Programma gemist?

Nederlandse (NL) Dramaserie. door naar Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes op de Haverkort e.a. Serie over meer met dan alleen op tv het turbulente een leven van een prins-gemaal. Het is door een meeslepend drama op over een het man die zich probeert op te ontworstelen het aan een keurslijf, een die het zijn eigen weg zoekt en uit die diepe crisissen naar moet overleven om erachter het met te komen wat Ware de Liefde werkelijk tijdens betekent. Binnen de Koninklijke familie het is in er eigenlijk geen spraakmakender figuur de te in bedenken dan Prins Bernhard. Of met het nu gaat om op tv Greet Hofmans, buitenechtelijke op affaires de en dochters, of een Lockheed, er zijn vele schandalen de in zijn leven op geweest. Tegelijkertijd in was - en is op - tijdens Prins Bernhard een een geliefd figuur, die door van velen als oorlogsheld in op met handen gedragen wordt. Een man van het extremen. Bernhard vertelt op tv in het verhaal van het zijn leven. Niet een alleen aan de kijker, door maar vooral ook het aan prinses op tv Máxima. Zij zal straks op immers als koningin naast uit Willem-Alexander eenzelfde een positie innemen als Bernhard. Uit op tv hun gesprekken naar en discussies van blijkt hoezeer zij op tv verschillen, maar ook een hoezeer zij hetzelfde zijn. het Voor Máxima is in dat soms erg confronterend. het op tv Het verhaal sleept ons vanaf Soestdijk op op tv onder meer langs het Duitse van Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinië tijdens en met Canada. Het schetst het een tijdsbeeld van de op wereld van de jaren op dertig van een de twintigste eeuw tot het het begin het van de eenentwintigste op eeuw.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie. Met: in Daan Schuurmans, Eric Schneider, in Loes met Haverkort e.a. Serie over meer dan uit alleen het tijdens turbulente leven tijdens van een met prins-gemaal. Het is van een meeslepend drama in over een man die de zich probeert met te ontworstelen aan een keurslijf, die een op tv zijn eigen weg zoekt en van die in diepe crisissen moet overleven om het erachter te het komen wat Ware Liefde werkelijk op tv betekent. Binnen de op tv Koninklijke familie door is er eigenlijk in geen op tv spraakmakender figuur te bedenken dan Prins in Bernhard. Of de het nu gaat om in Greet met Hofmans, buitenechtelijke affaires op en dochters, of Lockheed, er naar van zijn vele schandalen in een zijn leven door geweest. Tegelijkertijd was - en is op tv - Prins Bernhard naar tijdens een geliefd figuur, die een door velen als oorlogsheld op op handen op tv gedragen wordt. Een man met van extremen. Bernhard vertelt de het verhaal van het zijn uit leven. Niet in alleen aan de kijker, maar vooral uit ook aan naar prinses door Máxima. Zij zal uit straks immers als koningin naast de Willem-Alexander in eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit door hun gesprekken en tijdens discussies naar blijkt hoezeer zij verschillen, tijdens maar ook hoezeer een zij hetzelfde zijn. door Voor door Máxima is dat tijdens soms erg confronterend. Het van verhaal sleept ons vanaf Soestdijk de onder het meer langs het Duitse de Reckenwalde, Berlijn, op tv Londen, Argentinië en Canada. naar Het schetst door een tijdsbeeld van op tv de wereld het van de jaren dertig van van de twintigste eeuw tot tijdens het in begin van de eenentwintigste een eeuw.

Nederlandse (NL) tijdens Dramaserie. een Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, op Loes de Haverkort e.a. Serie over van meer dan op alleen het turbulente van leven van een prins-gemaal. Het op is een meeslepend in drama over een man door op tv die zich probeert te ontworstelen van aan een keurslijf, een die zijn eigen weg het zoekt de en die het diepe crisissen moet het overleven om erachter het te komen wat Ware Liefde werkelijk van betekent. in Binnen de Koninklijke familie naar is er eigenlijk op geen spraakmakender figuur te op tv bedenken dan een Prins Bernhard. het Of het nu gaat de om met Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en dochters, de of Lockheed, er tijdens zijn uit vele schandalen in zijn leven het geweest. tijdens Tegelijkertijd was - en is tijdens - uit Prins Bernhard een de geliefd figuur, die door velen naar als in oorlogsheld op handen een gedragen wordt. Een man van op extremen. Bernhard vertelt op tv naar het verhaal van op zijn leven. Niet alleen de aan de kijker, maar met vooral ook naar aan prinses Máxima. Zij op zal straks immers naar als koningin naast in Willem-Alexander eenzelfde positie een innemen als Bernhard. Uit het hun gesprekken de en een discussies blijkt hoezeer met zij verschillen, maar ook hoezeer uit zij hetzelfde tijdens zijn. Voor Máxima is dat door soms erg confronterend. tijdens Het verhaal sleept met ons een vanaf Soestdijk onder meer het langs het Duitse Reckenwalde, met de Berlijn, Londen, Argentinië en Canada. op Het schetst een een tijdsbeeld van de in wereld van door de jaren dertig van op tv de twintigste op eeuw tot het begin de van de eenentwintigste op tv eeuw.

Nederlandse (NL) door Dramaserie. naar Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, naar Loes Haverkort e.a. naar Serie over meer een dan alleen het turbulente uit leven van een de prins-gemaal. op Het is in een meeslepend drama met over een man die op tv zich probeert met te ontworstelen aan een keurslijf, die met zijn naar eigen weg zoekt een en die diepe crisissen van moet overleven om erachter naar te komen de wat tijdens Ware Liefde werkelijk een betekent. Binnen de Koninklijke familie is naar het er eigenlijk geen spraakmakender een figuur te bedenken dan Prins een Bernhard. Of met het nu naar gaat om Greet Hofmans, buitenechtelijke op tv affaires door en dochters, of Lockheed, een er zijn van vele schandalen in met zijn leven geweest. Tegelijkertijd in was - tijdens en is - Prins op tv Bernhard een met geliefd figuur, die door op velen van als oorlogsheld op handen gedragen wordt. in Een man naar van extremen. Bernhard door vertelt het door verhaal van zijn tijdens leven. Niet alleen aan van de kijker, maar vooral uit ook aan prinses op Máxima. tijdens Zij zal straks het immers als de koningin naast Willem-Alexander op tv eenzelfde positie innemen als in Bernhard. Uit hun gesprekken en in discussies blijkt door hoezeer het zij verschillen, maar op tv ook hoezeer zij door hetzelfde zijn. Voor met Máxima is dat in soms erg confronterend. Het een verhaal sleept ons met vanaf Soestdijk onder met meer langs tijdens het Duitse Reckenwalde, tijdens Berlijn, Londen, Argentinië uit en Canada. Het schetst het een tijdsbeeld van de de wereld van de jaren met op dertig van de op tv twintigste eeuw tot het begin op tv van de eenentwintigste op eeuw.

mei 2020
25-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

18-01-2010 22:05

Aflevering 3

Bernhard - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

11-01-2010 22:05

Aflevering 2

Bernhard - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

04-01-2010 22:10

Aflevering 1

Bernhard - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Daan Schuurmans, Eric Schneider, Loes Haverkort e.a. Serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een ...

Bernhard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bernhard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bernhard bij Bernhard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bernhard. Heb je een uitzending van Bernhard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bernhard gemist

schavuit van Oranje,Bernhard, schavuit van Oranje

Uitzending gemist van Bernhard? Hier kun je alle uitzendingen van Bernhard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2010 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!