedenken door dan Prins op tv Bernhard. Of het nu het gaat om Greet met Hofmans, buitenechtelijke affaires en in dochters, of Lockheed, er een zijn door vele schandalen in de zijn leven geweest. Tegelijkertijd met was het - en is - met Prins Bernhard de een geliefd figuur, die door velen met als op oorlogsheld op handen tijdens gedragen wordt. Een man door van extremen. Bernhard vertelt een het verhaal van de op zijn leven. Niet op alleen aan de kijker, een maar vooral ook aan prinses van Máxima. Zij zal in straks de immers als tijdens koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie innemen tijdens in als Bernhard. Uit door hun gesprekken en een discussies blijkt hoezeer zij verschillen, maar in ook hoezeer op zij uit hetzelfde zijn. Voor uit Máxima is dat soms erg confronterend. op tv Het verhaal op tv sleept ons vanaf met Soestdijk op tv onder meer langs het Duitse het Reckenwalde, op tv Berlijn, Londen, Argentinië en Canada. door Het schetst de een tijdsbeeld van de wereld met van de tijdens jaren dertig van de de met twintigste eeuw tot het op begin van de eenentwintigste door eeuw.

Nederlandse (NL) Dramaserie. van op tv Met: Daan Schuurmans, Eric van Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie naar over meer dan een alleen op het turbulente uit leven van een uit prins-gemaal. Het is een meeslepend drama tijdens over een door man die zich probeert een te ontworstelen met aan een keurslijf, op die zijn eigen weg naar zoekt en die het diepe crisissen moet in overleven tijdens om erachter te de komen wat Ware Liefde werkelijk van betekent. Binnen de de uit Koninklijke familie is er eigenlijk geen tijdens spraakmakender figuur te het bedenken dan met Prins Bernhard. naar Of het de nu gaat om Greet Hofmans, buitenechtelijke van in affaires en dochters, of op tv Lockheed, er zijn vele schandalen met tijdens in zijn leven geweest. Tegelijkertijd met was - een en is naar - Prins Bernhard een het geliefd figuur, in die door velen als oorlogsheld op op de handen gedragen wordt. Een man van van extremen. door Bernhard vertelt het verhaal van op tv zijn leven. Niet met alleen een aan de kijker, in maar vooral ook aan het prinses op Máxima. Zij zal door straks immers als koningin op naast Willem-Alexander eenzelfde positie naar innemen als Bernhard. Uit door hun gesprekken door en discussies blijkt met hoezeer zij verschillen, de maar ook door hoezeer zij hetzelfde zijn. Voor van van Máxima is dat naar soms erg confronterend. Het verhaal naar sleept op ons vanaf Soestdijk tijdens onder meer langs een het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinië op tv en Canada. Het door schetst op tv een tijdsbeeld van de wereld in van de jaren van dertig van uit de twintigste uit eeuw tot het begin een van de de eenentwintigste eeuw.

Nederlandse door (NL) Dramaserie. door Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, op Loes Haverkort e.a. Serie in op tv over meer dan het alleen het turbulente leven van met een prins-gemaal. op tv Het is een meeslepend drama door over een man door die zich tijdens probeert het te ontworstelen aan een keurslijf, in die zijn eigen met weg zoekt en die op tv diepe in crisissen moet op overleven om erachter naar te komen wat op Ware Liefde werkelijk betekent. tijdens Binnen de naar Koninklijke familie is er eigenlijk naar geen spraakmakender figuur te naar bedenken het dan Prins Bernhard. op Of het nu gaat tijdens om Greet door Hofmans, buitenechtelijke affaires en uit dochters, of Lockheed, er op tv zijn vele schandalen op tv in zijn tijdens leven geweest. Tegelijkertijd was naar op tv - en is - Prins Bernhard een een door geliefd figuur, die door uit velen als oorlogsheld op een op tv handen gedragen wordt. Een man van op extremen. Bernhard een vertelt een het verhaal van zijn leven. het Niet alleen aan de de kijker, het maar vooral ook de aan prinses Máxima. tijdens Zij zal straks immers op tv als een koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie innemen tijdens als met Bernhard. Uit hun op gesprekken en discussies blijkt op tv hoezeer zij in verschillen, maar ook hoezeer zij naar hetzelfde zijn. Voor een Máxima is dat van soms in erg confronterend. van Het verhaal sleept ons vanaf naar Soestdijk uit onder meer langs uit het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, een Argentinië en Canada. Het een naar schetst een tijdsbeeld van de wereld in van van de jaren dertig op tv van de twintigste uit eeuw tot het begin van een de een eenentwintigste eeuw.

Nederlandse (NL) een Dramaserie. door Met: Daan Schuurmans, met Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie in over het meer dan alleen het in turbulente leven van een een prins-gemaal. Het naar is de een meeslepend drama het over een man die zich naar probeert te ontworstelen aan de een tijdens keurslijf, die zijn eigen de weg de zoekt en die diepe crisissen tijdens moet overleven om erachter op te komen uit wat Ware Liefde werkelijk de uit betekent. Binnen de Koninklijke familie op is er naar eigenlijk geen spraakmakender figuur op tv te bedenken naar dan Prins op Bernhard. Of het nu gaat om op Greet Hofmans, op tv buitenechtelijke affaires en dochters, de de of Lockheed, er op zijn vele schandalen in zijn het leven geweest. op Tegelijkertijd was - op en is - Prins Bernhard de een geliefd op tv figuur, die door het velen als oorlogsheld van op handen gedragen wordt. uit Een man van het met extremen. Bernhard vertelt het verhaal van in met zijn leven. Niet alleen aan een de de kijker, maar vooral ook de aan prinses Máxima. Zij met zal op tv straks immers als van koningin naast Willem-Alexander eenzelfde een positie innemen als naar Bernhard. Uit met hun gesprekken en discussies blijkt hoezeer uit het zij verschillen, maar ook hoezeer zij op tv hetzelfde zijn. van Voor Máxima is uit dat soms erg uit confronterend. Het uit verhaal sleept ons vanaf Soestdijk in onder meer van langs het Duitse op tv Reckenwalde, uit Berlijn, Londen, Argentinië en met Canada. Het schetst naar een tijdsbeeld van de op tv wereld van uit de jaren dertig van op de twintigste op tv eeuw tot het het begin van de eenentwintigste een eeuw.

januari 2021
25-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

18-01-2010 22:05

Aflevering 3

Bernhard - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

11-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

04-01-2010 22:10

Aflevering 1

Bernhard - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

Bernhard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bernhard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bernhard bij Bernhard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bernhard. Heb je een uitzending van Bernhard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bernhard gemist

schavuit van Oranje,Bernhard, schavuit van Oranje

Uitzending gemist van Bernhard? Hier kun je alle uitzendingen van Bernhard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2010 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!